2022-06-01
🥢 刺身拼盤 一坐底叫咗一堆刺身拼盤先,好快手就黎到而且擺盤擺得好靚,仲有乾冰,一定要相機食先🤣 所有刺身都好新鮮,三文魚唔使講一定好食,帶子亦係我嘅最愛之一,仲有朋友最鍾意食嘅海膽🤤 所有刺身都完全唔會腥而係帶着鮮味,食完咁多其實已經好滿足😆 但係放題唔可以停,繼續食更多🔥🥢 壽司好喜歡呢度嘅壽司,平時食放題佢嘅壽司都整得一係好細個,一係好隨便,但係呢度嘅壽司有出邊回轉壽司店水準👍 花之戀當然係必叫,三文魚沙律醬同蟹子嘅配搭冇得輸🤤 其他壽司都正常,但係但係‼️炙燒三文魚壽司超級好食,十分推介,炙燒後個飯同三文魚都係微暖,上面再有少少嘅沙律醬(都可以揀鹽燒或者芝士),好惹味,最後我哋又叫咗四件😋🥢一口牛肉粒呢個味道普通,唔係好推薦食牛肉粒,可以留返個肚食呢度其他更加好食嘅嘢🤤🥢樂天桃茶推薦推薦樂天桃茶🍑 唔會好似平時嘅果汁咁甜,淡淡的桃味帶有茶香,好好飲,如果超市有得賣我會去買😛🥢燒菠蘿菠蘿好特別,表層有一層焦糖,係未試過嘅味道😂 不過都唔錯可以一試🥢芝士年糕、榴槤炸彈、炸流沙球(唔記得個名)本場特別特別推介‼️ 雖然係嚟食放題,但係我最鍾意嘅就係呢度嘅炸物🤤🤤🤤 每樣嘢都係啱啱炸出嚟,
🥢 壽司
🥢一口牛肉粒
🥢樂天桃茶
🥢燒菠蘿
🥢芝士年糕、榴槤炸彈、炸流沙球(唔記得個名)
本場特別特別推介‼️ 雖然係嚟食放題,但係我最鍾意嘅就係呢度嘅炸物🤤🤤🤤 每樣嘢都係啱啱炸出嚟,熱辣辣,而且炸嘅時間啱啱好,所有嘢都流心😍
芝士年糕外脆內軟夾住既唔係會漏嘅芝士,忍唔住一啖接一啖,秒速食完🔥
榴槤炸彈係我嘅最愛🤤入面榴槤蓉非常多,一啖咬落去滿滿嘅榴槤香喺口腔裏面爆炸🤤(唔食得榴槤嘅人小心😂)
炸流沙球係第一次食,估唔到佢咁好食!入面係有少少紫薯(?)然後包住流沙鹹蛋黃,超級惹味🤤
🥢紅絲絨芝士蛋糕雪糕
到最後當然要食返雪糕,有個雪櫃自己可以任拿,超級驚喜竟然有呢款紅絲絨芝士蛋糕雪糕,之前喺Pandamart買要$20,即刻攞返個。重點佢真係超好食,紅絲絨同芝士味好重,夾有芝士雪糕嘅碎,好好食,係完美嘅結束 🔚