2017-07-25 3780 瀏覽
住上水甘耐已經覺得上水無啖好食,🤦🏻‍♀️所以特登搭車出聯和墟食,第二次黎食,因為覺得呢間係粉嶺最有質素嘅西餐。雖然落雨但係無損我嘅心情,一入門十分舒適既環境,華麗嘅餐桌,昏暗嘅燈光,仲有獨特嘅設計,好適合約會、生日、想食餐好既人。前菜有麵包條🥖、意大利包🍞等,拎上手係微暖,另外有橄欖油,黑醋,牛油可作點綴。雜菜湯🌽好似飲緊忌廉粟米湯甘,湯料有粒粒薯仔蓉、粟米、煙肉粒,增添口感。香煎蟹餅配龍蝦汁🦀表面上嘅木魚碎唔知係為咗裝飾定係用嚟增添口感,因為冇諗過西餐會用到木魚😂。第一次食咁樣嘅蟹餅,啖啖的蟹肉碎堆砌埋,食落都幾驚喜,只係咸左少許,但真係幾好食,蟹肉份量好足。香烤鴨肉意大利闊面🍝 $178之前其他地方食過一次烤鴨,覺得太乾唔好食。無諗過呢個會甘嫩,令我對烤鴨改觀了。上碟嘅時候意粉好濃烈嘅味道,而我本身鍾意食意粉多個闊麵,但估唔到個醬汁同闊麵係咁夾,而且特別之處係芝士刮到一片片,連埋烤鴨闊麵一齊食簡直係絕配。小章魚水欖意大利飯 $198賣相覺得幾得意,似小章魚係到花式游泳。斷估唔到呢個飯會比闊面更濃味,因為落咗水欖令到個飯有啲酸嘅感覺,再配上番茄碎,食落比想像中好食。小章魚比起魷魚同墨

雜菜湯🌽

香煎蟹餅配龍蝦汁🦀
香煎蟹餅配龍蝦汁

香烤鴨肉意大利闊面🍝 $178

香烤鴨肉意大利闊面

小章魚水欖意大利飯 $198
賣相覺得幾得意,似小章魚係到花式游泳。斷估唔到呢個飯會比闊面更濃味,因為落咗水欖令到個飯有啲酸嘅感覺,再配上番茄碎,食落比想像中好食。小章魚比起魷魚同墨魚更好食,而蜆肉,真係非常新鮮!蜆肉真係好值得一讚,因為真係實在太鮮甜。好想知道究竟係點做到,重要嘅事情要講多次,因為真係太太太鮮甜,哈哈。😄
小章魚水欖意大利飯

精選是日甜品-🍋檸檬撻
個人都幾鍾意食檸檬制品,個撻餅底鬆化,配埋檸檬嘅餡,好食,認真加分。幾欣賞呢度嘅甜品,因為真係比好多餐廳好食,唔係Hea你,亦都係用心製作。

薄荷雪糕配朱古力心太軟🍫
加左錢轉左個甜品,好耐冇食過朱古力心太軟了,新鮮出爐熱辣辣。心太軟做得出色,切開流出黎嘅朱古力醬口感同味道都剛好,好濃味而且唔會太漏。而雪糕超級薄荷,冇乜甜味,配埋心太軟食絕配。

