2023-11-23 142 瀏覽
旺角好多吃火鍋的地方, 不過好多都係90分鐘, 實在太趕, 依度之前係食日本放題, 依家轉變左做台式火鍋, 之前都來過幾次, 今次食早過part, 5:30pm開始, 吃120分鐘, 5:15pm去到, 可以入座, 今次都係叫2号餐, 叫左椰子雞湯底, 用QR code落單, 不過大部份都係出面拿, 今日有蛇羹同糯米飯添, 我聽到d客人要羊腩煲做鍋底, 蛇羹足料味道ok又夠熱, 你當食碗仔翅也不錯, 糯米飯試左好少, 味道也不錯, 外面有生果小食, 蔬菜麫丸都係外面夾, 不得不提佢d飲品類, 我相信都係佢最多, 有台式茶, 罐裝飲品, 茶包, 紙包飲品, 有暖柜裝住的飲品, 果汁也有, 連椰青水, 啤酒, 清酒, 白酒, 紅酒都有, 佢今日有紫色羽衣甘藍同紫色旺菜, 二只都好食, 亦有西式甜品, 雪糕,雪條同糖水,軟雪糕, 連雀巢乳酪杯都有, 真係覺得連創興樓上的火鍋店都無以前敢多人排隊上去食, 如果大家未去過牛站, 大家不妨一試, 真係無得輸, 食5:30, 平d添, 但記得去他們官方網站網上訂座吖🍴😘🥰🥢

題外話/補充資料: 由於本人是經他們的官方網站訂座同支付現金, 所以本人並沒有使用openrice的埋單優惠, 大家去幫襯 可以用openrice pay並用指定電子銀包賺取0.5%回贈😅😅
2023-11-18
天氣開始轉涼,最啱就是圍爐打邊爐,牛站對上一次食過覺得唔錯,今次再encore,踏入秋冬天,menu都轉咗,與時並進非常好。晚市120分鐘放題,個人認為時間已經非常充足,湯底有十個選擇,揀咗鴛鴦鍋,當然唔少得最受歡迎嘅麻辣湯底,另外仲揀咗個秋日 期間限定羊腩鍋。鍋中羊腩品質不錯,羊皮qq彈彈,肉味唔會太騷,容易接受,未開始打邊爐,食幾嚿羊已經全身暖笠笠。QR code落單,食物款式多羅羅,肉類基本樣樣齊,包括:豬/牛/羊/雞。肉類新鮮,當中我最愛黑和牛,脂肪比例平均,入口即溶。仲有其他火鍋配料,海蜆/海蝦無限任吃。大大隻田雞髀,肉質好嫩滑,必食。自助食物區亦有多種熟食提供選擇, 有我至愛:麻辣小龍蝦,醬汁麻辣而且香,吃得停不下口來。秋冬天最想吃的是蛇羹和糯米飯,這裏都有提供,臘腸獨特香味配上軟糯的糯米飯,是人間美味哦! 蛇羹樣子很像碗仔翅,真材實料,掛住吃,忘記拍照了。乳鴿即叫即炸,上枱嘅時候仲係熱辣辣,個皮超脆。自助區更有提供各適各樣嘅冷盤/生果/飲品/甜品/糖果,不能一一列明,保證款式多得吃不完。醬料區也很誇張,自由配搭自己喜愛的醬汁調味。店內的椅子大多數都是梳化,坐得夠舒服,燈光

仲有其他火鍋配料,海蜆/海蝦無限任吃。

大大隻田雞髀,肉質好嫩滑,必食。

乳鴿即叫即炸,上枱嘅時候仲係熱辣辣,個皮超脆。

醬料區也很誇張,自由配搭自己喜愛的醬汁調味。

店內的椅子大多數都是梳化,坐得夠舒服,燈光光猛整潔,第二次光顧,依然感覺良好。
🐮早排又去咗我哋平日超級鍾意去嘅牛站打邊爐,😚佢哋而家新加入左糯米飯同埋蛇羹任食,仲有羊腩煲鍋底超級特別。❣️除咗嘢食可以任食之外,啤酒梅酒都可以任飲。.🥥湯底方面,我哋今次揀左清甜椰子雞鍋。🥥椰子味好濃郁,啲配菜加落去煮都會食到淡淡的椰子香,😋加啲蟲草花同埋魔芋絲落去超正。.🐮牛肉都係最鍾意佢哋嘅美國極黑和牛SRF,🥩肉質超級軟腍,肉香少少同埋油脂香味都勁重,😚可以不停encore好多次。.👍🏻除咗肉類同埋蔬菜之外,😋今次仲發現咗一個超級好食海鴨蛋福袋,🥰佢係腐皮入面包住咗一個好似鹹蛋黃口味水晶湯圓,🤍味道同埋質感都超正。🤩出面可以攞到嘅蛇羹味道都好正,平時喺出邊食到嘅媲美。🤣食完主食唔好唔記得要食埋佢哋出邊嘅雪糕,今次有我哋超鍾意嘅曲奇味Häagen-Dazs!.📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (旺角)旺角彌敦道601號創興廣場2樓

