2025-05-07
牛大人喺香港有好多分店,今日去咗荃灣大鴻輝16樓嗰一間。佢佔咗成層。 所以地方都幾大。有落地玻璃可以望到室外嘅環境。 店員細心咁帶我哋去到座位,同我哋介紹咗佢哋宜家做緊嘅套餐。好特別,佢先嚟咗兩杯啤酒。 呢兩杯啤酒原來係用兩種啤酒溝埋,叫黑白啤酒, 所以有種好特別嘅味道。值得一試。佢嘅海鮮盤好有驚喜。估唔到做任食海鮮都可以咁新鮮而且種類都算多, 聖子, 扇貝, 鮑魚, 蝦, 蠔都有。兩盤牛肉都係新鮮靚牛。最特別嘅係佢嘅湯底。 我哋今日揀咗一個白湯, 豆腐加埋三文魚。 成個湯好香,好滑。另外,仲可以二維碼點餐, 入邊仲有更加食材可以選擇。我仲想講吓佢嘅自助區。 有大量新鮮嘅配料,蔬菜。飲品有足足兩個大櫃。 數都數唔曬。 我最欣賞嘅係佢自家制嘅茶, 好好飲好健康。最後,當然,唔少得一個雪糕櫃, 入邊都有好多種唔同款式雪糕, 食到好滿足,捧住個肚走啊。😆😆總括嚟講,我覺得呢間餐廳真係好用心, 一啲都唔馬虎咁樣製造美食,留住客人嘅心, 值得一讚。😗😗@masterbeef.hk@media.vas#牛大人火鍋 #牛大人台灣火鍋吃到飽 #牛大人 #台灣直送 #打邊爐必選 #台灣火鍋 #荃灣 #荃
佢佔咗成層。 所以地方都幾大。
有落地玻璃可以望到室外嘅環境。
店員細心咁帶我哋去到座位,
同我哋介紹咗佢哋宜家做緊嘅套餐。
佢嘅海鮮盤好有驚喜。
估唔到做任食海鮮都可以咁新鮮
而且種類都算多, 聖子, 扇貝, 鮑魚, 蝦, 蠔都有。
兩盤牛肉都係新鮮靚牛。
另外,仲可以二維碼點餐, 入邊仲有更加食材可以選擇。
我仲想講吓佢嘅自助區。 有大量新鮮嘅配料,蔬菜。
@masterbeef.hk
@media.vas