2020-07-09 386 瀏覽
有一日去深水埗見到呢間野諗住入去試返個下午茶!但係上網完全搵唔到呢一間嘅顏色資料, 所以就決定試吓啦!門面都幾得意😎有個小型木拉門 ,路線都好復古舖頭入邊有唔同嘅壁畫 設計都幾有特色餐牌掛咗喺後面,仲有啲鈎俾人hold住個袋。叫咗一個咖喱雞腿飯🍛,配菜花生同魚乾仔都好好食!綠色嘅飯我冇記錯係斑斕味嘅,其實個班蘭味唔算好突出,不過打卡就好特別啦!另外再叫咗一個拌麵,好特別嘅係佢嘅配料撈埋一齊真係幾好食!如果平時食得辣嘅人可以叫多少少事後仲叫咗一杯凍既拉茶 但係我就冇影相啦我就覺得定義奶茶同拉茶好唔好飲,一叫走甜就會試到!而係呢一度飲拉茶就係麻麻哋啦 冇乜奶味同茶味‼️呢兩個餸我就未必會再食啦,但係下次就有興趣試吓佢啲喇沙!
有一日去深水埗見到呢間野諗住入去試返個下午茶!
但係上網完全搵唔到呢一間嘅顏色資料, 所以就決定試吓啦!

門面都幾得意😎有個小型木拉門 ,路線都好復古

舖頭入邊有唔同嘅壁畫
設計都幾有特色

餐牌掛咗喺後面,仲有啲鈎俾人hold住個袋。

叫咗一個咖喱雞腿飯🍛,配菜花生同魚乾仔都好好食!
綠色嘅飯我冇記錯係斑斕味嘅,
其實個班蘭味唔算好突出,不過打卡就好特別啦!

事後仲叫咗一杯凍既拉茶 但係我就冇影相啦
冇乜奶味同茶味

2020-06-26
2020-07-08 338 瀏覽
千其唔好話我癲但可以話我傻。以個星期我又再次尋找我家鄉的味道啦只因太掛住但又唔可以回鄉食我懷念的味道。今日我又舊地重遊去返之前最近我家的以間馬來西亞Bagus Bagus #馬來西亞文即係"好好"嘅意思啊! 我記得我同老公第一次食個時係食晚餐。咁今日訓醒已經係中午。。當然整個午餐啦。同老公去到目的地。。點知他心急又肚餓行咗去隔離嗰間食豬手麵。。。我即刻就隘住他。。係隔離嗰間啊真係俾他激死。一肚餓就咩都唔理。人哋個門口好明顯就係中國怡保風味的設計,有古時個種半吊推門與紅紅招牌寫住馬來西亞文 "Kopitian"= "咖啡店#間餔咁靚都可以睇唔到。激死 🤨我急急就推門拿位先。好彩都唔係好多人等緊檯。等多兩檯就到我哋啦。🤩理面設計唔洗講。。十足返咗鄉下咁有曬親切感。有好多木牌寫住d餸名同時又有D 舊怡保街照片。唉。。真係解我的思鄉病啊🤭🥰我唸等咗10分鐘就有哥仔叫我哋進坐囉。我都沒有時間睇曬d掛牆餐牌。🤣🤣好啦拿咗個Menu 。。我skip 肉骨茶先因為之前食過。港式口味,如果您未試過食過可以試下。因為藥材味道唔係好重。而我就特別鐘意重藥材口味。不過佢哋一有好多唔同豬部位d餸可以揀。可以一

我即刻就隘住他。。係隔離嗰間啊

我唸等咗10分鐘就有哥仔叫我哋進坐囉。
我都沒有時間睇曬d掛牆餐牌。🤣🤣好啦拿咗個Menu 。。我skip 肉骨茶先因為之前食過。港式口味,如果您未試過食過可以試下。因為藥材味道唔係好重。而我就特別鐘意重藥材口味。不過佢哋一有好多唔同豬部位d餸可以揀。可以一試。其實他嘅肉骨茶都好過我食過之前嗰幾間咖啦。

我又再次Encore食辣死妳媽加魷魚sambal。。講解下先Nasi Lemak#馬來西亞文; sambal#類似香港XO醬。不過我哋就會用向肉類或者海鮮類加以個辣醬煮,理面有羅望子與馬來西亞馬來盞。如果係地道人煮以個餸係可以煮的超級好食囉。😆 跟著再點杯熱拉茶。小食沙嗲肉寸,炸豆卜與馬來西亞Rojak 醬。老公又係點咗喇唦米粉+黃油麵與凍拉茶。

