今次去到尖沙嘴食日本磯燒,由門面到裝潢都十分有日本氣氛,唔知仲以為飛左轉日本!門口掛咗鯉魚旗🎏迎客,而且入面仲有榻榻米位置,好舒適!店家主打新鮮食材,放上枱之後,會有專人幫你燒,坐定定等食就得!🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🍀味增蟹甲羅($156)食蟹嘅季節又到啦,海鮮餐!又點少得食蟹呢!蟹膏混合蟹肉,配左鵪鶉蛋,特別濃郁,放上爐燒後,離遠都聞到好香!good!🍀活貝盛合($398)超級豐富!入面有蜆、鮑魚、日本蠔、仲有扇貝,一次滿足你幾個願望!其中侍應燒蜆嘅時候加咗清酒,惹味!而鮑魚上枱嘅時候仲「掙扎」緊!唔使我講都知道有幾新鮮,全部都無伏!😍🍀龍蝦刺身($398)🦞龍蝦刺身都係第一次食,同樣上枱都嚇親我,觸鬚仲郁吓郁吓,蝦肉爽,頗清甜,好少地方食到,不妨一試!🍀鰻魚炒飯($198)唔似出邊嘅鰻魚炒飯,炒飯雖乾身很爽,呢度嘅鰻魚居然係滑捋捋,唔會乾爭爭!🍀摩薩手羽($88)摩薩雞來自日本九洲鹿兒島貴為日本三大名雞之一,雞隻飼養有嚴格要求,用嘅飼料係純天然穀物,肉皮分明,肉質富彈性,脂肪少而味道特別濃郁,外皮超脆,火喉控制幾好,燒得幾靚!🍀柚子啤酒🍻($78)&檸樂high ball(
門口掛咗鯉魚旗🎏迎客,而且入面仲有榻榻米位置,好舒適!

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

🍀味增蟹甲羅($156)

🍀活貝盛合($398)

🍀龍蝦刺身($398)🦞

🍀鰻魚炒飯($198)

🍀摩薩手羽($88)

🍀柚子啤酒🍻($78)&檸樂high ball($68)
柚子密係底,撈勻佢之後,呢個啤酒苦中帶甜,對於唔鍾意飲啤酒嘅人來講,相當容易接受,好特別;
檸樂high ball,有梳打、檸檬、威士忌、仲有可樂!絕對能為你的味蕾帶來豐富、多重的享受!

• 活貝盛合
2021-11-05 33 瀏覽
前排見到網上話呢間餐廳好食,所以我就趁住放工後就同男朋友去食!餐廳裝修都幾闊落,而且都仲有啲升高版嘅榻榻米可以坐,可惜今次因為俾人預約晒,所以無機會坐🥲🥲🍡海鮮青芥沙律 HK$128呢款沙律都有好多海鮮料,有三文魚,吞拿魚,鮭魚!而最底層除左普通嘅沙律菜,仲有大量一條條切開咗嘅青瓜絲,食落好清爽!沙律係用柚子汁調味,配合埋魚生既清甜,作為前菜係一個好嘅開始!🦀味噌蟹甲羅 HK$156 (2隻)呢度最出名嘅就係呢個味噌蟹甲羅,職員全程都會幫你燒,首先佢會將鵪鶉蛋,蟹肉同蟹膏蟹籽撈埋!蟹膏超級濃味,連埋魚籽嘅粒粒口感,必食推介!🦪生蠔刺身HK$136 (2隻)隻生蠔好肥美,唔會太重海水味又唔會重金屬味!🐔蕯摩手羽 HK$88其實呢個係一個煎雞翼😂雞皮炸到好脆,調味唔會太咸,肉質都好粉嫩!🍣極上壽司大盛 HK$398海膽超級新鮮,完全唔會有腥味!刺身望落唔大件,但原來好厚肉,飯屬於比較黏!🍤軟殼蟹天婦羅 HK$128天婦羅好脆,同埋完全唔油!炸軟殼蟹好厚肉,唔會話食完炸粉就無左!🦞龍蝦鍋 HK$498食完咁多海鮮同肉都想最後食個清清地嘅菜作為成餐飯既終結!呢個龍蝦海鮮湯就真係岩哂!湯底幾清好

🍡海鮮青芥沙律 HK$128

🦀味噌蟹甲羅 HK$156 (2隻)

🦪生蠔刺身HK$136 (2隻)

隻生蠔好肥美,唔會太重海水味又唔會重金屬味!

