2023-03-24 77 瀏覽
🏠 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (利舞臺廣場) (銅鑼灣)銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖👀同frd食好西~~~揀左呢個最高階嘅日本薩摩和牛放題648-HKD🐮薩摩和牛放題放題可以任食薩摩和牛赤肉丶薩摩和牛粒、薩摩和牛肋肉等燒肉,食落味道甘香豐厚,肉質鮮嫩,另外仲有樂天澳洲和牛、美國Prime牛肉、安格斯牛肉及豚肉等多種肉類,款式多多🐮大大片薩摩和牛薄切,油花滿佈,入口即溶,其後沾上蛋漿,令肉質更鮮嫩香滑,真係好鬼正😆最正除左燒肉之外仲有邊爐打,有小食同甜品,仲有日本雪糕,哇,真係眼花撩亂,食都食唔切😆😆😆😆
🏠 牛舞日本燒肉‧涮涮鍋放題 (利舞臺廣場) (銅鑼灣)
銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場8樓A號舖

2023-03-22 2991 瀏覽
今日系銅鑼灣食lunch, 揀咗利舞臺的牛舞日本燒肉, 平日開12:00, lunch 定食70多元起, 最貴都係$128的鰻魚定食, 最吸引係堂食送60分鐘自助區任飲任食, 不用考慮吧。鍾意食烤肉嘅朋友, 可以選擇唔同價錢烤肉自助餐, 生酮鍋也有供應, 午市就多咗"一定食"日式系午餐定食餐牌。食店以木為主的裝修, 很舒服。自助區有沙律、炸物、冷盤、熟食、湯、咖啡汽水機、甜品櫃、雪糕雪條櫃及飲品櫃, 呢個"一定食"lunch 送埋自助區, 真係超抵。餐前沙律及冷盤小食; 海藻酸微微又爽脆, 很開胃又健康, 雲耳辣辣地, 都好爽口, 自選沙律配料後可淋上芝麻醬沙律醬或陳醋。炸物會換款的, 食完一盤會推出另一款, 今日就食咗春捲、咖哩角、鏗魚蛋捲、炸洋蔥圈及越南傳統豬肉卷, 越南傳統豬肉卷外層脆口鬆化, 豬肉內的肥豬肉勁香口, 都話膽固醇萬歲架啦。咖哩牛腩好食, 焖得入味, 啖啖肉, 牛腩連牛筋部分最好食。粟米牛骨湯 ~ 甜甜地都有牛骨香味, 個人就略嫌油咗啲同鹹咗啲。鰻魚定食 ($128/包60分鐘自助區飲任食)日系鰻魚定食倕盒內有半條鰻魚、珍珠米飯、海藻及蒜蓉生菜。鰻魚嫩滑肥美, 連埋

食店以木為主的裝修, 很舒服。

鰻魚定食 ($128/包60分鐘自助區飲任食)
日系鰻魚定食倕盒內有半條鰻魚、珍珠米飯、海藻及蒜蓉生菜。

鰻魚嫩滑肥美, 連埋香甜鰻魚汁伴圓潤煙韌珍珠米飯同吃, 很美味, 最抵讚係牛舞的飯好夠熱, 揭開木盒蓋還是冒煙的, 熱辣辣的珍珠米飯令一口鰻魚飯更甘香, 更好食。

甜品時間
明治果汁雪條、和菓子、維記雪米糍全部都要食, 櫻花和菓子酸酸甜甜也不錯。

午餐
2023-02-21 573 瀏覽
食日本和牛七百幾蚊一位, 諗住幾抵試下, 再加上youtube有位四眼肥佬網紅”極力推介”, 原來畀埋D下欄位, 完全唔係嗰回事, 唔掂好難食, 真係搵人笨, 仲要好肉酸, 用細隻黑色茶樓點心碟上, 點一片牛上一片, 點二片上二片...再點返啲平價美澳牛, 燒咗一塊已經唔想再叫... 勁伏!唔好去!就算是叫番普通的歺34百蚊都係好難食, 去其他好過...自助區沒有什麼想食, 因為王要係飯, 湯, 咖哩牛腩, 火煱將料, 沙津菜...自助甜品區都係雪條及雪糕糍米池
2023-02-18 211 瀏覽
有冇可能喺晏晝用$100,都食到任食自助呢?😂銅鑼灣呢一間日式燒肉店,晏晝嘅餐牌好吸引~都係啲午市嘅定食,但係喺堂食嘅話就會包左任食自助區,當中有任食嘅小食、白飯麵豉湯、飲品、甜品等等~真係非常抵食😗蒲燒鰻魚飯 $128雖然只係$100左右,但係都唔算失禮呀~鰻魚燒得好香口,非常肥美!便當仲配左泡菜等嘅配菜,都非常滋味☺️溫泉蛋和牛肉碎飯 $88呢一款更加抵食,雖然只係普通肉碎飯,不過我諗過嚟食嘢嘅客人都係醉翁之意不在酒😂😂😂 因為食埋自助區就真係非常滿足同埋抵食!自助區都幾豐富🙆🏻‍♀️小食嗰日就有麥樂雞、咖喱角、椒鹽豆腐!而甜品方面都有多款來自日本嘅雪糕,多數都係明冶嘅牌子🙆🏻‍♀️雪櫃仲有多一啲嘅甜點,例如蛋糕仔泡芙❤️如果晏晝過嚟銅鑼灣唔知食咩嘅話,呢間餐廳一定令你滿載而歸!

