招聘中
$17,300+
月薪
2023-08-03 53 瀏覽
牛大人旺角尖沙咀成日食,我啲親朋戚友都好鍾意嚟呢度食,因為佢個湯底真係非常之好,六出嚟啲嘢全部都好入味,啲材料又新鮮,最緊要係任食!普通自助餐打邊爐可以有咁多款選擇,又有嘢飲又有雪糕,簡直就係正!
2023-07-03
10 分鐘 (堂食)
  • 牛大人紅燒牛骨鍋
2023-08-02 93 瀏覽
第一: 今晚叫咗一個酸菜白肉嘅湯底,其實已經算係呢一間嘅忠實fans,食過好多次呢個湯底 佢每一間都會有蝦米底 而今日去旺角瓊華中心呢一間呢個湯底 只得幾塊唔酸嘅酸菜同白肉然後我問個職員 佢話呢個湯底係冇蝦米 但係我大大話話都食過10次以上 每次都係叫呢個湯底 每次都有蝦米 然後見到隔籬枱都係叫咗呢個湯底 配料同我個煲係完全唔同! 將我個都係冇配料! 只係得幾塊酸菜同埋一兩塊白肉 冇咗蝦米其實個湯底咁咪唔夠出 其實呢一間打邊爐就係標榜個湯底好味 但係結果係無料嘅 ~ 第二:蝦是梅的,因此都唔敢食啦 第三:冷氣好凍要求轉位 但當時只係5:45pm全個場都冇乜人 但就話其他位唔可以轉第四:最後食雪糕 第一杯拎過嚟嘅朱古力雪糕 全杯都係溶的狀態 然後同職員講 叫佢換過杯 結果拎個第二杯嚟 個樣睇落都係曾經溶過然後雪返硬 最後都係冇食唔敢食 因為溶過的雪糕會有細菌!第五: 呢一間應該係食過咁多間比較少食材選擇同埋環境最細嘅地方 嘢飲選擇亦都係極少 只係得一個屋企雪櫃嘅size嘅選擇 仲要有一半係冷泡茶 建議大家如果要食呢一間可以去旺角荷里活商嗰邊嗰間 多啲食材選擇 和多啲嘢飲選擇 不過呢一
第一:
但係結果係無料嘅 ~
第二:
蝦是梅的,因此都唔敢食啦
第三:
第四:
第五:

不過呢一間火鍋感覺越做越冇之前咁好 初初新開嘅時候係覺得真係好好食湯底係好好味 但我今日食過之後真係覺得同百幾蚊任食嘅貨色差唔多⋯⋯

建議你哋搞清楚個湯底究竟係點樣先 同埋點解同一樣叫相同嘅湯底但係會唔同材料😅 雪糕方面亦都係嚇親我! 以為最後食返個雪糕叫做開心返 點知一開一挖真係嚇親!冇下次 !

有冇人同我一樣🙌每隔一段時間就要去食牛大人🐮今次去咗旺角瓊華中心分店同以往一樣未到6:00🕕邊間分店都係一樣😌一出電梯已經企滿人等入餐廳坐低即時點個靚湯底🥰我地揀咗台中蒜頭雞鍋🐔好足料勁多蒜頭🧄雞肉幾嫩🐓湯底又香濃套餐揀了極上和牛吃到飽 每位$328,當日係假日去所以加多+$10 即是$338位牛肉最愛係安格斯牛板腱🐮牛小排🐮封門柳🐮M5牛肩卷每次都食好多轉😆哩個餐每人送2粒澳洲M9和牛牛丸🦬勁多汁又彈口今次有幾款特別喜愛🥰蟹籽墨汁漿,章魚珍珠漿秘製牛筋牛肚,都係我推薦口感豐富,章魚粒勁多🦑真材實料👍牛筋牛肚都算好淋至於海鮮不停重覆叫咗沙白同蝦🦐飲品除了自助區多款養生花茶,罐裝汽水,仲有每次必飲薑母茶另外都會點佢地新推出酒精飲品🍺今次係酉鬼 - 『芭樂鹽小麥』只係$68杯咋口感清新柔順易入口🌿淡淡石柳香氣😋微酸帶有少少甜自助區仲有多款麵類🍜滷肉飯🍛不過實在太飽🤭下次先再試最期待甜品一定要食仙草凍,仲有movenpick雪糕選擇😋
有冇人同我一樣🙌每隔一段時間就要去食牛大人🐮

