🥩🥬🥓多款式燒肉火鍋放題▫️多款價錢,燒肉/(+火鍋)/ (+火鍋及刺身),任君選擇🥗沙律:沙律菜都算新鮮,脆綠爽口,仲可以自己加粟米、青瓜、蕃茄仔。而沙律醬有三款,分別係凱撒沙律醬,千島醬同埋黑醋汁。🧊冷盤前菜: 有吾同款式嘅漬物可以試,如蓮藕、紫薑、酸蘿蔔等🍘熟食/炸物:炸物有咖喱角、香蕉年糕、炸餃子、章魚小丸子、豆腐等。而熟食有炒菜、豬紅、炒蜜豆等。熟食味道都幾好,有鑊氣,炸物就一半半。 🔘豆腐 - 炸到好硬 ☑️餃子 - 比較好食,仲脆 🆗香蕉年糕- 炸香蕉糕黎,口感軟糯,都好香香蕉味🥩肉類:有好多吾同調味嘅肉類可選擇,牛五花、一口牛、魚柳、秋刀魚、雞扒、雞翼、豬扒、豬頸肉、煙肉、漢堡扒、多款腸仔等。☑️魚柳有香草口味,同埋韓風口味,2款都好食,魚肉好滑,韓風微辣幾有趣。☑️雞翼係大隻嘅雞翼,有土匪味同咖喱味,土匪味燒完好香口,我幾中意,食左幾隻,咖哩味我都試左一隻,係冇土匪咁正但都可以一試。☑️辛辣豬頸肉:吾會好辣,但好惹味🆗牛五花/一口牛/ 大醬牛肉:正常發揮,吾會好韌。🆗雞軟骨:有韓風味同咖喱味,都好入味都有咬口🥬蔬菜類:唔係肉嘅都有好多選擇,如秋葵、翠玉瓜、三色椒、南
🥩🥬🥓
多款式燒肉火鍋放題

▫️多款價錢,燒肉/(+火鍋)/ (+火鍋刺身),任君選擇

🍘熟食/炸物:
🔘豆腐 - 炸到好硬
☑️餃子 - 比較好食,仲脆
🆗香蕉年糕- 炸香蕉糕黎,口感軟糯,都好香香蕉味

🥩肉類:

☑️辛辣豬頸肉:吾會好辣,但好惹味

🆗牛五花/一口牛/ 大醬牛肉:正常發揮,吾會好韌。

🆗雞軟骨:有韓風味同咖喱味,都好入味都有咬口

🥬蔬菜類:
唔係肉嘅都有好多選擇,如秋葵、翠玉瓜、三色椒、南瓜、洋蔥、冬菇等

☑️一口甜薯: 呢個我好中意食,燒完個皮脆左,而入面甜甜好香番薯味。

☑️牛油+菇用錫紙小兜裝住,菇切得好碎,牛油有一小粒,熱溶左一齊食都幾香。

🍨甜品
有大量不同口味嘅奶凍/布丁

☑️椰汁水晶粉 - 細細杯,好香椰汁味,椰汁控一定要試,而水晶粉就好Q彈

🔸 校長燒肉日韓料理🔸
地址:觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖

其他分店:大埔/荃灣/元朗

#燒肉#火鍋#壽司#放題#刺身#沙律#甜品#午餐#觀塘美食#觀廣#觀塘廣場 #lunch#大人之選#多人之選#經濟燒肉#校長燒肉#校長燒肉日韓料理
2023-01-17
午餐
2023-01-16 195 瀏覽
同朋友相聚當然唔少得食放題🤩 而呢間位於觀塘廣場嘅餐廳就提供日韓燒肉火鍋兩食套餐!整體環境闊落,食物種類繁多,有齊世界各地嘅美食,仲可以任食雪糕,任飲啤酒,呢個價錢食到咁嘅質素絕對值回票價啦~自助區主要分為六大部分,熟食區有炸物、中式點心、小炒、另一邊係魚生、壽司、前菜、沙津等,仲有火鍋、燒烤配料、甜點同飲品區域!款式遠超於酒店嘅自助餐,選擇困難症嘅表示要瘋了🥺發現呢度都幾講求速度同策略🤣 因為全部嘢都要自己搞,強烈建議搵多幾個朋友仔一齊嚟分擔吓責任,唔係嘅話就會手忙腳亂啦😎 我哋一個攞熟食,另一個燒,然後再打邊爐,雖然好忙但其實過程都幾好玩😆食物方面個人最推刺身同燒物~ 刺蝦、三文魚同吞拿魚肥美鮮甜,食多幾轉已經回到本😗 秋刀魚、金沙骨、雞翼、牛肉片醃得夠入味,啖啖肉,食肉獸表示十分滿足!而熟食區嘅蘿蔔炆牛腩同菜類都唔錯,不過出面嘅嘢食會不定期更換,睇吓大家好唔好彩啦!

