2021-10-18 413 瀏覽
校長燒肉甘出名,又點會唔識呢😃最近佢係觀塘開左新分店,就決定黎食個生日放題啦地點超方便,就係觀塘廣場,由觀塘站去到,行5分鐘都唔使搭升降機,一出就見到門口,仲擺滿哂花黎到首先到右邊拎位先諗埋食唔食刺身、壽司🍣再行到左邊入座同其他分店最唔同嘅係,呢度嘅座位超級闊落真係坐得好舒服,好好彩我同朋友坐喺梳化位價錢表就喺餐廳嘅外面午市都好抵食woo呢度既材料真係應有盡有,幾乎諗得出嘅都有除咗肉之外,仲有落地玻璃飲品櫃、刺身壽司🍣部、甜品舖、中菜熟食部裝修同裝飾品都花咗好多心思地方好夠闊仲有梅酒、清酒等等花茶部令人好驚喜,未見過一間任食餐廳有嘅飲品可以揀唔凍嘅跟人頭送嘅一份海鮮🦞唔怪得知長期都排晒隊啦,食材又多,真係照顧到所有人嘅口味咁樣任食,都係每人都係百零蚊咋
校長燒肉甘出名,又點會唔識呢😃
最近佢係觀塘開左新分店,就決定黎食個生日放題

地點超方便,就係觀塘廣場,由觀塘站去到,行5分鐘都唔使

搭升降機,一出就見到門口,仲擺滿哂花

黎到首先到右邊拎位先
諗埋食唔食刺身壽司🍣
再行到左邊入座

同其他分店最唔同嘅係,呢度嘅座位超級闊落
真係坐得好舒服,好好彩我同朋友坐喺梳化位

價錢表就喺餐廳嘅外面

午市都好抵食woo

呢度既材料真係應有盡有,幾乎諗得出嘅都有

裝修同裝飾品都花咗好多心思

地方好夠闊

仲有梅酒、清酒等等

花茶部令人好驚喜,未見過一間任食餐廳有嘅

飲品可以揀唔凍嘅

跟人頭送嘅一份海鮮🦞

唔怪得知長期都排晒隊啦,食材又多,真係照顧到所有人嘅口味

咁樣任食,都係每人都係百零蚊咋
2021-09-08
平價燒肉放題,種類多,有火鍋有刺身。食物質素非常差,肉類過度醃製,非常淋。環境狹窄,大煙,地面濕滑。客人拎住熱湯走來走去,非常危險。環境抽氣不足,全場煙霧迷漫,每吸一啖氣,都要吸入好多油煙。食物補充速度慢,食了一個半小時大部份食物已經沒有補充。甜品種類雖多,但質素差。全部甜品都是來貨,未試過一隻雪糕叫大阪牛乳雪糕,扮日本雪糕,香港製。上網一查, $100可以買32杯。雖然價錢平,班友寧願比多少少錢,食間好少少質素。冇下次😡
平價燒肉放題,種類多,有火鍋刺身
食物質素非常差,肉類過度醃製,非常淋。
食物補充速度慢,食了一個半小時大部份食物已經沒有補充。
雖然價錢平,班友寧願比多少少錢,食間好少少質素。冇下次😡
2021-10-08 5782 瀏覽
觀塘廣場不只地下那層有食肆,上到15樓都有好味又抵食的放題!餐廳門口放有Iron Man公仔供客人影相!餐廳地方很大,而且座位很多,平日晚上都全場爆滿!這裡有主要食燒肉,但也有火鍋配料供打邊爐!自助區分別分了幾區,燒肉類、蔬菜類、壽司刺身、沙律、點心、熟食、甜品等,基本上想食什麼也有!枱上燒肉部分店員會放牛油紙,那就不怕會黏底,而且牛油紙太燶亦好請店員更換!燒肉的選擇也很多,牛類、羊、豬、雞都有得揀,個人覺得牛肉粒和牛仔骨味道最惹味!雞翼的話土匪雞翼味道最正!另外也有牛油什菌和牛油粟米一碗碗分開給我們燒!刺身壽司也有多款,三文魚、牡丹蝦、八爪魚、油甘魚等,即叫即切!而壽司也有三文魚、加州卷等!熟食有豬紅、豬手、豬耳、紅腸、東風螺等,質素都不錯!火鍋湯底有幾款可以選擇,我們揀了壽喜燒湯和韓國辣湯,食完燒肉食點菜真的不錯!飲品方面也有多款選擇,可以選擇自己沖花茶,也有不少罐裝及紙包飲品可以選擇!
餐廳門口放有Iron Man公仔供客人影相!
餐廳地方很大,而且座位很多,平日晚上都全場爆滿!

