2020-12-16 43 瀏覽
同朋友行太子大角咀睇完裝修材料,行行下見到呢間泰菜,個名幾攪笑,泰國篤篤車個譯音,望入去真係見到個卡位係部泰國篤篤車,店面色彩繽紛幾搶眼見價錢唔算貴就入左去食,D碗碟幾有泰國地道懷舊特色食泰國野點都要整番個小食拼盤,D香口野真係好吸引,蝦餅彈牙同春卷好食咖哩串有半打,有豬同雞兩款揀,半打都揀晒豬肉一串有3-4粒豬肉,意想不到既厚切,一粒都已等如成串肉燒得幾入味,微微甜加咖哩香,一定要點個醬,係精髓所在唔少得點生蝦,蝦好新鮮,辣得醒胃,橙色汁酸甜醒神,綠色汁就太辣冬陰公湯好大鍋,入面既料都多,有兩隻開邊蝦、青口、蜆肉,冬天飲暖胃一流食左咁多煎炸野,點番個馬拉盞炒通菜平衡一下,份量都幾多,炒得入味同淋身,不錯飲品揀左芒果芝士奶冰,30幾蚊杯正常價,同市面上手調飲品價錢相若,但味道水準以上,芒果唔係死甜,無甜到漏或過酸,而個陣白色奶泡微微帶出芒果既甜,沙冰好錦密口感SMOOTH朋友點既龍眼冰正正常常,無特別店面雖細,食物味道不錯,價錢亦抵過旺區既泰菜價

見價錢唔算貴就入左去食,D碗碟幾有泰國地道懷舊特色

咖哩串有半打,有豬同雞兩款揀,半打都揀晒豬肉

一串有3-4粒豬肉,意想不到既厚切,一粒都已等如成串肉

燒得幾入味,微微甜加咖哩香,一定要點個醬,係精髓所在

朋友點既龍眼冰正正常常,無特別

店面雖細,食物味道不錯,價錢亦抵過旺區既泰菜價
  • 芒果芝士奶冰
2020-12-10 96 瀏覽
同朋友特登嚟到大角咀食晚餐,渡過暫時最後一個晚市堂食嘅晚上。呢間餐廳嘅環境吸引咗我地入去,入面裝修得好靚,好有泰國style,令人目不暇給。最可惜我地無得坐餐廳最出名嘅嘟嘟車卡位!餐廳嘅野食種類唔算突出,但種類都非常多,同朋友揀咗一陣先決定到想食咩。第一個係蟹肉炒粉絲~ 開頭以為係好濃味嘅一道菜,但上碟後覺得似家常小菜多啲。蟹肉唔多,賣相一般,但食落帶咸味,粉絲幼得嚟有咬口,整體嚟講都唔錯。第二道係炭燒豬頸肉,見好多人都有叫就試下!果然配埋個爐氣氛十足!雖然個爐只係用蠟燭生火,豬頸肉放上去並唔會有咩變化,但就一直可以保持到肉嘅溫度同鮮味。我地食到最後,豬頸肉都仲係好暖。至於豬頸肉肥瘦啱啱好,而且本身就已經有BBQ味道,我覺得反而唔需要點醬就已經好好食。朋友一嚟到就已經話要食魷魚,呢碟魷魚都令我地好有驚喜。魷魚圈燒得好軟熟,配埋個醬更加好食。令到一向都淨係鍾意食魷魚腳嘅我地,都要搶住食魷魚圈呢!我地最後忍唔住要叫埋野飲,呢兩杯珍多冰同芒果芝士沙冰就不過不失啦~

蟹肉炒粉絲

泰式燒原條魷魚配酸辣汁

珍多冰

2020-12-09
蟹肉炒粉絲
泰式燒原條魷魚配酸辣汁
珍多冰
2020-12-10 40 瀏覽
冇得去旅行去間泰國風情嘅餐廳也是好的呢款cocktail般的泰式生蝦係點俾對面唔識飲酒嘅朋友的(同埋係俾我自己打卡用痴線冇落filter已勁sharp勁colourful)泰菜配泰象啤辣味可以跟住啲汽ur返出唻炒芥蘭條魚個size係半張檯咁大條天氣凍食一流下底有火一路燒住佢keep住個溫度淨係冬蔭公湯底都可以送三碗白飯不過quota梗係拎唻試多樣餸熱烏頭凍鳳爪冰火嘅配搭好軟好滑呀呢個椰汁糕個樣同平時街見到嘅一盒盒小食一樣但原來椰汁夠足料係好食咁多

