2022-07-03 525 瀏覽
收工去APM行街後去了這間朋友推介的好餐廳Saniti,入到餐廳感覺好有浪漫氣氛餐廳,現場有民歌聽,唱得好有水準,真古不到小餐廳會有這節目,如果喜歡聽舊歌的朋友就會不錯的地方。我們叫了2個套餐: 前菜前凱薩沙律超好味道蘑菇湯都好飲烤德國豬手- 肉都好味道但個外皮就唔係脆皮嗰隻,有d失望。西班牙海鮮飯 -味濃多海鮮又新鮮,好食😋最後餐後甜品真係一般般了,無驚喜。整個晚餐的味道我覺得都不錯👍有歌聽,還最重要不限時間(最怕食飯限時段要走)。
我們叫了2個套餐:
前菜前凱薩沙律超好味道
蘑菇湯都好飲
烤德國豬手- 肉都好味道
但個外皮就唔係脆皮嗰隻,有d失望。
西班牙海鮮飯 -味濃多海鮮又新鮮,好食😋
最後餐後甜品真係一般般了,無驚喜。
整個晚餐的味道
2022-06-17
紀念日
是日沒有預約只是無意地在open rice看到此歺廳,而朋友亦在附近居住找個方便吧! 歺廳大門口並沒有大宣傳横額只是一般上楼梯設計毫不太顯眼,但位置超方便剛巧在往巧明街天橋OK便利店旁, 食物質数及外觀比美酒店級水準但價錢只收中低價,剛巧遇上菲藉歌手現場獻唱亦可点唱,適逢生日歺廳副經理送了杯特飲及upgrade了甜品给我們,歺廳並無限時用膳時間且非常有人情味,廚師及waitress都非常體貼,極力推廌性價比高的西餐! 歺廳座位有限盡量預約,值得一試及再試!
是日沒有預約只是無意地在open rice看到此歺廳,而朋友亦在附近居住找個方便吧! 歺廳大門口並沒有大宣傳横額只是一般上楼梯設計毫不太顯眼,但位置超方便剛巧在往巧明街天橋OK便利店旁, 食物質数及外觀比美酒店級水準但價錢只收中低價,剛巧遇上菲藉歌手現場獻唱亦可点唱,適逢生日歺廳副經理送了杯特飲及upgrade了甜品给我們,歺廳並無限時用膳時間且非常有人情味,廚師waitress都非常體貼,極力推廌性價比高的西餐! 歺廳座位有限盡量預約,值得一試及再試!
2022-06-17
生日
  • 豬手及牛肝菌湯
2022-05-03 337 瀏覽
在直播中介紹了這間餐廳,看見有live band 於是透過OpenRice 訂檯,非常方便。入口在OK 隔離,上一層便到。甫進入便聽到現埸Live band,氣氛高雅舒適,最重要是洗手間企理清潔。食物方面大部份是有水準的,食客還有機會自煮卡邦尼意粉,小朋友非常開心。我們點了一個$1288的三至四人餐,好足分量,略嫌龍蝦湯不夠杰,蝦肉不夠多,其他食物都好味,甜品又多,現在還免收開瓶費。總括而言是間勝價比高的餐廳,絕對值得一家大細或情侶book 枱進餐的地方。👍👍

2022-05-01
2022-03-10 359 瀏覽
呢間新開樓上西餐廳嘅大廚曾經任職於高級酒店,令小編心生期待😌,菜式以扒類為主,環境復古雅致,夜晚黎食仲有Live Music聽🎷,幾有節日氣氛🎄❤️😬,我地叫左兩個$298 dinner sets,有煙三文魚凱撒沙律🥗、前菜三文魚他他🌮或鵝肝醬多士 ,餐湯 🫕有法式龍蝦湯🦞或者蘑菇忌廉湯,飲品有Coffee / Tea仲有甜品🍮添!▫️ 鵝肝拼牛柳鵝肝肥美,幾厚又大件,入口即溶,再跟埋7成熟既牛柳,啖啖充滿肉汁夠嫩口▫️寶雲酥紐西蘭羊架烤羊架有三大件,面層塗抹左芥末醬、麵包糠同香草🌿來焗,層次感十足,大概7-8成熟,淋身唔韌▫意大利巴馬臣芝士卡邦尼意粉最有誠意嘅一道菜❤️因為大廚👨🏻‍🍳係你面前直接煮,先將洋蔥🧅同芝士🧀等爆香,意粉炒熱,再加入兩大隻蛋黃,然後放入用火槍燒過既巴馬臣芝士🧀,聞落超香濃芝士味,不過食落比較乾身,能夠更creamy更好

