2018-05-19 908 瀏覽
朋友公司攪BBQ,知道我閒著便邀請我一同前往好耐未去自助燒烤了,走到位於新界烏溪沙的白石燒烤場,如果不是自駕,交通就唔算好便利,需由溪沙站步行約20分鐘或轉的士大概$25星期六的下午5時,太陽依然猛烈白石燒烤場沿海,所以擁有無敵海景,真係正原來依家有獨立冷氣房,可以有自己嘅私人範圍,燒得熱可以入房歎下冷氣降降溫,唔使驚熱到傻喎房內還設有雪櫃、電視、Karaoke設備(歌曲就要自備了),仲有麻雀檯可以租麻雀打麻將。還有一些玩樂設施提供比小朋友,依家尐燒烤場真係幾完善一行廿人所以有三個爐,週六週日假日爐要比租用費可以一邊自己叉住燒,又可以懶著放在網上燒,朋友公司預訂了扇貝、蝦、雞翼、雜丸、腸仔、芝士腸、迷你甜薯等⋯仲有必叫嘅乳豬仔,可以揀自己燒,亦可以燒一陣再由場館代勞,他們燒好後會切件再送回給我們享用好多扇貝呀,有網真係方便好多五月天嘅氣溫已經好熱,好彩有冷氣房抖番下咋
朋友公司攪BBQ,知道我閒著便邀請我一同前往

星期六的下午5時,太陽依然猛烈
白石燒烤場沿海,所以擁有無敵海景,真係正

一行廿人所以有三個爐,週六週日假日爐要比租用費

好多扇貝呀,有網真係方便好多

五月天嘅氣溫已經好熱,好彩有冷氣房抖番下咋

2018-05-12
2018-05-09 3669 瀏覽
朋友約過我好多次,話馬鞍山有個燒烤樂園好值得去,但位置比較吊腳,所以一直都未約得成。今次朋友好野,話包埋接送車我去喎,咁就掂晒啦。 一落車已經覺得好舒服,涼風吹拂,景色優美。仲有大量泊車位提供,非常方便駕駛人士。佈置都好優美,有少少英式花園既感覺,大把影相位,鍾意影相既朋友啱晒。嘩!個燒烤爐就係對住個咁絕既海景,未食都覺得值回票價啦。場內仲有吹氣彈床,攤位遊戲等自費項目提供,大人細路都啱玩。燒烤工具包埋燒烤網,方便過用燒烤叉好多,非常貼心。燒烤包全部獨立包裝,方便衛生,而且種類繁多,丸類、肉類同海鮮都有,份量都好夠。食物都處理得好乾淨,又夠新鮮。扇貝鮮甜多汁又冇沙,海蝦大大隻夠彈牙,龍蝦丸、魚蛋同墨魚丸都好高質素,漲卜卜又有咬口,唔係一般街市貨色。青口都處理得好乾淨,直接燒熟成隻食就得,非常鮮味又唔乾身。扒類同雞翼都醃得夠入味,又唔會太咸,其中泰式雞扒夠特別,酸酸地,配上濃濃既香茅味,唔錯!園內遊玩空間充足,有草地小公園俾小朋友放電,仲有寵物泳池,連小毛孩都照顧埋,真係啱晒一家大小。

嘩!個燒烤爐就係對住個咁絕既海景,未食都覺得值回票價啦。

場內仲有吹氣彈床,攤位遊戲等自費項目提供,大人細路都啱玩。

燒烤工具包埋燒烤網,方便過用燒烤叉好多,非常貼心。

青口

青口都處理得好乾淨,直接燒熟成隻食就得,非常鮮味又唔乾身。

2018-04-30 765 瀏覽
今日天陰陰又唔會好熱一家人去燒嘢食就最開心啦諗諗下對上一次來白石已經7,8年前喇, 變咗好多同多咗好多嘢玩佢哋呢度都有幾個套餐可以供你選擇燒野食散打都有, 款式都幾多tim個套餐包埋炭,,燒烤網,燒烤鉗,同埋燒烤叉,蜜糖, 紙巾 ,手套, 都幾細心我哋個爐喺正海邊 吹住海風咁樣燒又唔會太熱,個view又好其實呢度都好大呀好多爐一般都係海邊嘅 個5人餐都有十幾包嘢食呀,好誇張, 一定夠曬食除咗大量嘅肉類 ,當中都有海鮮鮑埋有海蝦青口聖子, 番薯同粟米都有 如果蔬菜類 就要另外 自己再加旁邊仲有個小型遊樂場, 草地好大 小朋友喺度跑跑跳跳好開心, 環境仲一流添玩下玩下又日落啦, 呢度嘅日落正到爆呀❤️
今日天陰陰又唔會好熱一家人去燒嘢食就最開心啦