中途去左個廁所,廁所內放左玫瑰香皂,令到整個廁所都充滿清新玫瑰香味,好誘人。🌹

最後叫埋杯餐飲凍檸茶,真係圓滿。臨走之前見到個廚師,朋友話佢好似瘦版蕭正楠,哈哈,但我已經無左印象。

可惜位置唔就腳,但咁嘅環境同食物質素,真係好值得黎。
2017-07-24
2017-07-24 267 瀏覽
我家一向是柏斯的捧場客。觀乎全個聯和墟實在餐廳林立,但食品和環境質素參差,所以一向較欣賞栢斯,雖然位置自成一角,但環境和食品質素俱佳。今年的生日飯亦假座栢斯進行,家人2天前致電訂座,我們準時7點到達,餐廳氣氛一如以往寧静高雅,甫坐下,經理先生便把麵包籃奉上並詳細地介紹了餐牌。我們仔细閱過餐牌後,點了兩個晚餐<安格斯肉眼和香煎法國鱸魚柳>,另外再點了一個茄汁安格斯肉丸意粉。1)是日餐湯一南瓜湯味道偏淡,香甜2)8安士炭燒美國安格斯肉眼($268)賣相吸引,牛扒選了五成熟,肉質鬆軟濃郁,非常美味出色,價格合理,推介3)香煎法國鱸魚柳($228)賣相精美,配菜蒜頭,口感特別,一點也不辛辣,味道綿绵,鱸魚柳魚皮煎得香脆,味道雖然平凡,但肉質尚算合格,是吃扒類外的好選擇4)茄汁安格斯肉丸焗意粉這款意粉是因經理先生的推介而點,正如他所言,非常適合小朋友。意粉是單點款式,賣相红綠綠的,配上餐飽,份量頗大。味道方面醬汁非常香濃,芝士惹味,肉丸充滿豐富肉汁,美中不足的是法包太硬了,需要改善。5)是日甜品一红桑子慕士蛋糕,红彤彤的蛋糕味道偏酸,所以沒有一點膩,感覺十分清新,但如果怕酸的,還是加錢點別的甜品
1)是日餐湯一南瓜湯
味道偏淡,香甜

2)8安士炭燒美國安格斯肉眼($268)
賣相吸引,牛扒選了五成熟,肉質鬆軟濃郁,非常美味出色
,價格合理,推介

3)香煎法國鱸魚柳($228)
賣相精美,配菜蒜頭,口感特別,一點也不辛辣,味道綿绵,

4)茄汁安格斯肉丸焗意粉

5)是日甜品一红桑子慕士蛋糕,红彤彤的蛋糕味道偏酸,所以沒有一點膩,感覺十分清新,但如果怕酸的,還是加錢點別的甜品好了!

6)心太軟配雲喱拿雪糕
忘記了要加多少錢才可把是日甜品升級為心太軟,朱古力心太軟吃下去冷熱交替,朱古力又濃又甜,完全是頂級享受

最後,叫了兩杯餐飲,喝下一口香醇熱咖啡,坐着享受和回味這頓生日飯,開心又滿足🎂🎂🎂
2017-07-01
生日
  • 牛扒
2017-07-19 285 瀏覽
假日黎到聯和墟品嘗一間有情調既西餐廳食飯, 慶祝老公嘅生日大日子。華麗嘅餐桌擺設, 加上昏暗嘅燈光,最適合拍拖餐廳有提供紅白酒及生蠔菜單,可惜病病地未能嘗試餐桌上有玫瑰花擺設及蠟燭台, 頭盤送上餐包及三種醬料餐廳係黑松露忌廉野菌湯, 特點係黑松露味十分強烈,而蘑菇湯超香濃,點麵包食最正!而主菜係吉烈bb牛扒,用嘅係60天上盛bb牛, 口感肉嫩而外層脆皮!而吉列牛仔扒有三種食法,可以加檸檬汁或者個芥末醬汁, 同埋原味, 都幾特別!香煎澳洲魴魚柳,外層脆皮,魚柳軟綿綿,超好味!手工啤酒係佢哋特製嘅,手工啤我點咗芒果味嘅, 芒果味濃郁而且軟滑口感, 飲到唔停得口!最後嘅甜品係綠茶撻及雲呢拿雪糕,綠茶味香濃, 椰撻皮脆口, 配埋冰凍雪糕簡直完美配搭!總結,老公今餐生日飯好難忘,希望下次輪到同我慶祝啦!

華麗嘅餐桌擺設, 加上昏暗嘅燈光,最適合拍拖

餐廳有提供紅白酒及生蠔菜單,可惜病病地未能嘗試

餐桌上有玫瑰花擺設及蠟燭台, 頭盤送上餐包及三種醬料

香煎澳洲魴魚柳,外層脆皮,魚柳軟綿綿,超好味!