蒲燒鰻魚飯 $128

溫泉蛋和牛肉碎飯 $88

如果晏晝過嚟銅鑼灣唔知食咩嘅話,呢間餐廳一定令你滿載而歸!
2023-02-06 231 瀏覽
和牛質素唔錯, 熟食方面有驚喜, 仲有少見嘅牛腸。甜品有日本雪條, 比其他放題店嘅韓國/本地雪條好味。燒烤爐有啲細, 不過好處係夠位放食物, 加埋火鍋都唔會唔夠位擺嘢。100分鐘真係太趕!
和牛質素唔錯, 熟食方面有驚喜, 仲有少見嘅牛腸。
甜品有日本雪條, 比其他放題店嘅韓國/本地雪條好味。
100分鐘真係太趕!
2023-02-03
$525.8 (晚餐)
  • 和牛
  • 雜菜天婦羅
  • 牛腸
當天冷的時候就會想打邊爐和吃燒肉,如果可以同時間滿足兩個願望就好了。牛舞是一間同時可以吃日本燒肉和涮涮鍋的放題店訂了年初二中午12點和家人去吃,近乎包場的狀態。不過一大早吃放題的關係,我們只選了燒肉,沒有加錢追加涮涮鍋。而且由於家中有人不吃牛,就直接點了最便宜的 特上豚肉放題 ($258/位) 如果有長者的話記得說明,長者價錢是$178,幸好有經理提醒。大部份食物都是QR Code下單,還沒開始點餐前先送上一盤特上豚肉拼盤。包括了爽脆的豬頸肉、肉質柔軟的豬梅頭片和豚腩片拼盤的都是原味,另外也可以選燒肉汁或是韓式辣醬口味的。可以先每款試一下之後再點有什麼想吃的。前菜的話就要自己出去拿,主要是沙律之類,亦有一些熟食。飲品也是任飲的,有汽水、熱茶等,不過我就選了樽裝的,蜂蜜綠茶不太甜。自助區除了這些還有台灣腸、菇類可以拿來燒吧!?豚肉之外,也有肉質嫩滑的雞腿肉和雞中翼,兩款都推薦燒肉汁夠惹味。不過點肉類有漏單,其實之前晚市有來吃過,但沒出現這樣的情況。點了豚肉芫茜卷串,芫茜味道超濃烈。不過可能是燒得有點乾?沒想像中的好吃。可以燒的還有三款內藏 - 雞賢、雞心和豬大腸。刺身的話只有八爪魚,若選
牛舞是一間同時可以吃日本燒肉和涮涮鍋的放題
訂了年初二中午12點和家人去吃,近乎包場的狀態。

包括了爽脆的豬頸肉、肉質柔軟的豬梅頭片和豚腩片
拼盤的都是原味,另外也可以選燒肉汁或是韓式辣醬口味的。
可以先每款試一下之後再點有什麼想吃的。
前菜的話就要自己出去拿,主要是沙律之類,亦有一些熟食。
特上豚肉拼盤

飲品也是任飲的,有汽水、熱茶等,
不過我就選了樽裝的,蜂蜜綠茶不太甜。
自助區除了這些還有台灣腸、菇類可以拿來燒吧!?