▫️ 鵝肝拼牛柳

▫️寶雲酥紐西蘭羊架

▫意大利巴馬臣芝士卡邦尼意粉
2021-12-21
2022-03-01 292 瀏覽
Lunch 時間自己走去哩間嘢買外賣自取,我選擇了銀魚柳水牛芝士薄餅,落單員話薄餅是即叫即焗,要等約15分鐘,當時得我一個叫外賣,在等的時候我見廚師焗緊薄餅。不到15分鐘攞到薄餅走人,用約8分鐘時間返到公司,打開薄餅盒裏面的薄餅是凍的,仲要係不是我選擇的銀魚柳薄餅還要少咗一塊,唔好話俾我知攪錯咗囉,因為當時我睇住廚師同整外賣嗰位店員做嘢,外賣只得我一個,仲要我等差不多15分鐘,我絕對不會幫襯哩間咁嘅嘢買外賣囉,我諗緊唔知係唔係有客食唔哂,唔好浪費賣俾其他人,因為無可能少咗一塊薄餅,本來想拎返去換,但夠哂鐘開工,火🔥都滾埋!完
外賣自取
2022-02-08 258 瀏覽
英式下午茶兩位有鵝肝醬多士,煙三文魚三文治,法式焦糖燉蛋,忌廉泡芙,紐約芝士餅,意大利提拉米蘇etc))) 仲包兩杯餐茶,真係非常之豐富,當然唔能夠同貴價afternoon tea set相比,但絕對係worth of money。日式蒲燒鰻魚粒炒飯配吉列大蝦🍤炒飯粒粒分明,鰻魚足料大件,保留口感,配上香味十足嘅鰻魚汁及鬆炸大蝦,絕對係性價比高。朱古力心太軟拼芝士餅心太軟即叫即焗,所以製作需時,但熱辣辣的心太軟係絕對值得等候。芝士餅軟滑,雖然芝士味唔太濃郁,但奶香味滿分,入口順滑。

日式蒲燒鰻魚粒炒飯配吉列大蝦🍤
日式蒲燒鰻魚炒飯拼吉列大蝦

日式蒲燒鰻魚炒飯拼吉列大蝦
朱古力心太軟拼芝士餅
✅Satini呢間係一間工廈樓上新開既西餐廳裝修好有外國餐廳既風格 有唔少卡位坐得好闊落添👍🏻 環境超好 好高級既感覺現場仲有樂手即席表演 成件事好有氣氛😚估唔到係觀塘工廈餐廳都有係中環高級餐廳既feel🤣🔆晚市套餐 $238🔷鮮果煙雞肉沙律沙律份量都好多 煙雞肉切成條加埋唔同既水果 例如菠蘿 哈密瓜 士多啤梨等再用沙律醬一齊撈埋食 好新鮮好開胃做飯後前菜唔錯👍🏻👍🏻🔷芝士焗蠔兩隻焗蠔係即叫即焗㗎 所以熱辣辣😚焗蠔都幾大隻 而且好juicy 連埋芝士沙律醬一齊焗咁樣既配搭好夾 好濃郁芝士味👍🏻香得黎又唔會太咸😋🔷牛肝菌湯/龍蝦湯有兩款餐湯可以選擇牛肝菌湯菇菌味較濃 仲有唔少菇蓉係入面真材實料👍🏻👍🏻 落左啲忌廉一齊煮個湯 所以都好creamy😚龍蝦湯好香甜 好濃龍蝦味 味道唔咸👍🏻仲有蒜蓉包配埋一齊食添🔷美國安格斯西冷西冷牛扒比我想像中大塊啊 食落好軟腍 完全唔鞋 仲有少少牛筋添🤣 中間仲有粉紅色添😍 個醬汁係燒汁又有少少菇菌味 仲配埋薯角同沙律菜 完全唔使驚食唔飽😝🔷甜品&飲品🔆西班牙辣肉腸薄餅 $188薄餅都係即叫即整 所以係新鮮熱辣出爐㗎😍佢呢到既薄餅係薄批 食落似食緊c
✅Satini

