2022-07-25
【良心人氣烤魚多款配料💛】呢間以前都食過一次😍2次唻都係長龍!完全FEEL到佢有幾出名😛除咗多魚揀,都好多配料可以加配💩我哋3個人點咗6樣配料大飽😆STAFF都幾FUN🤣.🍴招牌香辣海爐魚(小辣) 有唔同魚揀,今次呢款魚唔算多骨,都幾大條,完全唔腥🐟湯底入面有花椒、八角、金菇、芋絲、木耳等,可以揀辣度,由牛油、解花籽油和三種辣椒熬煮而成,一啲都唔HEA🌶今次揀小辣唔算太辣🥰推介❗️.🍴雙併滑佢有2款滑,分別係墨魚滑同鮮蝦滑💩食落都幾新鮮彈牙😋啲鮮蝦滑入面有幾多完整嘅蝦🦐完全真材實料!推介❗️.🍴萵荀片佢切到厚薄啱啱好🤩個人中意煮到勁淋咁食😆好有荀味😋 推介❗️.🍴寬粉佢真係幾寬😂食落夠煩煙韌好有口感😚每啖都有湯底味!推介❗️.🍴娃娃菜佢個份量大到嚇親我😂撈埋入湯底食可能有啲油😢.🍴無得輸鴨血份量都多,食落幾滑👍🏻-⏰7點幾係勁多人係出面排緊隊!就算落雨都好多人🥲建議BOOK位!.🔖食物選擇多😚除咗烤魚仲有麵、飯嘅嘢食🍚我都好想試下😍.🔖個人覺得火鍋蔬菜方面都幾抵🥦其他就少貴🥲.💡烤魚食完之後會成身味🤣.💡有加一服務費💲-💎推介指數: 💎💎💎💎💡性價比:✨✨✨✨🍴ENCORE指數: 💛💛💛💛 (
🍴招牌香辣海爐魚(小辣)
招牌香辣海爐魚(小辣)
🍴雙併滑
🍴娃娃菜
佢個份量大到嚇親我😂撈埋入湯底食可能有啲油😢
🍴無得輸鴨血
無得輸鴨血
份量都多,食落幾滑👍🏻
🔖食物選擇多😚除咗烤魚仲有麵、飯嘅嘢食🍚我都好想試下😍
🔖個人覺得火鍋蔬菜方面都幾抵🥦其他就少貴🥲
💡烤魚食完之後會成身味🤣
💡有加一服務費💲
💎推介指數: 💎💎💎💎
💡性價比:✨✨✨✨
🍴ENCORE指數: 💛💛💛💛 (好想試單點嘅飯、麵🍜)
招牌香辣海爐魚(小辣)