📍 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (旺角)
旺角彌敦道601號創興廣場2樓
( ͡° ͜ʖ ͡°) 牛駅麻辣火鍋放題❝ 台式火鍋吃到飽多款肉類海鮮任食 ❞SRF美國極黑和牛放題 $288位坐底先揀湯底 有好多款式 重見有期間限定羊腩煲鍋底😳但一場黎到 當然要試佢個秘製麻辣鍋 湯底足料有得揀辣度 我哋叫咗小辣滾吓滾吓耐咗就會越食越辣 好正~任食肉類海鮮qr code落單 估佢唔到 送餐速度好有效率另外自助區有丸類菜類同埋飲品雪糕甜品冬季限定 重有糯米飯蛇羹等食材任食~酒鬼推介~梅酒啤酒任隊~重點!重要有Asahi!堅正喎!另外值得一提嘅係有手搖珍珠奶茶 唔會太甜 都幾高汁!最後黎到甜品 有haagen daz任拎自助軟雪糕乳酪機 重可以mix兩色 又幾唔錯 重要有我最愛嘅榴連雪條真係食到攬住個肚走 非常滿足!以下都係我Enocre 之選~✿ SRF美國極黑和牛片 🌟✿ 手切封門柳✿ 美國安格斯牛板腱✿ 象拔蚌片 🌟✿ 紐西蘭青口✿ 手打墨魚滑 🌟✿ 帆立貝 🌟✿ 沙白✿ 企鵝丸╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌕🌗🤤跟我搵食~請follow: @when_she_bites✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿ ≗≗≗≗≗≗≗≗≗≗ ✿
( ͡° ͜ʖ ͡°) 牛駅麻辣火鍋放題

❝ 台式火鍋吃到飽
多款肉類海鮮任食 ❞

SRF美國極黑和牛放題 $288位
坐底先揀湯底 有好多款式
重見有期間限定羊腩煲鍋底😳
但一場黎到 當然要試佢個秘製麻辣鍋
湯底足料有得揀辣度 我哋叫咗小辣
滾吓滾吓耐咗就會越食越辣 好正~

任食肉類海鮮qr code落單
估佢唔到 送餐速度好有效率
另外自助區有丸類菜類同埋飲品雪糕甜品
冬季限定 重有糯米飯蛇羹等食材任食~

酒鬼推介~梅酒啤酒任隊~
重點!重要有Asahi!堅正喎!
另外值得一提嘅係有手搖珍珠奶茶
唔會太甜 都幾高汁!

最後黎到甜品 有haagen daz任拎
自助軟雪糕乳酪機 重可以mix兩色
又幾唔錯 重要有我最愛嘅榴連雪條
真係食到攬住個肚走 非常滿足!

以下都係我Enocre 之選~

✿ SRF美國極黑和牛片 🌟
✿ 企鵝丸

╰☆* 推介指數:🌕🌕🌕🌕🌗

1K
2023-11-20 244 瀏覽
好耐冇嚟「牛站」打邊爐啦😋😋原來佢地而家做緊午市4小時任飲任食放題,可以由中午12點食到下午4點!價錢最平都係由$168起,真係超抵❤️❤️-🐮SRF美國極黑和牛片套餐 $228/位✨湯底揀咗新出的「枝竹羊腩煲鍋底🐑」,味道濃郁之餘又唔羶~裡面仲有好多羊腩同枝竹,夠哂足料!!肉類方面,可以任食SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱、美國特級肩胛肉眼片、西班牙豬五花片、手切封門柳等~~當中至愛SRF美國極黑和牛🐮!肉質嫩滑juicy、重油脂香,仲要索哂湯汁超入味🤤🤤另外自助區有多款火鍋配料、冷盤、小食、熟食、甜品、飲品可以任食任飲~~小食有醬爆糍粑、鹽酥雞、炸魚皮等,仲有好啱而家天氣食的糯米飯同蛇羹🐍!我同朋友都食咗幾碗🤩🤩火鍋配料都有好多選擇,例如多款台灣直送的丸類、蔬菜、鴨血、豬血糕、水餃等~~飲品除咗一般汽水、冷泡茶外,仲有啤酒同梅酒可以任飲🍶!甜品就有多款雪糕、雪條、蛋糕、布甸等,今餐真係超滿足👍🏻👍🏻
好耐冇嚟「牛站」打邊爐啦😋😋
🐮SRF美國極黑和牛片套餐 $228/位✨

