2023-06-29
任食邊爐尼講近排成日encore呢間牛摩,質素唔錯,價錢非常抵食,自助區火鍋料選擇應有盡有,上菜上得快,。most town呢間分店同我平時食開既分店裝修少少唔同,用深色做基調比較有格調。今次試精選美國牛肩胛 90分鐘放題,佢有得揀一個煲鴛鴦鍋或者一人一鍋,我哋就叫左蕃茄薯仔湯同埋沙嗲。沙嗲係我每次都必叫既湯,淥肥牛同生菜都好味,唔點豉油都得。但佢出面既醬料區每樣我都勁愛,推薦豉油+蒜+麻油+秘制辣醬,點牛牛食一流牛肩胛顏色鮮艷,唔係雪到好硬既雪藏肉,淥幾秒已經食得,佢薄薄地但係好大片,一啲都唔un!牛味好香又唔會騷,肉質淋滑,我地encore左6-7碟,食唔停口😋😋😋豬肉同羊肉片大大片,肉味好香又夠淋👍🏻👍🏻自助區同其他分店一樣夠多種類,蔬菜有6-7種,又有壽司,咖哩飯任裝,必定要拎韓式粉絲,同沙嗲湯perfect match飲品雖然唔係罐裝,但係都有好多選擇,每樣斟少少嚟飲都飲到好多款
豬肉同羊肉片大大片,肉味好香又夠淋👍🏻👍🏻