2022-12-23
𝗮𝗻𝗼𝘁𝗵𝗲𝗿 𝗿𝗼𝘂𝗻𝗱 𝗼𝗳 𝘆𝗮𝗸𝗶𝗻𝗶𝗸𝘂 𝗮𝘁 @gyumai.yakiniku 𝗯𝘆 @beefar_s 🥩 𝗮𝘀𝗶𝗱𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝘂𝗺 𝗰𝘂𝘁𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝘀𝗲𝗮𝗳𝗼𝗼𝗱, 𝘁𝗵𝗲𝘆 𝗮𝗹𝘀𝗼 𝗼𝗳𝗳𝗲𝗿𝘀 𝗸𝗲𝘁𝗼 𝗳𝗿𝗶𝗲𝗻𝗱𝗹𝘆 𝗵𝗼𝘁 𝗽𝗼𝘁, 𝗵𝗼𝘁 𝗱𝗶𝘀𝗵𝗲𝘀 𝗮𝗻𝗱 𝗱𝗲𝘀𝘀𝗲𝗿𝘁! 𝗵𝗶𝗴𝗵𝗹𝗶𝗴𝗵𝘁𝘀 𝘁𝗼 𝗺𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗲𝗹𝘆 𝘁𝗵𝗲 𝘄𝗮𝗴𝘆𝘂 𝗰𝘂𝘁𝘀, 𝘀𝗼 𝘁𝗲𝗻𝗱𝗲𝗿 𝗮𝗻𝗱 𝗷𝘂𝗶𝗰𝘆!.來至鹿兒島嘅燒肉店 @beefar_s 旗下原來有另一個副線主打燒肉火鍋放題,一次過滿足兩個願望~ 日本薩摩和牛set最齊全總共有過百款選擇,除咗鹿兒島薩摩牛外仲有其他級數嘅牛肉,另外仲有甲羅燒、蟹膏炒飯、多款天婦羅同刺身等等,仲可以追加火鍋,係我食過最豐富最多款式嘅放題🤩 最後當然不斷encore鹿兒島薩摩牛,但其實整體食物質素都唔錯,加入埋做佢哋會員生日嚟慶祝仲有成個和牛蛋糕送添~