牛肉最愛係安格斯牛板腱🐮牛小排🐮封門柳🐮M5牛肩卷
每次都食好多轉😆

哩個餐每人送2粒澳洲M9和牛牛丸🦬勁多汁又彈口

今次有幾款特別喜愛🥰
蟹籽墨汁漿,章魚珍珠漿
秘製牛筋牛肚,都係我推薦
口感豐富,章魚粒勁多🦑真材實料👍牛筋牛肚都算好淋

至於海鮮不停重覆叫咗沙白同蝦🦐

飲品除了自助區多款養生花茶,罐裝汽水,仲有每次必飲薑母茶
另外都會點佢地新推出酒精飲品🍺
今次係酉鬼 - 『芭樂鹽小麥』只係$68杯咋
口感清新柔順易入口🌿淡淡石柳香氣😋微酸帶有少少甜

自助區仲有多款麵類🍜滷肉飯🍛不過實在太飽🤭下次先再試

最期待甜品一定要食仙草凍,仲有movenpick雪糕選擇😋

2023-07-30
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 安格斯牛小排
  • 台中蒜頭雞鍋
  • 仙草凍
  • 新鮮沙白
極上和牛吃到飽 $338120分鐘任飲任食,有10個鍋底選擇,揀咗白玉酸菜鍋,因為覺得比較特別,同埋出邊其他地方食唔到鍾意佢個湯底酸酸地但有少少甜好開胃,呢個套餐已經係最貴嗰個,可以食到好多極上嘅和牛🥳🐂澳洲和牛M5牛肩卷 油脂分布平均, 入口柔軟, 烚咗幾下就已經熟👍🏻🐃SRF 美國黑牛後腿肉 - 肉質比較結實, 但牛味十足👍🍡澳洲M9和牛牛丸 食呢個set 送左每人2粒M9, 口感都幾彈牙🐙蟹籽墨汁漿呢個黑色墨魚漿好滑好彈牙,而且個墨魚味好重好夠鮮😋🐷豬雪花肉片除咗牛肉,其實佢啲豬肉都好好食,啲油脂分布一樣靚,肉質都好鮮嫩有口感🐟脆肉鯇魚腩/ 真台灣鯛魚打邊爐食魚一定會叫,一共食咗兩碟,魚腩真係好新鮮好鮮味,每件都真係有爽脆口感。鯛魚肉質比細滑嫩肉唔可以烚咁耐,無骨啱晒小朋友食🐦百配鵝脆腸少有地方有鵝腸打邊爐任食,鵝腸清洗得好乾淨,冇怪味,淥大約30秒口感爽脆就食得🦐鮮甜海蝦仲有海鮮可以揀,海蝦同埋沙白都係實肉鮮甜🍧movenpick最後每位客人仲可以有一個甜品,有movenpick雪糕或者仙草凍可以揀🧋另外出邊有自助飲品區,自助食品區同埋醬料區,自助食品,有好多台灣直送嘅配料都可
極上和牛吃到飽 $338