熟食有豬紅、豬手、豬耳、紅腸、東風螺等,質素都不錯!
2021-10-04
2021-10-07 380 瀏覽
行過觀塘廣場見到有姨姨舉牌,講到韓燒加邊爐先$118好抵咁,既然諗唔到食咩就試下🤫。餐廳環境都幾大,2個人坐張6人台,超多位放野食。出去行左Round,先講飲品,除左一般嘅汽水果汁茶任飲外,仲有個自助花茶區,可以自己執藥咁執,揀想要既花茶。我地揀左山楂同洛神花,酸酸地,岩曬清燒肉嘅油膩感。講火鍋同燒肉前,講左啲特別野先。晚市時段有刺身,大路既三文魚、蝦、吞拿魚、希靈魚都有,拎左幾次三文魚同蝦,幾正常。隔離仲有啲壽司自己夾。前菜方面有泡菜、沙律菜、涼拌木耳等等,仲有啲熱食,例如辣酒煮螺、胡椒豬肚湯,糖水等等,就連點心、薯條都有,多到唔識幫佢分類。火鍋方面,湯底都係自取,我地揀左韓式辣湯同豬骨湯,但兩款都無乜味,抱住煮下菜食既心態會好D,畢竟主力係燒肉。燒肉就有啲似BBQ場,有好多醃左既肉自已夾,最推薦係菠蘿、咖哩魷魚,夾左勁多舊菠蘿,燒完好juicy,又解膩。燒燒下有人放低左盤肉,應該係一人一份。最後唔少得甜品,出面成個便利店甜品櫃咁,雪糕甜筒咩都有,連菠蘿冰都有。總結:呢間係玩性價比高,呢個價錢咩都有得食,食物選擇種類超多,好岩學生一班人去食。

餐廳環境都幾大,2個人坐張6人台,超多位放野食。

燒燒下有人放低左盤肉,應該係一人一份。

2021-10-06 296 瀏覽
我今日去觀塘校长烤肉食啦 坐係A區 兩三個女人喺度吹水 我舉手都冇人睇到 唔係一個人負責一區就要行一圈睇吓咩 點解冇人睇冇人換張燒烤紙 服務態度也不夠啦 一個紮頭髮嘅女人啦同埋收銀短頭髮女人態度好差 咩料 係唔係唔識講嘢啊 唔會再去啦 真係好叻喎
我今日去觀塘校长烤肉食啦 坐係A區 兩三個女人
之前去過荃灣食校長燒肉料理, 真係超多嘢食, 而且食物質素都好好,見觀塘開咗, 所以急不及待, book位去試下, 地點方便, 在港鐵旁的觀塘廣場。今晚想早啲食, 有時間消化嘛, 相信一定會食到肚滿腸肥啦,book左5:00-7:00pm $168@, 好在有預早到, 因地下等lift 都等左兩轉, 到餐廳後, 先比張刺身貼紙識別我地可以任取刺身, 見到都有好幾款,有三文魚、鯛魚、希靈魚、蟹柳及鮑魚片,而且都新鮮, 而且厚切, 尤其係牡丹蝦, 好大隻, 夠鮮甜。隔離係放壽司的:有三文魚、鳥貝、蟹柳和不同反卷壽司。再過啲係沙律吧,有青瓜、有機豆苗、車厘茄、冰鎮秋葵、粟米和沙律菜,醬汁方面有意大利酸汁、千島醬和沙律醬。食材都新鮮, 而且不時添加。對面位置有中式點心區, 因我太喜愛食小籠包,所以一次過攞了蒸小籠包, 和上湯蟹籽小籠包,夠多肉汁。熟食區都好多選擇,有青口、大阪燒、章魚燒、雞煲、魚和蓮藕等,之後店員送上套餐包的扇貝、生蠔、大蝦和肥牛, 每人一件, 肥牛可自己加啲鹽同黑椒,味道更帶出牛的香味 , 再出出面攞多啲肉來燒,有土匪雞翼, 超愛, 味道惹味, 還取了雞腎、牛肉粒,腸仔、牛油

