2020-10-06
雖然疫市在家變廚神,但有啲嘢我屋企整唔到,係串燒呀!朋友約食飯,即刻提出食串燒!🍢🍢佢上網搵到呢間無火串燒放題「歡喜燒」,聽到「放題」即時心動💓因平時去串燒店每串由十幾至幾十蚊不等,埋單都幾貴架!今次放題就唔洗就住就住嘞~~🤘🏻🥳仲做緊優惠,送多一小時,即係三小時任食~仲有仲有送原條燒茄子🍆及海鮮拼盤🤩熱辣辣~好香蒜蓉味😋串燒款式都唔小,有三十幾款🤩各式豬牛雞、翼、丸、腸、菠蘿、鴨胸、粟米、菇、秋葵等燒賣,試吓有無氣炸鍋感覺😆蒜蓉包、棉花糖!燒嘢食款式喎😝職員會教你點放,仲有三款醬料比大家選擇!雖然無火但都會feel到塊面㷫😅職員介紹完三隻醬我已經唔係太記得邊隻打邊隻,淨係記得三隻都好食囉🤣🤣襯咩食物都得,都係好夾!串燒自轉中,我又出去轉個圈~有甜品、生果、飲品無限供應~出面有啲熟食自己拎~味道不錯👍🏻但我主力係串燒😆另外有紙可落order, 即叫即整!店員推介蝦春卷!真係好食喎!😋👍🏻食左三轉,開始飽,有位店員走埋嚟收拾嘅時候好親切咁問我需唔需要水或茶,合我心意!我老人家好鍾意飲茶😆😍再食兩件cake仔~外表平平,但好食!甜度適中!🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟😋整體食物質素、味道,好
佢上網搵到呢間無火串燒放題「歡喜燒」,
今次放題就唔洗就住就住嘞~~🤘🏻
🥳仲做緊優惠,送多一小時,即係三小時任食~
仲有仲有送原條燒茄子🍆及海鮮拼盤🤩
熱辣辣~好香蒜蓉味😋
串燒款式都唔小,有三十幾款🤩
各式豬牛雞、翼、丸、腸、菠蘿、鴨胸、粟米、菇、秋葵等
燒賣,試吓有無氣炸鍋感覺😆
蒜蓉包、棉花糖!燒嘢食款式喎😝
串燒自轉中,我又出去轉個圈~
有甜品、生果、飲品無限供應~
另外有紙可落order, 即叫即整!
店員推介蝦春卷!真係好食喎!😋👍🏻
😍再食兩件cake仔~外表平平,但好食!甜度適中!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
😋整體食物質素、味道,好!
👍🏻服務係無得頂!
😌環境無咩打咭位,但坐得舒服~
🈶三小時可以慢慢食~
🍢抵呀!過足串燒癮!🍢