2013-04-16
陳金:旺泰絕對係我係西貢嘅「BEST CHOICE」, 平靚正, 水準永遠保持, 大細MAY姐又NICE!坐係巷仔食, 人來人往, 又熱鬧又有FEEL!冬蔭公:好香好辣, 始終係泰國人整先整得好, 沒有太多的椰醬, 不會過甜, 好中意呢個味道,正!生蝦:每次都好新鮮嘅蝦, 當然蝦只要新鮮就好, 但加上秘製嘅汁, 酸酸辣辣, 夾住片辣椒同蒜片食, 無得頂!好味道!炒河粉:其實泰國用嘅醬油同印尼用個隻係咪一樣呢?真係唔知, 總之大家都好味道, 河粉炒得好夠味, 咸味同甜味都好夠又唔會太誇張, 食一啖就係咁食, LIKE!海南雞:招牌菜啦直頭!雞的肉質偏硬, 但味道是好的, 而且啖啖肉, 皮下冇肥膏, 油飯做得很香, 如果你中意食飯麵,食一碟可能真係唔夠皮.最中意都係個黑醬油, 錦上添花!!
坐係巷仔食, 人來人往, 又熱鬧又有FEEL!