豚肉之外,也有肉質嫩滑的雞腿肉雞中翼,兩款都推薦燒肉汁夠惹味。
可以燒的還有三款內藏 - 雞賢、雞心和豬大腸。
雞腿肉
豚肉芫茜卷串

刺身的話只有八爪魚,若選特上豚肉放題貴一級的那個會多四款刺身
野菜天婦羅就普普通通,那個炸粉好像有點厚。
如果想吃炸物會建議點炸紫芋丸,外脆內軟且香甜的味道可以吃幾粒。
另外燒菠蘿也是不錯,微酸又帶甜很開胃,還有泡菜豚肉炒年糕的泡菜偏酸一些。
野菜天婦羅
炸紫芋丸和燒菠蘿
泡菜豚肉炒年糕

甜品都是在自助區自己拿的,有一些日式甜品和小蛋糕。
三色糰子燒過的話感覺更好吃,外層有些焦香,內裡還是很Q軟,可以試試看喔!
還有不少款式的LOTTE及meiji雪糕,能一次試不少款。
題外話/補充資料: 特上豚肉放題的選擇不算多,如果是晚市來又會吃牛的話不建議選這個。
2023-01-23
雞腿肉
炸紫芋丸和燒菠蘿
泡菜豚肉炒年糕
2023-02-01 174 瀏覽
同老公食餐放題慶祝下上網睇到好多人推薦就試下😆環境同一般放題差不多今次食D+E,都已經夠食涮涮鍋要加多60蚊所以冇加熟食選擇少左啲,得3個餸甜點都多選擇,很可以飲品同其他放題差不多遲左少少入坐,員工幫我地留枱留優惠我地係OpenRice book枱有全單85折計埋加一每人都係$264👍🏻👍🏻用呢個價錢食呢個質素嘅放題真心抵Tips係:一定要book枱,然後當日做會員有$50現金券留返下次用咁就抵食!
同老公食餐放題慶祝下
上網睇到好多人推薦就試下😆
環境同一般放題差不多
今次食D+E,都已經夠食
涮涮鍋要加多60蚊所以冇加
熟食選擇少左啲,得3個餸
甜點都多選擇,很可以
飲品同其他放題差不多
遲左少少入坐,員工幫我地留枱留優惠
我地係OpenRice book枱有全單85折
計埋加一每人都係$264👍🏻👍🏻
用呢個價錢食呢個質素嘅放題真心抵
咁就抵食!
2023-02-01
2023-01-08 328 瀏覽
見到咁多名人介紹,又打著日本師傅主理,所以終於搵到機會黎一試!雖然我知道呢間餐廳係「燒肉」+「涮涮鍋」放題,但我係畀吸引嚟食燒肉,又唔係咁想俾咁貴食日本和牛,所以二話不說揀咗C餐Prime牛100分鐘純燒肉放題唔加涮涮鍋。一開頭其實都幾好,熟食區多野揀飲品都有凍熱飲,雪糕放題種類都好多,仲有大福同埋三色丸子值得一讚!呢啲都係牛角冇嘅!一坐低已經開好爐,歡迎拼盤坐低即上,感覺良好,不過惡夢就啱啱開始!拼盤啲肉預咗啱好食,份量屬頭盤,兩個人燒+食用咗3分鐘都冇。諗住叫Prime牛冇死啦,用QR code落單都好正常,限每次10碟都好合理啦!點知我落咗兩次單,等咗好耐都冇牛到,其他野不過不失可食可唔食~但係我黎係食牛燒肉放題啊,點解Prime牛叫極都唔出?仲要個落單系統冇分開已出貨同埋未出貨,啲牛腱肉、肩胛肉同封門柳講真落埋汁我真係唔係專業唔識分,所以根本唔知到底係有邊一樣野漏咗單…就係咁樣我成餐用電話落單叫咗6-7次牛,真正黎咗幾多份係冇人知,同埋真係出得好慢….再者講Prime牛質素,自問燒肉技巧唔算差,但真係份份牛無論扒定柳,都係冇乜肉味又橡筋質地,可能係貨源問題掛~(自我安慰算)抑或

抑或食牛舞就一定要食和牛?

