2021-02-23
係銅鑼灣行街 見到呢間新開嘅牧羊少年裝修得好華麗 而之前喺葵芳食過幾次 今次都有驚喜印象相當不錯 個刻好肚餓 就決定食個lunch 喇 選擇繁多 成日都好想試吓經過選擇困難症既洗禮 決定食下面幾款食物english Brunch-朋友想食all day breakfast 呢個brunch 真係大推介 賣相相當不俗 有黑松露醬炒滑蛋 好香嘅牛油味加黑松露 我同朋友係咁爭住食😂 仲有好特別嘅嘢椰奶奇椏籵布甸 呢個真心推介 健康之餘又好食 白菌 車厘茄 腸仔 煙三文魚煙肉 egg benedict完全係勁impressive 因為要煮得剛剛好要好有技巧 果然呢間真係無令我失望 超級好食 荷蘭汁豬肉扒-呢個份量非常大 完全係兩大塊 第一次用荷蘭汁配豬扒食 完全冇諗過會有呢個配搭 意想不到咁好食 同朋友食個不停 一下子就清哂 真係太好食了