招聘中
$17,300+
月薪
要數香港任食火鍋,牛大人一定係三甲之內🤟🏻每次諗唔到食乜,牛大人絕對係一個好選擇😆近期仲推出咗新款剝皮辣椒雞鍋,一於留肚去刷返飽😚.🌟澳洲極上和牛吃到飽套餐💰$328(另加一).🔥剝皮辣椒雞鍋新款期間限定湯底💕以特選台北雞灣土雞及台東特產剝皮辣椒入饌🇹🇼唔好以為會好辣,調返轉入口先有種微辣感,然後慢慢雞湯嘅鮮甜味就出嚟☺️好過癮嘅味道😆內裏都有大大塊土雞,雖然煲湯過但肉質都唔會好老😌.🔥肉類嚟到梗係勁刷澳洲和牛啦😍必食澳洲和牛M5牛肩卷&美國SRF黑牛🤟🏻油花滿佈,入口油香四溢,肉質軟嫩😋鍾意濃味啲就要食手切封門柳😝唔少得安格斯牛小排,鮮美滑嫩😚什至連牛胸爽都有得食🤓除咗牛肉,豬雪花肉片同樣出色,非常爽口☺️.🔥丸類呢個餐包每人兩粒澳洲M9和牛牛丸,非常高質❣️入口彈力十足,然後濃厚牛肉油香🤤此外牛大人丸漿都好出色😍蟹籽墨汁醬超香墨魚味🦑章魚珍珠漿好彈牙🐙真味牛肉漿超足料👍🏻.🔥台灣直送食材話明台式打邊爐,當然有唔少台灣食材🇹🇼多款台灣丸類之外,連香港比較少見嘅屏東水蓮菜都有❣️餃類嘅台式蝦餃&瓜仔菜水餃都唔錯🥟.🔥台式小食講到台灣一定會令人諗起佢嘅夜市小食😌鹽酥雞小香腸脆蕃薯甜不辣全部齊晒🇹

🌟澳洲極上和牛吃到飽套餐
💰$328(另加一)
🔥剝皮辣椒雞鍋

🔥肉類

🔥丸類

🔥台灣直送食材
🔥台式小食
講到台灣一定會令人諗起佢嘅夜市小食😌鹽酥雞小香腸脆蕃薯甜不辣全部齊晒🇹🇼仲有🐻最愛滷牛肉飯,喺自助區任拎任食🤤

🔥飲品
首推自家製冷泡茶🍵食得有啲飽,飲番杯武夷大紅袍解解膩啱哂🤓仲有冬瓜茶、孫回執、柑桔椰果等選擇😌
🔥甜品
每人一款甜品,有Movenpick & 台中仙草凍選擇🍨仙草凍,內裏有仙草、紅豆、珍珠、椰果及花奶✨食都幾飽都好都要食返碗,勁滿足🥰
長期人氣台式火鍋店— 牛大人今次黎到位於旺角瓊華的分店,晚市有幾個任飲任食套餐可以選擇,平時通常都係食中間嗰個套餐,今次就揀左最高級嘅「澳洲極上和牛套餐」($328@位)湯底方面今次都一樣叫左麻辣鍋,呢個餐每人會附送2粒澳洲M9和牛牛丸😍平時食呢一款牛丸係要單叫,真係好鍾意食!真係好多汁好juicy!肉類方面有好多唔同嘅選擇,包括有牛M5牛肩卷、牛小排、上腹牛五花、手切封門柳、安格斯一口牛等,安格斯牛小排同澳洲和牛M5牛肩卷都係必試🐮牛肉質地鮮嫩,充滿油脂!肉類除了牛肉之外,重有豚肉、羊肉和雞肉可以選擇!花枝漿、台式手工餃、鴨血、鮮蝦、沙白等都係必試!小食方面,有皮蛋豆腐、台式鹽酥雞、台式滷肉飯同埋台式香腸等,自助區亦有多款蔬菜、丸類、魯肉飯、飲品可以選擇!最後重每人有一杯movenpick/Häagen-Dazs雪糕或仙草做甜品,叫左紅豆仙草做結尾~食完好滿足!
長期人氣台式火鍋店— 牛大人

