2021-01-28
等到開係港島@牧羊少年咖啡館 地址: 銅鑼灣記利佐治街11-19號Fashion Walk地下17號舖電話: 29509535六七年前己是牧羊少年的常客,去太子店食all day breakfast 同小食,飲杯咖啡,木調裝修非常有大自然感。留意到港島區銅鑼灣都開了,附近返工架我搵機會去食lunchSet lunch 有意粉沙律,價錢約百來元起。$108 avocado mango chicken salad 🥗 輕盈的salad ,仲有牛油果健康無比,蛋白質就有煎到暖和雞塊 淋了日式胡麻醬同杏仁片,加分位$118 all day breakfast 可以分享,黑松露炒蛋,mushroom,cherry tomato,smoked salmon ,sausage ,bacon ,都是慣常組合。比較特別是有chia coconut milk pudding ,健康高纖,當成甜品吃比蛋糕低卡有營養$62 hot cocoa express coffee 熱可可好甜,加入了朱古力同上面仲有whip cream 同綿花糖$38 chamomile tea 芳香,聞到精神放鬆呢間係食文青f
電話: 29509535
留意到港島區銅鑼灣都開了,附近返工架我搵機會去食lunch
Set lunch 有意粉沙律,價錢約百來元起。
$38 chamomile tea 芳香,聞到精神放鬆
呢間係食文青feel 多過食物