最後,唔知係咪後生嘅侍應普遍都比較厭世,其實除咗店長比較有心服務之外,其餘果3位侍應係零服務可言。(我見到有送餐機械人,老闆你都係快啲啟用啦www)
2023-01-08
下午茶
2023-01-01 607 瀏覽
除夕夜見到呢間日式燒肉,環境又唔錯就決定試下,點知中伏,我地2人揀左樂天澳洲和牛放題埋單$986,第一盤已經失望到一個點,舊舊肉都好似咬橡筋咁,一D都唔似澳洲和牛!之後再叫多2轉情況依然冇好轉,無論澳洲和牛還是其他美國Prime牛,安格斯都系冇一樣OK,呢個價錢出邊大把好選擇,真心未食過一間質素咁差嘅放題!!成晚試左order 3次每次都系2-4片都咁嘅質素,唯一好味嘅係炸洋蔥圈😂😂呢間真系冇下次
2022-12-31 214 瀏覽
2022年最後一餐,來到銅鑼灣度度排隊,唯有是但搵間試下,來左呢間,唔洗排隊直入,叫左個B餐澳洲和牛,d牛好差,韌到不得了,好似食緊百幾蚊既燒肉放題咁,環境尚可,無一舊牛好食,好難食,好難食,好難食,d牛好差,性比價非常低,埋單9百幾兩個人,無下次。
𝗮𝗻𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱 𝗼𝗳 𝘆𝗮𝗸𝗶𝗻𝗶𝗸𝘂 𝗮𝘁 @gyumai.yakiniku 𝗯𝘆 @beefar_s 🥩 𝗮𝘀𝗶𝗱𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝗰𝘂𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱, 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝗮𝗹𝘀𝗼 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿𝘀 𝗸𝗲𝘁𝗼 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆 𝗵𝗼𝘁 𝗽𝗼𝘁, 𝗵𝗼𝘁 𝗱𝗶𝘀𝗵𝗲𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁! 𝗵𝗶𝗴𝗵𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁𝘀 𝘁𝗼 𝗺𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗲𝗹𝘆 𝘁𝗵𝗲 𝘄𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗰𝘂𝘁𝘀, 𝘀𝗼 𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆!.來至鹿兒島嘅燒肉店 @beefar_s 旗下原來有另一個副線主打燒肉火鍋放題,一次過滿足兩個願望~ 日本薩摩和牛set最齊全總共有過百款選擇,除咗鹿兒島薩摩牛外仲有其他級數嘅牛肉,另外仲有甲羅燒、蟹膏炒飯、多款天婦羅同刺身等等,仲可以追加火鍋,係我食過最豐富最多款式嘅放題🤩 最後當然不斷encore鹿兒島薩摩牛,但其實整體食物質素都唔錯,加入埋做佢哋會員生日嚟慶祝仲有成個和牛蛋糕送添~
2022-12-21 209 瀏覽
前排男友同我去咗呢間餐廳慶生,內裡環境闊落,坐得幾舒服,最緊要係佢可以一次過滿足晒兩個願望,打邊爐同燒肉可以同時進行,仲有一系列熟食任拎,超爽嘅體驗😎🌟 日本薩摩和牛放題 $648我哋趁住慶生食豪啲,嗌咗最高級嘅薩摩和牛放題,可以食足2粒鐘😆 呢個tier可以嗌成134種嘢食,勁多選擇!一嚟仲會送上牛舞拼盤,有多款唔同和牛部位、一口牛、牛舌、豚腩肉同雞髀肉,之後我哋仲嗌咗主角——薩摩和牛赤肉同薩摩和牛粒,前者肉質夠哂嫩,非常之唔錯🤤🌟 滋補生酮涮涮鍋 +$88我哋仲追加咗個勁抵嘅優惠,就係嗌任何全日放題,加$88就可以有埋呢個涮涮鍋😛 湯底係冬天好滋補嘅花膠蟲草花雞湯,仲要係生酮版本!當中包咗唔少配料,包括有鮮雞乾、鵝腸、鴨血、黑薯糕、萵筍片、蒟蒻春雨同羅漢果茶,加$88包咁多野,建議大家都嗌返個😆🌟 牛舞自己友限定優惠見佢除咗有以上優惠之外,加入埋會員仲有多啲唔同嘅優惠🤭 我就即日做咗會員,即刻enjoy埋下面勁高性價比嘅優惠👇🏻✨ 牛舞慶生盛(免費)由於嗰日去係正日生日嘅前後7日,而我嗌嗰個餐係可以免費獲贈牛舞生日蛋糕一個🤤 蛋糕係由薩摩牛同牛板腱砌成,打卡一流📸 而薩摩牛真係超正

🌟 日本薩摩和牛放題 $648

🌟 滋補生酮涮涮鍋 +$88

🌟 牛舞自己友限定優惠

✨ 牛舞慶生盛(免費)

由於嗰日去係正日生日嘅前後7日,而我嗌嗰個餐係可以免費獲贈牛舞生日蛋糕一個🤤 蛋糕係由薩摩牛同牛板腱砌成,打卡一流📸 而薩摩牛真係超正,油脂夠豐富,肉質真係有入口即溶嘅感覺!