🐂澳洲和牛M5牛肩卷
油脂分布平均, 入口柔軟, 烚咗幾下就已經熟👍🏻

🐃SRF 美國黑牛後腿肉 - 肉質比較結實, 但牛味十足👍

🍡澳洲M9和牛牛丸
食呢個set 送左每人2粒M9, 口感都幾彈牙

🐙蟹籽墨汁漿
呢個黑色墨魚漿好滑好彈牙,而且個墨魚味好重好夠鮮😋

🐷豬雪花肉片

🐟脆肉鯇魚腩/ 真台灣鯛魚
鯛魚肉質比細滑嫩肉唔可以烚咁耐,無骨啱晒小朋友食

🐦百配鵝脆腸

🦐鮮甜海蝦
仲有海鮮可以揀,海蝦同埋沙白都係實肉鮮甜

🍧movenpick

🧋另外出邊有自助飲品區,自助食品區同埋醬料區,自助食品,有好多台灣直送嘅配料都可以自行添加,自己特別喜歡佢嘅冷泡茶,真材實料💯

2023-07-26 45 瀏覽
邊爐癮又起,夏天都好適合打邊爐,最鍾意牛大人冷氣夠勁,唔會一路食一路出汗。今日我地去左位於旺角瓊華中心的「牛大人」打邊爐。放題有3個套餐選擇,正價時段只需要$328 就可以吃到120分鐘澳洲極上和牛套餐吃到飽套餐。湯底有10款選擇,有辣有唔辣,最特別有素食鍋,我地簡了阿嬤養生濃湯鍋,大人小朋友都可以食既鍋,湯底好足料,湯鍋有好多養生配料,有大量娃娃菜、人蔘、杞子等等。極上和牛吃到飽套餐每人贈送澳洲M9和牛牛丸,和牛味濃,牛丸勁Juicy ,必食和牛牛丸。牛肉方面,我地每次都會必點澳洲和牛M5牛肩卷和安格斯牛小排,2款牛肉油花平均,油脂豐富,肉味濃郁,口感軟腍,我地encore 左好多次,牛肉質素相當滿意。除了牛肉之外,海鮮有沙白,海蝦,海蝦大大隻,鮮甜新鮮。另外亦有多款台灣直送漿類、手工水餃、台灣特色小吃,超多選擇。除了QR落單,自助吧亦有醬料區、飲品區、多款丸類和蔬菜火鍋配料選擇。酉鬼 - 『芭樂鹽小麥』$68/400ML打邊爐飲啤酒係最爽,淡淡芭樂香氣,微酸帶甜,口感清新易入口最後我地食埋Movenpick 朱古力味雪糕和仙草凍,以一餐真係非常滿足,非常飽肚。

酉鬼 - 『芭樂鹽小麥』$68/400ML
打邊爐飲啤酒係最爽,淡淡芭樂香氣,微酸帶甜,口感清新易入口

2023-07-26 52 瀏覽
近排鍾意左食台式火鍋, 咁就上網搵下有邊間台式火鍋好食啦~見有唔少人推介牛大人, 之前都聽過呢個名, 咁一於去試下啦揀左係旺角既分店, 交通方便又就腳~~ 我地食平日6點半, 去到已經見到有唔少人喇, 好旺場喔.....120分鐘吃到飽有3個套餐選擇~我地揀左澳洲極上和牛吃到飽 $328...食完之後就覺得真係要揀呢個餐, D牛正好多呀食物方面分自助區自取&QR code落單~~自助區主要係蔬菜同主食類, 亦有菇類, 水魷魚, 冰巢豆腐等等....飲品係飲品櫃自取, 有冷泡茶, 台灣飲品....另外仲可以叫特飲, 特飲有冬瓜茶, 烏梅汁, 金桔椰果之類....食火鍋前先點左D小食~~真豬小香腸好彈牙, 香腸嘅味道又好濃郁士林鹽酥雞香脆可口, 啲皮香脆, 啲肉又好嫩~~豐原排骨酥放湯煮一煮, 肉質鮮嫩骨酥酥脆...阿嬤養生濃湯鍋湯底好滋味, 食落去非常滋補, 感覺好暖胃湯底唔會太鹹太濃, 味道剛好, 食完都唔會口渴~~點左幾款牛~ 但最推介都係澳洲和牛M5牛肩卷&安格斯牛小排澳洲和牛M5牛肩卷肉質幼嫩得黎有點咬口~而安格斯牛小排油脂感會多少少, 肉質非常軟腍!!呢2款都好好食, 不斷en
近排鍾意左食台式火鍋, 咁就上網搵下有邊間台式火鍋好食啦~
見有唔少人推介牛大人, 之前都聽過呢個名, 咁一於去試下啦