總結,老公今餐生日飯好難忘,希望下次輪到同我慶祝啦!
2017-07-13 2526 瀏覽
聯和墟的美食可以說包羅萬有, 當中以很多平民美食為主。而在這寧靜嘅舊區裏, 竟然給我發現了一間別樹一格的西餐廳, 不論是裝修及格調都是我喜歡的類型,可惜遲遲都還未有時間來, 今日終於找了個空檔特意來這家餐廳品嚐晚餐。餐廳位處與聯和墟一間中學和球場之間,位置並不起眼。 雖然他在舊唐樓下, 但餐廳風格與舊區環境截然不同。走進餐廳你會發現他們華麗的壁畫裝飾及 高檔的西餐格調, 柔和的燈光和枱上的花擺設盡顯浪漫格調。餐廳內的menu中英對照, 最適合我這種文盲人士晚餐的餐包非常新鮮, 而且還貼心的佩上 黑醋及橄欖油等給我們配麵包吃餐湯是蕃茄濃湯, 暖暖的番茄湯配麵包一起吃感覺一流, 值得一讚的是餐湯的分量恰到好處,不會因為喝太多餐湯而影響吃主菜的食慾主菜我們點了吉列 bb牛扒, 用的是60天的 bb牛。 這種用吉列方式來煮的高檔食材我還是第一次品嚐, 吉列的牛扒外層炸到金黃色, 但內裏的bb牛扒是非常的嫩滑,看上去以為是吉列豬扒因內裏的牛扒顏色是白色的, 但吃的味道確實是鮮嫩的牛扒味道,令人回味!另一主菜是香煎澳洲魴魚柳,只是看賣相已經非常吸引,魚柳的外皮煎得有點脆口,但不會太乾,還能保持魚柳

餐廳內的menu中英對照, 最適合我這種文盲人士

另一主菜是香煎澳洲魴魚柳,只是看賣相已經非常吸引,魚柳的外皮煎得有點脆口,但不會太乾,還能保持魚柳的鮮味魚味, 伴碟是大大隻蜆肉,非常新鮮!

佳餚必須配美酒配襯,我還點了餐廳特製的手工啤酒 -朱古力啤,麥味重而香,能飲出很香濃的朱古力味,絲滑口感令人回味

最後的甜品是綠茶撻及雲呢拿雪糕作為終結,我最喜愛綠茶撻,因綠茶味濃有回甘,綠茶迷必然喜愛!

最後執單約1000元,以高檔餐廳來比較不算貴,而且原來9點後入座還可以全單8折呢,所以下次有機會可考慮9點後才來!
2017-07-11
2017-06-28 299 瀏覽
系呢區好似唔覺有方便到達既露天cafe,呢間系聯和墟球場角落位,對面有中學,後少少有露天停車場。露天坐位有4張4人檯,旁邊很闊的行人路(但經過的人極少,多數在對面馬路),經過的車也不多,所以空氣很好,好適合系呢度慢慢坐一個下午。之前食過呢度既午餐非常出色,睇/食得到廚師既用心製作,今日食飽就想過離飲杯野。*Mocha$48,已攪好的咖啡朱古力,兩者味道很平均,杯底沉澱的朱古力成了漸變色,攪攪杯底的朱古力再飲味道更好,貼心的附上曲奇,超脆。*Cappuccino$48,冰凍嘅咖啡真係一流,夠濃,奶泡亦很幼滑,不錯!太陽太猛了,侍應好親切,幫我地轉到室內坐,坐位舒適裝潢豪華,兩邊有落地玻璃,坐長時間都不會令人感到焗促。
Mocha

Cappuccino

Mocha
Cappuccino
2017-06-12 974 瀏覽
放左工唔知食咩好,諗起每次經過聯和墟都會想食既一間餐廳,就過黎了。一進餐廳環境好有情調,每張枱都放置燭光同玫瑰。麵包除咗橄欖麵包外,其餘我都覺得麻麻地,勝在個乳酪、黑醋、橄欖油係我鍾意嘅配搭。露旬湯友人覺得好難飲,但我覺得好飲過我平時飲既,所以幾好唔錯。炭燒安格斯肉眼8安士 $2688安士其實真係好細塊,食開叫咗五成熟,所以叫左五成,充滿炭燒味,好似有點苦苦地,牛扒偏肥,成塊扒食完,仲切淨好多膏😂碟上嘅配菜全部都好好食食,特別係薯蓉,份量好少,但充滿黑松露香味同埋有粒粒薯仔嘅口感,值得一讚。但係如果牛扒來講呢個價錢唔值。香蒜蜆肉闊麵 $148個人鍾意食意粉多個闊麵,但諗唔到其他選擇所以照叫,擺碟幾好睇,有心機。蜆肉唔覺得有味,好一般。個麵嗅落冇味道,但食落充滿蒜香味,好食。士多啤梨慕絲伴碟上嘅水果都唔酸,新鮮。酸酸甜甜嘅慕絲比我想像中好食,唯一不足係個餅底我覺得唔好食,但慕絲加埋伴碟上嘅朱古力餅碎食,口感味道都夾,甘會好食d。最後值得一提嘅係侍應嘅服務態度,特別係兩個男侍應,一個高高瘦瘦特別好禮貌,同一個類似經理既人,值得一讚。
一進餐廳環境好有情調,每張枱都放置燭光同玫瑰。