2023-08-17 47 瀏覽
牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心)旺角彌敦道628號瓊華中心9樓即今日心血來潮突然好想打邊爐,所以即刻上openrice睇睇揀邊間好,始終<牛大人>人氣真係最高,其實已經係牛大人打過幾次邊爐,次次都係咁Full, 真心好多fans呀,我地即日打黎book都預無位架啦,不過職員都好好建議我哋食早少少嘅時段應該walk-in都會有位,最後我地6點黎到,等左一陣就有位啦真係好好彩今次我地揀左最貴既澳洲極上和牛套餐,因為見到meun入面好吸引,有安格斯牛小排,一口牛肉粒,澳洲和牛M5牛肩捲。。。呢幾款都係我既心水,所以一於決定要呢個餐,好彩最後都無令我失望,我自己覺得澳洲M5和牛肩捲係最正既,脂肪比例最平均,又唔會韌有入口即溶嘅感覺台灣濃香蕃茄鍋之前通常會食麻辣鍋,但因為今次一齊食既朋友唔食得辣,所以試左蕃茄鍋,估唔到都有驚喜呀,湯底非常濃郁好重蕃茄味,但又唔會太酸食落非常開胃,同平時既邊爐湯底比會無咁油膩,感覺都健康D
牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心)
旺角彌敦道628號瓊華中心9樓即

台灣濃香蕃茄鍋

🌟餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽📍地址:旺角彌敦道628號瓊華中心9樓💰價位:$201-400⏰營業時間:星期一至日16:00 - 01:00📱電話:39539320餐廳提供左3款唔同既120分鐘吃到飽套餐,今次我就揀左最頂級既「澳洲極上和牛套餐」。呢個套餐可以無限量任食美國特級安格斯及人氣澳洲和牛,仲要每位送2粒限定既澳洲M9和牛牛丸添啊!湯底方面我就揀左人氣既「牛夫人秘方麻辣鍋」湯底,麻同辣配合得恰到好處,用嚟打邊爐就更加惹味~肉類有唔少既選擇,好似澳洲和牛M5牛肩卷,手切封門柳,美國SRF黑牛後腿肉,安格斯牛小排,牛胸爽等等... 我就最鐘意美國SRF黑牛,牛肉味濃,脂肪分布平均入口即化。仲有澳洲和牛M5牛肩卷,牛肩卷好滑嫩,肉質鬆軟,入口香濃。仲有其他火鍋配料都值得一試~私房鴨血,入口好嫩滑帶少少q彈。牛柏葉,超級新鮮既牛柏葉,食落爽脆又新鮮。鵝腸,比較少見既火鍋配料,同樣都好新鮮,洗得好乾淨唔會有異味。水蓮,台灣獨有既蔬菜,入口爽脆,口感特別。除此之外仲有其他台式小食,我就推薦大家鬼馬老油條,放落個湯底度,浸一浸,吸左少少湯汁先食特別過癮。甘梅粉番薯,熱辣辣嘅番薯灑上甜甜金梅粉,
🌟餐廳:牛大人台灣火鍋吃到飽
📍地址:旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
💰價位:$201-400
⏰營業時間:星期一至日16:00 - 01:00
📱電話:39539320

仲有其他火鍋配料都值得一試~
私房鴨血,入口好嫩滑帶少少q彈。
牛柏葉,超級新鮮既牛柏葉,食落爽脆又新鮮。
水蓮,台灣獨有既蔬菜,入口爽脆,口感特別。
除此之外仲有其他台式小食,我就推薦大家鬼馬老油條,放落個湯底度,浸一浸,吸左少少湯汁先食特別過癮。甘梅粉番薯,熱辣辣嘅番薯灑上甜甜金梅粉,好有去台灣夜市嘅感覺!
另外,大家可以掃QR code嗌飲品,亦可以到自助區自取牛大人既特色自家製飲品。食到最後餐廳仲會提供每人一杯Haggen Dazs雪糕或者台式仙草芋圓凍。超級滿足既一晚~
2023-08-11
2023-08-16 78 瀏覽
食物質素跟其他分店都有分別,麻辣湯底唔辣,鴨血散修修。另外,店員執碟速度慢,仲要明明經過見到都唔收都算,仲要店員態度極差,好似要受佢氣咁。有得手火揀下次唔會再黎呢間。
食物質素跟其他分店都有分別,麻辣湯底唔辣,鴨血散修修。
有得手火揀下次唔會再黎呢間。