冇得去旅行
去間泰國風情嘅餐廳也是好的

呢款cocktail般的泰式生蝦
係點俾對面唔識飲酒嘅朋友的
(同埋係俾我自己打卡用
痴線冇落filter已勁sharp勁colourful)

泰菜配泰象啤

冰火嘅配搭

好軟好滑呀呢個椰汁糕
個樣同平時街見到嘅一盒盒小食一樣
但原來椰汁夠足料係好食咁多

發覺呢條街好神奇次次行過都好似好靜但入到去啲餐廳就會好旺我地七點已入座十分零鐘之後就坐爆泰菜唻講價錢唔貴啱哂啦泰菜太開胃會無啦啦食多平時好多飲酒朋友見到呢個menu表示開心 終於唔洗陪的飲汽水我就梗係揀椰青啦清甜嘢先解到辣呢個鳳爪比起平時啲鳳爪多少少甜味啱哂me冬蔭公烏頭好嫩滑但係又好大條餐廳好貼心咁俾多碗湯我地一路燒一路食最尾我地係飲埋碗湯望返一次啲相又肚餓返個cocktail杯生蝦真係highlight唻首先賣相已好繽紛而且可以將成隻蝦浸滿薄荷同泰式辣醬呢個初頭我地只係諗住嗌唻坐多陣點知椰汁比一般食嘅濃香好多好驚喜

發覺呢條街好神奇

而且可以將成隻蝦浸滿薄荷同泰式辣醬

呢個初頭我地只係諗住嗌唻坐多陣
點知椰汁比一般食嘅濃香好多
好驚喜
冇得去旅行好懷念坐泰國嘟嘟車!早排去咗呢間特色泰菜🤩預早book定坐tuk tuk車卡位☺️平日lunch性價比好高!好推介大家遲點疫情舒緩d再去😘😘1️⃣泰式海鮮炒金邊粉($56)(配熱飲一杯、凍飲加$3)份量好大兜!絕對足夠兩個人share😎!調味恰到好處!而且好足料!除咗有蝦,仲有蜆肉、魷魚仔、芽菜、豆腐乾、花生碎等等!口感豐富💋2️⃣清邁喇沙海鮮湯米粉($48)比湯底濃郁程度嚇咗一跳!濃味得黎唔太過咸!米粉好掛湯好入味!海鮮有青口、蟹柳等等!整體好食!呢個價錢太抵食!3️⃣月亮蝦餅 (+$18)第一次食蝦餅唔係圓形!係好似薄餅咁三角形!薄脆外皮配蝦膠夾心好食!點埋個酸辣醬一流☺️4️⃣冷泰式奶茶(+$3)無咩特別,正常水準環境雖然唔大,但勝在有特色坐得舒服!店員態度亦唔錯😘回頭率高!

1️⃣泰式海鮮炒金邊粉($56)(配熱飲一杯、凍飲加$3)

2️⃣清邁喇沙海鮮湯米粉($48)

3️⃣月亮蝦餅 (+$18)

4️⃣冷泰式奶茶(+$3)
無咩特別,正常水準

午餐
2020-12-08 111 瀏覽
之前放lunch見呢間新開食咗個午市,感覺好唔錯,放工見餓,反正大角咀都唔多人,就試埋呢間嘅晚市啦呢度嘅卡位好得意,扮到好似泰國嘅篤篤車,咁colourful,好泰國呀呢度嘅沙冰好好飲㗎,超足料芝士好厚,飲落更加過癮食豬手唔使lur骨,簡直係豬手控嘅福音,啖啖肉啖啖骨膠原榴槤波波好脆,似煎堆皮咬落好煙韌,仲好香榴槤味𠻹椰青飯成座山咁高,仲好多海鮮好juicy𠻹呀唔好睇佢好似好乾,其實一啲都唔會,仲要勁有椰香叻沙湯底好濃,濃到似咖喱汁粉麵仲要幾多吓,而且好索味呢個晚餐隨時滿足過飛去泰國