味道: 3.5/5
賣相: 3.5/5

地址: 觀塘駿業街66號巧運工業大廈一樓C室

2022-01-06 178 瀏覽
星期日去觀塘行街,夜晚男友帶左我去一間隱世西餐食野,估唔到又幾高質,有得一邊食野一邊聽歌,食都食得好開心。野食方面都幾好,又多選擇。>法國龍蝦濃湯:個湯好濃郁,好重龍蝦味,不過質地較稀,同埋如果有龍蝦肉就會更好,蒜蓉包點住湯食,都幾好味。>凱撒沙律:沙律菜新鮮清甜,食落好開胃。>白菌薯蓉焗法式田螺:田螺其實即係蝸牛,味道香滑軟淋,薯蓉充滿黃油香味,口感濕潤。>香蒜橄欖油活蜆香草炒意粉:大蜆肥美鮮甜,用上牛油同蒜粒爆香,再加意粉炒到乾身,簡簡單單咁已經唔錯。>迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒:豬鞍味道較濃郁,因為有脂肪,煎出黎唔會太乾,食落好juicy又好味。另配有薯角,新鮮熱辣辣炸起,咬落外脆內軟。>tiramisu:咖啡味重,食落有層次感,入口香滑柔和,微微的甜度,食成件都唔會有負擔!>意大利果凍雪糕:第一次見咁得意既雪糕,味道還好,但打卡幾靚。另外仲有特飲,味道清新微甜。
星期日去觀塘行街,
夜晚男友帶左我去一間隱世西餐食野,
估唔到又幾高質,
有得一邊食野一邊聽歌,
食都食得好開心。

野食方面都幾好,又多選擇。

>法國龍蝦濃湯:個湯好濃郁,好重龍蝦味,
不過質地較稀,同埋如果有龍蝦肉就會更好,
蒜蓉包點住湯食,都幾好味。

>凱撒沙律:沙律菜新鮮清甜,
食落好開胃。

>白菌薯蓉焗法式田螺:
田螺其實即係蝸牛,味道香滑軟淋,
薯蓉充滿黃油香味,口感濕潤。

>香蒜橄欖油活蜆香草炒意粉:
大蜆肥美鮮甜,用上牛油同蒜粒爆香,
再加意粉炒到乾身,
簡簡單單咁已經唔錯。

>迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒:
豬鞍味道較濃郁,因為有脂肪,
煎出黎唔會太乾,食落好juicy又好味。
另配有薯角,新鮮熱辣辣炸起,
咬落外脆內軟。

>tiramisu:咖啡味重,食落有層次感,
入口香滑柔和,微微的甜度,
食成件都唔會有負擔!

>意大利果凍雪糕:第一次見咁得意既雪糕,
味道還好,但打卡幾靚。

另外仲有特飲,味道清新微甜。
  • tiramisu
  • 迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒
2022-01-04 132 瀏覽
新一年第一個post想記下一間特別嘅西餐廳佢位於工廈之間係主打懷舊風嘅西餐廳一入餐廳已經俾歌聲吸引左!呢度原來有駐場歌手演繹英文金曲好有feel呀!歌手自彈自唱勁有情調睇下餐牌就係正常西餐廳價錢算合理龍蝦湯非常濃稠聞到好香海鮮味牛肝菌忌廉湯濃濃菇菌味又有咬口意大利風乾火腿拼哈蜜瓜火腿油潤軟身鹹香非常配上哈密瓜同食好滋味呀!除左哈密瓜外仲有其他幾樣水果包括有芒果菠蘿等等同火腿又幾夾喎👍香煎挪威三文魚扒拼鵝肝兩樣都係油脂豐腴嘅食物魚油同鵝油兩樣真係不相伯仲同樣入口甘香魚肉嫩滑鵝肝外脆內軟真係人間美味~烤德國鹹豬手豬手勁有份量!外層烤得焦脆切落去有清脆響聲添!豬手味濃配上酸椰菜食味道正宗👍旁邊仲有大大塊脆薯餅都係不容錯過薯餅炸得金黃香脆薯蓉味香沾黑椒汁食仲惹味!聽下英文舊歌食下懷舊西餐感覺都幾特別!
新一年第一個post
想記下一間特別嘅西餐廳
佢位於工廈之間
係主打懷舊風嘅西餐廳

一入餐廳
已經俾歌聲吸引左!
呢度原來有駐場歌手演繹英文金曲
好有feel呀!
歌手自彈自唱

真係人間美味~

烤德國鹹豬手
豬手勁有份量!
外層烤得焦脆
切落去有清脆響聲添!