2023-11-20 188 瀏覽
今日經過旺角,見到呢間火鍋店午市係任飲任食4小時,可以慢慢食,加上依家轉涼,有糯米飯,蛇羹,而且都係任食另外仲有啤酒,梅酒都係任飲,見到餐牌多左個羊腩煲湯底,好吸引,於是入去食午餐😋🌟 椰子雞湯湯底椰子雞湯好濃郁既椰子味,配上雞肉,湯底好香,,而且足料😋🌟 美國安格斯牛板腱 x 美國極黑和牛牛板腱細細塊,肉質鮮嫩,牛味濃郁😋極黑和牛大塊,切得唔會太薄,肥瘦分佈平均,必點😵🌟 蛇羹 x 糯米飯蛇羹足料,無諗過打邊爐可以有蛇羹食,配埋糯米飯,必食😋🌟 蝦滑 x 長蟹棒蝦滑啖啖都食到蝦肉,蝦肉新鮮,而且蝦肉爽口彈牙😋特長蟹捧放入去打邊爐唔會散👍🏻🌟 雪糕雪糕種類好多,有韓國品牌雪糕,仲有Haagen Dazs雪糕,都係任食,打完邊爐食埋個雪糕,好滿足😋

🌟 椰子雞湯湯底

椰子雞湯好濃郁既椰子味,配上雞肉,湯底好香,,而且足料😋

🌟 美國安格斯牛板腱 x 美國極黑和牛

牛板腱細細塊,肉質鮮嫩,牛味濃郁😋
極黑和牛大塊,切得唔會太薄,肥瘦分佈平均,必點😵

🌟 蛇羹 x 糯米飯

蛇羹足料,無諗過打邊爐可以有蛇羹食,配埋糯米飯,必食😋

🌟 蝦滑 x 長蟹棒

蝦滑啖啖都食到蝦肉,蝦肉新鮮,而且蝦肉爽口彈牙😋
特長蟹捧放入去打邊爐唔會散👍🏻

🌟 雪糕

2023-11-14
午餐
次次去旺角創興廣場行AEON,都必經2樓的牛站,真係好多人排隊,今次終於有機會去食,提提大家早D book位或攞位呀,因為真係好多人食😋。餐廳環境超大,新淨企理,分開左自助區和邊爐區,食物款式選擇好多。我地選擇左美國極黑和牛120分鐘放題。餐廳係全港首創有乳鴿任食的台式火鍋放題‼️ 同埋餐廳啤酒,清酒任飲,以及有水蓮等多種台灣直送食材。 👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼⭐清甜椰子雞鍋雞湯奶白奶白,有成半隻雞係入邊慢慢煮,啖啖清甜椰香雞湯,未打邊爐前都已經飲左2碗。湯底甜甜地,煮任何料都有種甜香。⭐肉類SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱手切封門柳、西班牙猪五花片、田雞肉脾2百幾可以食既材料都好吸引,可以任食美國和牛,肉質軟嫩而且牛味濃郁,好低食。田雞脾係少見的選擇不過好新鮮,食落好彈牙。⭐海鮮類象拔蚌片、纽西蘭青口、鮮蝦、手打墨魚滑、蝦仁棒棒。海鮮類品質吾錯,食落好鮮甜,可以任食象拔蚌片wo,呢個價錢超值啦!⭐熟食類有榴槤炸彈、芝麻雞翼、麻辣小龍蝦、鹵水雞腎花雕酒雞卷。 出面大堂既野食好多,仲有麻辣小龍蝦,好正呀!榴槤炸彈可以經QR落單,入邊的榴槤肉流晒出黎,好香甜。⭐甜品和雪糕雪糕真係好多選擇,有幾款

👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼
⭐清甜椰子雞鍋

湯底甜甜地,煮任何料都有種甜香。

⭐肉類
SRF美國極黑和牛片、美國安格斯牛板腱
手切封門柳、西班牙猪五花片、田雞肉脾

⭐海鮮類
象拔蚌片、纽西蘭青口、鮮蝦、手打墨魚滑、蝦仁棒棒。

⭐熟食類
有榴槤炸彈、芝麻雞翼、麻辣小龍蝦、鹵水雞腎
花雕酒雞卷。

甜品和雪糕

雪糕真係好多選擇,有幾款脆皮雪條,味道幾好,最正係有哈根達斯雪糕任食,食多幾杯都已經返本。甜品方面有台灣芋圓、蛋糕和布丁等等。

⭐飲品有多款茶類和汽水可供任飲,仲有啤酒選擇。
2023-11-15 199 瀏覽
今日下午唔知食乜,時間尚早,見牛駅難得仲有位,一於食火鍋放題。我哋揀咗$228一位嗰個餐,加咗$48要鴛鴦湯底。清甜椰子雞鍋+藥膳牛骨鍋兩個鍋都真材實料,椰子雞鍋好多椰子件,一大嚿雞仲有啲杞子,真係幾清甜。藥膳牛骨鍋除咗有巨型牛骨之外,仲有好多蟲草花,紅棗等,啲湯好濃郁,散發陣陣藥材香氣。真係要飲多幾啖湯先開始火鍋。來牛駅當然要狂食牛,我哋主打食呢個美國黑毛和牛,睇見個鮮紅色已經好吸引,佢淥一淥就食得,質地軟腍,富油香。另外,美國牛肩胛肉都唔錯,佢肉味會較濃厚。自助火鍋配料吧食物選擇真係好多,很多款優質丸,例如芝心牛丸,巨型蟹棒,蛋餃,巨型魚蛋,等等。有一款哈哈笑丸入邊係鹹蛋奶黃流心,超正。另外芝心牛丸會爆漿,食嘅時候要小心,芝士控一定愛。蔬菜吧有水蓮,萵筍,生菜,菠菜,蘿蔔等等應有盡有。自助吧有幾款熟食,有蛇羹同糯米飯,有d驚喜。我鍾意食佢嘅炸魚皮同埋響鈴,好新鮮香脆。甜品櫃亦有多款選擇,例如牛乳布丁,豆腐花,泡芙等等。當然仲有雪糕雪條, Häagen-Dazs雪糕一定係回本之選,我就食咗兩款味道,集會同埋曲奇味。總括而言,呢度嘅湯底,牛肉同埋丸類都很不錯,下午來食,仲可以12點坐到

清甜椰子雞鍋+藥膳牛骨鍋

另外,美國牛肩胛肉都唔錯,佢肉味會較濃厚。

蔬菜吧有水蓮,萵筍,生菜,菠菜,蘿蔔等等應有盡有。

總括而言,呢度嘅湯底,牛肉同埋丸類都很不錯,下午來食,仲可以12點坐到4點,性價比極高。
放工同朋友去咗旺角打邊爐,餐廳地方寬敞,價錢$200起就可以任食麻辣小龍蝦、乳鴿,而且啤酒、梅酒都係任飲,十分抵食,近排餐廳仲新加入咗羊腩煲鍋底、糯米飯、蛇羹等款式,夠哂暖笠笠SRF美國極黑和牛片$288香辣牛骨沙嗲鍋湯底濃郁香甜,味道鹹香微辣海鮮有青口、象拔蚌片、海蝦、沙白、水魷魚、魚肚等,味道鮮甜,海蝦口感彈牙爽甜,沙白大粒而且食落冇沙SRF美國極黑和牛片肉質肥瘦適中,入口軟滑鮮味,另外巴西牛脷托口感爽脆,肉質柔軟小食有麻辣小龍蝦、乳鴿、藤椒魚片、芝麻雞翼等,麻辣小龍蝦食落惹味香口,乳鴿外皮香脆,肉質嫩滑自助區有丸類、蔬菜類、炸魚皮、響鈴、糯米飯、蛇羹等,款式選擇豐富飲品及甜品飲品方面有珍珠奶茶、汽水、啤酒、梅酒等,甜品有雀巢甜筒、häagen-dazs雪糕、泡芙、豆腐花、布丁等

