又到聖誕又到聖誕……⛄️☃️🌺🌲上星期已經食左3次自助餐,食到肚滿腸肥😏😆😝所以聖誕餐要簡單一點。⛄️今晚跟老公去了重慶大廈食晚餐,然後去尖東海滂睇燈飾。疫情關係已經幾年無去過重慶大廈,今次決定試下~珍珠皇宮印度餐廳。餐廳位於1樓,所以不用坐𨋢,直接由門口直行到樓梯上一層轉個彎就到。餐廳不大,一入門口,只有3枱客人,環境好寧靜🩷。輕輕點了幾款招牌菜式,第一道是冷盤 乳酪脆米球,有8粒脆球,口感脆脆,內裏是乳酪和豆,帶濃厚的印度風味。第二道是蒜蓉薄餅,即叫即做,陣陣蒜香,熱噴噴上枱,有面粉的厚重質感,2個人點了2客清碟,香口好味必點,沾咖哩和淨食都同樣好味。第三道是MASALA咖哩羊肉,之前去重慶大廈食咖哩無咩研究,今次做足功課,點了MASALA 羊肉[ 少辣],MASALA 咖哩汁比較少一而濃郁,配羊肉簡直是完美,只能講好好味❤️🥘沾薄餅食簡直滋味無比💋推薦必食💋。第四道炸魷魚,此道不推介叫,粉漿太厚,放一會已經硬到食唔到,餘下半碟,好浪費!飲品❤️🩷芒果乳酪,味道新鮮唔太甜,輕怡有益之選。飲品🩷❤️印度奶茶,入口順喉,味道大概似是姜味奶茶,好飲💋。2人在尖沙咀唔使等位,舒舒服服食到餐特色晚餐,
又到聖誕又到聖誕……⛄️☃️🌺🌲
上星期已經食左3次自助餐,食到肚滿腸肥😏😆😝
所以聖誕餐要簡單一點。
⛄️今晚跟老公去了重慶大廈食晚餐,然後去尖東海滂睇燈飾。
餐廳不大,一入門口,只有3枱客人,環境好寧靜🩷。

輕輕點了幾款招牌菜式,第一道是冷盤 乳酪脆米球,
有8粒脆球,口感脆脆,內裏是乳酪和豆,帶濃厚的
印度風味。

第四道炸魷魚,此道不推介叫,粉漿太厚,放一會已經
硬到食唔到,餘下半碟,好浪費!

飲品❤️🩷芒果乳酪,味道新鮮唔太甜,輕怡有益之選。

2人在尖沙咀唔使等位,舒舒服服食到餐特色晚餐,是多麽優悠💟
食飽跟我既最愛牽手行行海邊,看看燈飾,感覺
幸福溫暖🌺🌲。

聖誕節是個幸福歡樂的節日,祝願 世界滿載溫暖和愛❣️
2023-12-23 81 瀏覽
珍珠皇宮印度餐廳地址: 尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈1樓96-97號舖=====================重慶大慶最出名不是王家衛的電影,而是好多印度人住,入面是個小印度國,有好多印度菜餐廳,在大廈門口有一堆人拉你去餐$78 traditional greek salad ,簡單有青瓜,車里茄,青椒,紅洋蔥,mint ,橄欖$118 chicken korma,腰果杏仁雞,平時都係食微辣架butter chicken ,今次點了這款,因為果仁類都是我最愛之一,芳香獨特。$138 奶油蕃茄蝦,個汁底唔辣,非常易入口。叫咁多 curry 一定要跟nann,$30 garlic nann,一籃夠2個人食了,樸素的麵粉香加蒜蓉香$38 mango nassi yogurt 可解辣,根本次次都點。
珍珠皇宮印度餐廳

