2025-08-29
之前如果晏啲去一點幾一定大排長龍,今日特登早啲去試吓食午餐!平時行過天橋就已經見到,但係都冇機會試而家先知原來入面呈 L型空間都幾大,仲有好多大枱可以一齊食飯牆上面仲有好多香港特色嘅設計,仲有啲名人嚟過食嘢嘅圖片見到人哋介紹鯪魚球又大粒又吸引,所以下晝好飽都叫咗你試吓,應該係即叫即炸,所以電子落單之後要等一陣攞到嚟嘅時候好熱同埋都見到有油面好令身,即刻食嘢小心啲,蜆蚧醬屬於非常之鹹,個人認為就咁食就已經好夠味魚肉冇腥味唔食鯪魚球嘅朋友都食到特登嚟試佢嘅豬膶麵,份量超足夠嚇親一個女仔食兩塊已經好飽,午餐肉係煎過先放落去唔會隨便放。落單嘅時候面嘅性質都有得揀,我哋就揀咗正常。豬潤好厚好滑,食落去一啲腥味都冇好好食,強烈推薦因為我哋兩個之前都未食嗰種嗌咗一個豬扒燶邊蛋飯,豬扒份量超級大,根本可以兩個女仔一齊食,如果餸好多件女仔食嘅時候嗌小飯,嚟到先知原來係雙蛋,蛋黃汁仲可以撈埋啲飯同時又一齊食,係又尖又長嘅米食落好乾同香。仲有傳統嘅余均益辣椒醬,自家製辣椒油,胡椒粉麻油,勁多配料任你揀嘢食同餐牌嘅種類都好多樣,絕對推薦大家嚟食!
平時行過天橋就已經見到,但係都冇機會試
牆上面仲有好多香港特色嘅設計,仲有啲名人嚟過食嘢嘅圖片
炸鯪魚球
豬膶麵加午餐肉
豬潤麵
豬潤好厚好滑,食落去一啲腥味都冇好好食,強烈推薦
豬扒撈麵蛋飯
嘢食同餐牌嘅種類都好多樣,絕對推薦大家嚟食!