2005-10-11
睇完wai食個食評, 同一班朋友去lee度食飯慶祝其中一個人生日, 十二個人, 佢地比左黑白果邊一半比我地, 自成一閣,仲有部可上網電腦用tim, 不過出面(落地玻璃)個境就差d, 而且比較'殘眼'),老細話外面露天工程一個星期內攪掂, 之後lee d位見到o既就會係綠色喎! 我地叫左十個八個main course同一d小食, 個鴨胸,羊排最正, 闊條面亦唔差, 南瓜湯就差d, 其他湯都ok. 取蛋糕出泥o既時候,佢地安排左播生日歌, 場內其他食客都一齊唱, 都幾warm, 老細仲送左張即影即有比我地!埋單果時就真係嚇一跳, 只係四百四十幾!! 我地不嬲出泥食o野慶祝生日從來未試過唔過一舊!! 我地叫佢地計清楚, 佢地話因為新開, 餐o野飲半價, 又做緊八折, 佢地又唔收加一o既, 結果我地比左五舊唔洗找, 豪一次!我一定會再去, 因為老細講o既露天部份!
我一定會再去, 因為老細講o既露天部份!