御滿屋位於旺角港鐵站E1 出口朗豪坊旁邊,星期一至四17:30 前入坐有早鳥優惠🤓今日點了77品套餐,雖然屬最基本套餐,但食物種類已非常多,食材新鮮,用料豐富😋一埋位當然去前菜區搵食同飲品啦! 以日式放題來說前菜冷盆選擇很多,排列整齊,食物儲存溫度夠凍👍👍 個人推介凍蝦,青口同中華沙律⭐️ 熟食方面亦有牛舌,咖哩牛腩及一眾炸物,相當滿足😋 飲品吧有數十款罐裝飲品: 汽水,啤酒,茶,清酒任飲😍刺身方面,常吃的種類都有提供: 三文魚,八爪魚,北寄貝,甜蝦,帶子等等。 壽司有大量刺身以外的款式: 鹽燒左口魚邊壽司,火灸帆立貝,火灸三文魚壽司,芝士松葉蟹棒壽司... 基本上全部款式點一次都已經飽🤣除了前菜吧的熟食,串燒及其他熱食可以經QR code 落單。 大推蔥味秘制醬油炒雞球! 非常高質🤣 串燒可選擇燒大蝦,菠蘿,羊架等等👍👍 天婦羅即叫即炸超新鮮香脆,熱氣都唔理得咁多😂最後由於太飽,未有空間嘗試一眾甜品蛋糕同水果,只點了每人限定一杯的哈根大師雪糕作結。 另外亦有movin pick 雪糕可選👌👍埋單: $51x ,2位好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

埋單: $51x ,2位
好食指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
性價比:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
2023-11-04 157 瀏覽
呢間放題最大特色應該就係有「烤 榴 槤」!放題可以選擇77/ 97/ 114/ 128品,但無論你揀邊款,都可以任叫馬來西亞榴槤,烤與唔烤就隨你喜歡,我都應該食左成10粒🫣。第一次食,就揀左最基本77品,平平地試下先。基本上味道ok,最梗要係速度夠快同冇漏單,叫幾多嚟幾多,唔洗激氣。除左一般刺身,啲熟食都唔錯,有小龍蝦、燒生蠔、酒煮蜆、辣酒煮螺、串燒、天婦羅等等,出面有小食可以自取,仲有任飲既啤酒、梅酒,呢個價錢都很可以👌🏻✦ ⋆ • °‧ ࣪ ☾ ⋆ • ⋆ ✦ • ⋆ ☆⋆ • ✦ ⋆ • ⋆ ☾ ࣪‧ °• ⋆ ✦經典三重新鮮刺身江洋盛宴 77品(20:30後入座)💲2️⃣5️⃣8️⃣

經典三重新鮮刺身江洋盛宴 77品(20:30後入座)

💲2️⃣5️⃣8️⃣

1K
2023-11-04 66 瀏覽
記得中學時期好鍾意食放題,最近榴槤季節,見到滿屋有得任食榴槤,更加激起我食放題嘅意欲🤣通常食榴槤都係即食,呢度嘅榴槤係烤榴槤,熱食原來別有一番風味,個人覺得更加香甜😍 質地更加軟糯,成件事幾特別。特別推薦以下食物:瑤柱海皇粥我encore咗兩次嘅海皇粥😍 平時好怕啲粥淡而無味,但呢個海皇粥嘅口味非常討好,每一口都食到香蔥、瑤柱同海鮮嘅風味,好暖胃!壽司特別推薦火炙蒜香牛油熟帆立貝、海膽吞拿魚茸同芝士燒醬牛肉壽司,醬汁同食材合拍,幾有創意嘅配搭。刺身比我想像中更新鮮,而且上菜速度夠快,冇拖拉👌個人最鍾意食甜蝦!芝麻雞翼·椰汁波波炸物食落去新鮮,唔似擺咗好耐,上枱依然係熱辣辣🤤 芝麻雞翼皮脆肉嫩,椰汁波波係流心質地,甜甜的,過下口癮!