🐔蕯摩手羽 HK$88

🍣極上壽司大盛 HK$398

海膽超級新鮮,完全唔會有腥味!
刺身望落唔大件,但原來好厚肉,飯屬於比較黏!

🍤軟殼蟹天婦羅 HK$128

🦞龍蝦鍋 HK$498

食完咁多海鮮同肉都想最後食個清清地嘅菜作為成餐飯既終結!呢個龍蝦海鮮湯就真係岩哂!湯底幾清好香龍蝦味!龍蝦彈牙好鮮甜!但係份量就比較少🥲🥲

2021-11-03 30 瀏覽
兩年前食既時候覺得超高質,今日再黎encore!佈置好有日本居酒屋嘅感覺,令人覺得去左日本旅行😍叫左個生蠔新鮮清甜!有陣陣海水味味噌蟹甲羅店員會幫你燒埋,蟹香濃郁,加入左香蔥同鵪鶉蛋壁除腥味😊海鮮青芥沙律好多唔同款既魚生,落左青芥所以辣辣地好開胃☺️秋刀魚壽司😍😍秋力魚鮮甜肥美,好食札葉和牛和牛燒得外皮少少香脆,入面保持鮮嫩juicy,牛味香濃,啖啖肉好滿足!一夜魚乾魚好甜好滑,雖然有骨,但都容易起,進食都算方便當然唔少得飲酒!叫左杯白桃燒酒,超易入口,送菜一流
兩年前食既時候覺得超高質,今日再黎encore!
佈置好有日本居酒屋嘅感覺,令人覺得去左日本旅行😍

叫左個生蠔

新鮮清甜!有陣陣海水味
味噌蟹甲羅

店員會幫你燒埋,蟹香濃郁,加入左香蔥同鵪鶉蛋壁除腥味😊
海鮮青芥沙律

好多唔同款既魚生,落左青芥所以辣辣地好開胃☺️
秋刀魚壽司😍😍

秋力魚鮮甜肥美,好食
札葉和牛

一夜魚乾

魚好甜好滑,雖然有骨,但都容易起,進食都算方便
當然唔少得飲酒!

叫左杯白桃燒酒,超易入口,送菜一流
2021-11-03 27 瀏覽
外型十足日式居酒屋,內裡更好氣氛。味噌蟹甲羅濃郁香甜蟹膏,拌上鵪鶉蛋、香蔥、香甜蟹肉、蟹籽,職員幫助燒好,蟹籽爽脆,口感非常鮮甜。牛肉鍋烏冬大大片日式牛肉,牛肉味濃,配上手打烏冬,煙韌有彈性,鍋品有娃娃菜、金菇,湯頭香甜。大阪牛丼汁燒大阪牛肉,肉味濃,肉質有彈性,醬汁香濃,午餐配有新鮮沙律、麵豉湯。川海老原隻海老炸得香酥脆,細細隻連殼食,香脆又有鮮味。黑豚露筍卷黑豚肉嫩滑,燒得金黃,露筍爽甜多汁,滋味。芒果乳酸芒果味香甜,乳酸有少少汽,清新解渴。蜜瓜乳酸蜜瓜味突出,乳酸少少酸,好開胃
外型十足日式居酒屋,內裡更好氣氛。

牛肉鍋烏冬

大阪牛丼

川海老
原隻海老炸得香酥脆,細細隻連殼食,香脆又有鮮味。

黑豚露筍卷
黑豚肉嫩滑,燒得金黃,露筍爽甜多汁,滋味。

芒果乳酸
芒果味香甜,乳酸有少少汽,清新解渴。

蜜瓜乳酸
蜜瓜味突出,乳酸少少酸,好開胃
2021-11-03
午餐
想念日本美食,無得去日本旅行,但去到位於尖沙咀金巴利道「漁道樂」品嚐到日本直送海鮮及浜燒(即捕即燒的海鮮)。餐廳以木系裝潢及以居酒屋為主要格調,門口掛上鯉魚旗及燈籠迎賓。味噌蟹甲羅 (浜燒) $78材料豐富: 蟹蓋盛載蟹膏、鵪鶉蛋、蟹籽,座位邊開住爐燒味噌蟹甲羅,聞到香噴噴,上碟時見到熱騰騰,食到海鮮的鮮甜味道。蒲燒鰻魚定食 $168鰻魚外層輕燒,有些微香脆,內裏軟綿綿及肉質軟滑彈牙,沒刺骨,亦無泥腥味,鰻魚汁盡入魚肉之中,配搭珍珠飯,好惹味。燒油甘魚頭鮫 $298油甘魚的魚質肥美甘香,燒來吃也相當肥美,而且魚鮫及魚頭黏著好多魚肉,魚油甘香,魚肉滑嫩,不用搭飛機都吃到百分百日本味道。青蘋果乳酸梳打 $68青蘋果清新水果香氣,酸甜的氣泡,飲起來超級清爽。