西瓜芝士沙冰

呢度嘅沙冰好好飲㗎,超足料

芒果芝士沙冰

芝士好厚,飲落更加過癮

招牌去骨豬手煲

食豬手唔使lur骨,簡直係豬手控嘅福音,啖啖肉啖啖骨膠原

榴槤波波

榴槤波波好脆,似煎堆皮

咬落好煙韌,仲好香榴槤味𠻹

原隻椰青海鮮焗飯

椰青飯成座山咁高,仲好多海鮮好juicy𠻹呀

唔好睇佢好似好乾,其實一啲都唔會,仲要勁有椰香

馬來喇沙海鮮湯米粉

叻沙湯底好濃,濃到似咖喱汁

粉麵仲要幾多吓,而且好索味

呢個晚餐隨時滿足過飛去泰國
2020-12-07
西瓜芝士沙冰
招牌去骨豬手煲
榴槤波波
原隻椰青海鮮焗飯
馬來喇沙海鮮湯米粉
一開始比呢間野個名吸引咗🤣所以星期五夜晚就走入去試吓食呢間泰國菜啦🤓 今次叫咗一個二人套餐,呢個套餐可以揀三款主菜,另外可以用半價去叫飲品😋二人套餐$238招牌焗黃咖喱麵包軟殼蟹🦀作為招牌菜,小編梗係要試吓啦👍🏻一拎出嚟黃咖喱嘅份量多到好澎湃😍軟殼蟹炸得炸身,都有一隻🦀以往咖喱味道偏甜,感覺上有少少creamy嘅感覺,配上麵包簡直係一流👍🏻已麵包係成個麵包🍞上,外層焗到脆卜卜🤤如果有男仔喺度嘅話,叫埋呢個一定夠晒飽🤣去骨海南雞(半隻)🐥海南雞正常味道,但真係幾滑,幾鮮嫩😍雞皮爽脆,帶少少甜味🥰平時唔食雞皮嘅我今次都忍唔住食咗少少🤏醬汁方面係普通點海南雞嘅醬,酸酸甜甜幾開胃🤣而呢個海南雞嘅份量真係有半隻,冇呃人🤣下面仲有少少菜心墊住🥬感覺上幾健康鮮蝦炒金邊粉🦐小編至愛食金邊粉🤤而呢個金邊粉好合我嘅口味😍首先金邊粉嘅面身幾滑,而且唔會煮得過火,食落彈牙爽身,亦好掛汁🤤海鮮嘅份量都唔少,有蝦🦐有魷魚🦑八爪魚🐙仔等等,算幾有誠意!而且味道方面,食落酸酸甜甜,好開胃。呢一款金邊粉唔辣,配上花生碎🥜令到成個味道更加有層次👍🏻餐廳環境方面,入面嘅裝修幾有泰國特色。有三架嘟嘟車作為卡位。而且裝修都有唔

二人套餐$238
招牌焗黃咖喱麵包軟殼蟹🦀

去骨海南雞(半隻)🐥

鮮蝦炒金邊粉🦐

餐廳環境方面,入面嘅裝修幾有泰國特色。有三架嘟嘟車作為卡位。而且裝修都有唔少霓虹燈牌😀令你感覺置身於泰國嘅夜市當中😗

座位方面,座位偏少😕而且座位間隔都比較迫🤓加上繁忙時間好多人等位,所以食嘅時候都比較趕急😭今次小編因為冇book位, 6:40入座, 7:30就即刻要交枱啦😕食咗一個鐘頭都冇,感覺有啲浪費咗咁好味嘅嘢食。因為好似到落去個肚咁😫食物質素絕對唔差,但如果有心去食嘅話建議訂枱好啲!不過就算訂枱,呢度嘅入咗安排都有啲亂🤓不時見到員工之間會briefing下😂但係佢哋對客人嘅態度真係幾好幾細心👍🏻

衛生方面,呢間餐廳嘅防疫措施做得幾足。基本嘅防疫措施飛沫板,量體溫等等例牌工作都有做。而且碗碟尚算乾淨,地板亦冇污跡水漬。環境光猛,餐廳內冇異味,算係比較新嘅餐廳🍴