揀左係旺角既分店, 交通方便又就腳~~
120分鐘吃到飽有3個套餐選擇~
我地揀左澳洲極上和牛吃到飽 $328...
食完之後就覺得真係要揀呢個餐, D牛正好多呀
食物方面分自助區自取&QR code落單~~
飲品係飲品櫃自取, 有冷泡茶, 台灣飲品....
火鍋前先點左D小食~~
真豬小香腸好彈牙, 香腸嘅味道又好濃郁

士林鹽酥雞香脆可口, 啲皮香脆, 啲肉又好嫩~~
豐原排骨酥放湯煮一煮, 肉質鮮嫩骨酥酥脆...
阿嬤養生濃湯鍋
湯底好滋味, 食落去非常滋補, 感覺好暖胃

湯底唔會太鹹太濃, 味道剛好, 食完都唔會口渴~~
點左幾款牛~ 但最推介都係澳洲和牛M5牛肩卷&安格斯牛小排

澳洲和牛M5牛肩卷肉質幼嫩得黎有點咬口~
而安格斯牛小排油脂感會多少少, 肉質非常軟腍!!
呢2款都好好食, 不斷encore

花膠鮮甜滑口, 感覺滿滿骨膠原~~
花雕酒雞件肉質細緻, 酒味唔會太濃....
蟹籽墨汁漿爽口彈牙~
台灣鱸魚片肉質鮮嫩~~
真台灣鯛魚片肉質滑嫩, 好鮮甜~~
脆肉鯇魚腩啲皮好脆口, 口感十足

沙白新鮮又冇沙

海蝦爽口彈牙, 新鮮味美又鮮甜~~
澳洲和牛牛丸超級陣牙, 牛味重, 肉汁四溢

水蓮菜口感爽脆
甜品每人一杯雪糕or仙草凍~
雪糕有movenpick or haagen hazs揀~~~
仙草凍配料好豐富!! 有仙草, 珍珠, 椰果, 花生等等...
清涼冰凍, 口感非常豐富
  • 水蓮菜
  • 澳洲和牛牛丸
  • 澳洲和牛M5牛肩卷
  • 安格斯牛小排
2023-07-25 29 瀏覽
經常爆滿嘅火鍋放題店,好多食材都係由台灣直送。三款唔同價錢嘅套餐,對自己好啲😆我哋就揀咗最貴個款《澳洲極上和牛》套餐,加埋一每人大約$350左右。湯底要左阿嫲養生濃湯鍋,蔬菜同菇菌好多,仲有啲紅棗杞子,同大大舊桃膠😋呢款套餐包咗任食特別款式:SRF美國黑牛後腿肉/安格斯牛小排/牛胸爽/澳洲和牛M5牛肩卷/手切封門柳/紐西蘭羊肉卷/花雕酒雞件,會額外送一份澳洲M9和牛牛丸(好食!)款式選擇雖然唔算話好多,但質素確係唔錯。尤其喜歡澳洲和牛M5牛肩卷同SRF美國黑牛後腿肉,牛味超濃又juicy;海蝦好鮮甜,又KO左30隻🤭;個台式蝦餃都好正。臨走每人可以order一份Movenpick雪糕。
經常爆滿嘅火鍋放題店,好多食材都係由台灣直送。