味噌蟹甲羅 (浜燒) $78

蒲燒鰻魚定食 $168

燒油甘魚頭鮫 $298

青蘋果乳酸梳打 $68
青蘋果清新水果香氣,酸甜的氣泡,飲起來超級清爽。

2021-11-03 24 瀏覽
漁道樂門面低調,入面竟然別有洞天🤩設有榻榻米座位,四周就佈置得充滿日本氣氛🇯🇵餐廳主打浜燒、刺身,每日由日本直送魚材到港🐟比較多時令款式係第度試唔到架😍而有多款清酒選擇,岩哂三五知己傾下計🥳☑️海鮮青芥沙津 ($128)海鮮有三文魚、拖羅粒等,每款都新鮮而且份量多👍🏻配埋帶少許青芥既醬汁、沙津菜同青瓜絲🥒開胃又清新~☑️生蠔刺身 ($68/隻)今日生蠔係產自赤崎,大粒飽滿☺️偏爽身,唔係creamy個種,充滿海水既咸香! ☑️秋刀魚刺身 ($298)第一次食秋刀魚刺身😳店員話只係呢2個月岩食架咋~ 估唔到又一啲都唔腥,同熟食一樣重魚味,但比想像中更易入口😝☑️味噌甲羅燒 ($78/個)差唔多每枱都會叫浜燒,我地揀左必試食甲羅燒🦀滿滿既蟹膏,加埋絲絲蟹肉、粒粒蟹籽同鵪鶉蛋🤤店員仲會幫我地燒埋💕食落先係creamy中帶點咸香,繼而鮮甜,口感同味道一樣豐富‼️☑️活貝盛合 ($398)海鮮係女朋友既至愛❤️4款分別係厚肉既帆立貝、鮮嫩既生蠔、彈牙既南非鮑魚同飽滿既蜆~ 店員燒既時候仲會加入少少清酒🍶令到海鮮味道更加香甜😋食完成個口都係大海既味道😛☑️海葡萄綠茶冷麵 ($128)一串串既海葡萄食落好似蟹籽一樣爽
漁道樂門面低調,入面竟然別有洞天🤩
設有榻榻米座位,四周就佈置得充滿日本氣氛🇯🇵

☑️海鮮青芥沙津 ($128)

☑️生蠔刺身 ($68/隻)

☑️秋刀魚刺身 ($298)

☑️味噌甲羅燒 ($78/個)

☑️活貝盛合 ($398)
海鮮係女朋友既至愛❤️

☑️海葡萄綠茶冷麵 ($128)
一串串既海葡萄食落好似蟹籽一樣爽脆,不過咸香味更加明顯🤓清淡既綠茶冷麵,沾汁加上少少芥末,味道又幾特別😉
2021-11-02 29 瀏覽
同朋友慶祝生日食好西,係間稍為貴價嘅日本餐廳。先嚟冷盤,嗌咗海鮮沙律,其實就係一啲刺身沙律,都幾好食嘅。朋友鍾意食蠔,所以嗌咗一個牡蠣天婦羅,有四隻好大隻嘅!跟住再嗌咗兩隻生蠔,生蠔都係好大隻,有啲特別嘅係佢連埋咗一個汁畀我哋點,但係食落去好似豉油味。食日本嘢梗係要食壽司啦,叫咗一個特選嘅壽司盛合,其中嗰個海膽壽司好足料, 睇落已經覺得好正。跟住仲有呢個膽固醇超標系列喺openrice見到好多人都會叫嘅,係一個味噌蟹甲羅!佢係會推架車仔黎喺你面前即刻燒嘅,所以熱辣辣,加埋佢調過味所以非常好味!另外熱食我哋仲嗌咗一個魷魚鬚 同埋燒和牛。和牛粒係食到同平時燒牛柳粒係唔同嘅,但你話係咪即刻食得出係和牛,咁又唔係嘅,可能係因為佢有好多燒汁(偏甜)嘅味道比較濃,所以就冇咁食得出,但係質地上面你覺得係同平日普通牛肉有啲唔同嘅。
同朋友慶祝生日食好西,係間稍為貴價嘅日本餐廳。

