最近手打檸檬茶真係愈開愈多,連紅磡依度終於都進駐埋😋地理位置方便幾方便 行到熱熱地買杯岩哂😎 藍色既門面同其他同類型既店唔同 別樹一格👍👍作為香港最多分店既手打檸檬茶店 ,原來已經開左超過12間😳😳 最吸引我既絕對係全香港首創獨家既黃皮金蛋手打檸檬茶 😳獨特在 採用嶺南新鮮黃皮,再加入獨家既茶底。黄皮既好處好多,包括係幫助消化、化痰止咳、抗氧化抗發炎,岩哂依家流感高峰期!今次同朋友分別簡左「鎮店之寶」 黃皮金蛋手打檸檬茶同埋愛瑪士·烤布蕾奶茶。 黃皮金蛋手打檸檬茶($36)黄皮味好濃 ,但又唔會cover哂檸檬既味道。 酸酸甜甜之餘仲啖啖都係果肉🤩真係真材實料👍個人會建議番半糖,黄皮味會更濃! 茶底都好濃郁,兩者超夾,一啲都唔怪😋😋愛瑪士·烤布蕾奶茶 ($32) 唔岩手打檸檬茶都唔緊要, 可以試下「濃厚鮮奶茶系列」。本身叫左少甜,個茶香幾出,鍾意重茶味既朋友仔絕對要試下🤩當然唔少得布蕾依個重點,第一次飲焦糖燉蛋布丁mix奶茶個口感幾特別,好有口感,不過奶茶mix布丁就甜左少少,建議可以叫半糖會更加好😋🤤小提示:喝之前記得搖一搖•把鮮果和茶底充分融合,飲落口感更一流😋
最近手打檸檬茶真係愈開愈多,連紅磡依度終於都進駐埋😋

黃皮金蛋手打檸檬茶($36)
黃皮金蛋手打檸檬茶

愛瑪士·烤布蕾奶茶 ($32)

愛瑪士·烤布蕾奶茶
愛瑪士·烤布蕾奶茶
  • 愛瑪士·布蕾奶茶
2024-05-26 9 瀏覽
Today I took time to go to Whampoa to try out a restaurant and thinking i might need a drink too, I came to this crafted lemon tea shop to try their 黃皮金蛋檸檬茶 as I am still having some phlegm and 黃皮may do a bit help😌The package of this signature drink of their shop shows how much they feature this drink, though the cup indeed with the golden foil is a bit overpackaged 😅😅🤣🤣 I ordered half syrup and less ice and the taste is just perfect. I was so curious about the ingredients inside so I tore the f

I was so curious about the ingredients inside so I tore the foil a bit and found actually they put a lot of lemon and 黃皮. That makes the drink so full of flavour, but of course in return, it only took a few sips to finish the drink.

2024-05-26
2024-04-16 22 瀏覽
【檸濛濛手打檸檬茶】🎁文末含 - 『開心Share Giveaway』🎁宜家暴打檸檬茶開到周街都係...但試過好多間一係d味唔夠出一係就成大半杯都係冰飲2啖就無曬🥲前幾日去開黃埔,見到呢個香港第一間專賣手打香水檸檬茶嘅店 @lmm.lemontea.whampoa所有產品都係用真材實料、拒絕粉沖完全無加任何奶精,飲落去真係健康多料又濃味買咗幾杯試後,真係稱得上手打檸檬茶界嘅霸主👑.💛黃皮金蛋檸檬茶 (少冰,少糖) - 💰36香港獨有嘅檸濛濛經典系列🇭🇰上市3年就已經賣咗超過1⃣️0⃣️0⃣️萬杯,簡直就係香港排隊王🎉佢哋用嘅黃皮檸檬都係嶺南新鮮出產,用獨家嘅鎖鮮技術,就算係冬天都飲都可以飲到夏天嘅酸酸甜甜、陳皮微鹹嘅新鮮味道~ 偷偷地撕開張金箔,真係估唔到會咁足料,有超過一半係果肉,飲落去既清新又滿足🍃🍋招牌手打檸檬茶 - 💰32呢款招牌檸檬茶用嘅係傳統港式拉茶做法,一壺茶足足要拉成4⃣️0⃣️分鐘,店員話每壺淨係夠整1⃣️0⃣️杯架咋😱每一杯顏色都好深好濃,充滿住經典港式檸檬茶嘅焦香同濃郁茶味,加上香水檸檬嘅清新,真係開始飲咗一啖就完全停唔到,簡直就可以當咖啡咁,飲完全日都keep住咁精神🤩😂*飲前記得要搖一搖
【檸濛濛手打檸檬茶】
🎁文末含 - 『開心Share Giveaway』🎁
宜家暴打檸檬茶開到周街都係...
但試過好多間一係d味唔夠出
一係就成大半杯都係冰飲2啖就無曬🥲