2023-01-16 166 瀏覽
終於試到觀塘嘅校長燒肉火鍋放題🤗🤗🤗次次經開都聽到朋友話好抵食,真係一直都想黎試一次!今次同朋友行開觀塘附近即刻嚟試吓,好彩有預先book位,一上去已經全lift人都係出15樓🤣🤣等左3分鐘左右就入得去👍最特色嘅係美顏養生花茶區,真係有好多種唔同嘅花茶比你自己揀,跟住仲有好多唔同款式嘅食物🫔🍢,有沙律🥗,有刺身,有壽司🍣😏成過百款既食物同有幾個雪櫃既飲品,任你揀 好鍾意❤️佢有得打邊爐,又有燒肉食,因為燒得肉黎就想食多少少菜冇咁油膩,火鍋嗰邊就可以俾我哋清清地咁烚菜食💋一舉兩得👍👍講開燒物,欣賞佢地既好雞軟骨,奄雞肉,奄魚柳,五花腩,燒菠蘿,奄得入味時,肉質都唔太差,見晚上都多人來食,有啲仲一家大細來,其實都幾好,店鋪好近地鐵站,都真係幾方便
終於試到觀塘嘅校長燒肉火鍋放題🤗🤗🤗
次次經開都聽到朋友話好抵食,真係一直都想黎試一次!

2023-01-12
2 分鐘 (堂食)
  • 燒肉
  • 美顏養生花茶區
  • 過百款食物飲品
在網上看到這間放題店的介紹,決定去試試看,座位已設有燒烤爐及火鍋爐,讓客人可以一邊打邊爐,一邊燒烤,真爽快餐廳位置十分便利,在觀塘廣場樓上十五樓,鄰近觀塘地鐵站,離地鐵五分鐘便到達~店外已經有巨大一比一iron man 來迎接客人☺️打卡一流餐廳內的空間感十足,坐位廣闊。有很多霓虹燈的特色招牌來把不同區域分類,也有超過十二款的醬汁供客人使用~食物及飲品的款式和種類繁多,個人最愛自己調配的花茶區,吃飽後喝啖清新的熱花茶🫖舒緩心情又消滯👍🏻其他飲品區有超過六個大雪櫃,包括有啤酒🍻、汽水、包裝果汁、茶等等。餐廳區域有港式點心區,不同的包點、師傅即切的刺身魚生、壽司、甜品雪糕🍦、肉類(雞牛豬)、已醃製的生肉(黑椒、咖喱、蒜蓉味等)。更有方便進食以錫紙碗裝起的牛油粟米及雜菇、蔬菜、熟食(炒菜心、章魚燒、雞鎚等)、各式各樣的湯類(味噌湯、中湯西湯)。餐廳很適合一家大小、男女老幼來光臨。店員更會替客人定時換烤爐上的牛油紙,以防食物烤焦。我們都吃得痛快,心滿意足地回家了

餐廳內的空間感十足,坐位廣闊。

餐廳區域有港式點心區,不同的包點、師傅即切的刺身魚生、壽司甜品雪糕🍦、肉類(雞牛豬)、已醃製的生肉(黑椒、咖喱、蒜蓉味等)。

2023-01-15 108 瀏覽
觀塘連加一 人均250的燒肉放題 性價比高位置非常易找 就在觀塘廣場的15樓周五晚來到超多人的 幸好有預先訂位刺身壽司沙律點心熟食燒肉火鍋 一次過滿足刺身是由師傅分配的 乾淨衛生三文魚腩很肥美 牡丹蝦鮮甜壽司以卷物為主 牛油果卷和加州卷材料豐富熟食也非常多樣化炸物 中式點心 炆豬手 辣酒東風螺 炒菜 等等而且會不停換款 我們吃了兩小時每次到自助區都發現又上了新的熟食燒肉區擺放了多款肉類 大多都已經醃了醃料選擇多 而且入味得來又不會太咸 很高質當中我們最喜歡豬扒和叉燒 秘製醬汁甜甜的 魚柳和骰子牛也值得encore 韓風醬帶點辣很惹味值得一提是燒烤爐上放了牛油紙 完全不怕烤燶食材 夠細心除了燒烤爐外 還有電磁爐 可以同時打邊爐吃得太多肉 可以煮些蔬菜均衡一下飲品除了啤酒 清酒 汽水等等還有自助花茶區 可以調配最適合自己的茶飲我們就泡了玫瑰茉莉雪梨茶 感覺消滯養生甜品選擇也豐富 雪糕雪條必不可少還有各款凍餅和自製啫喱 布甸等等 值得留肚一試
觀塘連加一 人均250的燒肉放題 性價比高