先嚟冷盤,嗌咗海鮮沙律,其實就係一啲刺身沙律,都幾好食嘅。

2021-11-02 27 瀏覽
臣臣每個月都要去尖沙咀整睫毛,尖沙咀嘅居酒屋都幾熟,今次食間有得浜燒嘅!十月中梗係要食秋刀魚刺身!魚肉質地好好,又唔腥。連唔食魚生嘅朋友都食到!前菜有蒲燒鰻魚,仲有兩個串燒,分別係黑豚露笋卷同原隻薩摩手羽。黎居酒屋一定要食燒物!加飲酒。除左啤酒,杯裝飲品質素都好好,原味high ball 同白桃燒酌。唔會太甜,有酒味!味噌蟹甲羅期待已久嘅燒海產,職員會幫忙燒,唔使怕自己唔識睇火啦。呢個好味,嚟到要叫海葡萄冷麵海皇卷份量夠,地點就腳,同朋友邊食邊飲爽

臣臣每個月都要去尖沙咀整睫毛,
尖沙咀嘅居酒屋都幾熟,
今次食間有得浜燒嘅!
十月中梗係要食秋刀魚刺身

魚肉質地好好,又唔腥。
連唔食魚生嘅朋友都食到!
前菜有蒲燒鰻魚,

仲有兩個串燒,分別係黑豚露笋卷
同原隻薩摩手羽。
黎居酒屋一定要食燒物!

加飲酒。
唔會太甜,有酒味!

味噌蟹甲羅

期待已久嘅燒海產,職員會幫忙燒,唔使怕自己唔識睇火啦。
呢個好味,嚟到要叫

海葡萄冷麵

海皇卷

份量夠,
地點就腳,同朋友邊食邊飲

2021-10-31 35 瀏覽
週五同朋友食Lunch,特登找了一家環境舒適食日本嘢的餐廳午市套餐有很多選擇,生、熟都有刺身定食來漁樂道一定要試試刺身,新鮮肥美,鮭魚厚實而鮮甜,海膽無腥味,好正蒲燒鰻魚定食整體表現中規中矩,鰻魚味道都很不錯味噌蟹甲羅蟹甲羅相當具特色,現場有侍應會幫忙燒烤,燒完蟹膏好香好對味!TORO卷TORO 配上柴魚、牛油果、蛋,味道搭配的恰到好處,為Lunch劃下了美好的句點整體而言,食物素質高,漁貨新鮮,環境舒適,檯與檯之間有一定距離,坐的舒適,是一個可以悠閒享受日本料理的好去處,推薦給大家
週五同朋友食Lunch,特登找了一家環境舒適食日本嘢的餐廳

午市套餐有很多選擇,生、熟都有

刺身定食

蒲燒鰻魚定食
整體表現中規中矩,鰻魚味道都很不錯

TORO卷

2021-10-30 40 瀏覽
今日又扮去日本食好嘢!😂裝修一流,完全配合到主題,一入去就入到戲,真係以為自己去咗日本。🇯🇵食材非常新鮮,有專人燒的蟹甲羅、鮑魚、蠔…好滿足呀!因為太肚餓,我哋仲叫咗加洲卷、和牛炒飯及軟殼蟹沙律。這些中規中矩。太肚餓所以一到就食,都唔記得影相。特別一提,這裡的女侍應很有禮貌,有講有笑,進一步帶你入戲,有一刻我覺得外遊嘆緊世界。但男侍應黑口黑面,啋都唔啋你,簡直好似當你發緊個甜夢俾阿媽一把星過嚟「喂!起身返工喇!」
今日又扮去日本食好嘢!😂

食材非常新鮮,有專人燒的蟹甲羅、鮑魚、蠔…好滿足呀!