總括而言,大角咀區真係有好多抵食嘅餐廳。不過要食到高質素嘅平價泰國菜,呢一間都幾推薦😆如果你喺附近工作或者會經過嘅話就可以試吓!不過要特登入嚟就未必要啦😂

人均消費: $150

地址:大角咀利得街14號地舖
2020-11-20
5 分鐘 (堂食)
  • 招牌焗黃咖喱麵包軟殼蟹
2020-12-05 30 瀏覽
朋友係附近番工話呢間泰國菜裝修好靚,野食好味又唔貴,講到咁一定要去食下啦!.用嘟嘟車外型做沙發椅,幾有gimmick.先叫一客泰式生海蝦 (12隻 )$168上菜時見到蝦刺身用shot杯裝住已覺得好新奇,原來廚師將醬汁打成juice咁,真係可以連埋隻蝦刺身成shot飲!.橙紅色:小米椒、魚露綠色:青檸、青椒、蒜頭兩隻色兩款各有千秋,好辣既朋友不妨成shot飲!.香芒軟殼蟹米紙卷 $78炸到香脆既軟殼蟹+甜甜既芒果肉...就係好食。.泰式明爐青檸汁烏頭 $138首先...烏頭魚冇腥味同泥味。用酸酸地既青檸汁湯滾住魚肉都唔會好鞋,好好味。.飛天豆醬炒椰菜苗 $68椰菜苗炒完仲係好翠綠,醬汁味道剛好唔會高咸。.冬陰功鮮蝦肉碎炒飯 $78相對咁多樣食物,炒飯就比較普通,冬陰功味都唔算突出。.食泰國菜最緊要配合椰青!呢間餐廳$30/個好平,抵飲。
用嘟嘟車外型做沙發椅,幾有gimmick

先叫一客泰式生海蝦 (12隻 )$168

橙紅色:小米椒、魚露
綠色:青檸、青椒、蒜頭

兩隻色兩款各有千秋,好辣既朋友不妨成shot飲!
香芒軟殼蟹米紙卷 $78
炸到香脆既軟殼蟹+甜甜既芒果肉...就係好食。

泰式明爐青檸汁烏頭 $138
首先...烏頭魚冇腥味同泥味。
用酸酸地既青檸汁湯滾住魚肉都唔會好鞋,好好味。

飛天豆醬炒椰菜苗 $68
椰菜苗炒完仲係好翠綠,醬汁味道剛好唔會高咸。

冬陰功鮮蝦肉碎炒飯 $78
相對咁多樣食物,炒飯就比較普通,冬陰功味都唔算突出。

食泰國菜最緊要配合椰青!呢間餐廳$30/個好平,抵飲。
2020-12-02
2020-12-01 46 瀏覽
今晚接老婆收工,順便去附近搵好野食,不過因為這區重建的關係,人流不多,但竟然有一間食泰菜的,坐滿人,我地也去試試。間店裝飾都幾得意,感覺好有氣fun。先黎個青檸梳打,我老婆選了椰青,清爽香甜👍🏻,再來一個生蝦刺身,擺設好特別,醬料的味道也有兩款,我比較喜歡綠色,好夾食生蝦☺️,再來個小食拼盤,我最喜愛是炸蝦餅,表面脆卜卜,蝦膠夠彈牙😍。之後來個咖哩軟殼蟹,用哄麵包做底,咖哩帶一點甜,微辣,撈麵包好好食😋。還點了辣膏炒大蜆,很惹味呀😊,還有個蒜蓉豬頸肉通菜煲,熱辣辣上枱,正,滿足。
  • 招牌焗黃咖喱麵包軟殼蟹
2020-11-28 55 瀏覽
呢間幫襯咗好多次 整得幾唔錯 又抵食 不過始終都係覺得第一次食係最好食 不過之後食都算係正常發揮蝦扎米紙月亮蝦餅 $48呢個第一次叫 味道都算唔錯 蝦扎米紙幾特別 裏面都有好多料 裏面有生菜 紅蘿蔔絲同埋有少少蝦 口感算豐富 而月亮蝦餅 夠曬熱辣辣 整得唔係話好多油 幾好👍香葉肉碎炒飯 $38呢個幾抵食 炒飯大大碟都係咁嘅價錢 而且炒得幾香 配料都算幾多 正呀🥰凍奶茶 (+$3)都算沖得唔錯 唔會話好甜 奶同茶嘅比例都算啱啱好 下次有機會試下其他飲品先