✨ 薩摩月見燒 及 珍寶虎蝦(免費)

由於係會員嘅關係,只要食指定嘅放題,仲會送埋薩摩月見燒同珍籫虎蝦,我同男友一人一份,月見燒其實偏似壽喜燒,店員會親自幫手燒,再點上日本鮮雞蛋一齊食,好滿足☺️ 而且珍寶虎蝦都係啖啖肉,肉質非常爽彈,高質!

🌟 自助區

除咗個餐包嘅嘢,佢嗰度仲有個自助區,有唔少打邊爐配料可以拎,仲有唔少熟食添,當中試咗麥樂雞、炸蝦、豬肚同牛骨湯等,最鍾意係佢個湯,熱辣辣之餘又濃牛味,encore咗好幾碗😝

🌟 甜品

甜品方面,佢有唔少嚟自日本嘅雪條揀,選擇都幾多,當中仲有我最愛嘅荔枝海鹽雪條🤩 唔鍾意食雪條仲有雪米糍揀添🤣

總括而言,呢間放題性價比都幾高下!一個價錢同時包哂打邊爐同燒肉,仲要係和牛級數😋 推薦生日期間去幫襯,join埋會員勁多嘢送,最驚喜係個和牛蛋糕,無論賣相同味道都咁高質,推薦!

最近天氣寒冷❄️真係好適合打邊爐同食燒肉✨同👦🏻去開銅鑼灣行街 就去左呢間網上人氣好高嘅放題店食晚餐💓餐廳闊落好坐 一啲都唔侷促 空間感足夠之餘光線明亮 當日平日夜晚去 都人山人海🔥如果想食燒肉嘅話記得提早訂位😂🙌🏻🔸日本薩摩和牛放題- $648🔸120分鐘任食全店134種食物餐廳嘅燒肉都好高質 亦都有刺身同海鮮供應 肉類包括日本頂級薩摩牛🐂、樂天澳洲和牛、薩摩和牛粒、赤肉、醬燒和牛牛肋條等 肉質新鮮 嫩滑一流!海鮮亦有放題少見嘅甲羅燒、磯煮鮑魚、雞泡魚乾、辣酒花螺等 甲羅燒好新鮮 蟹膏味好香 無論就咁食定撈飯食都一流 回本嘅首選😂🙌🏻▫️熟食方面食物種類都好多樣 有芝麻雞翼、壽司、炸蠔、炸香蕉等 最特別係有炸軟殼蟹💓軟殼蟹炸到金黃色 咬落酥脆有蟹膏 食落熱辣辣啖啖肉 好想再encore😍而且亦都有熟食烏冬、拉麵、牛肉飯等 不過放題既話我好少食呢啲飽肚野😂出邊亦都有幾款小食、味噌湯、配料任拎任食🙌🏻想食火鍋既可以加$88追加滋補生酮涮涮鍋😍湯底系生酮花膠蟲草花雞湯🍲 任食配料有黑薯糕、蒟蒻、鵝腸、鴨血、雞肝、萵筍同自家製羅漢水😍湯底有半隻肥美新鮮雞 滑嫩入味 加上杞子,蟲草花,黨參等等材

🔸日本薩摩和牛放題- $648🔸
120分鐘任食全店134種食物

▫️熟食方面

想食火鍋既可以加$88追加滋補生酮涮涮鍋😍
湯底系生酮花膠蟲草花雞湯🍲 任食配料有黑薯糕、蒟蒻、鵝腸、鴨血、雞肝、萵筍同自家製羅漢水😍湯底有半隻肥美新鮮雞 滑嫩入味 加上杞子,蟲草花,黨參等等材料長時間熬製而成 健髀益肺 味道鮮甜濃郁 暖笠笠 👦🏻仲飲左兩碗滋補😂

▫️飲品、甜品方面
外邊有個凍櫃裝滿多款罐裝和樽裝飲品 亦可追加酒精類放題暢飲😍
雪櫃有十數款雪糕選擇 大部份都係日本雪糕 多款日本明治既雪條✨亦都有糯米糍、脆皮雪條等 旁邊亦有近十款自家製的甜品和新鮮水果🍉

🔥12月生日優惠🔥
🎂牛舞慶生盛
會員生日會送一個懸掛著一片片牛肉及捲成玫瑰花既和牛燒肉 薩摩和牛既油花豐富且分佈均勻💓油脂感滿滿 牛肉好嫩 一咬滿嘴油香渗出 入口即溶!
🎉生日前後七天預先訂座惠顧指定放題先有架!