佢哋呢度都有幾個套餐可以供你選擇燒野食

散打都有, 款式都幾多tim

我哋個爐喺正海邊 吹住海風咁樣燒又唔會太熱,個view又好

其實呢度都好大呀好多爐一般都係海邊嘅

個5人餐都有十幾包嘢食呀,好誇張, 一定夠曬食

玩下玩下又日落啦, 呢度嘅日落正到爆呀❤️
2018-04-22 709 瀏覽
天氣開始熱,趁夏天未到約班fd bbq先!本來諗住自己買野去公共燒烤場的,但由於大家太懶ge關係,最後揀左呢個靚景燒烤場~呢度有shuttle bus接送,仲要免費,所以唔使話怕遠,來回烏溪沙站都係20分鐘。我地揀左燒夜晚,6點幾黎到未天黑,個海景真係好靚好舒服!一入去右邊就係收銀買野食,可以散叫,不過我地叫左個有海鮮ge 5人餐。D野食pack好一袋袋夠哂衛生!佢地咩都提供哂好方便,燒烤差碟餐具紙巾等等,個餐仲包幾枝水同飲品。開出黎一枱都係哈哈~呢個燒帶子唔錯,有粉絲又有蒜蓉蟹子,好似去餐廳食咁~所有肉類都好夠味,但唔會過咸。特別係香茅豬扒,燒完你以為好乾,但其實佢有d肥肉係入面,咬落去仲有少少juicy。呢個蕃薯不得了。好軟糯,又甜又夠蕃薯味,當然都要讚我地自己燒得好!XDD5人餐其實真係夠7-8個人食,不過要加返d蔬菜balance 下。

我地揀左燒夜晚,6點幾黎到未天黑,個海景真係好靚好舒服!

開出黎一枱都係哈哈~

呢個燒帶子唔錯,有粉絲又有蒜蓉蟹子,好似去餐廳食咁~

2018-04-21
5 分鐘 (堂食)
2018-04-21 454 瀏覽
今個週末約左幾個朋友去烏溪沙BBQ,到達後可以係counter先買餐後入座。第一次來白石燒烤場,原來地方咁大,有好多設施可以玩,有飛標、有兒童遊樂場,仲有個無敵海景,感覺好舒服,適合一家大細星期六日黎玩。另外仲可以book 私人派對房舉辦party。我地點左一個5人海鮮餐,如果想另外追加,可以再到counter買。海鮮有蒜容粉絲帶子、青口、蝦,肉類有蜜汁叉燒、香茅雞扒豬扒、雞翼各類腸仔同丸,另外仲有粟米、蕃薯同蜜糖等等,每人一罐飲品同一支水。食物質素方面不錯,蒜容粉絲帶子夠大隻,肉類夠入味,份量仲好多,蕃薯值得一讚!食到最後好飽,但見到蕃薯肉好滑好甜,我都忍唔住食晒佢😎雖然係5人餐,但我地6個人都食唔晒所有野,女仔細食的話可能夠7-8人食。最後食飽飽走人仲有免費巴士出番烏溪沙地鐵站👍🏻
今個週末約左幾個朋友去烏溪沙BBQ,
到達後可以係counter先買餐後入座。

第一次來白石燒烤場,原來地方咁大,
有好多設施可以玩,有飛標、有兒童遊樂場,

我地點左一個5人海鮮餐,
如果想另外追加,可以再到counter買。
海鮮有蒜容粉絲帶子、青口、蝦,

食物質素方面不錯,蒜容粉絲帶子夠大隻,
肉類夠入味,份量仲好多,蕃薯值得一讚!