臨走每人可以order一份Movenpick雪糕。
2023-07-21
2023-07-24 3519 瀏覽
都有一段時間沒有吃牛大人了,今次來到位於旺角瓊華的分店,餐廳雖然沒有其他分店那麼大,但食物種類一樣那裡多選擇!晚市有幾個任飲任食套餐可以選擇,而我們揀選了澳洲極上和牛的Set!湯底方面今次就選擇了白玉酸菜湯和紅燒牛骨鍋,前者湯底味道酸酸地,入面有豚肉和酸菜,食落特別開胃!而紅燒牛骨鍋的味道似台灣牛肉麵的湯底,味道濃郁,帶有微辣,不錯!澳洲極上和牛套餐,這個set包括有多款肉類可以選擇,牛肉種類會較多,而且還有和牛可以選擇!當中個人比較喜歡牛板腱和澳洲和牛M5牛肩卷,兩者都好鬆軟,而和牛味道就更濃郁!除了牛肉,還有豚肉、羊肉和雞肉可以選擇!除了肉類,還有多款台灣直送食材,包括有花枝漿、台式手工餃、豬血糕等,另外亦有鴨血、炸午餐肉、新鮮蝦、沙白等多款食材!自助區亦有多款蔬菜、丸類可以選擇,還有台灣小食、魯肉飯可以食到!飲品方面有他們自家製的冷泡茶、汽水、冬瓜茶等可以任飲!最後還每人有一杯movenpick或哈根達斯雪糕或涼粉作甜品,非常滿足呢!
2023-07-14
15 分鐘 (堂食)
牛大人分店開到周圍都係,只要想食隨時都可以食到每次嚟到都品嚐唔同嘅湯底,今次品嚐嘅湯底係菠蘿雞鍋。平時習慣先嚐一口清湯,原來湯底有杞子、鳳梨、苦瓜以及薑等等,温補潤喉,能品嚐到鳳梨的清香,未開餐就飲左兩碗,最緊要係食完火鍋喉嚨唔會「確」或者乾。撈起鍋底原來有雞脾肉,喺未上菜之前先食雞,雞脾肉軟嫰無比,雞皮滑溜,吸收了湯汁精華,温䁔無比。價值 $328每位嘅任食澳洲極上和牛套餐,手機app可以即刻點餐非常方便,M5牛肩卷其實唔係我心目中首選而一定會食嘅係安格斯牛小排,雪花肥嘅分佈超多,外圍就係肉包實!今次又有期間限定,SRF美國黑牛後腿肉及牛胸爽超好食,後腿肉大大塊軟林林,而牛胸爽好似薄薄嘅魷魚一樣,一啲都唔”un”,我一個人食左兩碟
牛大人分店開到周圍都係,只要想食隨時都可以食到

封門柳,一口牛
牛胸爽
安格斯牛小排
牛胸爽
安格斯牛小排
2023-07-23 2271 瀏覽
台灣人氣店“牛大人”一直未有機會去食,今日終於同阿女去試下🥰。澳洲極上和牛吃到飽 $338今次我地試咗最貴嘅澳洲極上和牛,湯底有🔟款選擇,阿女就揀咗阿嬷養生濃湯鍋🥘,話要滋潤養生啲,湯底甘香味濃🥰,藥膳味突出😋。這個餐每人會附送澳洲M9和牛牛丸2️⃣粒,牛丸🐂大大粒,牛味好濃,可惜不可以任食🥲。🌟澳洲和牛M5牛肩卷🌟安格斯牛小排🌟手切封門柳🌟SRF美國黑牛腿肉我同阿女依舊不停食牛🐂,今次主攻這4️⃣款牛,牛肩卷脂肪平均又夠肉汁😍;牛小排油花均勻,肉質結實🥰;封門柳肉味香濃,肉質軟腍😋;黑牛腿肉油脂較少,肉味很濃🤗,每款各有特色,我同個女都encore咗好多round😆。飲品除咗可以係出面攞之外,仲可以用QR Code 點一些特飲,例如冬瓜茶、金桔椰果、烏梅汁等,仲可以自主甜度😋和冰度🧊。最後甜品有Movenpick雪糕🍦或者台中仙草凍可以選擇,仙草上花生🥜,但放係匙羹度另上,方便一些對花生🥜有敏感嘅人,非常貼心🫶。總括而言,人氣點總有佢嘅原因,食物質素好,價錢又抵食,CP值滿分。