特別推薦以下食物:

瑤柱海皇粥

壽司

刺身

芝麻雞翼·椰汁波波

呢間日式放題餐廳20:30後入坐只係$258,除咗食到平常放題嘅食物,仲可以任飲酒類(清酒、梅酒、啤酒、apple cider),宜家仲可以任食馬來西亞榴槤😋 榴槤控可以一試!💪🏻 刺身刺身都有好多款式,包括有挪威三文魚、油甘魚、劍魚腩、希靈魚、鮑片、八爪魚、北寄貝、泰式生蝦、角螺、赤貝、帶子、甜蝦、阿根廷赤蝦。整體刺身都幾新鮮,當中赤蝦大大隻,肉質鮮甜彈牙,😋 可以狂叫嘅一款!💪🏻 火灸壽司、手卷火灸壽司都好多款式,當中有火灸三文魚、火灸鰻魚、火灸左口魚邊等。火灸都好香,食落口仲暖暖地,勁香魚油味🤤 而且飯量都細細粒,唔會食到好飽!手卷方面,飯量都係細份,唔會食濟!蟹肉蟹膏手卷好香蟹味,膽紫菜卷好夾。而海膽手卷嘅份量都唔錯!💪🏻 燒物燒物串燒都燒得幾香!鰻魚燒得幾淋,肉質肥美😋 羊鞍份量啱啱好,亦都燒得香口,有羊羶香味但不會太重😆 牛舌都燒得又香又夠淋身!燒菠蘿鮮甜多汁!💪🏻 天婦羅天婦羅炸得好香脆,卜卜聲!炸南瓜內外內軟,燒海老都好彈牙!💪🏻 熟食和風牛柳粒肉質淋身唔乾柴!清酒煮蜆都好鮮味!味道:7.5/10性價比:8/10 食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻/5

💪🏻 刺身

💪🏻 火灸壽司、手卷

💪🏻 燒物

💪🏻 天婦羅
天婦羅炸得好香脆,卜卜聲!炸南瓜內外內軟,燒海老都好彈牙!

💪🏻 熟食
和風牛柳粒肉質淋身唔乾柴!清酒煮蜆都好鮮味!

味道:7.5/10
性價比:8/10
食住瘦指數:💪🏻💪🏻💪🏻/5
  • 蒲燒鰻魚
  • 雪糕
2023-11-02 133 瀏覽
平時同朋友食飯都鍾意食放題,貪佢多選擇,今次揀咗御滿屋日本料理,價錢HKD 258任食兩小時,依家仲可以升級埋馬來西亞烤榴槤,性價比都幾高🥰.有成77款料理可以選擇,當中刺身幾有驚喜,比想像中鮮甜,特別係帶子刺身,比起其他放題店更加厚身🫶🏻🫶🏻🫶🏻另外必食嘅仲有芝麻雞翼、清酒煮蜆、薄燒牛肉、芝士牛油果玄學蟹卷、鮑魚壽司等等!.甜品方面,每人可以有一杯雪糕,可以揀Häagen-Dazs或者Movenpick🥰食埋甜品櫃嘅甜品同燒菠蘿已經好滿足!.📍 御滿屋日本料理 (旺角)旺角彌敦道655號胡社生行1樓