我們就泡了玫瑰茉莉雪梨茶 感覺消滯養生

甜品選擇也豐富 雪糕雪條必不可少
還有各款凍餅和自製啫喱 布甸等等 值得留肚一試
2023-01-14 82 瀏覽
-校長燒肉日韓料理🍽-中學時期好鐘意去個d漢和日韓料理食韓燒因為又平又抵食😂而家既日韓料理已經升級哂有極多野食好似buffet咁但價錢一樣咁經濟💰最貴既黃金時段7:15後入都只係$248/位🤩-日式火鍋+韓式燒烤話明日韓料理就梗係兩款既火鍋同韓燒都有齊啦😉兩款既配料都唔少既佢出面有個自助區食幾多自己夾唔洗填紙仔等人送黎👍韓燒最推介五花腩/土匪雞翼/雞軟骨😋日式火鍋出面有3款湯底任你揀小編當然試壽喜燒湯甜甜地淥娃娃菜芋絲一流🥹-自助熟食區佢個場其實好大仲分到區好似Buffet咁有小菜/日本菜/前菜/飲品/甜品😍🍣日本區有刺身同壽司個人認為刺身款式都算多有三文魚/魷魚/赤蝦/鯛魚/素鮑魚而都算新鮮😌🍲小菜都有好多款例如炆牛腩/香辣炒雞另外值得推介係老火湯好甜小編飲左3碗🙊🥗食韓燒食到膩呢度都有個沙律區大家食下草解下膩🤣🍤炸物區就有炸薯條/春卷仲有茶葉蛋/碗仔翅好有Neway K buffet 既feel😂😂🍨甜品就有雪糕/雪條/蛋糕仔/果凍/中式糖水等等都算款式多但因為小編要食榴連同紫糯米雪條就冇試其他🤣🥤飲品就同平時放題鋪頭差唔多都有汽水/茶類/啤酒🍻最大分別就係呢度竟然有Sake同梅酒
校長燒肉日韓料理🍽
日式火鍋+韓式燒烤

自助熟食區
🍣日本區有刺身壽司個人認為刺身款式都算多有三文魚/魷魚/赤蝦/鯛魚/素鮑魚而都算新鮮😌

🥗食韓燒食到膩呢度都有個沙律區大家食下草解下膩🤣

🥤飲品就同平時放題鋪頭差唔多都有汽水/茶類/啤酒🍻最大分別就係呢度竟然有Sake同梅酒🍸😍

🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅
📍地址: 觀塘開源道68號觀塘廣場15樓B號舖
#foodieluveat
#foodieluveat_hk
#foodieluveat_觀塘
#foodieluveat_火鍋
#hkfoodie #foodiehk #foodiehkig #hkfoodblogger #hkfoods #hkfoodlover #foodiegraphy #hkfoodblog #hkfoodbloggers #香港美食 #食在香港 #相機食先 #吃貨 #食好西 #打邊爐 #火鍋 #韓燒 #日韓料理 #日式火鍋 #任飲任食 #校長燒肉 #燒肉 #放題 #觀塘放題
2023-01-07 147 瀏覽
見呢到有得韓燒又有得打邊爐,自助食物飲品款式多,平日晚市$248一個人,生日仲做緊全單88折,睇落幾抵食,地點方便,觀塘地鐵站過橋就到,放工即刻去試下-韓燒配料好多唔同嘅肉已經醃好,特別推介香草雞柳、漢堡扒、原條秋刀魚- 火鍋配料可以自助斟湯底同醬料,鐘意佢好多蔬菜選擇,食得多燒肉都可以食返啲菜,加啲蟲草花令湯底更香-刺身壽司刺身bar有專員,每次可以自選三款,三文魚腩切得好厚,肥美嫩滑-熱食點心好有驚喜,燒賣、粉果、馬拉糕都有,小籠包好食過好多酒樓,茶葉蛋同出面涼茶店食到一樣,香濃茶葉味-甜品三個雪櫃既甜品,雪糕雪條奶凍咩都有,仲有懷舊菠蘿冰同蜜瓜冰-飲品有幾個大雪櫃放左盒裝枝裝飲品,最欣賞佢有花茶同羅漢果茶