地址: 尖沙咀彌敦道36-44號重慶大廈1樓96-97號舖

=====================

$138 奶油蕃茄蝦,個汁底唔辣,非常易入口。

• 腰果杏仁雞
2023-12-20 62 瀏覽
-Tandoori Platter 混合肉燒烤拼盤 $178.0(包括印度燒雞, 免治羊肉卷, 烤魚塊, 乳酪汁燒雞各2件) 人少吃呢個好岩, 因為一次過可以食到4款不同菜式, 每款有2件, 仲要好大舊, 烤過既肉, 唔會好乾, 肉汁超豐富, 加上不同的香料淹製, 香濃惹味, 加少少檸檬汁, 更加清新, 值得推介-Lamb Vindaloo極辣咖喱羊肉 $ 118.0餐牌顯示有3隻辣掓圖案, 店員亦溫馨提示係好辣的, 我真係好想試下有幾辣,好多時話好辣的都係無料到的, 點知食到我出晒汗, 真心極辣, 超正, 羊肉肉質幼嫰, 少少肥, 油香味濃, 咖喱十分多汁, 點烤餅食,好匹配-蒜蓉烤餅 $28.0好大塊, 即叫即烤, 外酥內軟、蒜香味足, 讓人食慾大開, 用手撕開,沾一坨香氣濃郁的極辣印度咖哩,非常有嚼勁而且口感豐富。非常好吃-凍印度奶茶 $35.0印度香料奶茶, 內有乾香料:肉桂、丁香、黑胡椒、綠荳蔻等香料製成, 加埋牛奶, 味道甜而帶香, 層次分明-Mango Lassi芒果優格奶昔 $38.0Mango Lassi是印度那邊特有的飲品,也被稱為印

加少少檸檬汁, 更加清新, 值得推介

-Lamb Vindaloo極辣咖喱羊肉 $ 118.0

-蒜蓉烤餅 $28.0

-凍印度奶茶 $35.0

-Mango Lassi芒果優格奶昔 $38.0
Mango Lassi是印度那邊特有的飲品,也被稱為印度優格,簡單說就是酸奶、加入芒果, 香料組成的,果香濃厚又甜

-印度番紅花杏仁雪糕 $55.0
雪糕是一片片的, 內有杏仁微粒, 番紅花帶有甜美的花香與麝香味好特別, 重點可以解辣, 因為極辣咖喱羊肉真係堅辣, 好有冰火感覺
2023-12-17
唔知點解有細到大都覺得重慶大廈係個好神秘嘅地方 充滿未知嘅異國風情大個咗開始聽到周圍多人推薦重慶大廈嘅印度菜 今次終於黎到訪覓食😋.✨Dahi Poori $75✨Tandoori Chicken (half) $98✨Butter Chicken $108✨Garlic Naan $28✨Mango Lassi $38✨Banana Lassi $38.其中Dahi Poori最令我印象深刻原來係印度街頭小食 香脆波波裡面係帶冰涼感嘅乳酪口感好特別 冰與火之歌🧊🔥咖哩味道都好正宗 超級濃郁配上Naan食好夾!
✨Dahi Poori $75
原來係印度街頭小食
香脆波波裡面係帶冰涼感嘅乳酪
口感好特別 冰與火之歌🧊🔥
咖哩味道都好正宗 超級濃郁
配上Naan食好夾!
💡重慶大廈內嘅正宗印度菜今日終於嚟到重慶大廈朝聖,想去尋下寶,試吓正宗嘅印度菜。呢間餐廳雖然喺重慶大廈入邊,但都乾淨企理,十分舒適,份量仲好多,性價比高。🍽️ 印度脆米球味道清新,酸甜適中,餅皮薄脆,同裏面嘅蔬菜和酸奶醬搭配得好好,一口咬落去好有層次感,係個幾好既開胃小吃。🍽️混合肉燒烤拼盤拼盤有印度燒雞、免治羊肉卷、烤魚、乳酪腰果汁燒雞柳各2件,放喺鐵板上面,一上枱zi zi 聲,成浸香味飄埋嚟。各款肉類烤得剛好,各自的香料都充分顯現出不同既風味。🍽️ 牛油烤雞奶油醬汁非常濃郁creamy,香料既味道好岩香港人口味,甜而微辣,用黎點烤餅食真係絕配,真係會令人一啖接一啖停唔到。🍽️ 牛油烤餅、芝士烤餅食印度菜最鍾意用烤餅點咖喱,2款烤餅都外層酥脆,帶點奶油香氣,內裡柔軟,口感煙韌,餅皮的層次感十足,不油膩。🍽️芒果奶昔同我幻想西式嘅芒果奶昔唔同,入口好似超濃嘅芒果汁咁,但唔知係咪傳統印度奶昔會加酸奶,結合埋一齊完全唔會死甜,好飲,值得一試。🍽️ 印度奶茶印度奶茶用混合了各種香料的茶水,入口似薑味,香氣濃郁,味道獨特。飲起黎暖胃又提神,讓人感到舒適和放鬆。
💡重慶大廈內嘅正宗印度菜

