2017-04-09
小弟係呢間成日會叫外賣.咁我覺得外賣速遞時間同食物都可以. 前一排我都好滿意, 不論速遞時間, 食物, 態度. 但係受到左兩次氣, 我覺得佢地應該要改善下. 第一次, 外賣. 聽電話嘅阿姨都好有禮貌, 直至送貨的後生仔真係勁無禮貌, 態度又差. 第二次, 外賣. 11點半打過去外賣, 我叫葡國雞飯同西多士, 阿甲聽電話. 直到十二點半到未送到, 我打過去問, 咁阿乙聽啦,我話我一個鐘頭打嚟叫野食 ,點解我D野食仲未到嘅. 阿乙就話我冇幫你落過單, 我坐係到咁耐只係落咗一個葡國雞飯, 但係冇西多士, 係咪第二個同事幫你落架. 我答係.佢就話應該我的同事無幫你落單啊.我話咁而家點呀, 我等咗成個鐘頭.佢就話你仲要唔要呢個飯啊我要我要.之後一點二十分左右, 我嘅野食先送到咁因為肚餓而開咗閉路電視睇幾時送到之後發現個後生仔將我盒飯搖來搖去送到上來嘅時候, 塊面黑過炭, 態度差.唔知以為好似我得罪佢咁雖然我盒飯冇咩大礙, 但係我覺得邊個要改善下佢哋嘅態度.