-韓燒配料
好多唔同嘅肉已經醃好,特別推介香草雞柳、漢堡扒、原條秋刀魚

- 火鍋配料

-刺身壽司

-熱食

-甜品
三個雪櫃既甜品,雪糕雪條奶凍咩都有,仲有懷舊菠蘿冰同蜜瓜冰

-飲品
有幾個大雪櫃放左盒裝枝裝飲品,最欣賞佢有花茶同羅漢果茶

2023-01-05
2023-01-04 87 瀏覽
校長烤肉的食物質素和用餐環境,早已名聲在外了,因此今天朋友帶我來校長烤肉品嘗美食,我自然是歡呼雀躍的,因為能夠一睹真容,這種喜悅感真的是很難得。果不其然,我們一落座,便立即開始了忙忙碌碌的取餐過程。經過一番激烈的取餐,我選了好多食物,開始細細品味。我發現這裡既有火鍋又有燒肉,而且肉類食物的選擇起碼有過百種,真的是讓我眼花繚亂。我吃下來,感覺蜜糖豬扒和牛扒真的是非常好,一是肉質好,二是提前醃製得好,因此吃到肚裡,真的是滿滿的幸福感。還有這裡的一口牛更是一絕,肉質鮮嫩,入口鮮香,回味甘醇。其次,這裡還有非常多的甜點和飲品,以及豐富多樣的小食,如豬蹄、土豆牛腩、排骨等等。我非常喜歡這裡的冰淇淋🍦,因為選擇多,而且用料扎實,口感出眾,真的是讓我吃了一口還想再吃下一口的程度。美顏養生花茶更是一大特色,花的香氣和茶水交織在一起,入口清香。總的來說,這間餐廳真的是很適合一夥人聚餐的地方。好期待下次能夠在這裡聚餐,與親朋好友一起享受這裡的美味佳餚。
2022-12-28 120 瀏覽
近排天氣凍到傻,最啱熱辣辣打吓邊爐食下燒肉兩樣都想食咁點算,就一定要來校長燒肉,百零蚊嘅放題,可以食齊兩樣嘢,再加超多小食,冇得輸放題X燒肉X打邊爐$262加少少錢就可以食埋魚生,冇理由唔食啦魚生嘅選擇唔算好多,推介個甜蝦都幾大隻同新鮮咖一邊燒肉一邊打邊爐真系好爽,間唔中可以轉換下口味,食得更多燒烤同邊爐有齊肉類、丸類,腸仔、菜類,應有儘有熟食都有唔少選擇,炆牛腩至點心類如奶皇包都有得拎,總有幾樣岩你口味甜品想讚下個芋頭西米露,夠粉夠熱,飲完暖笠笠
近排天氣凍到傻,最啱熱辣辣打吓邊爐食下燒肉

放題X燒肉X打邊爐$262
加少少錢就可以食埋魚生,冇理由唔食啦
魚生嘅選擇唔算好多,推介個甜蝦都幾大隻同新鮮咖
一邊燒肉一邊打邊爐真系好爽,間唔中可以轉換下口味,食得更多
燒烤同邊爐有齊肉類、丸類,腸仔、菜類,應有儘有
甜品想讚下個芋頭西米露,夠粉夠熱,飲完暖笠笠