🍽️ 印度脆米球

🍽️混合肉燒烤拼盤

🍽️ 牛油烤雞

🍽️ 牛油烤餅、芝士烤餅

🍽️芒果奶昔

🍽️ 印度奶茶

2023-12-13 33 瀏覽
估唔到尖沙咀重慶大廈有咁高質嘅正宗印度菜。佢地菜式多樣豐富,滿足各種口味喜好。佢哋有傳統嘅咖哩菜式,包括咖哩雞、咖哩羊肉同埋咖哩蔬菜,咖哩醬汁濃郁香辣,配上米飯或者炸餅食都好好味。佢哋嘅烤肉拼盤亦都非常受歡迎,有烤羊肉串、烤雞肉塊同埋烤咖哩魚等等,每一款都有獨特嘅調味,肉質鮮嫩多汁,每一口都令人滿足。佢哋嘅印度煎餅(Naan)軟軟嘅口感,配上各種醬料,非常適合搭配其他菜式一齊享用。😋另外佢哋都有好多特色飲品係加咗乳酪的,真係要試一試👍除咗正宗嘅菜式,佢哋嘅服務亦都非常周到友善,讓客人感受到溫暖嘅印度款待。餐廳環境舒適,氛圍溫馨,適合與朋友或家人一同享受美食。如果你對於印度菜有興趣嘅話,尖沙咀重慶大廈絕對係一個值得一試嘅地方。無論係拜訪香港定係當地居民,呢度嘅正宗印度菜一定能夠帶你走進印度嘅美食世界,讓你愛上這種獨特風味。記得預留時間,去品嚐一下佢哋的美食,絕對會給你留下難忘嘅味覺體驗。😊

另外佢哋都有好多特色飲品係加咗乳酪的,真係要試一試👍

印度
印度
2023-11-28 43 瀏覽
再訪珍珠皇宮 阿娘見到我之前嘅post話都好想試下重慶大廈嘅咖哩 即刻安排啦今日試左好多野喎😂南印度捲餅 Masala Dosa $75烤得香脆的薄餅入面包住啲薯仔再有三個汁醬 紅色類似莎莎醬 白色應該係豆蓉醬 綠色係有啲芫茜芹菜秋葵嘅湯 都幾特別 一份大過條手臂😂素咖哩角 samosa $52好食 炸得脆口 但唔會油淋淋餡料嘅調味恰到好處 👍🏻芒果奶昔 Mango Lassi $38食印度咖哩不可缺少嘅飲品🥤蒜蓉烤餅 Garlic Naan $28全麥烤餅 Roti $18呢度啲Naan真心好味 軟熟帶麵粉香👍🏻海鮮炒飯 Seafood Fried Rice $128長米飯咬口特別😂 好多青椒炒得好香 但唔多夠咸蝦仁同魚塊都大大件瑪莎拉咖哩魚塊 Masala fish $118微辣順滑嘅咖哩 配Naan必需👍🏻咖哩雜菜 vegetables curry $88呢個比masala 辣少少入面有三色豆 洋蔥 椰菜花 豆腐印度烤雞 半份 Tandoori chicken $98面頭佈滿香料 非常惹味 雞肉唔柴 印度奶茶 Indian Tea $25滾熱辣 ☕️ 充滿香料香氣同薑味冬天飲一流
再訪珍珠皇宮 阿娘見到我之前嘅post

