2025-01-08
🍛南蠻炸雞白咖哩烏冬 ɴᴀɴʙᴀɴ ғʀɪᴇᴅ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ ᴡɪᴛʜ ᴡʜɪᴛᴇ ᴄᴜʀʀʏ ᴜᴅᴏɴ(ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ ᴛᴏ sᴇᴛ +$2️⃣8️⃣) ᴡɪᴛʜ sᴀʟᴀᴅ ᴀɴᴅ ᴅʀɪɴᴋ🥤紫薯鮮奶💬 薯仔同咖喱本身就好夾,將薯仔打蓉🥔,再將佢同咖喱撈埋一齊,令到每一啖烏冬食落都會有咖喱同薯仔味,邪惡又好味😈,而且賣相打卡一流📸▫️🍤蒜香樱花蝦大蝦意粉 ɢᴀʀʟɪᴄ sᴀᴋᴜʀᴀ sᴘᴀɢʜᴇᴛᴛɪ ᴡɪᴛʜ ᴘʀᴀᴡɴs(ᴜᴘɢʀᴀᴅᴇ ᴛᴏ sᴇᴛ +$2️⃣8️⃣) ᴡɪᴛʜ ᴇᴅᴀᴍᴀᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴅʀɪɴᴋ🥤濃縮咖啡湯力💬 意粉好出色,食落有少少硬度,仲有好多嘅櫻花蝦🌸,加埋小小嘅蒜香味🧄,有少少輕微辣味嘅感覺,同埋幾隻新鮮彈牙嘅大蝦🍤,香口又飽肚▫️🍧提拉米蘇刨冰 ᴛɪʀᴀᴍɪsᴜ ᴋᴀᴋɪɢᴏʀɪ💬 刨冰棉密,入口即化,啖啖充滿Tiramisu味,又唔會過甜,內層仲有布朗尼同啫喱,食落非常之多嘅口感
🥤紫薯鮮奶
▫️