最後食飽飽走人仲有免費巴士出番烏溪沙地鐵站👍🏻

2018-04-21
2018-04-05 369 瀏覽
趁住仲未完全轉夏天,梗係要捉緊春天的尾巴,抓緊時間BBQ。今晚實在太好了,可以約齊屋企人,一齊去白石燒烤場燒嘢食,好耐都冇試過同屋企人燒嘢食啦。我地由馬鞍山新港城坐的士去,好快就到啦。入到去,就去服務台嗰度攞枱,跟住再去食物站到拎自己訂咗嘅食物,我哋今次叫咗個五人餐,食物非常豐富,海鮮肉類丸類乜到齊。食物來講,所有野都醃得非常入味,最鍾意食咖喱雞扒、蜜汁叉燒、同埋古法吊燒雞,咖喱雞扒咖喱味非常突出,而且雞扒軟腍多汁,燒到脆皮就岩岩好啦。蜜汁叉燒肉質亦係非常軟腍,味道惹味,而且叉燒係半肥瘦,真係好吸引,仲有古法吊燒雞,燒咗佢大約兩個幾鐘,就拎俾工作人員幫我地斬雞,皮脆肉嫩,好正!
我地由馬鞍山新港城坐的士去,好快就到啦。
2018-04-01
2018-03-29 348 瀏覽
白石燒烤我最愛燒烤!只要天氣唔太凍唔太熱,都係bbq既日子!可以一家人一起圍著火爐燒烤確是一件幸福的事😍這晚我們一家人去了很近屋企的白石燒烤場bbq,很期待呢!去到之後,先係收銀處嗰度選擇套餐,我哋今日就叫咗個五人套餐,其實我地得四個人,一定夠食啦。估唔到五人套餐嘅食物都非常豐富,包括彈牙海中蝦、蒜蓉半殼帶子、紐西蘭半殼青口、蜜汁叉燒、雞扒、豬扒、蜜汁雞中翼、海鮮三寶丸、爆汁芝味芝士腸、雞肉腸、甜心番薯、香甜粟米及水五枝加罐裝汽水五罐。蒜蓉半殼帶子都幾大隻,而且充滿牛油蒜蓉味,帶子味道鮮甜可口,真係唔錯,另外,最要推介嘅係蜜汁叉燒,因為醃得非常入味,而且叉燒唔會太硬,肉脂相間,更有一陣炭燒香,非常吸引。呢度非常適合一家大細來玩,因為除咗燒嘢食,仲有其他兒童樂園、麻雀、風箏等等可以玩,hea成日都得!
白石燒烤
這晚我們一家人去了很近屋企的白石燒烤場bbq,很期待呢!

2018-03-26
2018-03-07 461 瀏覽
原定约了一班同學星期日出來飲茶聚會的、但近日氣温下降大家提議不如去BBQ喇!大家感到建議不錯! 地點選了馬鞍山白石燒烤場、可以玩長些時間又可免去為食物做準備工夫!夠方更!是日、自已駕車來到、車位充裕、收費每小時 $ l0、可免費2小時。我們選了l0人海鮮、餐 $ 1788 食物有 ;海中、蒜茸半殼帶子、烏頭、蜜汁叉燒、鷄扒、鷄中翼、三寶丸、芝士腸、鷄肉腸、豬肉腸、蕃薯、粟米等。飲料方面: 水十枝.汽水十罐 餐具:燒烤網、鉗一套、十人餐具包一份、燒烤叉十支、蜜糖一樽、炭2包非常齊備 ! 整潔衛生 !再加一隻乳豬 $ 638皇牌之選了牠!需要烤约两小時多、燒烤爐上有鋼架可托着慢慢燒、不用人手托着.非常寫意!Menu上還有其他選擇的、有骨羊脾和德國豬手、需三天前網上預訂!烏頭魚燒得好香、肉質嫩滑!美味 !海中蝦和半殼帶子燒起的蝦爽甜好有蝦味 !其他肉類調味得夠入味! 味道恰到好處 ! 上面烤着乳豬~烤起的乳豬有職員可代為斬件 !除了食物好味、地方夠寬敞! 風景靚 ! 很適合一冢大家庭樂 !
我們選了l0人海鮮、餐 $ 1788 [星期一至五 $ 1588]
食物有 ;
飲料方面:
水十枝.汽水十罐

餐具:

非常齊備 ! 整潔衛生 !

再加一隻乳豬 $ 638
皇牌之選了牠!需要烤约两小時
多、燒烤爐上有鋼架可托着慢慢燒、不用人手托着.非常寫意!

烏頭魚
燒得好香、肉質嫩滑!美味 !