澳洲極上和牛吃到飽 $338

🌟澳洲和牛M5牛肩卷
🌟安格斯牛小排
🌟手切封門柳
🌟SRF美國黑牛腿肉

2023-07-15
.‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️.🥘 𝘼𝙡𝙡-𝙔𝙤𝙪-𝘾𝙖𝙣-𝙀𝙖𝙩 𝙃𝙤𝙩𝙥𝙤𝙩 𝙎𝙚𝙩 @ 🌟 牛大人台灣火鍋吃到飽《👽食神大媽打邊爐》.👽 大媽作為邊爐怪,當然係四季都會不停出動打邊爐啦!今次就黎到呢間位置超方便,無人不識超人氣嘅台式任食火鍋店試下。.👀 餐廳有幾款任食套餐選擇,今次就選擇左「極上和牛吃到飽」套餐。只需要 HKD 298,呢個價錢唔單止食雞食豬,俾你食靚牛同海鮮,仲要送一份「澳州和牛牛丸」,絕對超值呀!.🐂 全部牛牛都完全鮮嫩無筋,尤其「澳洲和牛M5牛肩卷」真係好高質!「SRF美國黑牛後腿肉」、「安格斯牛小排」同「手切封門柳」都非常出色,牛味濃唔會係殭屍肉。除左牛牛仲有豬同雞,款款都好嫩滑。重點係D肉類完全無雪藏味!.🍡 肉類以外配料都好多選擇架,有多款丸類,仲有好多自選台式配料、蔬菜等等。例如:豐原排骨酥、台式蝦餃、澎湖花枝漿、順德鯪魚球、真台灣鯛魚片。呢個價錢,食到咁多種類嘅食物,簡直難以置信!🤤.🌟 最後仲有雪糕或者台式甜品「台中仙草凍」作為一個完美嘅結尾,大滿足呢 👅 呢間咁抵食,又坐得舒服,大家記得約齊D朋友仔黎呢度吹水打邊爐喇!❤️
‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️

📍 旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
☎️ +(852)3953-9320

‼️❤️ 記得CLICK我PROFILE關注我呀 ❤️‼️
💯 最真實的美食點評 ❤️ 歡迎報料 ❤️
꧁𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌ꕥ𖠌꧂
2023-07-19 104 瀏覽
一年四季都係吃火鍋的好日子🥳這次來到牛大人台灣火鍋吃到飽,不單止吃到好飽也吃得很滿足。放題有三個價格選擇,正價時段每位$328,就可以嘆到最貴價的「極上和牛吃到飽套餐」💗食盡120分鐘,食材質素令人滿意,CP值高。鍋底有10款選擇,每款都很有台式風味,這次選了台灣鳳梨雞鍋,湯頭香濃滋潤挺不錯。用QR code點餐,上菜超快!幾乎落完單後剛放下手機,各式配料就列陣來到了🤩我一般打邊爐都是主要吃牛🤩牛肉方面有澳洲和牛M五牛肩卷👉🏻超嫩!吃了好幾轉。還有SRF美國黑牛後腿肉丶牛胸爽丶手切封門柳丶安格斯牛小排等等,牛的質素很令人滿意。仲附送了和牛牛丸,牛味香濃很滋味。海鮮方面有沙白丶海蝦,都好新鮮。還有超多的台灣直送配料:屏東水蓮菜丶豬血糕丶澎湖花枝漿丶章魚珍珠漿等等。飲品有我至愛的消暑解膩冬瓜茶,也有烏梅汁丶酸梅汁丶金桔椰果,以及各款冷泡茶。吃到最後,每人可選一客甜品💗有movepick 雪糕或台中仙草凍。仙草凍大大碗,用料豐富,口感好清爽。