SRF美國極黑和牛片$288

香辣牛骨沙嗲鍋

湯底濃郁香甜,味道鹹香微辣

海鮮

SRF美國極黑和牛片

小食

自助區

有丸類、蔬菜類、炸魚皮、響鈴、糯米飯、蛇羹等,款式選擇豐富

飲品及甜品

2023-11-14 212 瀏覽
經朋友食家介紹旺角放題多選擇😆重有任食乳鴿, 所以我諗住帶呀媽去食,咁岩媽星期四返完教會係旺角,去到4個價錢,最平168,而乳鴿要選最貴那款放題才包$4xx,我們2個女人仔食唔到咁多野,所以選168好了,包一個湯底,我喜歡辣所以選了鴛鴦湯底+48,呢度好多選擇🤣所以已經同媽來了2次,同朋友另來1次😋😋😋😋呢度個麻辣湯底真係正😆😆牛就正常貨仔👍168蚊算係咁啦~ 出去取自助放題都好多飲品選擇架,D茶桂花泡冷茶都唔錯,甜品和雪糕都多款和好味😋😋整體都有75分,168可以12點食到4點👍👍

2023-11-14 5686 瀏覽
天氣轉涼了, 又係時候瘋狂咁打邊爐, 早排我同屋企人去左依間火鍋店食做節飯, 一食即愛上, 所以前兩日約朋友食飯就提議又黎依度食, 一早上網訂左位, 以免等位等到頸都長餐牌內分左三個不同價錢既套餐, 我地揀左2號餐, 食SRF美國極黑和牛片, 依個餐可以食埋1號餐既美國精選牛, 另外仲有美國安格斯牛板腱、西班牙豬五花片、手打墨魚滑、手切封門柳、帆立貝同象拔蚌片, 我叫依個餐既其中一個原因係因為今期有限定任叫任食燒乳鴿皇! 除左依啲食材之外, 丸類、小食熟食、菜類、飲品、甜品都係自取任叫任食, 火鍋配料材都好乾淨又新鮮, 仲有本地及日本啤酒、清酒、梅酒都係任飲一入座就先揀湯底, 有十款選擇, 我地叫左胡椒豬肚鍋, 好快就送到上枱, 已經聞到好香濃胡椒豬肚味, 而且湯鍋入面既豬骨配料都好大件, 非常足料! 而且個湯底愈滾得耐, 愈濃味, 連食其他火鍋配料都有勁既胡椒豬肚香美國極黑和牛片SRF肉質鮮嫩帶粉, 脂肪分怖平均, 食落牛味突出, 夠哂軟熟! 小食炸物有芝麻雞翼, 鹽酥雞同榴槤炸彈等等, 炸得好香脆又唔會過份油膩全晚最期待既燒乳鴿, 送到黎嗰時仲係熱辣辣, 真係即炸, 食落仲保持住肉

全晚最期待既燒乳鴿, 送到黎嗰時仲係熱辣辣, 真係即炸, 食落仲保持住肉汁, 一啲都唔乾, 仲要外皮脆肉嫩, 超有誠意, 淨係黎食返幾件燒乳鴿都回返本, 真心推介!

整體性價比高, 食材選擇種類非常多, 而且質素對得住價錢, 任食時間好充足, 不得不讚店員態度好之外, 收野速度都好快, 食得開心仲要食到捧住個肚走!
2023-11-13 169 瀏覽
忙中偷閒同朋友見個面食個飯,💥牛站(駅)麻辣火鍋放題💥地方好寬敞,坐得好舒適。✅選擇左中價位-▶️SRF美國極黑和牛片套餐,食材種類已經好夠食✅有好多款湯底選擇,有辣有唔辣,我地選擇香濃蕃茄豬骨湯做湯底▶️可能秋風起,新加入羊腩煲鍋底,仲有糯米飯,蛇羹等食材任食▶️自助區乾淨企理,火鍋配料區有蔬菜、丸類、餃子,仲有勁多醬料飲品區有大型雪櫃放罐裝飲品、冷泡茶,咖啡,啤酒同梅酒任飲熟食區有炸物、粉麵,甜品區有水果、自家製甜品、雪糕雪條,🌈SRF美國極黑和牛片油花好平均,食落好軟淋,加上日本雞蛋真係不得了美國牛肩胛片香嫩肥美美國安格斯牛板腱脂肪較少,肉味香濃,有咬口手打墨魚滑好彈牙,手包雲吞好足料,海鴨蛋福袋口感好特別,西班牙豬五花片味道香濃,款款食材各有特色!
忙中偷閒同朋友見個面食個飯,

