2016-03-19
我地五個女仔叫左個四人餐($628),再散叫左幾個小食咁。份量都幾大,我地五個人食到都有八,九成飽。埋單一人都係食左二百幾蚊,非常抵食。松葉蟹肉香芒蟹籽沙律 芒果唔係酸既,係甜甜地既。啖啖蟹肉,加埋個青瓜好爽口好開胃。刺身拼盤 刺身有五種,竟然有通常拼盤好少見到既海膽。全部都好新鮮,唔會有好腥既味。三文魚同甜蝦都好肥美啊卷物盛 左邊係芒果青瓜卷,味道好新奇。入口好大陣清新既青瓜味。鐘意青瓜嘅人一定要試下!右邊就係海膽炸蝦卷,海膽同炸蝦原來都幾夾,好味。汁燒魷魚筒 平時食呢啲魷魚通常都要點大量蛋黃醬,因為唔係好夠味。但呢個就無附送蛋黃醬,一開頭仲諗住問佢地拎,食落先知原來完全唔需要。本身個汁已經好夠味,魷魚好入味又唔難咬,好食啊。和風炒野菜 石燒鰻魚炒飯 石鍋上鰻魚炒飯,熱辣辣,仲有我最愛嘅飯焦!鰻魚都有好多粒,飯又唔會太淋。 黑蒜油豬軟骨拉麵 呢個係最後上,所以大家其實都食到已經八九成。但唔食又好浪費,大家最後都一人食啲KO左哈哈。麵好彈牙,個黑蒜油湯底勁香啊。 松露炒野菌($58)
好香松露味,雜菇加上洋蔥好香口又好好咬。 冷豆腐 ($25) 餐廳環境
松葉蟹肉香芒蟹籽沙律
刺身拼盤
卷物盛
汁燒魷魚筒
和風炒野菜
石燒鰻魚炒飯
黑蒜油豬軟骨拉麵
松露炒野菌($58)
冷豆腐 ($25)
餐廳環境都幾好,靜靜地好舒服,啱哂幾個女仔gathering。同埋要讚一讚d staff真係幾好禮貌,有好嘅waiter serve真係成餐飯都食得開心啲