2022-11-28
星期日放假當然要去打波啦 難得天氣又唔熱好涼爽 今次都係去咗長沙灣嗰邊打波 上次食完放題雞煲之後 今次去咗炯記餐室食晚飯 都有驚喜嘅 無諗過一間餐室會有咁多選擇 我同個fd 好肚餓 但又唔知想食咩好 於是就叫左個二人滿足套餐 真係滿足到我地哈哈 以下都係套餐包既食物1. 鹽焗 或麻辣手撕難(例牌)2. 秘制醬皇豬手(4隻)或 清湯牛魔王(例牌)3. 酸辣蒜香霯耳(1碟)4. 鹽焗 或 麻辣雞腎 (1碟)5. 郊外油菜(1碟)6. 白飯 或 太子鵝油捞麵(2碗)7. 冷熱飲品(2杯)可以+$10轉特飲首先我哋揀咗鹽焗手撕雞 個份量合理而且啲雞都好嫩滑 個豬手都炆得好林個汁又入味真係唔錯 個雲耳同雞腎都好入味 辣度都啱啱好 平時食得太多白飯 所以一定係推介大家食太子鵝油撈麵 呢個撈麵唔係成日食到 估唔到真係咁好味 飲品方面我哋加獎叫咗兩杯特飲 一杯番石榴四季春烏龍茶同柚子氣泡檸檬茶 食完啲麻辣嘢飲返杯涼浸浸嘅特飲真係好爽 除左野食ok 之外 餐廳有足夠座位同埋坐得好舒服 員工服務又好 野食都係即叫即整 餐廳仲有得打邊爐下次想試下
1. 鹽焗 或麻辣手撕難(例牌)
2. 秘制醬皇豬手(4隻)或 清湯牛魔王(例牌)
3. 酸辣蒜香霯耳(1碟)
4. 鹽焗 或 麻辣雞腎 (1碟)
5. 郊外油菜(1碟)
6. 白飯 或 太子鵝油捞麵(2碗)
7. 冷熱飲品(2杯)可以+$10轉特飲
餐廳仲有得打邊爐下次想試下