2023-11-26
  • 印度奶茶
  • 瑪莎拉咖喱烤雞
  • Garlic Naan
我地今次去咗一間印度餐廳,試咗好多唔同嘅菜式,其中有啲真係令我印象深刻。Seekh Kebab佢哋用咗羊肉製成,口感好嫩滑,啖啖有咬勁。當我咬落去嘅時候,啲肉汁就慢慢釋放出嚟,真係好美味。味道方面,佢哋用咗啲香料同調味料為肉賦予咗濃郁嘅香氣同味道,唔會太辣,好適合唔太愛辣嘅人食。Lamb VindalooLamb Vindaloo係一道辣味嘅菜式,但辣味唔會壓過啲肉嘅鮮美。肉質鮮嫩,入口即化,而啲香料同埋醬汁都好均衡,令味道更加豐富。Lamb KormaLamb Korma就相對而言唔辣咁多,但仍然有獨特嘅味道。佢哋用咗啲椰汁同乳酪嚟營造出咗一個濃郁而柔滑嘅醬汁,同啲香料一齊融合,令味道更加濃郁,肉質亦好滑嫩。Butter Naan, Garlic 🫓 Butter Nan係一款軟綿綿嘅印度烤餅,表面塗上啲牛油,令佢更加香脆。入口時,可以感受到啲麵粉嘅香甜同埋牛油嘅滋味,好適合搭配埋其他菜式一齊食。Garlic Naan就加咗蒜蓉喇,個香味散發出嚟,同埋啲蒜味同麵粉嘅結合,真係好好味。Strawberry Lassi呢杯冰涼嘅草莓酸奶飲品好解渴,草莓嘅鮮甜同酸奶嘅滑順完美結合,令味蕾都

Seekh Kebab

Lamb Vindaloo

Lamb Korma

Butter Naan, Garlic 🫓

Strawberry Lassi
呢杯冰涼嘅草莓酸奶飲品好解渴,草莓嘅鮮甜同酸奶嘅滑順完美結合,令味蕾都感到愉悅。呢杯Lassi好滋味,係一個完美嘅結束。

2023-11-19
  • Seekh Kebab
  • Lamb Korma
  • Lamb Vindaloo
  • Garlic Naan
有個印度老公,就必定會間唔中出入下尖沙咀既重慶大廈,皆因裏面有很多印度日用品選購。上星期,因為椰樹爸爸話二妹既頭髮好似雜草,係時候要去修剪下,所以我哋就一家大細走咗去。Salon 位於重慶大廈2樓,都好旺場,見到成間舖全部都係麻甩佬,我哋都等左30-45分鐘先有位😆好啦重點唔係介紹去重慶剪頭髮,係要介紹俾大家呢間抵食又好味又正宗既印度🇮🇳餐廳 《Moti Palace Indian Cuisine 》呢間我哋係第一次嚟幫襯,見佢門口擺咗好多名星合照,最搶眼係Error🤣,大大張放正向門口。餐廳坐位尚算闊落,內裏大概有10幾張枱。另外,佢哋嘅餐牌分別有好多套餐選擇,我哋一行5大3小就揀咗個4人餐另外再加多幾份薄餅,佢哋食物既份量好足夠,咖喱味道亦好正宗,好好味😋正;另外,薄餅亦好出色,新鮮熱辣軟熟,款式又多,有啲仲要係係其他印度餐廳食唔到既。飲品方面,我哋點左Mango Lassi,味道正宗,做得好好,最緊要係唔係溝水既。Set ASet For 4 $545❤︎︎Vegetable Samosa 香炸素菜咖喱角❤︎︎Tandoori Chicken 香燒春雞❤︎︎Chicken Masa