豬手味濃
配上酸椰菜食
味道正宗👍
旁邊仲有大大塊脆薯餅
都係不容錯過
薯餅炸得金黃香脆
薯蓉味香
沾黑椒汁食仲惹味!

聽下英文舊歌
食下懷舊西餐
感覺都幾特別!

2021-12-29
餐廳環境唔錯,仲有樂手現場彈結他唱住經典嘅英文歌🎸,令人可以好relax咁樣喺度食嘢,餐廳服務都好好,值得下次再嚟!🥳〈法國龍蝦濃湯〉🦞🫕每一啖都係好濃郁嘅龍蝦味道,飲得出廚師真係真材實料熬製咗好耐,飲完一碗都仲有一種意猶未盡嘅感覺。〈煙三文魚凱撒沙律〉🐠🥗沙律比起出邊食嘅賣相有啲唔同,原因係佢哋將煙三文魚切成一條條粗條,同平時一塊塊嘅口感好唔同,生菜都好新鮮,值得一讚嘅係佢俾嘅沙律醬份量好夠,每塊菜都沾有醬汁。〈蒜香香草焗美國生蠔〉🦪以$28每隻生蠔嘅價錢來講真係超級出色同埋抵食,呢款生蠔係長幼身,鋪滿蒜蓉粒去焗,唔會覺得好乾之餘,仲食到生蠔嗰種鮮味。〈寶雲酥紐西蘭羊架〉🐑🍖四支骨嘅羊架冇切開上碟,所以賣相非常吸睛,羊架肉質嫩,證明烹調嘅時間啱啱好,好有羊肉嘅味道,但係亦都唔會太羶。〈香蒜橄欖油活蜆香草炒意粉〉🐚🍝廚師真係好重手!原因係我食完碟意粉,仲有好多蜆剩返未食,意粉硬度適中,呢個份量來講都真係性價比高㗎!〈意大利果凍雪糕〉🍨〈意大利提拉米蘇〉🍰呢兩款都係餐廳推介嘅甜品,前者係餐廳嘅用心製作,喺出邊好少可以食到,雪糕又或夠晒濃味。後者更加適合Tiramisu愛好者,味道正宗之餘

〈法國龍蝦濃湯〉🦞🫕

〈煙三文魚凱撒沙律〉🐠🥗

〈蒜香香草焗美國生蠔〉🦪

〈寶雲酥紐西蘭羊架〉🐑🍖

〈香蒜橄欖油活蜆香草炒意粉〉🐚🍝

〈意大利果凍雪糕〉🍨〈意大利提拉米蘇〉🍰
呢兩款都係餐廳推介嘅甜品,前者係餐廳嘅用心製作,喺出邊好少可以食到,雪糕又或夠晒濃味。後者更加適合Tiramisu愛好者,味道正宗之餘,仲好好味,真係唔可以唔試㗎呢款!
2022-01-01 112 瀏覽
香港懷舊西餐廳買少見少, 最近在觀塘開了一間充滿懷舊色彩西餐廳,有駐場歌手唱經典英文金曲,你亦可點唱,非常浪漫,裝修高級,皮枱布及皮凳,枱上擺上好有特色的土耳其燈,極適合情侶約會地方。聖誕節有套餐,前菜餐湯有蒜蓉包、龍蝦湯及蘑菇湯,三文魚沙律菜🥗亦都新鮮主菜有黑椒牛柳配薯餅,牛柳軟腍,肉質亦豐富, 黑椒入味肉質鮮嫩。西班牙臘肉腸三文魚巴拿馬火腿薄餅🍕口感十分豐富,雖然是厚批但都好脆口,份量相當多,滿足多種願望。席間示範炒黑松露卡邦尼意粉,用巨型意大利巴馬臣芝士澆溶,加入意大利粉炒,芝士味融入其中,聞起極度香濃。

