2022-09-15
愈黎愈多唔同既火鍋放題,點解會選擇呢間呢?因為佢有好少見既麻辣小龍蝦,同朋友一見到就想食了!我地叫左麻辣中辣同藥膳雞做湯底,選擇精選牛餐。有美國牛肩胛肉、花雕醉雞同豬梅肉片等。牛肉好有味,而且唔肥,雞肉雖然唔大件,但就勝在夠入味👍🏿兩個湯底都非常惹味,將海鮮同菜放係藥膳湯係非常突出食物的鮮味同甜。例如,有蝦、蜆同三文魚鮫,勁推介三文魚鮫!!入口已經充滿油脂,好香!呢度自助bar款式都五花八門,樣樣都好吸引,一定要講我為左佢而黎既就係麻辣小龍蝦,係外面食放題係好小見。個麻辣汁好香夠麻,令人食完一隻又一隻👍🏿👍🏿👍🏿另外,熟食仲有鹽酥雞粒,剛好新鮮熱辣炸起的,很可以飲品既選擇都有唔少嫁,茶類、可樂、檸檬茶當然唔少得啦,呢到仲有清酒同梅酒添呀!甜品款式多得很,但係肚子已經撐爆,食左好喜歡食既焦糖布丁