海中蝦和半殼帶子
燒起的蝦爽甜好有蝦味 !
其他肉類調味得夠入味! 味道恰到好處 !

上面烤着乳豬~
烤起的乳豬有職員可代為斬件 !

2018-02-18
下午茶
2018-02-23 391 瀏覽
帶小朋友放電, 最好就係去郊外~ 今日帶佢地黎白石BBQ, 吹下海風食下野放下電.白石搭馬鐵就能到達, 唔需要轉來轉去. 去到馬鞍山仲有接駁巴士直到, 交通尚算方便. 食物一包包PACK好, 貼好晒名稱, 乾淨又企理, 值得讚! 我地點了個十人套餐.食物種類都幾多, 有肉, 有魚, 有海鮮. 而我地仲叫多左隻豬仔黎燒~場內職員會幫我地起爐, 好快就可以開始燒:好甜既番薯🍠雞奕味道幾好, 唔會一味得個鹹字一問之下, 原來豬仔可以揀由場內職員幫手燒, 抵讚! 隻燒豬燒得幾好味, 外皮燒得好脆口, 肉味夠濃總括黎講, 食物真係唔錯, 環境又好, 等天氣凍D可以再黎放電^^

場內職員會幫我地起爐, 好快就可以開始燒:

好甜既番薯🍠

雞奕味道幾好, 唔會一味得個鹹字

一問之下, 原來豬仔可以揀由場內職員幫手燒, 抵讚!

隻燒豬燒得幾好味, 外皮燒得好脆口, 肉味夠濃

2018-02-13 359 瀏覽
最近天氣寒冷,人顯得有點動作 緩慢不想動,星期天家人建議到白石BBQ活動一下!與家人一行十多人來到"白石燒烤場"一於開開心心玩番日喇 !我們選購了一份十人海鲜套餐 $ 1788 再加一隻乳豬 $ 638……裹面所有食物,飲品,餐具都齊備!和家人喜歡到這玩的原因是方便,不用自己之前做準備玩完拍拍、手就走得!有多項康樂設施;飛標、兒童電動汽車,扭蛋……等。怡人的風景更不用說了!真是個老幼階宜的好地方!可惜今天沒太陽,這黄昏日落更是迷人!員工開了爐我們也開始燒烤了!海蝦,連殼帶子,叉燒,鷄翼,豬扒,粟米,蕃薯……等都好好味!同時乳豬外皮 逐漸 也開始變得金黃了……皮脆肉嫩的乳豬燒了两個多小時後,也可以享用了!最後,甜滑鬆軟的蕃薯也可以吃了!熱乎乎!寒天下吃更覺滿足!!一家人玩了大半天好開心!!
最近天氣寒冷,人顯得有點動作 緩慢不想動,
裹面所有食物,飲品,餐具都齊備!

可惜今天沒太陽,這黄昏日落更是迷人!

員工開了爐我們也開始燒烤了!

同時乳豬外皮 逐漸 也開始變得金黃了……

皮脆肉嫩的乳豬燒了两個多小時後,也可以享用了!

最後,甜滑鬆軟的蕃薯也可以吃了!
熱乎乎!寒天下吃更覺滿足!!
一家人玩了大半天好開心!!

2018-02-04
午餐
2018-02-12 367 瀏覽
好耐冇去BBQ,新年前一於約班朋友仔出黎聚下一行11人,9大2小,約在烏溪沙站行入去,大約20min,唔算好遠!如果唔想行,仲可以0係馬鞍山新港城搭shuttle bus,好方便!燒烤場相當大,有無限大海景外,仲有好多娛樂設計,大人可以唱k打麻雀玩飛標,小朋友有車仔🚗🚕藍球機🏀 小型滑梯俾佢地玩,仲可以放風箏,大人細路都開心! 我地點左個十人海鮮餐加隻乳豬仔,每人都唔駛$2xx 就可以玩成日,又可以帶啲小朋友去放下電跑下真係唔錯! 十人海鮮餐有海中蝦,帶子,烏頭王,蜜汁叉燒,雞扒,豬扒,雞翼,三寶丸,芝士腸,雞肉腸,豚肉腸,番薯🍠,栗米等等!全部都係密封包裝,仲有晒label注明食物名,乾淨又貼心!份量都幾多,十人食足夠有剩!飲品都有幾款,十人餐包十罐汽水同埋支裝水!黎親BBQ最怕就係起爐,黎到呢度唔需要煩,因為有專人為我地起爐一班餓鬼,首先要燒啲快熟既食物醫下肚!老實講,去咁多次BBQ,呢度啲食物係最滿意😉啲食物真係醃得幾好味,唔會話勁鹹 雞翼有蜜汁同蒜茸味,兩隻味都醃得好入味我個人就鍾意蒜茸味多啲,因為夠香💕燒完出黎啲皮好香口,我最鐘意咖哩雞扒大大塊,咖哩味濃,醃得剛好,唔會好鹹
好耐冇去BBQ,新年前一於約班朋友仔出黎聚下