前幾日去開黃埔,見到呢個香港第一間
所有產品都係用真材實料、拒絕粉沖
完全無加任何奶精,飲落去真係健康多料又濃味
買咗幾杯試後,真係稱得上手打檸檬茶界嘅霸主👑
💛黃皮金蛋檸檬茶 (少冰,少糖) - 💰36

🍋招牌手打檸檬茶 - 💰32
*飲前記得要搖一搖,等果粒同茶水完美結合,30分鐘飲完最佳❕

🌼桂花香 · 水牛鮮奶 (微糖,熱飲) - 💰29
呢款用嘅係廣西水牛鮮奶,營養價值係普通牛奶嘅1.85倍咁多🥛雖然係熱飲,但飲落去有淡淡桂花香、奶質滑溜溜,有種優雅女生嘅感覺🤍叫咗微糖啱啱好,唔會太甜又會太淡~
『😄開心Share Giveaway😄』
Step1⃣️:Follow @lmm.lemontea.whampoa
Step2⃣️:拍含飲品的門店照
Step3⃣️:Tag @lmm.lemontea.whampoa + @兩個好友
Step4⃣️:#檸濛濛 #黃皮金蛋檸檬茶
🥳完成即可獲💲2⃣️0⃣️優惠券🥳
*(需消費滿$40即可使用一張,每日30張送完即止)

下次經開黃埔記得記得要去試吓!
保證你飲過呢杯茶,富貴又龍華🐲✨
味道:❤️❤️❤️❤️❤️

桂花香 · 水牛鮮奶
黃皮金蛋檸檬茶
招牌手打檸檬茶
桂花香 · 水牛鮮奶
呢間係檸濛濛手打檸檬茶呀!係香港最多分店既手打檸檬茶黎嫁😍😍地點都好好呀,買完可以去埋黃埔附近行街買野👍👍有時成日飲珍珠奶茶,其實整番杯手打檸檬茶又消滯又好味🤩🤩 真係好正 😊✅️✅️我地一口氣試左3款:1。#黃皮金蛋檸檬茶真係唔講得笑😨成半杯黃皮肉,真係好足料同勁好味!飲完鬧人都大聲啲😎😎2。愛馬仕醬醬奶茶成杯都係綿密奶香醬醬🍰🍰又有蛋糕味又有奶茶味🩷🩷3。濃情鮮榨粟米汁天氣凍叫左杯熱飲比瑤瑤,就揀左杯粟米汁🌽🌽點知佢一飲飲到停唔到😂好快就一個人飲晒成杯,事實證明左有幾好飲🤩😋。。。。。。。。。。@lmm.lemontea.whampoa 檸濛濛手打檸檬茶紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖。。。。。。。。。。#檸濛濛 #手打檸檬茶 #黃埔美食 #檸檬茶 #解渴救星 #奶茶 #粟米汁 #kidsmodels #kidsfashion#kidskol #foodporn #吃貨 #family #親子 #食評 #媽媽日常 #香港美食 #hkbabymodel #hkkidtalent #hkkidmodel #hkkidsmodel #hkmama#hkblogger #hkmamabl
我地一口氣試左3款:
1。#黃皮金蛋檸檬茶
2。愛馬仕醬醬奶茶
成杯都係綿密奶香醬醬🍰🍰又有蛋糕味又有奶茶味🩷🩷
3。濃情鮮榨粟米汁
。。。。。。。。。。
@lmm.lemontea.whampoa
檸濛濛手打檸檬茶
紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖
。。。。。。。。。。
#kidsmodels #kidsfashion
#hkblogger #hkmamablogger
#hkmommyblogger
#hkbabyblogger #hkinfluencer #親
子kol #親子blogger
2024-02-09
外賣自取
依家愈黎愈多手打檸檬茶,今次姐姐帶左我同媽咪黎紅磡檸濛濛飲返杯😳依間係香港開左超過12間分店,但啲口味比起出面係多啲既,同埋茶底係佢地自家制🥳今次媽咪同姐姐分別試左黃皮金蛋手打檸檬茶加愛馬士・烤布蕾奶茶😌🍋黃皮金蛋手打檸檬茶 $36係全港首創架,都幾特別,佢地係採用左嶺南新鮮黃皮架,黃皮係代痰止咳,好岩依家流感季節飲。好濃既黃皮味仲帶有酸酸甜甜,但唔會無左檸檬既味道,入面好多果肉。茶底唔覺有苦,鍾意重黃皮味既朋友仔建議叫半糖🥤愛馬士・烤布蕾奶茶 $32本身叫左少甜,佢個茶香幾出,鍾意重茶味既朋友仔可以試一試當然唔少得布蕾依個重點,第一次飲焦糖燉蛋布丁mix奶茶個口感幾特別,好有口感,不過奶茶mix布丁就甜左少少,建議可以叫半糖會更加好🙈有機會都會再試下其他飲品,大家路過既話都不妨一試✨檸濛濛手打檸檬茶 (紅磡)📍紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖

🍋黃皮金蛋手打檸檬茶 $36
茶底唔覺有苦,鍾意重黃皮味既朋友仔建議叫半糖

🥤愛馬士・烤布蕾奶茶 $32
本身叫左少甜,佢個茶香幾出,鍾意重茶味既朋友仔可以試一試
不過奶茶mix布丁就甜左少少,建議可以叫半糖會更加好🙈

有機會都會再試下其他飲品,大家路過既話都不妨一試✨

📍紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖
2024-03-01 42 瀏覽
遊完新蒲崗再落紅磡,口渴但唔記得帶水出街,唯有去買野飲。路過見到呢間手打檸檬茶,成日都聽到但一次都未試過,就趁呢個機會試吓先~黃皮金蛋手打檸檬茶:少冰半糖,黃皮味非常业甘香濃郁,酸酸甜甜每一啖都飲到果肉。果肉同茶底混合出奇地夾。鴨屎香水牛鮮奶:以鳳凰單叢及水牛奶調製而成,入口順滑香甜,愛喝奶茶的一定要試!店內仲做緊「開心SHARE」推廣,簡單3個步驟就可以得到$20優惠卷~仲好多款唔同口味ge果茶、玉米牛乳,總有一款啱你~

黃皮金蛋手打檸檬茶
仲好多款唔同口味ge果茶、玉米牛乳,總有一款啱你~
2024-02-17
10 分鐘 (外賣自取)
  • 鴨屎香水牛鮮奶
2024-02-29 21 瀏覽
最近手打檸檬茶超級hit,我自己都好鍾意飲佢嗰種好特別嘅香味,真係同一般檸檬茶唔同🍋最近發現原來黃埔有一間手打香水檸檬茶檸濛濛✨佢係第一家進駐香港的店,呢間檸檬茶最特別嘅地方係採用頂級香水檸檬手打,所有產品都係真材實料💫🤩黃皮金蛋檸檬茶聽講係佢哋香港獨創產品,黃皮檸檬茶累計銷售100萬杯,採用嶺南新鮮黃皮,用獨特的鎖鮮技術製作而成。鍾意飲檸檬茶但係又想健康啲所以我叫咗微糖少冰,攞到之後發現半杯都係果肉超級足料🥳因為我叫咗微糖所以比較酸但係亦都飲到黃皮檸檬特別嘅香味。☀️手打香水檸檬茶都係採用新鮮香水檸檬手打而成,香水檸檬個味清新得嚟超重檸檬味,飲完真係超級解渴。我見到佢哋仲有好多其他唔同嘅檸檬配搭,下次要再試吓先🙈

🤩黃皮金蛋檸檬茶

☀️手打香水檸檬茶

我見到佢哋仲有好多其他唔同嘅檸檬配搭,下次要再試吓先🙈
檸濛濛手打檸檬茶 (紅磡)紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖手打檸檬茶真係會飲上癮檸濛濛係香港分店愈開愈多,而家仲要係黃埔站附近開咗間!過往經常都會點鴨屎香,今次揀咗黃皮金蛋!黃皮金蛋特別之處係採用咗新鮮黃皮,而且極之多果肉,成半杯都係果肉!好似都冇遇過一間會咁揼本嘅茶飲店另一皇牌必飲就係招牌手打檸檬茶,佢哋用咗傳統港式拉茶法,成40 分鐘先拉到一壺茶,而且令壺都只可以沖到10杯!製造方法都好講究又有原則~ 自己就偏愛濃茶,所以呢種做法好啱心水,因為茶味好濃郁!

