2018-02-09
連續2日食炑八,第1日食晚市(3人),第2日食下午茶(2人)*晚市*人流唔多,一入去即刻有位,不過安排既座位唔方便叫侍應,招手多次才應客原本諗住只叫1碟肉,試下燒,再叫其他熟食點知侍應好冇禮貌話,「要最少叫2碟先開得爐」第1次燒我都唔知有訂尼個規則,餐牌又冇寫anyway 叫左1碟豬大腸(~$88) 同 1碟牛 (~$130)再叫左熟食,蜜糖炸雞伴薯條半份,海鮮煎餅,飯卷豬大腸份量多,炸雞既炸粉夠薄,海鮮煎餅既材料有十足既海鮮整體食物質素好唯獨,侍應服務質素有待改善經過見到我地既爐邊蛋同芝士冇哂,唔會幫手refill,但就幫隔離枱refill ==*下午茶*下午茶餐抵過lunch and dinner好多燒肉set都係$100左右,飯set就$50左右叫左一個燒肉set(包1碗白飯)同腩肉飯set,加錢就可以有飲品腩肉飯既份量好多,2個女仔share都食唔哂加左鹽去燒牛肉,更加甜今次侍應會好主動幫你加爐邊蛋,又會執碟值得讚總結來說,食tea set係比較抵,又可以平平地燒肉,又有熟食
*晚市*
原本諗住只叫1碟肉,試下燒,再叫其他熟食
點知侍應好冇禮貌話,「要最少叫2碟先開得爐」
第1次燒我都唔知有訂尼個規則,餐牌又冇寫
再叫左熟食,蜜糖炸雞伴薯條半份,海鮮煎餅,飯卷
豬大腸份量多,炸雞既炸粉夠薄,海鮮煎餅既材料有十足既海鮮
整體食物質素好
唯獨,侍應服務質素有待改善
*下午茶*
下午茶餐抵過lunch and dinner好多
燒肉set都係$100左右,飯set就$50左右
腩肉飯既份量好多,2個女仔share都食唔哂
加左鹽去燒牛肉,更加甜
今次侍應會好主動幫你加爐邊蛋,又會執碟
值得讚
tea