麵包

露旬湯
友人覺得好難飲,但我覺得好飲過我平時飲既,所以幾好唔錯。

炭燒安格斯肉眼8安士 $268

香蒜蜆肉闊麵 $148

士多啤梨慕絲

2017-06-11
2017-05-09 380 瀏覽
平時喺粉嶺見到呢間餐廳好靚,今次就諗住去試吓個lunch,之前夜晚都係呢度食過,但係都好貴,不過佢哋裝修得好靚,好華麗嘅氣派,平時經過都會見到。入面已漆黑為主,都幾有情調,最啱一對情侶黎食飯。今次我哋兩個人一齊食,我就叫咗一份牛扒套餐, 我朋友就叫左一份煎三文魚。牛扒賣相非常吸引,而且都聞到好香,我仲有啲配料跟埋,都好豐富啊,不過食落去比我想像中普通咗啲,佢牛肉唔算太軟,味道都可以玩OK,但係佢賣相同埋裝修咁好,我會預計佢會好好食,但係似乎係普普通通。煎三文魚好靚,三文魚皮煎得好行,連埋啲肉食都好好味,反而三文魚好食個牛扒,不過埋單都唔平,所以間唔中嚟食都OK嘅。

2017-05-07 472 瀏覽
今日經過粉嶺聯和墟, 突然想食西餐,附近有一間係我幾鍾意的,就同屋企人行入去試下。入到去, 間餐廳充滿英國貴族的氣氛, 每張檯仲有一朵玫瑰。一坐低, 未開始叫野食就有3種麵包。分別係普通法國麵包,Olive麵包同芝士包。 點完餐,粟米忌廉湯就到, 一入口就飲到用大量的粟米攪拌而成。 既香濃又有口感。阿妹點了$158 帕斯All Day Breakfast, 香腸充滿豬柳漢堡味,雞蛋就有牛奶味,沙拉同生果都好新鮮。我點了安格斯肉眼, Side dish 都有驚喜, 係南瓜薯條。牛扒就真係煮到5 成熟。 無筋肉淋。但我略嫌牛扒太薄,我個人就鍾意黃金比例1 寸厚的牛扒多D。至於老豆的羊架就大大件無騷味。Side Dish配上南瓜蓉, 完全無油膩感。最後就到媽媽的蘑菇意粉同炸薯條配黑松露醬。蘑菇意粉個汁做得唔錯, 至於薯條好鬆脆,就係仲食到淡淡的牛油味配上醬汁真係一絕!

入到去, 間餐廳充滿英國貴族的氣氛,

2017-05-07
  • 牛扒
2017-03-04 754 瀏覽
今天和朋友粉嶺聯和墟附近吃意大利菜。 店舖位置有點偏遠 ,但朋友大力推薦所以便去試試。當晚有set dinner 我比較有興趣吃魚。海鮮濃湯 (kim子推介指數 8 /10 )海鮮湯味道相當濃郁,絕對是足料長時間餚製的一道濃湯,材料包括有蝦,蜆,魚,魚等等,鮮味足夠。Happy Butterfly Cocktail (kim子推介指數 7/10 )一杯無論視覺同味覺都令人滿足的飲品,雖然加入了少許酒精,但味道清新而且容易入口,是一杯不錯的醒胃雞尾酒。 香煎澳洲房魴魚柳配散撒丁 珍珠麵 $228 (kim子推介指數 9/10 )這道菜選用了蜆汁取代一般白汁,不但加強了海鮮味,同時亦不會蓋過魚本身的清甜味,不錯的配搭。珍珠麵口感與意大利飯相似,Q彈爽口,魚肉烹煮得剛剛好,選用菇類波菜作為配菜,絕對匹配魚的清淡,而且份量適中,仍有空間品嚐甜品。綠茶流心Tart (Set +40 ) (kim子推介指數 8/10 )賣相相當吸引的一道甜品,綠茶味超級濃郁,Tart 的流心程度剛剛好,相當吸引,配自製香草 Vanilla 雪糕,整體味覺不會太甜,完美的完結。

