2021-02-28
同朋友喺旺角買完嘢,佢又帶咗我嚟呢間喺樓上嘅餐廳開餐,佢話鍾意呢度食物幾好味同埋環境好relaxing,可以一路食嘢一路玩board games或card games😋😊我哋叫咗兩款午餐,$80嘅「蟹肉雜菌忌廉闊條麵」同$92嘅「黑松露帶子鮮菌燴意大利飯」,跟午餐加$35有田園沙律及蛋糕,我哋揀咗「法國朱古力蛋糕」同「藍苺芝士蛋糕」;再加$66嘅小食「BBQ單骨雞翼」,諗住share嚟食😁蟹肉意大利麵都幾多蟹肉,醬汁就超級厚身,麵身煮得好軟熟,口味非常大眾化😋;意大利飯就幾香黑松露味,帶子好新鮮,煮得啱啱好😋。「BBQ單骨雞翼」幾香口😋另外,跟餐加$18叫咗花茶「神仙」同都係加$18嘅「花旗參蜜」😋。花茶成壺上桌,下邊重點咗一支小蠟燭,慢慢飲,成餐飯由頭到尾都仲熱辣辣😋呢度食物份量非常大,食得我同朋友超飽😋
呢度食物份量非常大,食得我同朋友超飽😋