今晚想早啲食, 有時間消化嘛, 相信一定會食到肚滿腸肥啦,

隔離係放壽司的:有三文魚、鳥貝、蟹柳和不同反卷壽司
對面位置有中式點心區, 因我太喜愛食小籠包,
所以一次過攞了蒸小籠包, 和上湯蟹籽小籠包,夠多肉汁。
味道更帶出牛的香味 , 再出出面攞多啲肉來燒,
有土匪雞翼, 超愛, 味道惹味, 還取了雞腎、牛肉粒,
腸仔、牛油雜菌、韭菜和鮮菇,烤肉配啤酒簡直係絶配, 點可以少得呢,
其實飲品區有一排飲品雪櫃,任君選擇, 仲有自斟梅酒添。
食完烤肉, 再取一轉火鍋配料, 其實都係響燒烤凍肉區, 取了芝士丸、 生根、油麥菜、金菇,
肥牛 , 仲可以自選湯底, 選了壽喜燒, 夠特別嘛, 其實仲有兩款, 有豬骨湯底和辣湯底。
食到真係好飽, 見到有個花茶區, 諗住可以消脂解膩, 選了甜葉菊、菊花、雪梨乾,店主更温馨提示, 每次選3款茶茶葉,味道更佳。
最後當然唔少得係甜品區:先取大菜糕, 蘆薈, 椰果及雜果粒配啫喱,
還有一大個雪糕雪條櫃, 好多選擇, 咖啡雪糕好食。
2021-10-03
無睇到人地宵夜時段食評, 原來真係得啖笑, 點解?! .星期六晚人數比想像中少, 第一轉出去的確已補齊食材, 食完第一轉可能都係十分八分鐘, 想補返d肥牛, 點知無晒, 再睇下d牛扒仔, 又無晒, 正在以為佢地會補, 點知後面的阿姐問左肥哥哥話無架啦, 唔會補, 我小喇叭, 第一轉先拎到幾片, 咁快就唔補, 最少都補幾轉係嘛, 好多野出左第一次就唔補, 真係離晒譜, 最搞笑就係唔知邊位咁有心, 將D豬腩肉補係肥牛果盤度, 真係唔好當食客傻之得架, 唔知佢地有心定無心, 超失望, 熱食又唔補, 凍食又唔補, 就連雪糕都唔補, 餘下一個豆腐味......  .雖然第2位半價, 但3個人平均都要$222位, 講真呢個價有好多選擇, 今次係豬左, 宵夜時段大家真係要諗清楚..*** 今次唔敢影相, 費事被人XYZ.....
無睇到人地宵夜時段食評, 原來真係得啖笑, 點解?!
*** 今次唔敢影相, 費事被人XYZ.....
2021-10-02
$222 (宵夜)
2021-10-03 259 瀏覽
校長燒肉再encore!由於老公太鍾意食放題,我唯有捨命陪君子,今次係觀塘廣場分店,地利位置很方便,地鐵站行去2分鐘,有專lift直上15樓,裡面格局同另外的分店大同小異,攞位後當然立即衝去拎嘢食。老公第一時間食刺身,三文魚、喜靈魚、墨魚、螺片、刺身蝦等,我感覺呢間分店的刺身比大埔那間更好!要讚下佢隻蝦,又大又鮮好好食!我今次決定先玩火鍋,本身有三款湯底可選,壽喜燒剛好無了,就用韓風辣湯和日式豬骨湯,兩者都唔算好濃味。辣湯都只是極小辣程度,可以放心食用,拎煲時記得睇清楚係係唔係分兩隔的鴛鴦煲,因為有些是單鍋。食物方面依然有食唔晒咁多既款,打邊爐來講我都係通常丸、餃、菜和肥牛,佢有隻芝士魚蛋都幾好食,出邊好似未食過,肥牛切得比較細塊,但勝在任食唔嬲,所以大疊大疊咁夾!有些食物火鍋又得韓燒又得,不過扒類和雞翼都通常燒啦,兩邊一齊整嘅好處就係呢邊等緊熟,嗰邊已經食得,所以個嘴係冇停過!最後仍然要留肚食我最愛的甜品,除左唔同既糕點、奶凍、啫喱等,今次仲有芋頭西米露同埋雪耳燉木瓜,咁滋潤梗係要整番碗,兩款都足料好味!另外有杯裝雪糕和雪條,包括榴槤味雪條,切勿錯過!

