2022-05-15 778 瀏覽
牛大人太吸引所以見新開就去試試啦,一早去到已經排晒隊,咁就等下啦,開始有職員問人數就慢慢準備入座啦。不過都好慢,安排有啲亂不過無計正在試業。入到座就諗住可以開始啦,點知未得,要等寫單職員入機先可以開始,但就計緊時間,吓咁都得,好啦只好去拎下野飲同配料等人黎落湯底啦。點知有湯黎吓都未簡湯底咁快有湯,原來送錯,好咁又等。等架時間多過食,只好食住小食等湯火。我地簡咗午餐90分鐘任食最平個隻,啲牛同豬就一定唔係好架啦,好在啲小食同其他火鍋配料都唔錯。值得再試。
等架時間多過食,只好食住小食等湯火。
2022-05-15
用餐優惠
試食活動
2022-05-15 556 瀏覽
住喺元朗一直都等緊牛大人開,一知佢開左琴日就去左食。 我地叫左中間果個餐,啲牛既質素同其他分店無誤,但係啲小食就差咁小小。我一嚟就叫左個鹽酥雞、排骨酥,依落鹽酥雞算正正常。但係排骨酥一食落去就嘔番左出嚟。排骨酥全部都凍哂,就好似出面買完炸物,我一日吾食,第二日食番果種味道,又凍、啲炸皮又淋哂。一開始以為佢上錯左吾岩時候,點知嗌多次既時候都係一樣!原本食過旺角間牛大人覺得吾錯,點知元朗依間……可能係忙得滯?不過佢啲鴨血認真好食🦦
2022-05-14