2024-05-12
泰式火鍋即夾新鮮活蝦120分鐘放題❣️有8款特色湯底可選擇😊超過6款不同豬牛羊揀同多款小食都係任食😍 ❣️我地揀左冬陰功湯底,濃濃椰香味加上香茅、香葉,吾會好辣但胃醒,配埋新鮮活蝦,蝦肉爽口彈牙,提升鮮味,仲任食牛小排👍😍 ❣️自助吧~有多款打邊爐配料,調味醬料多種選擇😊 ❣️熟食區~全隻海南雞、配黃油飯炒蝦粉絲、辣炒肉碎、咖喱等都有,另外泰式串燒雞、串燒豬、炸蝦餅、炸豬皮、炸蝦片、炸雞寶、榴槤炸彈等任點任食😍 ❣️甜品吧~泡芙、朱古力班尼、時令水果、雪條、雪糕、三款泰式奶茶,另外仲可自己調配各款珍多冰😋 ❣️班蘭千層糕同椰汁西米糕係即製😍好似我甘鐘意食椰汁西米糕要留意,呢兩款係30分鐘出一次,拎吾到就要等下轉🥰😋 ❣️呢間性價比同誠意十足,地方寬敞,地點方便,服務態度佳,上菜快同冇漏單😀
❣️自助吧~有多款打邊爐配料,調味醬料多種選擇😊