美國安格斯
2023-08-16
15 分鐘 (堂食)
2023-08-16 59 瀏覽
一粒星都唔想比!!比其他分店差好多,環境唔好,店員服務態度好差,張枱細唔緊要,但係見到都專登唔執野,麻辣湯底無味,之後問佢比多碗麻辣汁加完都係無味,鴨血仲有其他配料都唔同其他分店都唔一樣,好似唔新鮮咁,如果唔係佢收1點都唔會過嚟!! 平時真係冇咁神心寫食評,因為各方面都實在太差,除咗差之外,唔知有咩好講。
2023-08-16
2023-08-16 41 瀏覽
牛大人台灣火鍋吃到飽真係一間食物選擇多到爆嘅火鍋店,今次食左佢嘅極上和牛吃到飽😋 肉類鮮味,餃漿口感出色,自助蔬菜同飲品種類好多,甜品更係絕對不能錯過。環境舒適,服務員友善有禮貌💁🏻‍♀️🥩任食肉類包括安格斯牛小排、澳洲和牛M5 牛肩卷、安格斯一口牛肉粒🐮 肉類肉質鮮美,有好多肉汁同埋香味,一食就停唔到口,搞到係咁叫泥食🤤🥟特別推介台灣直送嘅必食台式蝦餃,餃皮薄薄地包住鮮甜多汁嘅蝦肉,每一口都好滋味💖 至於漿類,真味牛肉漿同澎湖花枝漿都係台灣直送嘅,口感鮮嫩,食落好過癮🥬除咗肉類同餃漿,仲有其他自助蔬菜同飲品可以揀擇。自助蔬菜配搭火鍋超正又多選擇😇 至於飲品方面,選擇亦都好多,可以隨心所欲嘆飲,解渴又開胃🍹🧆而家仲有每人有限定兩粒和牛牛丸😍 每粒和牛牛丸都好大,又好好食!啲肉質鮮嫩多汁,咬落去有種彈牙嘅口感

牛大人台式火鍋是一間我成日去的任食火鍋店 因為價錢合理,食物質素好,而且又有我最愛的台灣食品牛大人的養生火鍋湯底,大家一定唔陌生每款湯底都有超多養生同健康的材料,一鍋已經係一道養生菜我自己就最推介呢個 台灣鳯梨雞鍋除左有大量的鳯梨,仲有半隻雞同大量涼瓜,成個湯底即刻無咁燥熱呀~ 而且即使有涼瓜,個湯底都唔會苦的~  清清地又唔會太濃味,仲唔會遮蓋食物的原味道添~來牛大人的另一個重點,就係佢嘅台灣小食,台灣腸同梅甘酥脆薯真係必點每次都要ENCORE 2 次~食火鍋,肉都係一個好重要的考慮因素牛大人嘅牛肉除左有安格斯,仲有澳洲和牛,美國PRIME 款款賣相都好靚,而且薄切又大塊,快熟又唔會係湯底失蹤嘛~用黎火鍋最適合好推介紐西蘭羊卷肉,超有羊味,最啱鐘意食羊嘅朋友呀~澳洲M9和牛牛丸,真係不得了,超濃牛味,而且超多油脂,仲超爽彈牙呢3款又係超級推介新鮮沙白,超大隻,無沙,好鮮台式蝦餃 ,新品黎,幾新意,有D似魚皮餃 豬大腸,以為雪藏野無乜味,但估唔到有超濃豬味~牛大人的飲品都係任飲,仲有多款新奇飲品~第一次見呀~比起罐裝,我更愛佢的落單飲品呢個烏梅汁超濃,酸酸甜甜,配火鍋一流呀~ 新出的芭
牛大人台式火鍋是一間我成日去的任食火鍋店
因為價錢合理,食物質素好,而且又有我最愛的台灣食品
牛大人的養生火鍋湯底,大家一定唔陌生
每款湯底都有超多養生同健康的材料,一鍋已經係一道養生菜
我自己就最推介呢個 台灣鳯梨雞鍋
而且即使有涼瓜,個湯底都唔會苦的~
清清地又唔會太濃味,仲唔會遮蓋食物的原味道添~
每次都要ENCORE 2 次~
火鍋,肉都係一個好重要的考慮因素
牛大人嘅牛肉除左有安格斯,仲有澳洲和牛,美國PRIME
款款賣相都好靚,而且薄切又大塊,快熟又唔會係湯底失蹤嘛~
用黎火鍋最適合