西班牙臘肉腸三文魚巴拿馬火腿薄餅🍕

2021-12-30 95 瀏覽
套餐很丰富,性价比高,有凯撒沙律,牛肝菌汤,龍虾汤,还有八隻大大的美国焗蠔,单头盤已经很吸引了斧头扒肉質嫩很大件,仲有pizza和卡邦尼意粉,Pizza超好吃,是西班牙辣肉腸,吃到意粉已很饱了,但仍然忍不住诱惑,甜品一流是朱古力心太軟,足4位用,还有很多餐种类,看到都想试,这套餐才$1080,每人平均消费才$250,单斧头扒已值了,很多餐厅斧头扒都成千元一件,这套餐还包括那么多食品,足料,酒店级水平,超值,还有歌手唱歌
2021-12-28 123 瀏覽
見到呢間新開既西餐廳幾有Feel🎶 裝修有點經典 歐陸式既玻璃燈好奪目💡似一間高級扒房🤣 老闆都好友善同健談 好似老式餐廳見到既風景🍴本來想叫兩個餐試下 咁啱見到有聖誕特餐 二話不說就選擇了🎄⭐️ 鵝肝醬多士拼三文魚他他 🍣多士小巧精緻🍞 兩口食完剛剛好 鵝肝醬同三文魚同樣充滿鮮味🍣⭐️ 煙火雞鮮果沙律 🥗火雞帶點煙燻味道 有聖誕氣氛🐔 沙律以水果為主 意外食到有蜜瓜🍈⭐️ 牛菌忌廉湯 🍄Creamy得黎唔會搶走蘑菇的味道😚⭐️ 法國龍蝦濃湯 🦞飲到龍蝦嘅鮮味 🌊感覺到用咗真材實料去煲🔥⭐️ 鵝肝拼牛柳 🥩又有鵝肝真係好邪惡啊😈 半溶既鵝肝油香恰到好處 🤩令到Juicy既牛柳更加滋味 牛柳肉汁好多 不用多加燒汁已經夠味道😋⭐️ 卡邦尼意粉 🍝有得食仲有得睇Table Side表演🤣 廚師攞出一大塊Parmesan Cheese 混到意粉中 🧀每一口都嚐到濃濃的芝士香⭐️ 美國黑豚肉豬扒 🐷豬扒厚切得來唔會乾 煎到剛剛好的嫩粉紅色💓⭐️ 朱古力心太軟 🍫朱古力味道好濃厚 🤎 半溶既流心真係好吸引呢

⭐️ 鵝肝醬多士拼三文魚他他 🍣

⭐️ 美國黑豚肉豬扒 🐷
豬扒厚切得來唔會乾 煎到剛剛好的嫩粉紅色💓

⭐️ 朱古力心太軟 🍫
朱古力味道好濃厚 🤎 半溶既流心真係好吸引呢
👧🏻😋👅🍽✨Satini 時尚Cafe (觀塘駿業街)樓上高質新張西餐廳😋-❤️有高質live music, 懷舊既英文歌好浪漫, 皮枱布同皮凳, 完全中晒我心目中去dating既餐境環境🥰❤️聖誕裝飾好有氣氛, 另外每枱上既土耳其燈好有特色❤️佢其實有好多套餐比較抵食, 聖誕二人餐$288都有 (其他食評有餐牌相, 我叫左太多冇位唔po了)! 但我地都嘴刁, 全部單叫, 送左是日餐湯同蒜蓉包-🍄🥣🧄🥖 是日餐湯磨菇湯 & 蒜蓉包✨菇粒好細碎, 個湯好滑✨用左薯仔蓉代替麵粉, 所以個湯更有質感同唔會成陣粉味✨蒜蓉包好脆勁多蒜蓉-🥓🍈巴馬火腿伴蜜瓜 $118✨parma ham捲成花花形狀, 唔算好有油香但係鹹香同滑既✨蜜瓜勁甜勁多汁-👨🏻‍🍳🔥🥩 桌前火焰黑椒美國牛柳 $228✨大廚走出黎用餐車即煎牛柳, 又用酒噴晒火咁睇得開心既✨仲同我地會有交流, 例如問我地生D好唔好🤣 最後係大約四成熟超好味😋✨老實講個牛柳一定唔係好premium既肉, 但佢整得超好, 肉好腍, 熟度又岩岩好, 2百幾蚊夫復何求-🌿🐖迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒 $228✨帶骨豬鞍好厚切但唔柴嫁, 近邊位有筋好正🤤✨只需少少
👧🏻😋👅🍽✨
Satini 時尚Cafe (觀塘駿業街)
樓上高質新張西餐廳😋
❤️聖誕裝飾好有氣氛, 另外每枱上既土耳其燈好有特色