蝦扎米紙月亮蝦餅 $48
蝦扎米紙月亮蝦餅

香葉肉碎炒飯 $38
香葉肉碎炒飯

凍奶茶 (+$3)
凍奶茶

2020-11-26
難得有個空閒既星期四🤣黎大角咀附近行陣街同隻豬嘆下泰國野啦☺️炭燒豬頸肉豬頸肉經醃製燒得夠香夠入味之餘🤤肉質嫩滑脂肪比例均勻食落唔會太油膩🤤🐷黎到必食🤤🐷👍🏻飛天豆醬炒椰菜苗炒到爽脆富有飛天醬風味既椰菜苗🤤配上帶鹹香微辣既配料增添更多鮮味🤤🥦蝦醬肉碎炒飯經獲氣炒香肉質細嫩油香滿溢既豬肉碎😋配以蝦醬一齊拌炒既炒飯合襯又甚具風味🤤🍛鮮蝦炒金邊粉炒得好香夠哂獲氣食落唔油膩😆🔥金邊粉炒到入味彈牙之餘🤤🍜配菜同大蝦好足料😋🦐而且份量滿滿的😆加花生碎一齊食亦增添口感😋
難得有個空閒既星期四🤣

而且份量滿滿的😆
加花生碎一齊食亦增添口感😋
2020-11-26
2020-11-24 34 瀏覽
早排見有朋友ig黎泰嘟嘟食見d裝修同以前係newcastle既zaap好似所以都的起心肝黎大角咀食啦再加上疫情期間大家都冇得去旅行係一間有泰國feel既餐廳食下當自己去咗一個鐘泰國啦海鮮小食咖喱呢d都好齊不過呢個泰嘟嘟套餐都幾底238蚊叫到3個餸仲要有我最想食既蜆煲小食拼盤(小)串燒兩串 蝦餅4件 春卷4件 雞翼2隻4樣入面最好食都係蝦餅 炸得剛剛好再配埋泰式甜辣醬一流不過如果小食拼盤包埋豬頸肉就更加正😝泰式明爐花甲鍋 - 少辣因為大家都唔食得太辣所以request咗少辣少辣咗都有少少辣但湯其實係酸辣所以辣度都啱啱好唔好睇細細煲但都有10隻花甲到 仲要大大隻 索哂酸辣味👍🏻入面仲要有粉絲 所以其實都唔會食完好似冇食過野咁芒果軟殼蟹米紙卷入面超足料個口細d都冇可能一次過放得哂入口😂芒果配軟殼蟹亦都冇搶到個味反而相輔相成👍🏻最後要咗個黃咖喱麵包軟殼蟹叫完先發現原來叫咗2個軟殼蟹😂唔好睇細細份其實最飽肚美中不足係麵包個底有d硬如果可以軟翻少少就更好啦其實本來翻工翻到心情差哂唸住叫杯肥仔水令自己開心下但... 沙冰個晚太夜去已經賣哂了😩
早排見有朋友ig黎泰嘟嘟食

但...
沙冰個晚太夜去
已經賣哂了😩

2020-11-23 155 瀏覽
今日去開大角咀,咁友人就一早係呢間餐廳book左位Book左630,我地615就到左,亦都通知左餐廳職員職員表示我地要等一等,預左張枱比我地咁我地都明白,就一直係餐廳外面等其後有其他人比我地遲黎,而且冇book位的,係拎飛都比我地早入餐廳, 更有人係直入餐廳-.-到底book位既意義係邊?之後我地同職員反映番,佢地只係話今日餐廳比較忙,客人突然多左,客人遲到理由雖然有不斷講唔好意思.... 最後亦有送西米糕但都希望餐廳可以重視下book左位既客人!餐廳食物可以,幾抵食咖哩軟殼蟹偏咸,好入味奶蓋沙冰不錯其他食物發揮正常但座位距離很近 傾計不太方便
今日去開大角咀,
咁友人就一早係呢間餐廳book左位
Book左630,我地615就到左,亦都通知左餐廳職員
職員表示我地要等一等,預左張枱比我地
咁我地都明白,就一直係餐廳外面等
其後有其他人比我地遲黎,而且冇book位的,係拎飛
都比我地早入餐廳, 更有人係直入餐廳-.-
到底book位既意義係邊?
雖然有不斷講唔好意思....
最後亦有送西米糕
但都希望餐廳可以重視下book左位既客人!