• 燒肉
  • 熟食
2022-12-24 161 瀏覽
校長燒肉是今期大熱,聽說性價比高,今天終於能親身體驗。到步時已人頭湧湧,大家都在等候入坐。餐廳頗大,分了不同區域,很有系統的。取食物的位置都有足夠空間,亦按不同的類別而分區。還有陣容頂盛的花茶閣,養顏又得,養生亦得,食得飽,亦可以沖壺茶消滯。飲品都有6個大雪柜,汽水、啤酒、果汁等等,應有盡有,任君選擇就連清酒、梅酒都有。炸物有幾款,至啱肚餓的懶人,先吃幾口。前菜有幾款,酸薑蕎頭都有。壽司、剌身都不馬虎。打邊爐的食物韓燒的肉肉好大條秋刀魚呀))))))))開動啦~~~ 羊架燒一會已經好香啊~~~店家好細心,用小小的錫紙兜盛載牛油粟米。豬腩肉脂肪及瘦肉相間分佈,非常香口。刺身好肥美,一定不容錯過。看這刺身蝦,勁大隻呢!在熟食區有青口,都好肥美。韓燒配啤酒,人生一大樂事。食到中段,要開始打邊爐,吃些菜再來一ROUND燒肉,這餐真的很忙一口牛一定要食,牛味濃郁,肉質又夠嫩。甜品柜都好豐富雪糕雪條都好多款。估唔到會有冰菠蘿、冰哈蜜瓜,兒時回憶返晒嚟。咁多款食物,埋單每人不用$300,價性比高。
餐廳頗大,分了不同區域,很有系統的
取食物的位置都有足夠空間
,亦按不同的類別而分區。
還有陣容頂盛的花茶閣
,養顏又得,養生亦得,食得飽,亦可以沖壺茶消滯。
就連清酒、梅酒都有
炸物有幾款,至啱肚餓的懶人,先吃幾口
前菜有幾款,酸薑蕎頭都有。
壽司、剌身都不馬虎。
打邊爐的食物
韓燒的肉肉
好大條秋刀魚呀))))))))
開動啦~~~
羊架燒一會已經好香啊~~~

店家好細心,用小小的錫紙兜盛載牛油粟米。
豬腩肉脂肪及瘦肉相間分佈,非常香口
刺身好肥美
,一定不容錯過。
看這刺身蝦,勁大隻呢
在熟食區有青口,都好肥美。
韓燒配啤酒,人生一大樂事
食到中段,要開始打邊爐,吃些菜
再來一ROUND燒肉,這餐真的很忙

一口牛一定要食,牛味濃郁,肉質又夠嫩。
甜品柜都好豐富
雪糕雪條都好多款。
估唔到會有冰菠蘿、冰哈蜜瓜,兒時回憶返晒嚟
咁多款食物,埋單每人不用$300,價性比高
2022-12-21 200 瀏覽
朋友想打邊爐🍲。我想食燒肉🥩一次滿足2人慾望我哋星期一8:30入座 成人$168我一入去就被 「花茶養生區」吸引Cafe一壺花茶要 $50-60而家隨便個人喜好 自由配搭任你瘋狂飲 好玩 好抵 燒肉方面 真的超級多選擇雞 🐔牛 🐮豬 🐷 咩口味都有但個人推薦~土匪雞翼超好食 ‼️出面一碟4隻 都要$30+ 好抵x 2飲品方面 人哋有的 校長都有但係清酒梅酒 任劈 實屬少見⋯⋯湯底方面豬骨湯唔錯 👍🏻火鍋料落鍋係入味嘅重有薄荷雪糕🍦好正冰鎮菠蘿🍍買少見少大埔單車徑小販都要$10/塊唔係講笑 我食左3塊校長真的好貼心童年小食都有埋啫喱係可以自加配料我喪加椰果 好正 好開心整體來講 $168過百款的燒肉邊爐配料 放題 加咁多嘢飲 甜品 $168抵到飛起
朋友想打邊爐🍲。我想食燒肉🥩

一次滿足2人慾望

壽司🍣
清酒🍶梅酒任飲
冰鎮菠蘿同椰果啫喱
2022-12-12 161 瀏覽
▫️放題唔係大食朋友既專利💁🏻‍♀️ 好似我呢啲細食但又咩都想食既lady都好岩去食架🧏🏻‍♀️ 呢間日韓放題有齊燒肉、打邊爐、刺身🍣 真係想食乜都有😍🍖 燒肉 x 火鍋雙重放題 $238▫️區域超大分左超多唔同食品區😧 有前菜沙律、刺身、醃肉、火鍋配料、熟食、甜品、飲品區等,幾乎你諗到既都有🧐▫️比較欣賞既位係,燒烤爐上會舖上牛油紙,咁就唔怕燒肉會痴底同燒燶👏🏻 試左舊燒雞,真係可以燒到外脆內軟😻🫶🏻▫️飲品都超多選擇🧃 幾個大雪櫃,除左平時飲開既紙包飲品,仲有我最愛既lime soda同Hoogarden Rosee任飲😍 另外仲有清酒同梅酒🍶 餐廳真係一啲都唔吝嗇👏🏻▫️仲有好多甜品可以食🤤 有雪糕、雪條、糯米糍、杯裝甜品等🍨 食完真係大滿足呀🥳▫️蔬菜肉類新鮮又多選擇🥸 價錢方面都好超值🤑 間唔中去擦餐勁都唔錯🤤

