2015-10-25
因為上次壞冷氣關係驚左 亦因天氣熱 所以一陣時間無黎 今日友人突然提起想食牛一 今次已經吾知第n 次食 相對xx鍋 同x陣 牛一往往係我首選因為openrice coupon -100$既關係 我地等到9:30先入座 但入座時候店員話download app可以-100蚊同送一份小食 我地食198套餐然後+18$攔左兩個湯底 壽喜同x貝清湯 壽喜鍋既關係每人送左一隻生蛋 友人話感覺上尖沙咀分店好似無銅鑼灣分店多選擇同大 我未去過所以吾知.... 講返環境先 座位比較迫 可能因為我地都比較大件😅😅 地下好多電線凸位 要好小心行 拎野食地方 有d迫 食物選擇吾算多亦吾系小 但系d人好似一夾夾天下咁 好亂 有d位會無夾 加上吾知點解佢地好中二企系果到傾計 牛肉叫左兩次 第二次好似比第一次新鮮 但都好好味 但相反豚肉第二次太碎 一放鍋就好似散散地 我最愛有隻黃色醬爆丸好好味 冬瓜同白蘿蔔放系壽喜鍋系超好味 雪糕機好似每次黎都壞兩部咁 今日食左芒果蘋果乳酪雪糕 好好味 醬油方面- 辛口黑蒜醬油同辣蘿蔔容系極力推薦 麻醬亦好好味 同外面既有好d分別 外面既多數都好似食沙律果d胡麻醬咁
醬油方面- 辛口黑蒜醬油同辣蘿蔔容系極力推薦 麻醬亦好好味 同外面既有好d分別 外面既多數都好似食沙律果d胡麻醬咁 但呢地比較杰身 好似自己磨咁
飲品方面- 有汽水 啤酒 同熱茶 特別鐘意 峰蜜雪梨同柚子
服務 - 侍應比較小既關係 叫左好耐都無人應 再叫肉既時候都要等好耐......... 加湯亦無主動幫 ...