2021-03-18
中環Soho區蘭桂芳的高質星馬菜😎放工後當然要去食餐返好既慰勞下,一來到就見到大大幅手繪牆畫,好靚啊😍 太肚餓關係,叫左好多野食😛..- 咖啡骨賣相好靚☺️點綴的杏仁片以及堆得工整既juicy咖啡骨,醬汁幾特別,少許澀味後又帶點焦糖的感覺,回甘!..- 麥皮蝦個人認為係必點菜式之一❤️ 食第一啖已經覺得好好味,估唔到麥皮都可以同蝦配搭,味道出奇地好,蝦肉爽滑😋..- 肉骨茶無理由唔叫啦掛😏 最開心係呢款係馬來西亞肉骨茶,即偏重藥材味,而唔係新加坡既胡椒味。對於偏好藥膳湯既小肥妹來講,真係正到無得頂,湯裡面好足料,勁補..- 巴東牛肉牛肉燉得好入味好軟腍又滑,醬汁好香又辛辣,不過唔食得辣既朋友就要注意了啊😉..- 沙嗲串燒拼盤 四款:牛、豬、雞同菇不會失望的串燒,肉質燒得夠香同滑。沙嗲醬汁好好味😋..嘆多杯白咖啡同虎啤就大滿足了😎 當晚本身想叫海南雞同咖央多士都無哂呢,唯有下次試試😌 呢度食物質素係好ok! 見lunch set都唔錯,價錢都抵,中環上班族又多個地方選擇了
- 咖啡骨
- 麥皮蝦
- 肉骨茶
- 巴東牛肉
- 沙嗲串燒拼盤 四款:牛、豬、雞同菇
不會失望的串燒,肉質燒得夠香同滑。沙嗲醬汁好好味😋.
咖啡骨
咖啡骨