好推介紐西蘭羊卷肉,超有羊味,最啱鐘意食羊嘅朋友呀~
呢3款又係超級推介
新鮮沙白,超大隻,無沙,好鮮
台式蝦餃 ,新品黎,幾新意,有D似魚皮餃
 豬大腸,以為雪藏野無乜味,但估唔到有超濃豬味~
牛大人的飲品都係任飲,仲有多款新奇飲品~第一次見呀~
比起罐裝,我更愛佢的落單飲品
呢個烏梅汁超濃,酸酸甜甜,配火鍋一流呀~
新出的芭樂鹽小麥啤,UGLY HALF 酉鬼啤酒出品 台灣直送架,
有土芭樂同珊瑚礁鹽,好新奇
入口是酸酸的感覺,小麥味比啤酒味重,女仔都好啱飲呀~
我鐘意黎牛大人嘅另一個原因就係乾淨企理
除左種類多之外,仲處理得好好,冷藏櫃夠哂凍
每款食品的賣相都好乾淨新鮮,唔會拎唔落手~
調味料一樣多選擇之餘又夠乾淨企理
因為不時都會有人清潔架
座位好闊落,坐得舒服
服務方面都要讚下
上菜快又無乜漏單,收碟又快,一清空就好快收走,KEEP住枱面夠位放食物
仲定時有人幫忙加湯

新推出呢個電線借用服務更是深得我心~
第時出旺角電話無電,可以上黎幫部機充下電
順便幫個人都充下電~

2023-08-13
  • 台灣鳯梨雞鍋
  • 澳洲M9和牛牛丸
  • 澳洲和牛
  • 沙白
  • 豬大腸
  • 烏梅汁
  • 芭樂鹽小麥啤
受歡迎台式火鍋放題😍 晚上6點幾乎已滿座!環境闊落,氣氛好熱鬧,好適合一班朋友聚會🍻 座位寬敞舒適,自取區整齊衛生👍🏻 食物質素很不錯,款式豐富,性價比好高💯 餐廳人流多,必定要提早預約🙆🏻‍♀️🍽️120分鐘澳洲極上和牛吃到飽 ($338/位) 假日價我們選了牛大人推薦的紅燒牛骨鍋!個人覺得比雞湯更濃味,值得試~味道微辣,以牛骨熬製 配料豐富 🥩套餐包括的四款牛肉質素都很好,有澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯牛小排、安格斯一口牛肉粒、安格斯特選牛板腱等等,油花均勻 肉質鮮嫩🤤 特別推薦 和牛非常高質 肉質好軟腍💯 牛胸爽好特別,充滿油香 好爽口 🧆火鍋配料應有盡有!還有多款台式小食,特別推薦 士林鹽酥雞及梅甘酥脆薯🥤飲品方面有台式手搖、自家製冷泡茶、紙包飲品、罐裝飲品等等🍧甜品方面每位選一款,Mövenpick雪糕(雲呢嗱或士多啤梨)、Häagen-Dazs雪糕(曲奇雲呢嗱)或仙草凍

🍽️120分鐘澳洲極上和牛吃到飽 ($338/位) 假日價

🥤飲品方面有台式手搖、自家製冷泡茶、紙包飲品、罐裝飲品等等

2023-08-11 56 瀏覽
到咗夏天好耐冇打邊爐!今日適逢朋友生日,我哋嚟咗牛大人食晚餐~我諗大打對牛大人都唔陌生,店舖主打台式任食火鍋同任食台式小食,選舉好豐富。今次食咗個較高級嘅套餐,極上和牛吃到飽餐,晚市$328。澳洲和牛M5 牛肩卷套餐最高級就係澳洲和牛M5 牛肩卷,牛肉大大片,而且油花好靚,食落肥瘦適中,剛剛好,肉質好滑、好軟淋。安格斯一口牛肉粒牛肉粒就有咬口啲,肉味濃啲,記得熟就要攞上嚟,淥太耐會硬🤣。梅甘酥脆薯小食我最鍾意炸蕃薯,炸蕃薯四四方方,係一口size。味道就好香脆,蕃薯好甜。梅甘粉係味道更豐富,酸酸甜甜咁。真豬小香腸台灣腸都好食,充滿油香,仲可以配埋蒜片一齊食~士林鹽酥雞(辣)鹽酥雞熱辣辣,新鮮即炸。外皮香脆,肉質juicy,少少辣,好惹味。新鮮沙白沙白好大隻,勁鮮甜!鮮甜海蝦海蝦好新鮮,肉質彈牙。黑松露海鮮漿平時比較少食漿類,但今次個黑松露海鮮漿幾好食!黑松露味好香,帶點彈牙嘅口感。甜品甜品有提供雪糕同仙草甜品。我同朋友揀咗movenpick士多啤梨味同haagen daz曲奇味雪糕😋。飲品除咗出面自助區可以任攞嘅自家製茶飲、汽水、紙包飲品等等外,仲可以落單叫冬瓜茶等等嘅特飲。