真係唔錯!
份量都幾多,十人食足夠有剩!
飲品都有幾款,十人餐包十罐汽水同埋支裝水!
一班餓鬼,首先要燒啲快熟既食物醫下肚!

雞翼有蜜汁同蒜茸味,兩隻味都醃得好入味

咖哩雞扒大大塊,咖哩味濃,醃得剛好,唔會好鹹

番薯大大舊,隻隻都好甜,真心好味!好耐冇食過咁甜既番薯

豚肉腸幾特別,第一次食,肉質有點厚,唔飲芝士腸咁脆口
蜜汁叉燒切成一片片,開頭仲以為係豬頸肉
醃得幾好味,啲肉夠淋身
海鮮有烏頭魚,扇貝同海中蝦
蝦肉燒完雖然有點乾,但肉質爽彈! 扇貝唔係好大隻,但加左蒜茸牛油作調味都唔錯!烏頭魚燒完後,外皮脆口,肉質尚算嫩滑

乳豬可以揀自己燒或叫職員幫手燒,我地唔想煩,揀左叫職員幫手燒,燒到咁上下先拎過黎
隻豬看似細細地,但好多肉!肉質鮮嫩,外脆內軟,好味!
2018-02-11 260 瀏覽
很久沒有BBQ了,今年朋友聚會,我們選了近海的白石燒烤場一面望海,一面燒烤,完全遠離塵囂,很舒服😌我們選了10人海鮮套餐加燒乳豬各款食物一包包標上名稱,很清楚很企理蝦和魚都好大!場內有職員幫我們開埋爐,我們好快便可開餐了!😋❤️食物味道剛剛好也很大件蕃薯🍠正!蝦大大隻,烏頭有黃油😋,帶子配埋蒜和牛油,good!最後今日bbq的主角出場,即燒乳豬,在場職員會幫我們即燒(原來要燒大約45分鐘)我們以為細細的乳豬,但份量原來許多,我們十個大人都吃得飽飽後都剩下半盒帶走😂👍🏻
很久沒有BBQ了,今年朋友聚會,我們選了近海的白石燒烤場

一面望海,一面燒烤,完全遠離塵囂,很舒服😌

我們選了10人海鮮套餐加燒乳豬

各款食物一包包標上名稱,很清楚很企理

蝦和魚都好大!

場內有職員幫我們開埋爐,我們好快便可開餐了!😋❤️
食物味道剛剛好也很大件

蕃薯🍠正!

蝦大大隻,烏頭有黃油😋,帶子配埋蒜和牛油,good!

2018-02-08 254 瀏覽
這個嚴寒的星期日,成班老友相約去白石燒烤BBQ!原因就到過年,老友相聚團年,還有些朋友又會準備出外旅遊,所以大家聚聚BBQ!ˊ白石燒烤場,地方很靚,對着海景,又有兒童電動車,電子飛標,不是燒烤咁簡單!我們訂了10人海鮮套餐份量,再加上一隻乳豬!很豐富啊!食物獨立包裝,乾淨衛生!2款不同酱汁的雞翼,幾款香腸,豬扒,三寶丸,海鮮有海蝦,半殼帶子和元朗烏頭魚!貼着海邊,風景很美,一路燒烤,一邊圍爐取暖!哈哈大笑,大家都很開心啊!食物份量很夠,還有粟米和蕃薯,所有配料和餐具也是燒烤場提供!戲肉就是這隻乳豬,要有耐性,慢慢燒呀!10人套餐包10罐汽水和10支水!這條烏頭燒得很好,肉質結實,好味!燒烤已經日落黃昏,大家再約定下次的約會,開心回家去!

ˊ

我們訂了10人海鮮套餐份量,再加上一隻乳豬!
很豐富啊!

