2023-06-11
作為牛大人粉絲既隊友,黎牛大人係必食極上和牛吃到飽,佢成日話只係俾多少少,已經有靚好多既M5和牛食。呢度裝修有心思,又大又闊落,坐得舒服又唔迫。今日熱辣辣唔想食咁重味,我地揀左阿嬤養生濃湯鍋做湯底,入面有娃娃菜,蟲草花,紅棗同桃膠,滋補養生。黎牛大人一定係食牛啦,澳洲和牛M5 牛肩卷牛味濃,牛小排就肥瘦均勻,兩個都係必食既,仲有手切封門柳都好正架!呢個吃到飽餐仲會送個澳洲和牛丸,彈牙重牛味又Juicy 。自助區乾淨企理,一目了然,有醬料,麵,丸類,蔬菜,冷熱飲品,其實真係超多選擇!建議大家每樣攞一個先,食完睇下自己鍾意邊款先再encore。另外叫左幾款水餃,期間限定嘅鵝腸,私房鴨血,沙白同鱸魚,鵝腸爽脆,沙白大隻鮮甜,鴨血好好食。熟食方面,我地每次都會叫梅甘酥脆薯,真豬小香腸,鬼馬老油條,梅甘酥脆薯記住即刻食。黎返個朱古力同士多啤梨既Movenpick 雪糕做個完美既結尾!
呢度裝修有心思,又大又闊落,坐得舒服又唔迫。