Set A
❤︎︎Palak Paneer
芝士菠菜
❤︎︎Lamb Curry
咖喱羊肉
❤︎︎Bread Basket + Saffron Pullao
雜錦薄餅+印度黃飯
❤︎︎Mango Lassi / Soft Drinks / Beer
芒果奶昔 / 汽水 /啤酒

✪總括
食物質素高份量大款式多,味道又正宗,加上親民價錢,抵食,必定再幫襯。

大大力推👍🏾

推介指數:9/10
  • 芒果奶昔
  • Butter  Naan
2023-11-18 212 瀏覽
係尖沙咀隱藏嘅正宗印度餐廳,😍weekend lunch time好多香港人,非常熟悉~Tandoori platter 178混合肉燒烤拼盤,上檯時仲有煙,非常有鑊氣!🔥微辣印度燒雞,🥢免治羊肉卷羊肉味濃,🐟烤魚塊嫩滑無骨,🐤乳酪腰果汁燒雞雞胸肉質唔會柴。Kadhai gosht鍋煮咖喱羊肉,🐑小辣幾好食。羊肉原塊,份量幾多。Cheese naan芝士烤餅,熱辣辣即製🧀中間有拉絲,驚喜好食!🫓

Tandoori platter 178

Kadhai gosht
鍋煮咖喱羊肉,🐑小辣幾好食。羊肉原塊,份量幾多。

Cheese naan
芝士烤餅,熱辣辣即製🧀中間有拉絲,驚喜好食!🫓
2023-11-06 708 瀏覽
第一次入到嚟 #重慶大廈,環境原來無想像中複雜,#小秘書 反而有啲衝動想行埋去啲小店八卦吓👀 不過始終對周圍嘅環境唔熟悉,只好跟住大隊向前行😉 沿着條長樓梯上到嚟一樓,終於嚟到我哋嘅目的地「Moti Palace Indian Restaurant」。餐廳嘅裝飾充滿印度嘅色彩,有啲似返咗去七八十年代嘅感覺😉 嚟得食 #印度菜,梗係要整杯 #MangoLassi(#芒果乳酪)🥭先啦🤤 飲落口味道唔算太甜,用 #乳酪 嚟配襯呢餐以辣為主嘅 #印度菜 就啱晒!剛剛見完牙醫嘅我,麻醉藥都未過… 本來諗住坐低飲杯嘢、同朋友講聲「生日快樂」就走嘅我,居然比面前嘅 #Samosa(#咖喱角)🥠 吸引住👀 新鮮炸起嘅samosa充滿咖喱香氣,入口完全冇油膩嘅感覺,非常鬆化,雖然我個口當時擘唔得太大,但係都寧願將🥠切到細細嚿咁,慢慢將成個吞落喉嚨… 哈 為食得我吖🤭如果大家鍾意食肉,不妨可以試吓佢哋嘅 #燒雞,香辣嘅雞肉放喺鐵板上面份外惹味🤤 之後我哋又嗌咗各式各樣嘅 #咖喱 用嚟同 #Naan(#烤餅)一齊食,味道辣辣地非常有風味🤤 雖然呢度冇靚裝修,不過就夠晒地道,而且啲員工都非常有善,難怪個個幫襯

如果大家鍾意食肉,不妨可以試吓佢哋嘅 #燒雞,香辣嘅雞肉放喺鐵板上面份外惹味🤤 之後我哋又嗌咗各式各樣嘅 #咖喱 用嚟同 #Naan(#烤餅)一齊食,味道辣辣地非常有風味🤤 雖然呢度冇靚裝修,不過就夠晒地道,而且啲員工都非常有善,難怪個個幫襯完都有彈冇讚啦😉