• 磯煮鮑魚
  • 牛油果軟殼蟹沙律
  • 和牛蒜片炒飯
2021-10-29 55 瀏覽
好耐之前都食過既一間尖沙咀居酒屋😚佢哋既裝修真係無得輸 有榻榻米 有木枱 加上牆上面既和風掛畫同清酒貼紙 感覺真係好似去左日本居酒屋咁🥰係店員既推介下我地叫左以下食物 等我逐一介紹下啦😆1. 味噌甲羅燒 可以話係每次必點既一樣食物🤤 上菜後店員會幫你燒埋 每一口都係蟹籽 蟹膏 蟹肉 超幸福🤗2. 龍蝦刺身 除左各種各樣既魚生刺身之外 呢到仲可以食到龍蝦刺身😍 超新鮮 肉質好爽口👍🏻3. 牡蠣和牛 出面少有食到既配搭 飽滿既燒蠔上放上一大片和牛 睇到已經流哂口水🤤 蠔肉鮮甜爆汁 好正😋4. 秋刀魚壽司 呢個季節食秋刀魚最新鮮最肥美甘香👅5. 一夜魚乾 超大條新鮮燒超 加少少檸檬汁已經好好食🤩6. 海葡萄綠茶冷麵 少有見到既配搭 低熱量既海葡萄口感爽脆 帶海水味 所以配搭冷麵食真係好岩👍🏻7. 巨峰燒酎 想飲少少酒精不妨挑選果味燒酎 易入口又唔會太甜😈8. 乳酸梳打 想爽下就當然要揀返一杯梳打 配甲羅燒就一流🌟

係店員既推介下我地叫左以下食物 等我逐一介紹下啦😆

牡蠣和牛
秋刀魚壽司
海葡萄綠茶冷麵
2021-10-27 362 瀏覽
《食物按摩師@漁道樂》一人走來,沿路途人提著我背負著 ……「長期感情壓仰」、「傷口多次爆開」、「經脈不通」、「腸胃不適」、「心口痛疼」、「妄想被逼害」、「自卑情義結」、「別人的嘴臉」等等。承載多年,已形成陀背的外形但不自知,仍向人同事强顏歡笑,究竟是人的命途使然?抑或是我的雙手已沒力去創造一切美好的?食物可療癒身心,但我一直不覺得,也不認為,衹知一分錢一分貨,在城市裡,衹要有好食材,味道也不會差好遠,但都離不開一個「錢」字……剛失業的人,拿起一斤錢,走進充滿日式味道的居酒屋,做一晚浪客李白,把酒當歌,人生幾何!如如果能賣醉街頭,可能成為後世的電影情節,也不往過了。這間漁道樂,很有日本風情畫的視覺享受,風玲牆的風玲被一陣風吹拂,我背後涼了,停了七秒,呼吸三巡,微涼先為身體融一融,被軟囚的身體關節開始漸漸甦醒……先來一客梅酒,梅香的香馬上從我鼻腔走進崩裂的臉容,驅走焦慮、不滿及不安,世間的梅釀成酒可以一刻舒筋活胳,腦袋的煩惱根也鬆開了。之後,來了特選壽司盛合,有海膽、三文魚、吞拿魚、帶子、魷魚等等,點上芥末及日式醬汁,一口入懐,新鮮的食材(全來自日本水域)先細緻地按摩我的舌頭、牙齒、牙肉、
《食物按摩師@漁道樂》

如如果能賣醉街頭,可能成為後世的電影情節,也不往過了。

之後,來了特選壽司盛合,有海膽、三文魚、吞拿魚、帶子、魷魚等等,點上芥末及日式醬汁,一口入懐,新鮮的食材(全來自日本水域)先細緻地按摩我的舌頭、牙齒、牙肉、吊鐘、食道、血管,再到胃間,再用力搓捏我的壓力腸道,一下一下慢慢放鬆過來,過去被同事及上司逼迫的片段也在這刻粉碎了……一地盡是指責別人的碎片。

再來一碗「清理污垢身心」的海鮮青芥沙律,沙律菜新鮮到可聽到他們的心跳聲,吃時「爽」、「爽」聲,好像一位推拿老師傳用上雙手捏鬆我的肩膀,卸下太多也多年的「感情債務」,包括爺爺對我的說話及情緒……再清洗多年因趕快而吃下的快餐垃圾剩餘,追生活步伐其實同時也'是被生活謀殺了器官!