我真心覺得d餸都出的快。10分鐘到就送嚟啦。唉!點解我個椰漿飯係綠色咖。。中好綠喔。再睇個牌。唉呀我冇睇到係班蘭醬椰漿飯
個魷魚。。係水魷唔係我唸個隻白色小鮮魷加埋個sambal 辣醬煮。好彩小魚仔與花生同住打辣死您媽醬係正常。😅見咁少辣醬邊夠我食啊。快快問有冇的加。😜個啊妹好好即刻就拿多碗俾我。我唸個飯保持原味椰漿飯更好囉。杯啦茶好喝,係淡淡茶香味與有泡泡。。係拉出嚟咖,喝個時係滑好多
。。沙嗲有驚喜,原來它更足向馬來食沙嗲一定會有嘅side dish(小黃瓜與小洋蔥)。個醬好香花生味與辣味溝埋好正。同埋嗰小洋蔥食。唉呀係家鄉的味道啊😚
再加上我點嘅炸豆腐與花生碎滲向面。。與Rojak 醬撈埋一齊食。以個要推*食落個豆腐好脆口與花生粒同個醬真係好濃郁襯到絕! 😋😋😋

老公個碗喇唦就係咖哩雞,豆卜與薯仔。。好香又有濃濃的咖哩味。正 ! 🥰🥰🥰 。好味 ! 不過老公就話杯凍拉茶麻麻地。。🤣當然啦。拉茶要喝熱啦。唔識食

老公找數食咗280+幾。。都算ok 。係我貪心想食多多。。事實真係好鬼飽與滿足😋😋😋哈哈! 下次我要試Asam laksa 😍 homesick 解藥再嚟過。。
沙嗲,炸豆卜與rojak 醬,咖哩雞喇唦油麵與米粉
2020-07-04
10 分鐘 (堂食)
沙嗲,炸豆卜與rojak 醬,咖哩雞喇唦油麵與米粉
  • 馬來亞拉茶
  • 娘惹喇沙
2020-07-04 321 瀏覽
深水埗出名嘅馬來西亞🇲🇾餐廳我識兩間 一間係蘇媽蘇媽 另一間就係捌哥捌哥今次就試左個咖央多 佢有分有奶油同淨咖央嘅version 緊係揀有奶油啦!!!試左呢個真係無得返轉頭!個咖央同塊奶油好夾🤯🤯成個多士係serve cold 但好好食😋好脆 個咖央份量又剛剛好 唔會太甜✨✨✨食完真係大滿足 最緊要佢唔貴 只係 $29蚊另外叫左個肉骨茶細渗($95)🥣 原來可以任飲湯 真係好爽 然後店員好細心咁介紹要點食 有咩汁要點之類 佢個湯啲料幾唔錯 有🐷豬腩肉 豬腸 豬肚 同豬手 樣樣都唔肥膩 但又有少少肥 有返個口感同味道最後就叫埋個怡保芽菜雞飯🐔🍚配啦~~佢有個薑黃雞飯 個飯落左少少薑渣!呢個要讚 因為係會加返啲口感落去 個飯好上個薑黃粉 不過如果隻雞🐔可以再滑啲就完美啦⋯⋯間舖衛生做得幾好 有俾消毒餐具嘅濕紙巾我地 所以食得好放心
深水埗出名嘅馬來西亞🇲🇾餐廳我識兩間
一間係蘇媽蘇媽 另一間就係捌哥捌哥

間舖衛生做得幾好 有俾消毒餐具嘅濕紙巾我地 所以食得好放心
細渗
怡保芽菜雞飯
2020-07-03 220 瀏覽
🐾 捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳 (深水埗)🐾-辣死你嗎(椰漿飯)配娘惹咖喱雞肉✔️$69乾拌麵✔️$58-辣死你嗎(椰漿飯)配娘惹咖喱雞肉:椰漿飯好香,綠色嘅飯係由斑斕汁整出嚟嘅,雞肉都好淋,唔會乾而且好入味👏🏻👏🏻👍🏻-乾拌麵:肉碎有好多,而且隻蛋係半流心嘅🤤所以我哋拮穿咗佢,撈埋個面一齊食超好食,而且味道都算重😍所以好啱重口味嘅人一試👍🏻🤣———————————————(非專業,完全跟據個人口味☺)食物:7/10環境:7/10服務:6/10人均消費:$100———————————————▪店舖名稱: 捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳 (深水埗)▪店舖地址:🔸 深水埗汝州街188號地下-----------------------
🐾 捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳 (深水埗)🐾
辣死你嗎(椰漿飯)配娘惹咖喱雞肉✔️$69
乾拌麵✔️$58