餐廳食物可以,幾抵食
咖哩軟殼蟹偏咸,好入味
奶蓋沙冰不錯
其他食物發揮正常
但座位距離很近 傾計不太方便

2020-11-08
30 分鐘 (堂食)
2020-11-22 59 瀏覽
平日放工夜晚嚟食飯,餐廳都好旺場,好彩有book位😛 黎到門口已經覺得餐廳好有風味,餐廳嘅裝飾十分有格局,有幾個卡位仲扮到好似篤篤車咁,好得意!🔸泰式海鮮炒貴刁$78估唔到超級大碟,兩個人都食唔晒🙈海鮮嘅配料都幾多,有蝦、青口、魷魚,炒得幾有鑊氣,唔會好油。🔸馬拉盞炒椰菜苗$68呢個微辣,都好大碟,椰菜苗都幾新鮮,菜葉好嫩。🔸小食拼盤(小)$108有蝦餅、春卷、雞翼、串燒。略嫌串燒雞,肉質有啲鞋,其他都正常發揮。🔸火龍果芝士沙冰$32🔸西瓜芝士沙冰$32呢兩杯嘢飲都好推薦😍賣相好靚,佢真係用生果打出嚟,唔算好甜,溝埋芝士奶蓋飲,正😋😋

🔸泰式海鮮炒貴刁$78

🔸馬拉盞炒椰菜苗$68
呢個微辣,都好大碟,椰菜苗都幾新鮮,菜葉好嫩。

🔸小食拼盤(小)$108
有蝦餅、春卷、雞翼、串燒。
略嫌串燒雞,肉質有啲鞋,其他都正常發揮。

🔸火龍果芝士沙冰$32
🔸西瓜芝士沙冰$32

• 火龍果芝士沙冰
  • 西瓜芝士沙冰
之前去大角咀利奧坊行市集,經過過呢間泰國菜餐廳,俾佢地既霓虹燈牌同裝修吸引左。今日去開奧海城就決定要去幫襯下呢間餐廳喇!😆一入去餐廳就覺得成個環境同感覺好泰國🇹🇭 有一邊嘅卡位係tuk tuk既設計,好正!仲掛住好多JJ market會見到既裝飾掛牌~我估老闆好鍾意Boxing🥊 因為掛住好多Boxing褲🩳講下我地兩個人叫左咩啦💁🏽‍♀️➿小食拼盤(小) ($108)配兩款醬料:泰式酸辣醬同沙嗲醬🥜 每款小食都即叫即做👍🏽 炸蝦餅彈牙!春卷塞滿料 ,有椰菜絲、木耳絲、粉絲⋯⋯🐓雞翼炸得香脆!串燒肉質有d乾,不過點沙嗲醬一齊食就Ok!➿馬拉盞炒椰菜苗 ($68)第一眼見到就覺得碟炒貴刁幾色彩繽紛!紅橙黃綠色都齊哂🤣 有紅色既vintage搪瓷碟、橙色黃色綠色既雜豆、仲有蝦仁🍤、粟米芯、雞蛋、蘆筍、青口、秀珍菇⋯⋯份量驚人😆 食極都仲有,而且越食越辣🌶 ,最後都係有食淨既👉🏼👈🏼平日去既泰國菜餐廳,特飲來來去去都係個幾款,但係呢度竟然有芝士奶蓋系列🤩我同朋友一人叫左一杯!➿西瓜芝士沙冰 ($32)➿火龍果芝士沙冰 ($32)芝士奶蓋綿滑,咸香味道唔會搶左果汁既清甜!果汁飲得出係新鮮水果🍉打

今日去開奧海城就決定要去幫襯下呢間餐廳喇!😆

一入去餐廳就覺得成個環境同感覺好泰國🇹🇭

講下我地兩個人叫左咩啦💁🏽‍♀️
➿小食拼盤(小) ($108)

➿馬拉盞炒椰菜苗 ($68)
[失策!冇獨照🤭]
每條椰菜苗都炒到好入味,微辣🌶 加上唔少既炸蒜🧄,惹味!

➿泰式海鮮炒貴刁 ($78)

我同朋友一人叫左一杯!
➿西瓜芝士沙冰 ($32)

➿火龍果芝士沙冰 ($32)
芝士奶蓋綿滑,咸香味道唔會搶左果汁既清甜!果汁飲得出係新鮮水果🍉打出黎,balance番芝士奶蓋既邪惡感😜

整體黎講💁🏽‍♀️
餐廳好有格調,又乾淨,坐得舒服!坐喺收銀附近既我地不時都聽到老闆提點員工,感覺用心經營同重視每個細節👍🏽
整體食物價錢合理!
下次同多幾個朋友黎要試試套餐,比散叫更抵!😆