食物獨立包裝,乾淨衛生!
2款不同酱汁的雞翼,幾款香腸,豬扒,
三寶丸,海鮮有海蝦,半殼帶子和元朗烏頭魚!

戲肉就是這隻乳豬,要有耐性,慢慢燒呀!

10人套餐包10罐汽水和10支水!

這條烏頭燒得很好,肉質結實,好味!

燒烤已經日落黃昏,大家再約定下次的約會,開心回家去!
  • 烏頭魚
  • 燒乳豬
2018-02-07 256 瀏覽
天氣凍凍哋,成日都打邊爐,今次就來一個燒烤,一行五日,大家約好响烏溪沙站等,然後一齊坐shuttle去選擇了五人海鮮餐再加一隻古法吊燒雞,職員比咗一疊單我哋,已經寫好用邊個爐,然後就可以拎住張單去拎燒烤工具同飲品,最得意係佢有一個通知器,個通知器一響就可以去拎食物,我哋個爐正海,有些海風好舒服,最重要係有蓋在頂,唔怕曬隻古法吊燒雞都好大隻,要燒兩個小時,已經開邊义好,個燒烤爐已經設計到可以上層燒雞,下層燒嘢食,可惜一放隻雞上去,隻雞就轉,不能固定,一問之下,原來只要掛包炭响一邊就可以固定隻雞,處理好隻雞之後,我哋就開始選擇自己喜歡嘅食物進行燒烤了隻雞先燒底部分,一個鐘頭後,再燒另一邊,最後加些蜜糖,又燒一陣,然後就叫職員來,佢左睇右睇之後,話仲未得,要再燒一陣,15分鐘後,終於得,職員之後拎咗去切件,再拿來,真係好方便,至於邊雞,真係好滑,個皮仲好脆人海鮮餐包括义燒、雞扒、雞翼、豬扒、海鮮三寶丸、爆汁芝味芝士腸、雞肉腸、豚肉腸 (台灣腸)、甜心蕃薯、香甜粟米,而海鮮就有蝦、青口同帶子雞翼有兩包,係蜜汁中翼,雞扒同豬扒都分別有三包,一共有三款味道,有香芧、咖哩、黑椒,我就比較喜歡香芧味,

雞翼有兩包,係蜜汁中翼,雞扒同豬扒都分別有三包,一共有三款味道,有香芧、咖哩、黑椒,我就比較喜歡香芧味,都特別,海鮮三寶丸就有龍蝦丸、魚旦、墨魚丸,义燒唔係我哋開燒味嘅紅色义燒,係無色素嘅,仲腍,腸都有三款,爆汁芝味芝士腸、雞肉腸同豚肉腸 (台灣腸),仲有好甜嘅黃蕃薯同粟米

我哋先燒肉類,之後就將海鮮直接放燒烤網上燒,有朋友就覺得燒烤係一定要有棉花糖同麵包,所以去咗燒烤場個士多買,令今次嘅燒烤更完美。

如果係餐,仲免開爐費,連燒烤用品都包埋,當中包括燒烤網、餐具、燒烤义、蜜糖、炭,仲有每人一支水同一罐汽水

呢到仲有好多玩樂設施,如果帶埋小朋友來都可以
2018-02-07 3337 瀏覽
天氣寒冷☃️,最好掛近火爐邊取暖,又可以吹下水。今日又喺立春,一於去戶外,天寒地凍 來個溫暖 BBQ。2 手 fing fing 去白石燒烤塲。可以揸車去,有停車場,2小時免費,其後每小時收費$10。亦有免費shuttle bus 來往白石同馬鞍山新港城。交通方便。燒烤場相當大, 靠近海邊,有無敵大海景。娛樂設施多,適合大小朋友相聚一天。有飛標機,小小朋友自架游 😂我地 order 左 10人餐 同 babe 豬。有專人幫你 起爐,非常專業。十人餐包括水、汽水、雞翼、豬朳、腸仔、丸類、蕃薯、粟米BBQ 必有食品,仲有海蝦,扇貝、烏頭皇,必須重點推介烏頭皇,估佢吾倒超級鮮甜。主角 Babe 豬,要用心燒,考考功夫。睇下我地D功夫仔,都見得吓人架。味道很不錯!開開心心立春 BBQ💕

烏頭皇

開開心心立春 BBQ💕