🔥12月份會員優惠🔥
▫️薩摩月見燒
大大片的薩摩和牛薄切 油花滿滿 店員會幫手燒 半熟
既肉質細緻軟嫩 蘸上日本蛋會更滑溜😍
▫️珍寶虎蝦
比手掌仲要大既虎蝦 飽滿紮實 蝦肉鮮甜 每邊燒5分鐘就食得!
🎉會員於12月22號前 惠顧指定全日放題即送💓
2022-12-12
可以燒肉又可以火鍋 · 重點係慶祝生日既好地方牛舞為日本燒肉品牌 Beefar's旗下副線可以同時享用燒肉及涮涮鍋放題一次滿足兩個慾望·位於銅鑼灣既牛舞裝修走木系小清新 · 光線明亮環境非常舒適 ♡「日本薩摩和牛放題」120分鐘($698)任食日本薩摩和牛|樂天澳洲和牛安格斯牛 |美國 prime 牛肉|特上豚肉加加埋埋超過100種食材 · 每樣點一款都食唔哂主打既日本薩摩和牛 · 油花紋理靚仔牛肉味濃郁·入口軟腍而油脂豐腴 而澳洲和牛都非常出色無論叫幾多轉 · 牛肉質素都依然維持水平豬頸肉燒到微焦 · 爽嫩有咬口好食到叫左幾round仲有具特式既芫茜豚肉卷 · 口感香氣很有驚喜海鮮選擇都好多有墨魚仔|帶子|蠔|海蝦同我最愛既甲羅燒海蝦同甲羅燒都係必試系列海蝦非常爽彈 · 後者蟹膏足料而非常濃郁♡ 生酮花膠蟲草雞湯涮涮鍋($$88)放題加$88蚊就加購 · 雞湯非常足料除左岩哂生酮人士食用 · 仲可以冬天用黎滋補下除左燒物 · 仲有炸物同一品料理真係睇到我眼花撩亂 · 每樣黎一碟都食唔哂自助區有甜點 |飲品|熱食|湯品記得留肚食番兩條日本雪條♡ 薩摩和牛生日蛋糕於生日前後7日訂枱 ·

可以燒肉又可以火鍋 · 重點係慶祝生日既好地方
牛舞為日本燒肉品牌 Beefar's旗下副線
可以同時享用燒肉及涮涮鍋放題
一次滿足兩個慾望
位於銅鑼灣既牛舞
裝修走木系小清新 · 光線明亮
環境非常舒適

♡「日本薩摩和牛放題」120分鐘($698)
任食日本薩摩和牛|樂天澳洲和牛

有墨魚仔|帶子|蠔|海蝦
同我最愛既甲羅燒
海蝦同甲羅燒都係必試系列
海蝦非常爽彈 · 後者蟹膏足料而非常濃郁

♡ 生酮花膠蟲草雞湯涮涮鍋($$88)
放題加$88蚊就加購 · 雞湯非常足料

配蛋汁令牛肉更為柔軟

♡ 珍寶虎蝦
超級大隻虎蝦 · 大隻到成個手臂咁
燒完蝦香十足 · 肉質非常爽口彈牙

༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞༞(๑•́‧̫•̀๑)ఌ
小小總結:
記得記得登記做會員 · 優惠多羅羅
最欣賞餐廳抽氣系統好好
著住冷衫去 · 但食完出黎完全無油煙味
1K
2022-12-16 111 瀏覽
之前係尖沙咀Beefars食過,印象深刻兼且已經知佢高質,所以一知道牛舞係beefars 旗下既燒肉放題,就即刻眼都唔洗眨卜左枱食。依度仲係同時可以shabushabu兼燒肉既放題店,魚與熊掌,兩者兼得😁最頂級既餐可以任食薩摩牛,佢d牛真係無令我失望,全部都好高質,總之見薩摩牛就值得encore架啦,無論我加左幾多round order, d肉都係保持水準,油香滿滿。除左肉外,海鮮都係好值得叫既,海蝦,海蜆,蠔仲有甲羅燒,勁多蟹膏😋仲有出面放題店少有既牛腸,雞心,雞腎等等,牛腸超邪惡,勁肥但勁香,小試一舊啦🫣刺身新鮮,熟食都多款,基本上多到試唔哂,紫蘇蝦卷好特別紫蘇葉配搭好好👍🏻蔬菜同甜品都係配角黎既姐,最緊要d牛堅得,食到靚牛放題真係超滿足👍🏻