手打檸檬茶真係會飲上癮
檸濛濛係香港分店愈開愈多,而家仲要係黃埔站附近開咗間!

自己就偏愛濃茶,所以呢種做法好啱心水,因為茶味好濃郁!
有日放工要去黃埔搵朋友拎d野咁啱經過見到近期好興既手打檸檬茶檸濛濛係第一家進駐香港的手打香水檸檬茶店我同仔仔都係檸檬茶控梗係要買黎試下啦🤭我買左黃皮金蛋檸檬茶 & 招牌手打檸檬茶🍋黃皮金蛋檸檬茶系列仲係香港獨創到而家已經累計銷售100萬杯採用嶺南新鮮黃皮再用獨特的鎖鮮技術成半杯都是果肉🤤每啖都飲倒果肉架😍而黃皮仲可以順氣化痰止咳真係好味又健康🥰🍋招牌手打檸檬茶(仲可以+$10 升級霸王杯😝)採用傳統的港式拉茶製作方法40分鐘拉一壺茶一壺茶只可做10杯茶味濃郁配合埋頂級新鮮香水檸檬暴打甜得黎又唔會有苦澀味真係一試愛上🥰點解我咁放心比仔仔飲🤭因為檸濛濛所有產品都係真材實料拒絕粉沖及不添加任何奶精飲幾多都唔怕啦🤗檸濛濛手打檸檬茶(紅磡)📍紅磡德民街 28號紅磡商場地下 21A號舖
有日放工要去黃埔搵朋友拎d野

成半杯都是果肉🤤
每啖都飲倒果肉架😍
而黃皮仲可以順氣化痰止咳
真係好味又健康🥰

🍋招牌手打檸檬茶(仲可以+$10 升級霸王杯😝)
採用傳統的港式拉茶製作方法

點解我咁放心比仔仔飲🤭
因為檸濛濛所有產品都係真材實料
拒絕粉沖及不添加任何奶精
飲幾多都唔怕啦🤗

檸濛濛手打檸檬茶(紅磡)
📍紅磡德民街 28號紅磡商場地下 21A號舖
2024-02-19
下午茶
2024-02-27 15 瀏覽
一年四季兩兄弟都鐘意飲汽水🙈咁唔健康,做媽媽嘅我今次就帶咗杯小朋友都啱飲嘅 🟡黃皮金蛋🟡返去俾佢哋試吓黃皮呢種水果,酸酸甜甜,生津解渴,健脾開胃滿滿果肉,新鮮果汁嘅口感,細佬攬住唔捨得放手🟠愛馬士・烤布蕾奶茶🟠口感嫩滑嘅布丁🍮表皮脆脆嘅焦糖同香濃嘅奶茶配合得好好味🟢鴨屎香・姜撞奶🟢凍凍地嘅天氣,暖暖腸胃最啱甜甜地又少少辣嘅感覺凍飲熱飲都咁特別,快啲去試吓啦😋檸濛濛手打檸檬茶🍋紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖#檸濛濛 #手打檸檬茶 #紅磡 #黃埔
一年四季兩兄弟都鐘意飲汽水🙈
咁唔健康,做媽媽嘅我今次就帶咗杯小朋友都啱飲嘅