———————————————
(非專業,完全跟據個人口味☺)
食物:7/10
環境:7/10
服務:6/10
人均消費:$100
———————————————
▪店舖名稱: 捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳 (深水埗)
▪店舖地址:
🔸 深水埗汝州街188號地下
-----------------------
2020-06-21 564 瀏覽
本來來這邊是打算食蘇媽蘇媽, 但 一如所料,超級多人排隊,天氣太熱,唔想行來行去,所以就就來左後一條街的「捌哥捌哥」食(見裝修好似,應該同一集團?)叫左以下食品1)咖央多士可能我太麻煩,我覺得同奶醬多無異, 但色水吸引,香同味都欠奉,無斑蘭無椰味, 醬係稀稀的, 多士又烘得唔夠脆, 唯一可取,多士夠薄2)馬來亞拉茶有茶味, 同港式奶茶無異3)娘惹喇沙魚蛋都彈牙,蝦係冰鮮都預左,但無諗過係梅左,肉質一pat pat , 辣椒🌶️夠辣,但得陣椰味,滲滲的油麵好淋,米粉碎濕濕4)串燒(牛x2, 雞x1)全餐最正常嘅食物牛肉燒得剛好, 唔會up 雞肉都唔會鞋醬甜甜嘅,有少少辣,有陣花生醬味不過個洋蔥生上是正宗做法嗎👀?

叫左以下食品
1)咖央多士
咖央多士

2)馬來亞拉茶
有茶味, 同港式奶茶無異
馬來亞拉茶

3)娘惹喇沙
娘惹喇沙

4)串燒(牛x2, 雞x1)
全餐最正常嘅食物
串燒x3

牛肉燒得剛好, 唔會up

雞肉都唔會鞋

醬甜甜嘅,有少少辣,有陣花生醬味
不過個洋蔥生上是正宗做法嗎👀?

2020-06-19
2020-06-15 439 瀏覽
今日(15/6/2020)來深水埗買電子產品,路過此餐廳,見幾有特色及即上網睇食評,見唔錯,就入去食個下午茶。選了2份下午茶,半熟蛋+咖央多士及迷你蝦麵,另加$22,加多咗碗咖喱咖沙。餐茶選了怡保咖啡及馬來亞拉茶。半熟蛋掛住聽侍應介紹落調味食,唔記得影相咖央多士好脆口,略嫌太多牛油及斑蘭醬,知馬來西亞及新加坡的咖央多士都是這樣。咖喱咖沙都唔錯迷你蝦麵最好食,湯底好香,有濃濃蝦味,湯幾乎飲晒。咖啡甜了些,拉茶點了少甜,味道就啱啱好。

餐茶選了怡保咖啡及馬來亞拉茶。
半熟蛋掛住聽侍應介紹落調味食,唔記得影相

咖喱咖沙都唔錯
迷你蝦麵最好食,湯底好香,有濃濃蝦味,湯幾乎飲晒。
咖啡甜了些,拉茶點了少甜,味道就啱啱好。

咖央多士i

咖喱咖沙

迷你蝦麵

馬來亞拉茶

怡保咖啡

2020-06-15
迷你蝦麵
  • 檳城福建蝦麵
終於找到你了😭😭話說很久之前經過深水埗吃了一間好好味既馬拉餐廳,好正既肉骨茶😍可惜當時無記低餐廳名,之後係荃灣見倒一間風格好似既蘇媽蘇媽,以為係分店就興高采烈入去一試,點知味道差一截😒特別係肉骨茶有點帶苦😞喇沙味道一般....非常失望直至今日去深水埗才知道原來那間回憶中的美味叫捌哥捌哥❤️👍👍原諒我又係食到一半先影相📸但今次係好好味所以唔影唔得😂久別重逢所以叫左成檯野食:脆口翠綠的微辣玻璃尤魚蕹菜酸酸辣辣的亞參喇沙,非常野味又開胃好入味好好味既雞腳肉骨茶,終於找到你了😋❤️💕辣死他啦配咖喱魚,好多配料好豐富,醬汁好match,炸魚好脆,不是一般的白肉魚,肉質似青魚,但更有口應,非常好味😁最後唔少得一杯桔仔話梅水,酸甜口味好順口,上次都係點它,正呀❤️❤️💕以後想食馬拉菜要記住捌哥捌哥,希望快D開分店啦😍食得出的分別👍👍👍🤗