2023-07-17 98 瀏覽
最近我和一位好友選擇了旺角瓊華中心牛大人台式火鍋,朋友準備移民他鄉,這是我們臨別前的小聚。餐廳的環境非常大,舒適,而且抽氣系統也非常好,完全不用擔心煙霧味道會讓人不舒服。餐廳提供的菜式非常豐富,從湯底到肉類,每道菜都非常新鮮。以下是我們點的幾道推介菜式:酸菜豚肉湯底:這是一道非常開胃的湯底,酸菜的味道非常清爽,豚肉也非常嫩滑。湯底的酸度和豚肉的鮮甜口感相得益彰,讓人食欲大開。極品和牛:這款和牛肉非常優質,口感極為嫩滑,入口即化。肉質的細膩和濃郁的牛肉香氣讓人回味無窮。澳洲M9和牛牛肉丸:這款牛肉丸的肉質非常鮮嫩,口感豐富,入口立刻釋放出滿滿的牛肉香氣,讓人一試難忘。除了這些推介菜式外,餐廳還提供了許多其他的選擇,從海鮮到蔬菜,應有盡有。而且,餐廳的用餐時間也非常寬裕,每個人都可以享有120分鐘的用餐時間,任何人都可以吃到飽。

2023-07-17 84 瀏覽
牛大人係香港打響名堂已久,今日終於約埋友人一 齊食,場內非常爆滿自肋區選擇都有好多🐂極上和牛吃到飽 $328✨食物🥣湯底-期間限定剝皮辣椒雞鍋 平時有食開剝皮辣椒嘅相信都好難抗拒果種辣得嚟又有甜味中和嘅感覺 要加埋雞件令湯底幾惹味🐃牛肉類-SRF美國黑牛後腿肉牛味道重而香 肉質較結實 新鮮無雪味-澳洲和牛M5牛肩卷油份相對較強 肉質嫩 入口爆發牛肉香味-手切封門柳封門柳嘅牛味係最重 肉質結實 厚切但唔韌-M9和牛牛丸 牛湯汁好強 振興牛丸嘅再優化版🌊海鮮-鮮甜海蝦🦐蝦甜味道重-真台灣鯛魚片🐠咁多款魚片之中最滑最強魚味🔥其他-期間限定黑松露海鮮漿 強烈Gas香 彈牙口感-百配鵝脆腸 口感非常爽脆 有油香🍨甜品-台灣名產仙草凍 唔會太甜 夠奶香 仙草順滑✨環境-地方好寬闊 枱好大張 一大班人去食都冇問題🔔服務-店員有禮 勤收拾枱面上嘅空碟 -QR Code落單 上餐速度好快 唔會拖餐
自肋區選擇都有好多

🔔服務
-店員有禮 勤收拾枱面上嘅空碟
-QR Code落單 上餐速度好快 唔會拖餐
2023-07-16 73 瀏覽
一餐吃不夠, 因為真係有太多嘢食揀, 大胃王都叫唔曬咁多嘢食呀😂 同之前一樣, 棒塲客唔小, 門口大排長龍等入座🙈 建議早啲喺openrice度訂枱😉叫咗個澳洲和牛吃到飽120分鐘個餐, 有每人兩粒和牛爆汁丸係餐送嘅, 其他嘢就可以隨自己喜歡任叫啦🤭 每次期間限定都會有啲特別嘅菜式, 今次就有牛白肉😙 手工啤酒都有特別嘢😲今次係加入咗台灣芭樂 (HK$68@), 酸酸地幾開胃🍻 我就好長情, 大愛安格斯牛小排, 油花靚入口肉質嫩滑😋 Encore encore再encore😂 秘製麻辣鴨血配埋個麻辣湯底都超超超正🤩

2023-06-28
10 分鐘 (堂食)