🟡黃皮金蛋🟡返去俾佢哋試吓
黃皮呢種水果,酸酸甜甜,生津解渴,健脾開胃
滿滿果肉,新鮮果汁嘅口感,細佬攬住唔捨得放手

🟠愛馬士・烤布蕾奶茶🟠
口感嫩滑嘅布丁🍮表皮脆脆嘅焦糖
同香濃嘅奶茶配合得好好味

🟢鴨屎香・姜撞奶🟢
凍凍地嘅天氣,暖暖腸胃最啱
甜甜地又少少辣嘅感覺

凍飲熱飲都咁特別,快啲去試吓啦😋

檸濛濛手打檸檬茶🍋

#檸濛濛 #手打檸檬茶 #紅磡 #黃埔

2024-02-24 7 瀏覽
原來黃埔都開咗手打檸檬茶舖但究竟香港而家通街都係手打檸檬茶,邊間先至好?🤔原來檸濛濛係第一家進駐香港嘅手打香水檸檬茶店,是香港最多分店的手打檸檬茶品牌,有成超過12家😳佢用頂級香水檸檬暴打😆,所有產品都係真材實料,拒絕粉沖,不添加任何奶精😉佢仲採用新鮮果粒,喝之前記得搖一搖,把鮮果和茶底充分融合🤩佢仲有香港獨創產品黃皮金蛋檸檬茶系列 🌟(唔好睇錯係皮蛋🤣)檸濛濛是黃皮檸檬茶的領航者⛵️採用嶺南新鮮黃皮,半杯都是果肉(你睇吓最後張相就知啦,好多果肉😳自己一個飲完都會好飽😍)佢嘅手打檸檬茶係採用傳統嘅港式拉茶製作方法,聽講40分鐘拉一壺茶,一壺茶只可做10杯打造出經典港式檸檬茶嘅風味再加埋香水檸檬,成杯就好香我另外再試埋油柑桂花檸檬茶同埋葡萄桑葚•茉莉毛尖好重桂花同埋茉莉味而且好多果肉每杯都好好味不過我都係最鍾意黃皮檸檬茶,因為佢真係好香同埋覺得如果喉嚨唔舒服飲完就會好舒服🥰覺得佢咁真材實料會再返嚟試多啲唔同口味😋#檸濛濛#黃皮金蛋檸檬茶#手打檸檬茶#黃埔美食
原來黃埔都開咗手打檸檬茶舖

但究竟香港而家通街都係手打檸檬茶,邊間先至好?🤔

佢仲採用新鮮果粒,喝之前記得搖一搖,把鮮果和茶底充分融合🤩

佢仲有香港獨創產品黃皮金蛋檸檬茶系列 🌟
(唔好睇錯係皮蛋🤣)
檸濛濛是黃皮檸檬茶的領航者⛵️
採用嶺南新鮮黃皮,半杯都是果肉
(你睇吓最後張相就知啦,好多果肉😳自己一個飲完都會好飽😍)

再加埋香水檸檬,成杯就好香

我另外再試埋油柑桂花檸檬茶同埋葡萄桑葚•茉莉毛尖
好重桂花同埋茉莉味
而且好多果肉
每杯都好好味

覺得佢咁真材實料會再返嚟試多啲唔同口味😋

#檸濛濛#黃皮金蛋檸檬茶#手打檸檬茶#黃埔美食
  • 黃皮檸檬茶
紅磡德民街附近一向出名美食多,最近終於有手打檸檬茶店檸濛濛進駐!餐牌上都有很多不同系列的手打檸檬茶,店鋪堅持手打手搖,可以將香濃的茶味帶出。當中必試招牌黃皮金蛋手打檸檬茶茶味香濃、口感豐富~整杯都充滿嶺南新鮮黃皮及果肉,很誇張!而且包裝十分精美茶杯外層包着閃閃發亮的金色紙,打卡一流!另外更有經典鴨屎香檸檬茶,味道清甜微酸、香氣清新,十分解渴建議點少糖或正常甜度,最近天氣開始熱,邊走邊喝最適合不過!📍檸濛濛手打檸檬茶 紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖

當中必試招牌黃皮金蛋手打檸檬茶
茶味香濃、口感豐富~
整杯都充滿嶺南新鮮黃皮及果肉,很誇張!
而且包裝十分精美
茶杯外層包着閃閃發亮的金色紙,打卡一流!

另外更有經典鴨屎香檸檬茶,
味道清甜微酸、香氣清新,十分解渴
建議點少糖或正常甜度,
最近天氣開始熱,邊走邊喝最適合不過!

