2023-11-10
為咗滷肉飯再嚟,點知近入冬轉咗蛇羹同糯米飯🤣🤣 都好正呀,估唔到打邊爐都咁多野食!野飲成幅牆咁多選擇,有汽水啤酒之外仲有自家無糖冷泡茶,唔少得係呢道嘅特色,紅白酒清酒梅酒都任酒,啱哂各位酒鬼👍🏻🍷🍶醬料區都好多選擇,後面仲有個保暖櫃熱住啲炸物,我覺得幾細心!前菜都好多選擇,開胃一流!每次嚟都係食中價位呢個餐,性價比好高,已經多野食到食唔哂🤣 牛肉每轉上都好靚,唔會話好肥,大推牛脷,好爽好彈牙!湯底係蕃茄同清清地嘅豬骨,蕃茄味好濃好杰身😍海鮮仲有象拔蚌、蝦、帆立貝、蜆,都幾好立,冇雪味,冇沙呢道仲有必食乳鴿!!!而家出面食都幾十蚊一隻!回本首選!!最後甜品時間,有雪條、哈根達斯雪糕之外,仲有迷你杯布丁、蛋糕等等,最後唔好漏咗自己唧番杯雪糕🤭係扭紋雙拼😍平日去出面都大排長龍,呢間真係好高質,除咗火鍋料好食之外,配料、前菜同甜品選擇都包羅萬有,仲要好食添,食放題一定會諗起佢,難怪佢越開越多分店😋
前菜都好多選擇,開胃一流!
湯底係蕃茄同清清地嘅豬骨,蕃茄味好濃好杰身😍
海鮮仲有象拔蚌、蝦、帆立貝、蜆,都幾好立,冇雪味,冇沙
呢道仲有必食乳鴿!!!而家出面食都幾十蚊一隻!回本首選!!