2020-09-15
🍴麻辣海哲雞絲撈刀削麵78 蚊🌶️🐤蘿蔔青瓜絲🥒🥕 加上芝麻點綴 海哲同雞肉夠足料海哲夠粗身爽口 雞肉 係粗身既雞絲 雞味香 麻辣味十分入面 同麵好 match . 刀削麵 麵身爽口 厚度適中 又夠滑🍜同海哲同雞肉 perfect match💪🏻🍴至尊鮑魚雞大碗飯 78 蚊🐤 熱辣辣既飯底係鮑汁瑤柱冬菇飯底🍄 鮑魚汁味香 瑤柱令到飯更有口感 飯粒分明 鮑魚夠彈牙 醃得入味 而雞肉嫩滑 就算雞胸口感都唔錯 充滿雞香味 😃加15 蚊配細雞湯雞湯一上枱熱辣辣已聞到好香雞味 飲落去有好濃郁既雞香味 夠香甜 唔會肥膩 正🐤🍴蟲草花杞子浸翡翠苗 42 蚊🌿食落去感覺唔到味精 湯好香蟲草花同苗既菜香味 飲幾啖都仲得🙂 翡翠苗 夠新鮮爽口 清新 好味🍴口水尖椒皮蛋32 蚊🌶️皮蛋足料切得好靚 上面有 d薑葱青紅椒絲調味 増加清新度 凍食既皮蛋夠香滑 蛋皇口感好 加埋麻辣汁夠香濃夠惹味👍🏻🍴口水豬手 56 蚊🐖🌶️凍食既豬手 一隻手切成幾件 夠爽口 肥膏位都整得夠彈牙👍🏻 少少花生點綴 口水汁帶少少沙沙口感 辣椒夠麻辣 好味Score 平均分< 8/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻P
🍴麻辣海哲雞絲撈刀削麵78 蚊🌶️🐤
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#樂湯雞麵館
銅鑼灣登龍街41 至51 號 地鋪