📍 Moti Palace Indian Restaurant(尖沙咀)彌敦道36-44號重慶大廈1樓96-97號舖
2023-11-04
2023-10-31 48 瀏覽
位於尖沙咀重慶大廈的「珍珠皇宮印度餐廳」,數月前跟朋友到訪感覺餐廳出品地道正宗,價格合理,於是相約朋友再訪小店裝修簡約富印度風,用上懷舊紅色沙發座椅,座位闊落餐牌中英對照,同時提供素食餐單==========🔹 芝士菠菜 $88將菠菜打成蓉,加入芝士、香草、小茴香等調味料芝士有硬豆腐的口感,輕怡不膩;菠菜蓉軟滑,鹹辣平衡推介指數:8/10==========🔹混合肉燒烤拼盤 $178印度燒雞、免治羊肉卷、烤魚塊、乳酪腰果汁燒雞各2件配上薄荷醬印度燒雞惹味嫩滑;免治羊肉卷沒有羊羶味;烤魚塊厚身緊實嫩滑;腰果汁燒雞別具特色一次過可以品嚐四款印度菜式令人滿足推介指數:8/10==========🔹 蒜蓉蝦 $138蝦肉新鮮大隻,爽口彈牙,蒜香滿滿又毫不油膩,非常滋味推介指數:9.5/10==========🔹乾果果仁蓉烤餅 $38加入乾果的烤餅夠特別,淡淡的椰香配合輕韌的餅皮,不錯推介指數:8.5/10
小店裝修簡約富印度風,用上懷舊紅色沙發座椅,座位闊落
餐牌中英對照,同時提供素食餐單
🔹 芝士菠菜 $88
將菠菜打成蓉,加入芝士、香草、小茴香等調味料
芝士有硬豆腐的口感,輕怡不膩;菠菜蓉軟滑,鹹辣平衡
推介指數:8/10
🔹混合肉燒烤拼盤 $178
印度燒雞、免治羊肉卷、烤魚塊、乳酪腰果汁燒雞各2件
配上薄荷醬
一次過可以品嚐四款印度菜式令人滿足
推介指數:8/10
🔹 蒜蓉蝦 $138
蝦肉新鮮大隻,爽口彈牙,蒜香滿滿又毫不油膩,非常滋味
推介指數:9.5/10
🔹乾果果仁蓉烤餅 $38
加入乾果的烤餅夠特別,淡淡的椰香配合輕韌的餅皮,不錯
推介指數:8.5/10
2023-10-31
  • 蒜蓉蝦
2023-10-25 47 瀏覽
平時食日本菜,泰國菜,中菜就多印度菜就真係未試過記得Viu TV介紹過呢間珍珠皇宮今次就來試下話時話 本人第一次來重慶大廈都冇網上啲人講到咁恐怖珍珠皇宮印度餐廳柔和嘅燈光加印度純音樂連阿媽都話幾有情調的🤣老闆似講廣東話,講野好funny乳酪脆米球外面好脆卜卜,入面係凍乳酪仲有啲酸辣,感覺好新奇~瑪莎拉咖哩羊肉老闆話呢款咖哩比較香濃,推薦我地食叫左小辣都ok好食羊肉好嫩一點都唔騷~蒜蓉烤餅好香蒜蓉味脆卜卜~好好食~其他食物就不過不失啦~第一次食印度菜感覺俾我嘅感覺都幾好有機會再來食😝
平時食日本菜,泰國菜,中菜就多
印度菜就真係未試過
記得Viu TV介紹過呢間珍珠皇宮
今次就來試下
話時話 本人第一次來重慶大廈
都冇網上啲人講到咁恐怖
珍珠皇宮印度餐廳
柔和嘅燈光加印度純音樂
連阿媽都話幾有情調的🤣
老闆似講廣東話,講野好funny
乳酪脆米球
外面好脆卜卜,入面係凍乳酪
仲有啲酸辣,感覺好新奇~
瑪莎拉咖哩羊肉
老闆話呢款咖哩比較香濃,推薦我地食