📍檸濛濛手打檸檬茶
2024-02-20 7 瀏覽
呢間係第一間進駐香港既手打香水檸檬茶店🤭仲有獨創黃皮金蛋系列,選用嶺南新鮮黃皮,已經賣出超過100萬杯喇!.🥤黃皮金蛋檸檬茶🥤:💰$36店員推介⭐️半糖,成杯好有份量,第一啖已經飲出鮮黃皮甘香,每啖都飲到有黃皮,帶少少苦澀,檸檬茶底都好濃郁,比例剛好,鮮果同茶底融合,係真材實料呀!🥤愛馬士。布蕾奶茶🥤:💰$32有原粒鐘燒布甸,仲有西米,好多配料呀,奶茶入口香滑,成杯帶有奶香之餘仲有清香茶底,茶味係口腔中停留,飲一杯就已經好滿足!
黃皮,已經賣出超過100萬杯喇!
🥤黃皮金蛋檸檬茶🥤:💰$36

🥤愛馬士。布蕾奶茶🥤:💰$32

2024-02-20 10 瀏覽
聽講檸濛濛係第一間進駐香港嘅手打香水檸檬茶目前係香港最多分店嘅手打檸檬品牌佢用嘅就係頂級嘅香水檸檬我今次買咗3杯 自己試咗2杯 一杯買比姐姐飲🍋黃皮金蛋檸檬茶 半糖少冰 ($36)呢杯係佢哋香港獨創產品香港排隊王 係檸濛濛黃皮檸檬茶嘅領航者 據說累積銷售100萬杯第一次飲當然要試呢杯啦😏香水檸檬同嶺南新鮮黃皮果肉都絕對足料 半杯都係果肉 真係名不虛傳!🍋黃皮鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($32)呢杯據說98%回頭率 黃皮 鴨屎香 香水檸檬 3樣全齊呢杯我留咗比姐姐飲 姐姐之前喉嚨痛仲有少少未斷尾佢表示飲落喉嚨都好舒服 因為黃皮有化痰止咳嘅功效☺️🍋鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($34)未飲過嘅品牌我一定會試最經典嘅茶飲鴨屎香加埋香水檸檬 真係好Fresh平時飲開半糖嘅我覺得呢杯可以正常甜 比大家一個參考😉飲之前記得搖一搖將果肉同茶底充分融合檸濛濛仲有好多比較特別嘅檸檬茶我都想試 例如:黃皮茉莉毛尖檸檬茶油柑桂花檸檬茶菊花黑枸杞檸檬茶應該係清香+果香比較Fresh嘅類型
聽講檸濛濛係第一間進駐香港嘅手打香水檸檬茶
目前係香港最多分店嘅手打檸檬品牌
佢用嘅就係頂級嘅香水檸檬

我今次買咗3杯 自己試咗2杯
一杯買比姐姐飲

🍋黃皮金蛋檸檬茶 半糖少冰 ($36)
呢杯係佢哋香港獨創產品
第一次飲當然要試呢杯啦😏

🍋黃皮鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($32)
呢杯據說98%回頭率
黃皮 鴨屎香 香水檸檬 3樣全齊
呢杯我留咗比姐姐飲
姐姐之前喉嚨痛仲有少少未斷尾
佢表示飲落喉嚨都好舒服
因為黃皮有化痰止咳嘅功效☺️

🍋鴨屎香檸檬茶 半糖少冰 ($34)
未飲過嘅品牌我一定會試最經典嘅茶飲

黃皮茉莉毛尖檸檬茶
油柑桂花檸檬茶
菊花黑枸杞檸檬茶
應該係清香+果香比較Fresh嘅類型
【新開分店❣️手打檸檬茶飲店🍋】/////檸濛濛係第一間進駐香港嘅手打檸檬茶飲店品牌 用新鮮香水檸檬制作 真材實料🔥連鮮奶茶 薑撞奶 黃皮呢類款式都有 幾特别🤩.👉🏻黃皮金蛋檸檬茶 ($36)小店採用嶺南新鮮黃皮 飲品裏面有大量黃皮肉🤪大粒而不澀 飲品酸度比普通檸檬更鮮明酸酸甜甜幾開胃.👉🏻茉莉花尖·薑撞奶 ($34)散發茉莉花清香氣味🌼混合牛奶幾夾 口感香滑 天氣凍飲番杯即刻暖入心 適合不耐乳糖嘅朋友仔!———-📍檸濛濛手打檸檬茶 (紅磡)紅磡德民街28號紅磡商場地下21A號舖
【新開分店❣️手打檸檬茶飲店🍋】
/////

👉🏻黃皮金蛋檸檬茶 ($36)
酸酸甜甜幾開胃

👉🏻茉莉花尖·薑撞奶 ($34)

———-

📍
2024-02-15
8 分鐘 (外賣自取)