脆口翠綠的微辣玻璃尤魚蕹菜
酸酸辣辣的亞參喇沙,非常野味又開胃
好入味好好味既雞腳肉骨茶,終於找到你了😋❤️💕

2020-06-06
  • 亞參喇沙
  • 玻璃魷魚蕹菜
2020-04-30 1551 瀏覽
係深水埗睇完鋪當然係該區覓食,選人氣食店食晚餐😋今次選了捌哥捌哥,環境較大舒適,裝修有特色,適合打卡!馬拉菜食物較特別!終遊說到嘴刁大少 Raymond Hei Chan 大駕光臨🤣🤣以為晚市會少人,但都多人要等位!老公等位時,我就周圍逛逛睇鋪。原來 汝州街 都多美食餐廳,有些餐廳都幾full。等了20分鐘後,終於可以入鋪內等位區,一邊坐住等一邊選食物。間鋪好細心呀,安排座位俾人坐住等。因為限制令😷 關係,坐得較鬆動及唔駛同人搭枱😌 當然等的時間會較耐🤣 好多特色食物想試,最後選了細滲(雜錦肉骨茶)、娘惹喇沙、鮮牛油咖央多士,玻璃魷魚蕹菜,魚仔醬蘿蔔糕,仲送左辣魚蛋🌶 添(唔知點解呢)。🥪鮮牛油咖央多士:最緊要係唔會燶底又夠脆香口!醬料份量適中,牛油咖央好match,唔會有膩感👍😋🍲肉骨茶:有些藥材味,飲完唔會渴,我鍾意食豬手,豬肚及豬腸😋🍜娘惹喇沙:麵彈湯濃,滲滿辣味既豆卜好好食🐠魚仔醬蘿蔔糕:蘿蔔糕較淡,加點魚仔醬較香惹味🐙玻璃魷魚蕹菜:魷魚彈牙,蕹菜雖淡,適合連同醬汁一起食肉骨茶可無限refil(如果你有無限既胃)👍下次想日頭來試飲拉茶及其他美食!會再encore肉骨茶、娘惹喇沙
係深水埗睇完鋪當然係該區覓食,選人氣食店食晚餐😋

🍜娘惹喇沙:麵彈湯濃,滲滿辣味既豆卜好好食
🐠魚仔醬蘿蔔糕:蘿蔔糕較淡,加點魚仔醬較香惹味
🐙玻璃魷魚蕹菜:魷魚彈牙,蕹菜雖淡,適合連同醬汁一起食

肉骨茶可無限refil(如果你有無限既胃)👍
下次想日頭來試飲拉茶及其他美食!會再encore肉骨茶、娘惹喇沙、鮮牛油咖央多士👍😋 深水埗對於我地來講較遠,希望佢地快來港島區開分店😁

#MagicCherry攻飲食 🍒🍽 #MagicRaymond
#嘴刁Raymond #Openrice😋
玻璃魷魚誑蕹菜
蘿蔔糕
細滲
  • 肉骨茶
其實今晚來到SSP,本身想食x媽x媽(店名,唔係粗口lol),但太多人排隊,頂唔住肚餓,唯有行左去隔離街,試下捌哥捌哥,點知都有驚喜。店名、裝修風格、餐牌擺明係跟足x媽x媽,但排隊人數明顯少得多(可能因為x媽好食d,或者因為x媽係「黃店」)。第一次食當然要點招牌菜,試下手勢。我地點左肉骨茶同砂煲老鼠粉。老闆幾有passion,推介完一字骨肉骨茶後,即刻落手幫我地溝醬汁(黑醬油+蒜+辣椒)。骨未到,湯先到。湯係唔錯既,有藥材香料味,唔會太淡,以獨立分開上而且任添既湯來講,已經好唔錯(肯肯定好過好多人排既荃灣x媽)。一字骨係無介紹錯的,唔肥,亦唔太瘦,肉既咬感幾好。連骨上既湯,比一開始既任添湯更香濃好飲,有肉味,更香口。最有驚喜係砂煲老鼠粉,必食。老鼠粉,其實即係銀針粉。做到條條分明,有咬口,又入味,唔係咁易架葉師傅。師傅應該用左黑醬油、豬肉碎(可能有少少豬油添)、香蔥、少少辣椒去撈,同時砂煲令佢有少少煲仔飯效果效果係極。度。香。口!香得黎,唔會太濃味或者油膩,恰到好處。要俾個like你。