🍖 燒肉 x 火鍋雙重放題 $238

2022-12-10 148 瀏覽
之前整親隻腳行唔到,搞到成個幾兩個月都無咩喺街食飯,再加上喺醫院食咗好耐嘅無味飯,真係要搵個地方食盡D!今次揀咗觀塘嘅校長燒肉係因為呢度唔單止有韓燒,仲可以有埋火鍋,一個價錢兩種享受!職員安排好坐位後就去食物區巡視一下有咩食物嘅款式,單係食物區佔嘅位置都好大,除咗燒烤嘅食品、打邊爐嘅配料外,仲有熟食、刺身、甜品及飲品,諗得到嘅都有,單單係韓燒嘅食物都有幾十款,火鍋配料又有幾十款,每樣食一件都食到你飽!呢度嘅肉本身就已經調教好味道,所以燒完都唔使再加調味料,味道啱啱好。而飲品區嘅飲品款式都係好多,而我就最欣賞係花茶,單係花嘅嘅款式有十六款,隨個人口味自行配搭,最細心嘅係每一款花茶除咗有花茶嘅名稱外,仲會有寫埋功效、性質同建議配搭,值得一讚!最後甜品區嘅甜品,未計雪糕嘅口味都有十多款選擇,睇到都覺得開心,啱哂小朋友&鍾意甜品嘅人士。總結:價錢經濟又抵食,一定會再幫襯!

職員安排好坐位後就去食物區巡視一下有咩食物嘅款式,單係食物區佔嘅位置都好大,除咗燒烤嘅食品、打邊爐嘅配料外,仲有熟食、刺身甜品及飲品,諗得到嘅都有,單單係韓燒嘅食物都有幾十款,火鍋配料又有幾十款,每樣食一件都食到你飽!

總結:價錢經濟又抵食,一定會再幫襯!
2022-12-07
2022-12-09 145 瀏覽
今日在觀塘交收,順便都會在觀塘食埋野先走加上天氣凍凍地,又想打邊爐又想食燒肉,點揀好呢?why not both ?今次燒肉同打邊爐兩樣加埋一齊,鐘意食咩就食咩,好爽😁😁打邊爐湯底有3款可以任揀👍🏻👍🏻仲有花茶可以自己沖,消吓濟咁,可以盡情咁食..呢度選擇超多,諗到既都有,特別係肉類種類選擇多 ,極力推薦 韓式魚柳,咖哩雞翼,韓風大醬牛肉片,仲有熟食區選擇都好多….甜品類另繁多.. 仲有一片片既急凍生果,好正👍🏻👍🏻👍🏻
今日在觀塘交收,順便都會在觀塘食埋野先走
今次燒肉同打邊爐兩樣加埋一齊,鐘意食咩就食咩,好爽😁😁

打邊爐湯底有3款可以任揀👍🏻👍🏻

仲有花茶可以自己沖,消吓濟咁,可以盡情咁食..
呢度選擇超多,諗到既都有,特別係肉類種類選擇多 ,

甜品類另繁多.. 仲有一片片既急凍生果,好正👍🏻👍🏻👍🏻
2022-12-06 145 瀏覽
週末嚟到校長燒肉觀塘店,未入到去已經見到人氣爆棚,門口排隊嘅人好多,等咗一陣先入到去🤣晚市package係包埋刺身任食,不過刺身每次只可以拎三款,避免造成浪費,想食嘅朋友仔要行多幾轉啦🤣入邊仲有好多嘢食,熟食有炸物、包點點心、扇貝、豬紅、雞肉、惱火靚湯等等。仲有沙律區、手打園區、燒肉區、甜品區、打邊爐區、刺身壽司區、仲有甜品任食😍😍燒肉燒到攰可以拎個煲打邊爐,有豬骨湯、壽喜燒湯、同埋韓式辣湯等湯底選擇。仲有配料區俾食客自己加醬料~係呢度食嘢完全唔需要擔心食唔飽或者唔知道食咩嘢,總有一樣啱食嘅😂,啱晒同食肉獸嘅朋友過嚟總結:呢個價錢真係好抵食,同朋友或家人過嚟啱晒!😉

總結:呢個價錢真係好抵食,同朋友或家人過嚟啱晒!😉