2021-10-03 226 瀏覽
自從認識左校長燒肉,想食燒肉或者放題都真係不作他選,因為呢度實在太抵食,一個價錢可以刺身、燒肉、火鍋等任飲任食,週末五點入座,食兩個鐘每位成人都係只需要$168 。通常一坐低就急不及待去拎嘢食,識食嘅梗係邊燒邊食熟食,熟食選擇都相當多,炸物類、小菜類、小食類,都未計刺身壽司嗰啲,所以真係唔使燒唔打邊爐都一定夠飽,今日最開心食到豬紅,好耐冇食啊!仲有煎堆仔、炸雞件和迷你pizza。同埋要食一些沙律做底,因為韓燒會比較多肉,所以一定要食多啲蔬菜先,沙律菜都有幾款,仲有唔同醬汁可混合。食到咁上下,燒緊嘅食物都差唔多了,燒漢堡扒、雞軟骨、多春魚、雞翼等都係我愛嘅食物,除咗出面拎嘅食物,佢仲每台特別送一set好嘢,包括大蝦、蠔、扇貝同埋安格斯牛,啲蝦好大隻好新鮮好味,牛都好唔錯,扇貝要小心掌握時間,否則會燒得太乾,下次應該試吓火鍋淥都唔錯,蠔都幾大隻而且鮮味。呢度嘅開心之處仲包括飲品任飲,唔單止汽水果汁,連啤酒梅酒都有,喜歡劈酒的人士真係抵晒,養生嘅朋友亦都可以揀花茶,我每一次都話想試吓,但結果每一次都走咗去開雪櫃😂甜品當然都有好多選擇,不過次次都已經飽到捧住個肚,食到杯雪糕都好叻了!

2021-10-03 179 瀏覽
🍽校長燒肉日韓料理 平時成日諗食咩都三心兩意,又想打邊爐,又想食燒肉,又想食吓中式小菜。最近發現咗原來觀塘廣場樓上有一間餐廳可以滿足晒咁多個願望!🤍火鍋呢度有齊晒林林總總嘅火鍋配料,一般會食到嘅丸、菜、餃子、肉類同埋唔同嘅粉面都有~湯底方面我哋就要咗個鴛鴦鍋,一邊係壽喜燒湯底另外一邊係豬骨湯。個人就覺得壽喜燒比較有特色。🤍燒肉呢度每個燒烤爐都鋪咗層牛油紙喺上面,令到一路燒嘅時候啲肉唔好黐底,我哋就唔使燒燒下就要等人哋換爐~食物方面,都係唔同種類嘅肉都有齊,任君選擇,但係味道方面就會比較淡少少,不過配埋燒肉汁食就啱啱好🤍小食、壽司刺身、點心估唔到嘅係雖然佢叫做日韓料理,但係連中式點心都有,我哋都食咗啲蝦餃燒賣小籠包等等,因為唔係即蒸嘅關係,同一般酒樓食到嘅味道有少少出入,但係對於只係淺嘗一下嘅我哋來講就無傷大雅~壽司刺身算唔上十分新鮮,但係有得食都已經覺得好開心!🤍飲品一般食放題嘅飲品,好似汽水、啤酒等等呢度都係全部都有!令我眼前一亮嘅係見到呢度竟然有養生花茶!佢寫明晒每款花茶有啲咩功效,仲可以幾款混合嚟飲!💰人均消費:$238+10%📍觀塘開源道68號觀塘廣場15樓
🍽校長燒肉日韓料理

🤍火鍋

🤍燒肉

🤍小食、壽司刺身、點心

🤍飲品

💰人均消費:$238+10%

📍觀塘開源道68號觀塘廣場15樓
2021-10-02 194 瀏覽
之前已經吃過一次,對它的印象很好。知道了最近在觀塘開了分店二話不說立刻訂座😉放題有大量食物選擇,有適合燒烤的肉類、火鍋食材,另外也有salad bar和日韓式的前菜。有泡菜、喬頭……當然不能錯過刺身和壽司,甜蝦大大隻還有新鮮的三文魚、油甘魚等等,沒有想到這個價錢可以有這麼多刺身選擇另外當然不能錯過炸物,有鹹也有甜,必推炸春卷和麥樂雞還有熟食選擇,當晚有辣酒東風螺、烤豬頸肉、蒜蓉炒菜,白酒青口… 大家在等待燒烤時可以先吃這些最後還有甜品任君選擇,有不同的蛋糕和布丁類,另外還有楊枝甘露。我吃了冰菠蘿、冰哈密瓜和冰西瓜,全部都很甜,透心涼!最後大家還可以調配花茶,幫大家下下火

