2025-07-27
牛大人最近搞咗個「炎夏椰樂祭」🔥,今次主題係椰子🥥,成個火鍋體驗都好有夏日感覺,超級正!😋一入到去,職員好有禮貌,帶位又快,環境乾淨企理,坐得舒服👍。今次我哋揀咗120分鐘日本A4黑毛和牛火鍋放題🐮,仲送埋澳洲M9和牛牛丸、海鮮拼盤、任食鮑魚🍺,真係抵到爛!湯底方面,必試期間限定木瓜椰皇嫩雞鍋🍲,椰香味好突出,雞肉又滑又嫩,飲埋湯底真係好滋潤!另一邊我哋揀咗阿嫲養生鍋打邊爐一流!鴛鴦鍋真係冇得輸!小食方面,椰酥跳跳豬🐷、黃金椰絲蝦丸🦐都好有驚喜,外脆內嫩,椰香味十足,食到停唔到口!特色醬料方面,椰汁美奶滋🥣,點咩都夾,特別推介畀大家!甜品方面,香芋椰漿脆脆🍠,香甜又唔膩,食完火鍋嚟返個甜品,完美收尾!飲品方面,冰檸伴椰🍹,呢款雞尾酒好清新解渴,晚市套餐仲可以任飲,真係勁抵!優惠方面,學生仔有福啦!DSE畢業季學生狂歡時段,憑學生證即減最多$90,抵到爆!🎓仲有知識就是折扣,答啱問題有機會攞到鮑魚拼盤同下次八五折,玩得又食得,開心到飛起!🎁追蹤牛大人社交媒體即送「椰奶蓋芒芒爽」一杯,打卡一流!總結嚟講,牛大人今次「炎夏椰樂祭」真係好有新意,椰子主題玩得出色,食物質素高,服務又好,優惠多多
一入到去,職員好有禮貌,帶位又快,環境乾淨企理,
湯底方面,必試期間限定木瓜椰皇嫩雞鍋🍲,椰香味好突出,
小食方面,椰酥跳跳豬🐷、黃金椰絲蝦丸🦐都好有驚喜,
總結嚟講,牛大人今次「炎夏椰樂祭」真係好有新意,椰子主題玩得出色,食物質素高,服務又好,優惠多多,無論同朋友定家人嚟都啱晒!下次打邊爐一定會再嚟!💯