當晚有set dinner 我比較有興趣吃魚。

海鮮濃湯 (kim子推介指數 8 /10 )

2017-03-01 3194 瀏覽
粉嶺有一間質素好的意大利菜, 位於聯和墟,地點稍有偏遠, 粉嶺地鐵站乘搭小巴,5分鐘便到達。餐廳環境很好,可能是因為比較偏遠的緣故,餐廳的播放輕快的流行英語音樂,讓人十分舒適,少許昏暗的燈光亦能讓朋友之間容易傾談。前菜有麵包條,意大利包等,配以橄欖油,黑醋,牛油。麵包香軟.黑松露忌廉野菌湯Set Dinner 加40元可轉,黑松露很香,感覺清新。Pink side beach 是一款什莓的飲品。本以為那麼多berry會很酸,但又不是太酸,果酸輕輕帶起味蕾跳動。炭燒美國安格斯肉眼8安士 $258牛肉五成熟 肉質 剛剛好, 肉的表面輕輕炭燒,吃起來燒味不會很重,又不會帶走肉味,5成熟的牛肉非常嫩口多汁 , 黑松露薯蓉的黑松露味香中帶點甜,香蒜千萬不要錯過,味道很好,不會過份蒜味濃,反而口感香軟。火箭菜新鮮,不會很苦,而沙拉醬更加入黑松露,層次一流。抹茶流心撻配雲呢拿雪糕( 加$40)輕輕分開, 便可看見綠茶流心 綠茶味香濃不會過份的甜, 香草味雪糕 ,奶味不會過份的甜。
黑松露忌廉野菌湯
Set Dinner 加40元可轉,黑松露很香,感覺清新。

Pink side beach

炭燒美國安格斯肉眼8安士 $258

抹茶流心撻配雲呢拿雪糕( 加$40)
2017-02-26 794 瀏覽
同老婆整完車經過聯和墟搵嘢食,入到嚟環境係幾好既....我哋叫咗兩個set, 一個安格斯牛朳,一個羊架...餐湯:蕃茄乜鬼湯,正常啦牛:又薄又無牛味,鹽都無落,得濃味羊:係幾好味,但得兩支,唔值... 底有唔知乜鬼菜,藥材味.... 甜品:芒果味太假,有啲似藥水,蛋糕底比例錯哂總括嚟講.... 我會食花園或朳王... 食物好過佢,價錢抵過佢....... 咁我點解要食佢呢?其實點解要200字先可以俾整體評分?我唔係寫手.. 未必會用咁多時間寫咁多字,但我搵嘢食時反而會刻意睇劣評,因為我覺得劣評較真,請考慮更改此規則
同老婆整完車經過聯和墟搵嘢食,入到嚟環境係幾好既....

我哋叫咗兩個set, 一個安格斯牛朳,一個羊架...

餐湯:蕃茄乜鬼湯,正常啦

牛:又薄又無牛味,鹽都無落,得濃味

甜品:芒果味太假,有啲似藥水,蛋糕底比例錯哂

安格斯肉眼
是日甜品
2017-02-16
2017-02-09 2547 瀏覽
柏斯座落在聯和道1號,就在寧靜的街角上,選址也別具情調。是晩與家人二人到此晩餐,也許是平日的關係,等了一會兒便可入座。餐廳環境幽暗,充滿浪漫的氣氛,適合戀人到此燭光晩餐。有趣的是,鄰座的好好先生,帶了家中的兩位小情人到此用餐,見小朋友一臉滿足,相信這樣的環境也能帶給小朋友不一樣的體驗。侍應生送上餐湯和麵包:麵包新鮮香脆,配上熱騰騰的餐湯,伴隨美味的食物,惀快的晩上正式開始。二人點了:炭燒美國肉眼8安士--家人點的牛扒,上桌時傳來陣陣的炭燒味,配菜擺放用心,牛扒Juicy不乾身,廚師掌握到9成熟的要求,牛味很濃。西西里海鮮燴意大利飯--見鄰座點這道菜賣相吸引,不愛吃飯的我,點了這個燴飯,飯面上放滿海鮮,有青口,鮮魷等,飯粒香軟,配上濃濃的海鮮汁,我忍不住全部吃光了,非常好吃。芝士餅有濃濃的芝士味,餅上的水果新鮮度十足。埋單:二人約$470,想在粉嶺區找間有情調、寧靜的餐廳享用燭光晩餐,而且食物、服務也在水準之上的餐廳,這裏是個不錯的選擇。不太愛西餐的我,也在此渡過了一個愉快的晩上。