🍄🥣🧄🥖
是日餐湯磨菇湯 & 蒜蓉包
✨菇粒好細碎, 個湯好滑
✨用左薯仔蓉代替麵粉, 所以個湯更有質感同唔會成陣粉味
✨蒜蓉包好脆勁多蒜蓉
🥓🍈
巴馬火腿伴蜜瓜 $118
✨蜜瓜勁甜勁多汁
巴馬火腿伴蜜瓜

👨🏻‍🍳🔥🥩
桌前火焰黑椒美國牛柳 $228
✨大廚走出黎用餐車即煎牛柳, 又用酒噴晒火咁睇得開心既
桌前火焰黑椒美國牛柳

🌿🐖
迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒 $228
✨帶骨豬鞍好厚切但唔柴嫁, 近邊位有筋好正🤤
✨只需少少用rosemary煮過既燒汁就已經帶到肉質鮮味
迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒

🇮🇹🫕🍝
純正意大利巴馬臣芝士卡邦尼意粉 $198
✨又係桌前😍 大廚首先用火槍燒熱左D芝士, 再將有芝士碎既意粉放落去撈
✨重點最後又係交流環節, 問我地使唔使要多D芝士🤣 我地又lur飯應
✨所以意粉面勁多刮出黎既芝士😍佢個芝士好香濃, 但鹹味唔重, 所以食多都唔會太漏, 好正
純正意大利巴馬臣芝士卡邦尼意粉

🇮🇹🍡🍨
意大利果凍雪糕 Cassata Ice-cream $38
✨Cassata雪糕係意大利傳統甜品, 重點就係colourful既雪糕同埋橘子果乾做餡
✨個邊貌似海綿蛋糕, 但其實都係雪糕黎嫁, 好特別
✨中間橘子果乾酸酸地, balance果成舊甜到入心既雪糕; 個底仲有焦糖醬同士多啤梨醬好繽紛

🍹🍊🍓
甜蜜柚子 $38
少女心士多啤梨 $38
✨其實兩杯野飲都係果味梳打, 但個名咁好聽就叫黎飲下啦, 又都唔錯
✨梳打好夠氣, 果味除左syrup都有果肉粒沉底, 攪勻飲都好夠甜

加一服務費
巴馬火腿伴蜜瓜
桌前火焰黑椒美國牛柳
迷迭香燒美國豬鞍斧頭扒
純正意大利巴馬臣芝士卡邦尼意粉
2021-12-24 96 瀏覽
聖誕前食下西餐,揀咗間有駐場歌手嘅餐廳,可以一路聽歌一路享受美食🍽🎶。.🎄X’MAS SET $288/位.🔸煙火雞鮮果沙律煙火雞片味道鹹香,底下係大量蘋果同埋菠蘿粒,味道酸甜開胃。.🔸龍蝦湯/牛菌忌廉湯龍蝦湯蝦膏味道濃郁,質地稠身。蕃茄嘅酸味好重,鹹度都幾高。第一啖都幾有衝擊🤣。忌廉湯有唔少菇菌嘅顆粒,亦有陣陣黑松露油嘅香氣。相對嚟講忌廉湯比較出色。.🔸卡邦尼意粉意粉煮至al dente,沾滿濃厚嘅芝士醬汁。仲有唔少大粒爽口嘅蘑菇。.🔸美國黑豚肉豬扒/美國牛柳/挪威三文魚扒我哋分別揀咗豬扒同牛柳。豬扒煎得嫩滑又多汁。牛柳肉味香濃,軟嫩多汁。薯條新鮮炸起,加啲黑椒會更好味。.🔸Chocolate Volcano做到流心效果,可惜朱古力太甜膩。

🎄X’MAS SET $288/位
🔸煙火雞鮮果沙律
煙火雞片味道鹹香,底下係大量蘋果同埋菠蘿粒,味道酸甜開胃。

🔸龍蝦湯/牛菌忌廉湯

🔸卡邦尼意粉

🔸美國黑豚肉豬扒/美國牛柳/挪威三文魚扒

🔸Chocolate Volcano
做到流心效果,可惜朱古力太甜膩。