澳洲和牛M5 牛肩卷

安格斯一口牛肉粒

梅甘酥脆薯

真豬小香腸
台灣腸都好食,充滿油香,仲可以配埋蒜片一齊食~

士林鹽酥雞(辣)

新鮮沙白
沙白好大隻,勁鮮甜!

鮮甜海蝦
海蝦好新鮮,肉質彈牙。

黑松露海鮮漿

甜品

飲品
2023-08-08 57 瀏覽
放假約左男朋友 出旺角拍拖👫🏻行到餓想打邊爐見時間尚早 諗住去牛大人駁即入點知真係成功左😎😎😌🥳如果食牛大人嘅策略係 早點吃晚飯🤩為左食封門柳 揀左最貴個餐《〈120分鐘極上和牛吃到飽〉》🐮牛大人紅燒牛骨鍋🐮呢個湯底超足料 大大舊牛骨之餘 仲有大量肉碎味道偏濃 岩哂重口味嘅朋友👅🍡和牛牛丸真係百吃不厭牛味濃 汁多 真係好正😋😋🥰好想外賣一磅 返屋企自私食🫢🥩封門柳牛味重 肉質軟腍 黑牛/和牛 都暫時放埋一邊今日要比心機決戰封門柳😋😋🧃紅豆薏仁水有新野飲😮即刻拎一罐試下紅豆味幾濃 甜度岩岩好👍🏻位位$298+1 抱住個封門柳肚腩走🤭超滿足☺️☺️離開時 門口已經大排長龍🫢即入嘅牛大人 食幾多次都唔厭呀😋
放假約左男朋友 出旺角拍拖👫🏻

超滿足☺️☺️
離開時 門口已經大排長龍🫢
即入嘅牛大人 食幾多次都唔厭呀😋

2023-08-06 49 瀏覽
😋早排同朋友聚會又去多咗一次,之前同大家介紹過嘅牛大人。🤟🏻今次去咗旺角分店,食物同樣高質,嘢食嘅選擇亦都好多,用餐時間有兩個鐘,啱晒同朋友一路食飯一路吹水。.🐷極上和牛吃到飽 $298/head.🐮除咗任食嘅牛肉之外,呢個仲包左每人兩粒和牛牛丸。🥰估唔到食落去超有驚喜,牛味非常之香濃,口感彈牙,咬落去仲會有肉汁爆出嚟。🤣兩粒完全唔夠食,真係超希望佢都可以任食呀!.🐮牛肉方面,澳洲和牛M5牛肩卷、安格斯一口牛肉粒同埋手切封門柳我哋都非常之鍾意。🤪封門柳脂肪比例比較少,肉味非常之香濃。😋開頭仲驚牛柳粒食落去會好韌,🥰點知完全唔會,一粒粒食落去口感非常之好,🤪不過大家記得唔好煮太耐啊。.🤟🏻除咗牛肉同埋其他火鍋配料之外,佢哋都仲有其他小食可以叫,😛我哋試咗鹽酥雞同埋炸地瓜都幾好食。🩵最後甜品就包左Häagen-Dazs或者仙草甜品,🥰仙草非常之足料,👍🏻食完非常滿足。.📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心9樓