侍應生送上餐湯和麵包:
二人點了:
芝士餅有濃濃的芝士味,餅上的水果新鮮度十足。

2016-12-02
  • 西西里海鮮燴意大利飯
2017-02-08 1169 瀏覽
大老闆請食開年飯,當然要搵返間高級餐廳先可以襯得起大老闆嘅尊貴身份其實經過聯和墟一直都好想食呢間餐廳,奈何我呢啲窮人真係食唔起今次可以滔光食呢間餐廳真係要好多謝大老闆呢間係一間full service 嘅餐廳。由落單果下已經感受到。落單既時候會有一張紙記低哂邊個位叫咩餐或飲品,所以食物或飲品到嘅時候唔會聽到“邊位叫左牛扒架?”“邊位叫凍咖啡架?”一坐低就有任食嘅餐包仲有用黎點餐包嘅醬。中間係醋,右邊係橄欖油好濃南瓜味嘅南瓜湯羊架叫左7成熟。我覺得呢個熟度幾好,食落軟硬度啱啱好(5成我個人覺得太生),完全唔覺得騷羊架點埋呢2個醬完全係更上一層樓。我個人黎講就鍾意左手邊嘅薄荷醬,甜甜地配埋羊架正到暈pizza配料揀左磨菇同藍芝士。食落唔會成口芝士味,個味道剛剛好。加埋巴拿火腿正牛扒揀左7成熟。有同事叫左5成熟我覺得太生...呢個食落好重炭燒味,軟硬度剛好,唔會韌
今次可以滔光食呢間餐廳真係要好多謝大老闆

一坐低就有任食嘅餐包
任食任添的餐包
仲有用黎點餐包嘅醬。中間係醋,右邊係橄欖油
點餐包用嘅醬
2017-02-02
點羊架用的薄荷醬芥茉醬
牛扒
2016-12-24 1166 瀏覽
焦糖燉蛋上層鋪左焦糖香脆嘅粒粒,細細粒但味道都幾濃味;而燉蛋味道好香蛋味,味道唔算好甜,上層仲有燒焦左嘅糖,味道有陣焦燒味道,配埋上層嘅焦糖粒粒一齊食,香滑嘅燉蛋配上香脆粒粒,口感豐富!香筍鱸魚配秘製汁(special order)廚師都會用每日最新嘅材料製作而成,每日嘅餐單唔同,今日依個鱸魚,味道有少許魚香味,質感較實身,外皮香脆,配埋醬汁提提香味,調味簡單,原汁原味,特別提提佢嘅香筍,非常大條,味道好香甜,又爽口,材料好新鮮!
焦糖燉蛋
香筍鱸魚配秘製汁(special order)
2016-12-14 917 瀏覽
無花果啤梨蜜糖沙律($128)無花果好新鮮清甜,啤梨亦都好甜,比較少食到用蜜糖而唔係黑醋既沙律,全份沙律用既配料都好夾,食落清清地,做前菜岩曬。-黑松露雞肉卷配鵝肝($238)當天既廚師推介,賣相同味道都好有驚喜,煙肉卷住雞肉,中間仲包左大量黑松露醬,上面仲有一大舊鵝肝,配埋廚師自煮既牛油汁。食落雞肉好嫩,每啖都夾埋鵝肝食,味香而唔膩,正!-心太軟配薄荷碎朱古力雪糕($78)心太軟流心唔算澎湃,不過朱古力味好濃,食落好滿足,旁邊既雪糕係薄荷味,唔係一般甜品店叫開貨個種味,食落相當薄荷,配埋心太軟食就可以中和返朱古力既膩。坐外面既環境都好好,大聲啲講野都唔怕。
無花果啤梨蜜糖沙律($128)
黑松露雞肉卷配鵝肝($238)
心太軟配薄荷碎朱古力雪糕($78)
坐外面既環境都好好,大聲啲講野都唔怕。