當然不能錯過刺身壽司,甜蝦大大隻還有新鮮的三文魚、油甘魚等等,沒有想到這個價錢可以有這麼多刺身選擇

另外當然不能錯過炸物,有鹹也有甜,必推炸春卷和麥樂雞

最後大家還可以調配花茶,幫大家下下火
2021-10-01 2372 瀏覽
{火鍋燒肉壽司全部齊曬💛} #校長燒肉日韓料理校長燒肉係觀塘開左分店啦🎊之前係大埔食過!平靚正!性價比好高!.❣️日式區剌身有三文魚,吞拿魚,魷魚等等!壽司就有三文魚壽司同壽司捲!🍣但大埔分店嘅種類多啲,大埔仲有花之戀添!.❣️炸物有炸薯角,炸薯餅,炸吉列蝦就最受歡迎!炸得香脆!蝦都幾大隻!值得一食!😋.❣️熟食有豬頸肉,炒青口,小龍蝦,豬紅等等!保溫做得幾好,味道都好正常!.❣️肉類有成40款左右,我覺得最好食嘅都蒜香雞扒,雞翼,香草羊架,雞軟骨,肥牛!.❣️蔬菜要三色椒,韭菜,南瓜,杏鮑菇等等!好多好多款🌟.❣️火鍋有三組湯底選擇,最鍾意壽喜燒,好夠濃👍🏻.📝總結大埔分店嘅食物種類同環境都比觀塘好!觀塘絕對唔差,不過食過大埔嗰間就會覺得有啲對比!但係冇食過大埔就會覺得觀塘已經好好!🌟.🤍食完俾分時間🤍🍔食物: 8/10🏝環境: 7.5/10👩🏻‍🍳服務: 7.5/10📸打卡: 8/10🔥推介: 8/10.📍 校長燒肉日韓料理 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖#香港 #香港美食 #美食分享 #香港吃貨 #hkfoodie #hkfood #foodie #hk #food
{火鍋燒肉壽司全部齊曬💛}
#校長燒肉日韓料理
校長燒肉係觀塘開左分店啦🎊
之前係大埔食過!平靚正!性價比好高!
❣️日式區
剌身有三文魚,吞拿魚,魷魚等等!
壽司就有三文魚壽司壽司捲!🍣
但大埔分店嘅種類多啲,大埔仲有花之戀添!
❣️炸物
❣️熟食
❣️肉類
❣️蔬菜
要三色椒,韭菜,南瓜,杏鮑菇等等!好多好多款🌟
❣️火鍋
有三組湯底選擇,最鍾意壽喜燒,好夠濃👍🏻
📝總結
📸打卡: 8/10
🔥推介: 8/10
📍 校長燒肉日韓料理
觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖

#香港 #香港美食 #美食分享 #香港吃貨 #hkfoodie #hkfood #foodie #hk #food #hongkong #hkig #觀塘美食 #觀塘 #校長燒肉日韓料理 #黃店
2021-09-27
2021-09-30 170 瀏覽
校長燒肉相信大家都唔陌生,佢出名價錢平、多嘢食,非常之抵!假日同家人嚟食,食7:15pm門口已經有好多人排隊,7:15pm就開始入座,出邊有唔同嘅自助區拎食物。呢度所有都係自助形式。有燒烤區,多款燒烤肉類:豬、牛、雞樣樣都有。火鍋區亦都有多款配料:墨魚丸、陳皮魚蛋、蟹子丸、餃子、生根、蔬菜類等等,多到數唔晒。熟食區亦都有好多食物,仲有中式點心。而最受歡迎當然係壽司及刺身區。呢度仲有炸物、甜品種類都好多。甜品櫃都有兩個。另外仲有雪糕、雪條等等。食物質素呢個價錢放題來講都尚算唔錯,刺身新鮮,燒肉種類較多,肉質都正常!炸嘢我覺得炸得幾好食夠熱!呢度仲可以打埋邊爐,一邊燒肉一邊打邊爐,滿足晒兩個慾望。我覺得觀塘分店食物質素比元朗高好多~最後雪糕揀咗伯爵茶味,有驚喜。茶味香濃幾好食!

校長燒肉相信大家都唔陌生,佢出名價錢平、多嘢食,非常之抵!