肉骨茶(一字骨)

砂窩老鼠粉

最有驚喜係砂煲老鼠粉,必食。

效果係極。度。香。口!

香得黎,唔會太濃味或者油膩,恰到好處。要俾個like你。

肉骨茶(一字骨)
砂窩老鼠粉
  • 砂煲老鼠粉
2020-04-21 718 瀏覽
第一次係香港食馬來西亞菜!6點去到吾使排隊咖央多士⭐️成日都食奶醬多 第一次試咖央 甜甜地好味老闆送咗個炸魚皮 好鬆脆 唔會炸到好硬好乾 灑上小小辣椒粉同鹽 配埋自家調製腐乳醬 配搭特別 啱晒重口味嘅人 一塊塊食到停唔到口💕💕💕咖喱牛腩配碟豆花飯 賣相好吸引 夢幻藍色嘅飯睇得又食得 個飯濕濕地 其實冇咩特別味道 係馬來西亞版碟頭飯 普普通通 必食馬來西亞喇沙🍜湯底濃郁但唔會口渴都唔會好辣 油麵條煙韌 有蝦魚蛋豆卜 最鍾意豆卜吸晒啲湯見到好多枱都有食傳統馬來西亞肉骨茶 但今次太飽冇食肉骨茶 下次再食!
第一次係香港食馬來西亞菜!6點去到吾使排隊

咖央多士⭐️成日都食奶醬多 第一次試咖央 甜甜地好味

2020-02-27
2020-04-15 671 瀏覽
💃🏽💃🏽【馬來亞春色綠野景緻艷雅】💃🏽💃🏽既然冇得去馬拉,就唯有喺香港食返轉當去咗啦🤣其實平時係隔離食新香園已想試,但搵唔到個𝕖𝕩𝕔𝕦𝕤𝕖去食🤔皆因中伏太多,但見店內裝潢設計好有馬拉風,亦相當多馬拉人去食,咁就試下係咪咁堅👀🔥辣死你嗎(椰漿飯)配娘惹咖喱雞肉🔥$68〰️參巴醬配花生🥜炸魚乾🐟雞蛋🥚撈埋落椰漿飯食,就咁食都可以食哂成碟‼️〰️娘惹咖喱雞肉🍛係香嘅,但味道一般🥡招牌老鼠粉🥡$58〰️老鼠粉即是銀針粉,去馬拉茨廠街勝記必食❤️但呢個相當失望,豉油、豬油渣、肥豬肉、食起來真係驚喜,唔夠惹味,可能下次要食瓦煲版⁉️帶待下次再試🍞咖央多士🍞$27〰️呢個真係冇得輸,好夠椰香,非常足料,加上多士勁勁勁勁脆,必試👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽今次Vienn冇叫馬拉茶,叫咗咖啡☕️但都比一般茶餐廳出色,overall 係老鼠粉、肉骨茶下次再試,如果你覺得食得嘴刁,so sorry 每人口味各不同,請移玉步🐾味道:🌕🌕🌕服務:🌕🌕🌕🌕🌕📍捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳 (深水埗)深水埗汝州街188號地下#肥dodo食記 #肉骨茶 #foodie # hkfoodie #foodporn #老鼠粉 #咖央多士 #娘惹 #娘
💃🏽💃🏽【馬來亞春色綠野景緻艷雅】💃🏽💃🏽