枱上的小型燒盤,有專人為我燒上味噌蟹甲羅,原隻舖滿了灰泥色的蟹膏,蟹膏配上鵪鶉蛋,惹味又令人胃口大開!鮮甜的蟹膏填滿了整個胃,排走過多因壓抑多久的辛酸,一次過釋放出來,再令胃壁放輕放鬆,附近的肌肉也輕了再有彈性了。

閉上眼睛,第x道菜浮現在我夢海裡,原隻龍蝦在大海裡暢遊,他的出現要我慢活這一刻,心跳也放慢了,呷一口龍蝦湯,吃一口豆腐,慢嚼蝦肉,至少三十遍,才慢慢吞下吃,彷彿重新感覺

出身體各部份的接連,細胞也在活躍起來,沉睡又硬崩崩的腳筋也重注生命,多謝龍蝦鍋的美味及真摯,一切也回來了。

再叫了一杯巨峰燒酎,好酒!你酒!與李白對飲,真過癮,酒精不高,但足以令人打通任督二脈,血液也暢通了。

叫了用來佐酒的燒手羽及鹿兒島和牛串,手羽即是鷄翼,不肥,醃得入味,皮是脆,肉頗嫩,肉類幫我增加體內蛋白質,補充體力及令人精神為之一振。而和牛貴為日本名物,自然肉香脂肪分佈合宜,和牛進駐我身體,要我好好地體驗身體所承受的重與輕,不要待身體負荷不到,才來覺醒一切已太遲了。
最後,牡蠣天婦羅,簡直是為解放我身體而來,飲了兩口巨峰燒酎,再吃下具特色的天婦羅,炸粉不厚,仍吃到蔬菜的水份,好鮮美,原來我一直忘記照顧身體,冰硬、崩塌、撕裂、沉重已多年浸蝕我身體,今天月下獨酌,千金散盡還復來,莫使金樽空對月。

解放身體,由美食開始……

美食按摩師,他的一雙巧手仍在搓揉我的身體……
2021-10-24 88 瀏覽
終於都食到啦,成日行過都真係好想試。今日我地遲左放lunch,所以人唔太多,我地每人叫左一個餐,再點左2款小食:刺身定食(配御飯):有三文魚/海膽/油甘魚/劍魚,全部都勁厚切,好抵食。定食中有冷秋葵用前菜,面是湯,沙律。百幾蚊真係好抵朋友叫左鰻魚定食:又係夠晒厚肉,有蛋隔住飯同魚,唔會攪到個飯濕晒❤️另外叫左甲羅燒,平時食開都係勁爆咸,一般我都唔會叫,但朋友話意食唯有叫,點知有驚喜。唔會死咸腐餘仲好筍蟹肉蟹膏味,我用黎襯飯食,食晒一大碗飯再點左鮑魚刺身:滑溜溜嘅鮑魚好爽口呀,好鮮甜🥰🥰
終於都食到啦,成日行過都真係好想試。
刺身定食(配御飯):
朋友叫左鰻魚定食:
又係夠晒厚肉,有蛋隔住飯同魚,唔會攪到個飯濕晒❤️
再點左鮑魚刺身
滑溜溜嘅鮑魚好爽口呀,好鮮甜🥰🥰
2021-10-18
午餐
2021-10-24 54 瀏覽
呢間日本浜燒環境非常日式設計心思用心可見而且浜燒絕對要再黎係好選擇之一更加食到佢地入既海鮮既新鮮同質素!甜美爆汁🤤🤤🤤🤤串燒碗酒必點啦lunch黎食價錢一啲都唔貴係尖沙咀區都算抵食啦仲要質素一級棒!定食份量無論刺身壽司定天婦羅大份到驚喜呢😚😚😚女仔分分鐘好快飽😂刺身件件厚身鮮肥美😋係呢到不論早午晚點杯真係唔少得到到打卡位喎仲要下次真係要book定位再去真係非當幸福架呢🥰🥰🥰#掛住日本就緊係要黎呢間止下癮先
呢間日本浜燒環境非常日式
設計心思用心可見
而且浜燒絕對要再黎係好選擇之一
更加食到佢地入既海鮮既新鮮同質素!
甜美爆汁🤤🤤🤤🤤串燒碗酒必點啦
lunch黎食價錢一啲都唔貴
係尖沙咀區都算抵食啦仲要質素一級棒!
定食份量無論刺身壽司定天婦羅

• 雞皮餃子
  • 和牛蒜片炒飯
  • 象拔蚌刺身
2021-10-24 50 瀏覽
啲職員服務態度一流,碟野拎過黎,枱面無位放一下放落人杯茶上面等我拎開啲野俾佢放,真係巴閉巴閉唔會有下次都唔會推薦俾朋友,食一次都嫌多。見到咁多好評真係得啖笑,上佢社交平台睇下得一粒星先知中伏
等我拎開啲野俾佢放,真係巴閉巴閉
唔會有下次
都唔會推薦俾朋友,食一次都嫌多。
見到咁多好評真係得啖笑,上佢社交平台睇下得一粒星先知中伏