💥牛站(駅)麻辣火鍋放題💥地方好寬敞,坐得好舒適。

▶️自助區乾淨企理,

火鍋配料區有蔬菜、丸類、餃子,仲有勁多醬料

飲品區有大型雪櫃放罐裝飲品、冷泡茶,咖啡,啤酒同梅酒任飲

熟食區有炸物、粉麵,

甜品區有水果、自家製甜品、雪糕雪條,

美國牛肩胛片香嫩肥美

美國安格斯牛板腱脂肪較少,肉味香濃,有咬口

2023-11-11 186 瀏覽
又到了每星期的「放縱日」🤭今次當然要吃火鍋😳經常經過Daiso都會見到牛站大排長龍😵‍💫我就選擇了中午比較少人的時候來吃😃用餐時間竟然可以長達4小時😆我就點了SRF美國極黑和牛套餐😃食物分兩種,肉類主要手機下單,其他火鍋配料、飲品及甜品就要到自取區選取😎肉類主要吃牛肉,分別有美國極黑、牛及安格斯牛板腱及封門柳🤤肉質好嫩😳火鍋配料選擇非常多,炸魚皮、豬紅、豆卜、蛋餃…等,都好好吃👍🏻令我驚喜的是酒類選擇都多、更有日本清酒添😃特別一提,麻辣魚皮好彈牙又入味,值得一試😋

牛站(駅)麻辣火鍋放題旺角彌敦道601號創興廣場2樓Score 分數:A今次介紹返一間算平平地+新新地+有心做+任食嘅 “沙煲沙煲” 打邊爐放題食店。講堅,要講到食物,只能說店主為了吸引客人,都算好盡力去想盡方法吸引顧客,這點在菜式上可以睇得出,例如 小龍蝦、蛇羹、珍珠奶茶、乳鴿......咁講到味道,真嘅 算唔錯!值得一試!有錢嘅朋友就真係值得一試再試嘅~地點: 唔使講啦,旺角創興,方便,完。環境衛生,新裝修,幾靚架。親佢d裝修未發霉,我覺得真係可以試下。好啦,還有一個重點未講,就係“服務”。食嘅過程中冇咩接觸人,所以感覺幾唔錯,好服待🤭。全程收枱上垃圾野算快,這點就已經夠爽,又少漏單,感覺就真係好似遇上好男人咁(女人心態中....)你知啦,張枱唔會大得去邊,所以收野對大家黎講好重要。總結下以上所講:真係要“關注”下Sam Gor啦~ 其實,同總結冇咩關係.....真總結:是但啦,旺角咁多好野食,如果想試下新野,E間可以去試,完!
牛站(駅)麻辣火鍋放題
旺角彌敦道601號創興廣場2樓

Score 分數:A

地點: 唔使講啦,旺角創興,方便,完。

為咗滷肉飯再嚟,點知近入冬轉咗蛇羹同糯米飯🤣🤣 都好正呀,估唔到打邊爐都咁多野食!野飲成幅牆咁多選擇,有汽水啤酒之外仲有自家無糖冷泡茶,唔少得係呢道嘅特色,紅白酒清酒梅酒都任酒,啱哂各位酒鬼👍🏻🍷🍶醬料區都好多選擇,後面仲有個保暖櫃熱住啲炸物,我覺得幾細心!前菜都好多選擇,開胃一流!每次嚟都係食中價位呢個餐,性價比好高,已經多野食到食唔哂🤣 牛肉每轉上都好靚,唔會話好肥,大推牛脷,好爽好彈牙!湯底係蕃茄同清清地嘅豬骨,蕃茄味好濃好杰身😍海鮮仲有象拔蚌、蝦、帆立貝、蜆,都幾好立,冇雪味,冇沙呢道仲有必食乳鴿!!!而家出面食都幾十蚊一隻!回本首選!!最後甜品時間,有雪條、哈根達斯雪糕之外,仲有迷你杯布丁、蛋糕等等,最後唔好漏咗自己唧番杯雪糕🤭係扭紋雙拼😍平日去出面都大排長龍,呢間真係好高質,除咗火鍋料好食之外,配料、前菜同甜品選擇都包羅萬有,仲要好食添,食放題一定會諗起佢,難怪佢越開越多分店😋

前菜都好多選擇,開胃一流!

湯底係蕃茄同清清地嘅豬骨,蕃茄味好濃好杰身😍

海鮮仲有象拔蚌、蝦、帆立貝、蜆,都幾好立,冇雪味,冇沙

呢道仲有必食乳鴿!!!而家出面食都幾十蚊一隻!回本首選!!