🔥辣死你嗎(椰漿飯)配娘惹咖喱雞肉🔥$68
〰️娘惹咖喱雞肉🍛係香嘅,但味道一般

🥡招牌老鼠粉🥡$58

🍞咖央多士🍞$27

味道:🌕🌕🌕
服務:🌕🌕🌕🌕🌕

📍捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳 (深水埗)
深水埗汝州街188號地下

#肥dodo食記 #肉骨茶 #foodie # hkfoodie #foodporn #老鼠粉 #咖央多士 #娘惹 #娘惹菜 #馬拉 #馬來西亞 #食好西 #咖喱雞 #椰漿飯 #辣死你嗎 #參巴醬
  • 咖央多士
2020-04-05 577 瀏覽
最近沒辦法外遊,唯有去吃盡異地風情特色既小店!友人推介另一間店,不過實在太多人排隊!唯有試試姊妹店的捌哥!先說說店內裝修非常有南洋風情。店內都是大枱為主。一坐下店員就會遞來小碗肉骨茶...不過略為不夠熱!之前見電視有介紹過,已經想試試它的老鼠粉!雖然沒點砂煲的,因為怕浪費食物!就點撈的!不錯味道野味,是豉油多了點,有點咸...到戲肉肉骨茶....聞起來超濃藥材味,吃起來不是想像中的濃!對我來說太淡口!沒驚喜反而它的飲品和咖央多士非常出色!點了凍咖啡,奶味香濃、入口順滑!咖央多士甜度適中,非常脆口!難得在香港可食到各國地道美食!心靈上算是得點慰藉吧!
最近沒辦法外遊,唯有去吃盡異地風情特色既小店!
咖央多士甜度適中,非常脆口!
難得在香港可食到各國地道美食!心靈上算是得點慰藉吧!
疫情嚴峻,口罩價錢未見回落,最近就去咗深水埗買物資自製布口罩,難得黎到深水埗呢個美食天堂,當然要搵啲特色食物啦。🤤今次就試咗呢間捌哥.捌哥特色馬拉茶啡廳,個人最喜歡係娘惹喇沙,喇沙湯底充滿龍厚嘅椰奶味香,一啲都唔辣,所有配料,蝦、豆卜、魚蛋都浸滿喇沙的味道,尤其是豆卜特別入味,和喇沙嘅味道很合🍜👍🏻。除咗喇沙麵,仲叫左兩款小食,第一款係咖央多士,多士入面塗了一層滿滿嘅咖央和牛油,咖央充滿香甜嘅椰醬,再加上牛油,十分邪惡🥥!另外一款嘅雞肉串燒,雞肉嫩滑,無烤過龍,沙爺醬汁好惹味,隔離配上青瓜,食到飽飽可以冇咁膩🐓。最後,當然一定要飲返杯馬拉特色嘅拉茶啦!曾經係馬來西亞飲過,茶淡奶重,口感幼滑,而捌哥嘅拉茶完全飲返馬來西亞口味。喂,老闆多來一杯丫,唔該☕️!

沙爹串燒

馬來西拉茶

2020-03-07
30 分鐘 (堂食)
午餐
沙爹串燒
馬來西拉茶
2020-03-28 496 瀏覽
之前見到有蘇媽蘇媽而家有別哥別哥其實唔係好知佢哋有冇關連見到隔離蘇媽好多人二話不說嚟咗捌哥今次就叫咗馬拉茶娘惹喇沙同牛肉咖哩飯馬拉茶同奶茶差唔多但都好飲喇沙湯底幾好但啲餸就少咗啲牛肉咖喱飯比喇沙好食下次想試肉骨茶同央多士埋單124左右同區來講佢算貴少少但裝修環境都比隔離好所以我會再返嚟試埋剩低嘅餸
之前見到有蘇媽蘇媽

但裝修環境都比隔離好
所以我會再返嚟試埋剩低嘅餸
2020-03-28
2020-03-12 509 瀏覽
原本都耐唔耐都會到呢間餐廳食野,但今日買完外賣先發現加價左勁多。而家唔值囉! 加幅直頭跑贏通脹!加左成30-40%!下午茶BA003薄餅 - 薄餅直徑約8cm左右+少少咖哩汁同半熟蛋 HKD 57。(之前先三十幾架咋!)BA010迷你喇沙 - HKD 49 先得半碗,真係好迷你的!味道係唔錯,但(之前一碗先五十幾)雖然味道係好但價錢唔值囉~唔介意價錢嘅話都可以去嘅………又或者本身對馬拉菜是特別喜愛。但我就唔會啦!因為去到深水埗食野就有好多選擇,值得而又好味的亦有很多選擇。
下午茶
外賣自取