🐷極上和牛吃到飽 $298/head
📍 牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
終於第一次食到牛大人!7點嚟到旺角呢間分店,門口勁熱鬧又排曬隊,到咗冬天仲得了嘅~湯底叫咗「阿嬤養生濃湯鍋」,食落比較清淡,有紅棗、龍眼、杞子、娃娃菜等,啱曬年紀上咗3字頭嘅男友同我齊齊養生😛✨✍🏻 / 極上和牛吃到飽▪價錢:HK$338/位▪️美味指數:♥♥♥♥♡呢個餐每人送2粒「澳洲和牛牛丸」,牛丸彈牙又多汁,難怪數量有限呢~如果想額外叫多3粒,盛惠HK$58。不過,打邊爐緊係任食爽啲,「澳洲和牛M5牛肩卷」一樣咁好味!✍🏻 / 其他推薦食物▫️新鮮沙白:叫咗幾轉,粒粒都好鮮甜,呢款要瘋狂落單😆✨▫️鮮甜海蝦:海蝦爽口彈牙,一啲都唔霉。▫️台式蛋餃:薄薄一層蛋皮包住肉餡,好味!▫️百配鵝脆腸:好好好味~咬落好爽脆。▫️蟹籽墨汁漿:墨汁味好香濃,比平時食嘅墨魚滑更加有風味呢🦑✨▫️鳳梨烏龍茶:清甜鳳梨味配烏龍,原來幾夾。🦄誠意推薦:甜品有MÖVENPICK雪糕及台中仙草凍揀,嚟到呢度緊係揀台中仙草凍試吓啦~將啲花生撈埋仙草食,原來好好味😋✨

✍🏻 / 極上和牛吃到飽
▪價錢:HK$338/位
▪️美味指數:♥♥♥♥♡

✍🏻 / 其他推薦食物
▫️新鮮沙白:叫咗幾轉,粒粒都好鮮甜,呢款要瘋狂落單😆✨

▫️鮮甜海蝦:海蝦爽口彈牙,一啲都唔霉。
▫️台式蛋餃:薄薄一層蛋皮包住肉餡,好味!

▫️百配鵝脆腸:好好好味~咬落好爽脆。

▫️鳳梨烏龍茶:清甜鳳梨味配烏龍,原來幾夾。

高質台灣火鍋店,極上火鍋吃到飽牛大人台灣火鍋食到飽係一間專門提供高品質牛肉嘅火鍋店,任食火鍋和高質牛肉聞名,讓你品嚐到最道地嘅台灣美食。小編揀咗最貴嘅澳洲極上和牛任食套餐。HK328/位~每位都會送一客澳洲M9和牛牛丸。肉類方面有好多唔同嘅選擇牛小排 ,m5牛肩卷,牛五花,安格斯一口牛,手切封門柳,牛肉質地鮮嫩,口感豐富,充滿濃郁嘅肉汁同香氣。任食火鍋,肉類不馬虎,肉質鮮嫩,除咗任食肉類之外,亦都有唔同嘅配菜,飲品任飲,菜色搭配精心,超美味。除咗火鍋配料,仲會有台灣小食提供。⭐️酉鬼 - 『芭樂鹽小麥』全新,推出已上架,售價$68 / 400ML芭樂=石柳口感清新柔順易入口,淡淡芭樂香氣與珊瑚礁鹽揉合得天衣無縫,微酸帶甜的滋味讓人一口接一口!
高質台灣火鍋店,極上火鍋吃到飽

菜色搭配精心,超美味。除咗火鍋配料,仲會有台灣小食提供。

芭樂=石柳

牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)🩵澳洲極上和牛吃到飽 $328/位星期五晚happy Friday 揀左最貴果個餐慰勞一下🥰呢個餐每位食客都會有餐廳贈送澳洲M9和牛牛九2粒😋 牛丸好juicy好彈牙,推薦❤️另外小編推薦手切封門柳同埋澳洲和牛M5牛肩卷,都係牛味濃郁而且無筋位,油脂分泌均勻😋🩵而湯底就加左$50 升級做鴛鴦湯底~ 今次揀左期間限定既剝皮辣椒🌶️雞鍋同埋阿嬤養生濃湯鍋~ 兩款都唔油膩,養生濃湯入面有好多菜,比較健康~🩵除左牛肉,仲叫左熟食例如炸午餐肉、台式香腸🥰 都係即叫即整~ 🩵自助bar有無糖既茶,食物有各式各樣既丸類同埋蔬菜🥬🩵同埋最後有埋雪糕/台式甜品,好滿足喔😋*需加一服務費地址:旺角彌敦道628號瓊華中心9樓
牛大人台灣火鍋吃到飽 (瓊華中心) (旺角)

🩵澳洲極上和牛吃到飽 $328/位

🩵自助bar有無糖既茶,食物有各式各樣既丸類同埋蔬菜🥬

🩵同埋最後有埋雪糕/台式甜品,好滿足喔😋

*需加一服務費
地址:旺角彌敦道628號瓊華中心9樓