叫左小辣都ok好食
羊肉好嫩一點都唔騷~
蒜蓉烤餅
好香蒜蓉味
脆卜卜~好好食~
其他食物就不過不失啦~
第一次食印度菜感覺俾我嘅感覺都幾好
有機會再來食😝
  • 乳酪脆米球
  • 蒜蓉烤餅
💙Dahi Poori乳酪脆米球,米球脆卜卜,加埋滿滿既乳酪、薯仔、鷹嘴豆泥、石榴粒,好清新,好特別,推薦🤤🤤.💙Tandoori Platter印度燒雞雞、乳酪腰果汁燒雞、烤魚塊、免治羊肉卷,好豐富既拼盤,啖啖肉,食肉獸可以一試😛.💙Roganjosh印式燴羊肉,羊肉份量唔少,配埋naan食一流!.💙Garlic Naan蒜蓉烤餅,脆脆口感,蒜蓉味好香.💙Cheese Naan芝士勁拉絲,夾住好多芝士,芝士控表示心心眼😍.💙BANANA LASSI幾清新,口感比較流質~ 唔會好杰😆
💙Dahi Poori
💙Tandoori Platter
💙Roganjosh
印式燴羊肉,羊肉份量唔少,配埋naan食一流!
💙Garlic Naan
蒜蓉烤餅,脆脆口感,蒜蓉味好香
💙Cheese Naan
芝士勁拉絲,夾住好多芝士,芝士控表示心心眼😍
💙BANANA LASSI
幾清新,口感比較流質~ 唔會好杰😆
  • 乳酪脆米球
2023-10-19 55 瀏覽
話說小編咁耐以來都冇食過印度菜😂 所以決定搵日夜晚去重慶大廈探個究竟😇 晚飯時間經過重慶大廈發現印度人好踴躍又勁熱情💯 知道我哋book左珍珠皇宮就帶我哋上樓,唔行唔知原來都要上一層電梯轉左再轉右先上到去間餐廳超隱蔽🤣 第一次食印度菜真係勁期待🫶🏻乳酪脆米球Dahi Poori呢個超特別啊🫶🏻裏面食落去有乳酪、薯仔🥔蓉、一啲微辣嘅香料,但係出面係脆嘅,所以有好幾層口感😇 完全唔知係點整🤣 10分推薦一定要試💯混合肉燒烤拼盤Tandoori Platter 包括有印度燒雞、免治羊肉卷、烤魚塊同埋乳酪腰果汁燒雞😇 食肉獸必點~最啱唔知食乜好,但乜都想試吓嘅人😂 覺得佢哋嘅燒雞做得幾好,咬落都好多肉汁😋 烤魚塊係啖啖肉😍 仲可以落啲檸檬汁調味😇香烤原條鯧魚Tandoori Pomfret小編同朋友都唔係好食得辣,所以特別叫左呢條魚~烤魚俾小編嘅印象就係外脆內嫩🌟 餐廳做呢條魚就做到呢個感覺😋 不過略嫌條魚細條,啲魚肉好快食晒😢Garlic naan食落好大浸蒜蓉味😍 超級邪惡!烤餅係印度菜必叫,飯都唔使食😂 有啲後悔冇叫到芝士烤餅😫Mango lassi好多評語推薦呢個芒果奶昔,的而且確比較

乳酪脆米球
Dahi Poori

混合肉燒烤拼盤
Tandoori Platter

香烤原條鯧魚
Tandoori Pomfret

Garlic naan

Mango lassi
好多評語推薦呢個芒果奶昔,的而且確比較濃同埋飲落去真材實料😇 而且亦都唔會好甜👍🏻

Homemade kesar kulfi
食咗咁多嘢之後都想食個甜品🍮 餐廳推薦左呢一個自家製嘅蕃紅花雪糕粒,第一次食一粒粒嘅雪糕🤣 唔會好甜啱啱好,幾特別食完個口都清爽啲😍