熟食區亦都有好多食物,仲有中式點心。而最受歡迎當然係壽司刺身區。
呢度仲有炸物、甜品種類都好多。
甜品櫃都有兩個。另外仲有雪糕、雪條等等。

我覺得觀塘分店食物質素比元朗高好多~

最後雪糕揀咗伯爵茶味,有驚喜。茶味香濃幾好食!
2021-09-29 128 瀏覽
早排聽同事講有間放題好食之餘又種類繁多,覺得非常之正,所以專登嚟試吓佢觀塘分店,一去到門口已經見到有一比一嘅iron man係到,心諗呢間餐廳嘅老闆一定係iron man嘅fans,之後係行入去坐低途中望一望個環境,已經見到好多唔同種類嘅嘢食,佢分左幾個區,分別有燒肉區、醬油區、中式點心區、日式食品區、飲品區、仲有各式各樣嘅熟食,當然唔少得就梗係佢嘅甜品區,先講一講佢嘅燒肉方面,基本上你講得出想燒嘅嘢佢都有,包括一啲肉類好似雞翼雞扒牛肉牛扒羊架等等,仲有唔同嘅腸類,好似台灣腸啊嗰啲好大嘅豬肉腸呀牛肉腸呢啲都應有盡有,食得太多肉類?佢仲會有唔同嘅蔬菜比你燒添,而當中我最鍾意嘅,就係佢嘅魚柳啦,佢嘅魚柳分左,用香草醃同埋韓式泡菜醃,啲魚柳燒完之後,非常嫩滑同入味,而且一條骨都無,非常適合我呢啲咁懶嘅人,而佢嘅日本刺身亦非常新鮮,以佢個牡丹蝦為例,又大隻又鮮甜,估唔到放題刺身都有呢一種質素,實在係不錯,食完咸食,就梗係要食下甜品來作完美嘅完結啦,佢個甜品種類都好繁多架,幾種唔同嘅雪糕雪條選擇,又有西瓜冰蜜瓜冰同菠蘿冰同埋有唔同味道嘅果凍,仲有一啲自製嘅小甜品,而且每樣份量唔算太多,等你可以試晒咁多樣,飲品方面,一般嘅紙包飲品同罐裝飲品都有,仲有啤酒任飲,值得一提,係佢有梅酒同清酒供應,包羅萬有,任君選擇,整體而言,我覺得依間放題比起出邊其他餐廳嘅放題,佢嘅種類好繁多,而且繁多得黎又唔會質素參差,係一間值得試嘅放題
2021-09-29 112 瀏覽
朋友正日生日咁啱表示一路都想食校長燒肉,所以就賀下佢請佢食返餐好既,觀塘廣場間分店超大,要讚下佢廁所好乾淨👍飲品吧食物吧全部係曬場中間,選擇非常之多,包括點心,刺身,壽司,炸物等等,一應俱全,滿足曬你咁多個願望,火炙三文魚壽司出色,入口魚油味香濃,沙律醬又夠,好好味,刺身大赤蝦同榮螺片等亦非常新鮮,燒肉個人好中意食香草龍脷柳,大力推介真係必食,肉質嫩滑,快熟又惹味,又完全唔驚有骨,雞軟骨size適中,韓式味辣辣地幾開胃,每張枱都有椒鹽粉,所以無醃既食物客人都可以自己決定落幾多,羊架配燒汁都一流,點心我試左個蟹子小籠包,都幾好食喎原來,湯底味道甜甜的,飲品最愛忌廉鮮奶佢地都有提供,放題黎講佢地性價比真係高。
飲品吧食物吧全部係曬場中間,選擇非常之多,包括點心,刺身壽司,炸物等等,一應俱全,滿足曬你咁多個願望,火炙三文魚壽司出色,入口魚油味香濃,沙律醬又夠,好好味,刺身大赤蝦同榮螺片等亦非常新鮮,燒肉個人好中意食香草龍脷柳,大力推介真係必食,肉質嫩滑,快熟又惹味,又完全唔驚有骨,雞軟骨size適中,韓式味辣辣地幾開胃,每張枱都有椒鹽粉,所以無醃既食物客人都可以自己決定落幾多,羊架配燒汁都一流,點心我試左個蟹子小籠包,都幾好食喎原來,湯底味道甜甜的,飲品最愛忌廉鮮奶佢地都有提供,放題黎講佢地性價比真係高。