2023-10-31 175 瀏覽
🇭🇰 #一粒波食好西-🍱 A 經典三重海鮮刺身江洋盛宴現在全部餐都可以免費升級馬來西亞烤榴槤🤤🤤🤤大部分品項都是QR code下單甜品和飲品就自取~飲品足足有六門冰箱😮從啤酒到汽水/茶都有而且還有清酒梅酒自助區🥃以下是必吃推介~-💚 馬來西亞烤榴槤很甜很軟,也有不烤的可選喔🍗 羊鞍很軟嫩,有羊味🐮 牛舌很軟嫩,邊位烤得脆脆的🦞 麻辣小龍蝦很少在放題能看到的品項,很夠味很麻辣🍨還有每人一杯haagen dazs/movenpick~-🍱 御滿屋日本料理旺角彌敦道655號胡社生行1樓12:00 - 23:00 (15:00 - 17:00 休息)-#一粒波ARollingBall #一粒波碌去旺角 #hongkongfood #hongkong #香港美食 #旺角美食
🇭🇰 #一粒波食好西
🍱 A 經典三重海鮮刺身江洋盛宴
現在全部餐都可以免費升級馬來西亞烤榴槤🤤🤤🤤
大部分品項都是QR code下單
甜品和飲品就自取~
飲品足足有六門冰箱😮從啤酒到汽水/茶都有
而且還有清酒梅酒自助區🥃
以下是必吃推介~
💚 馬來西亞烤榴槤
很甜很軟,也有不烤的可選喔
🍗 羊鞍
很軟嫩,有羊味
🐮 牛舌
很軟嫩,邊位烤得脆脆的
🦞 麻辣小龍蝦
很少在放題能看到的品項,很夠味很麻辣
🍨還有每人一杯haagen dazs/movenpick~
🍱 御滿屋日本料理
  • 燒紐西蘭羊鞍
  • 鹽燒牛舌
  • 燒有機菠蘿
  • 馬來西亞烤榴槤
好多長輩食唔慣精緻菜式🍽️覺得食唔飽所以自助餐、放題呢類唔使就住就住嘅形式呢類型嘅長輩就食得最開心🥳而呢間位於旺角朗豪坊附近嘅日式放題就係爸爸媽咪一再encore嘅抵食之選!我地當日預約咗週末夜晚因為用晚市coupon優惠嘅關係所以8:30pm先入席不過食物仲好新鮮,特別係三文魚刺身同甜蝦🦐仲有當造嘅燒榴連同埋榴連波波!熱食例如天婦羅、串燒、燒菠蘿、羊架、煮蜆等等都好食😋而飲品方面,清酒任斟真係非常新穎!大家都貪得意試飲打卡🤣最後仲有H牌、M牌雪糕做甜品以唔使400蚊一個人嘅價錢嚟講呢個質素同食物種類真係好抵食,CP值好高!
好多長輩食唔慣精緻菜式🍽️覺得食唔飽
所以自助餐放題呢類唔使就住就住嘅形式
呢類型嘅長輩就食得最開心🥳
而呢間位於旺角朗豪坊附近嘅日式放題
就係爸爸媽咪一再encore嘅抵食之選!

我地當日預約咗週末夜晚
因為用晚市coupon優惠嘅關係
所以8:30pm先入席
不過食物仲好新鮮,特別係三文魚刺身同甜蝦🦐
仲有當造嘅燒榴連同埋榴連波波!
熱食例如天婦羅、串燒、燒菠蘿、羊架、煮蜆等等都好食😋
而飲品方面,清酒任斟真係非常新穎!
大家都貪得意試飲打卡🤣
最後仲有H牌、M牌雪糕做甜品
以唔使400蚊一個人嘅價錢嚟講
呢個質素同食物種類真係好抵食,CP值好高!
2023-10-27 168 瀏覽
滿屋集團有幾間日式放題,旺角呢間特別旺特別多人🫢今日試最平嘅A餐$258🫠🩵刺身樣樣都嗌咗啲試下,三文魚、北海道帶子、泰式生蝦、大赤蝦🦐不過好可惜A餐冇吞拿魚🥹🩵壽司推薦火炙鹽燒左口魚邊壽司,好食到有再嗌多轉🤭🩵廚師推介雪花牛肉鍋,唔會太大鍋,2個人食啱啱好,啲菜都唔會老,牛肉正常~清酒煮蜆,粒粒都有肉,冇沙,唔會腥,放題嚟講算唔錯食品多到不能盡錄,最後仲有得嗌Haagen Dazs雪糕,一人一杯🥰以二百幾蚊嚟講,食到飽到第二日算係咁,上菜速度超快,可以唔使驚揼波鐘😂唯一有個憂慮係太大陣榴槤味🫢
滿屋集團有幾間日式放題,旺角呢間特別旺特別多人🫢
今日試最平嘅A餐$258🫠
🩵刺身
🩵壽司
推薦火炙鹽燒左口魚邊壽司,好食到有再嗌多轉🤭
🩵廚師推介
清酒煮蜆,粒粒都有肉,冇沙,唔會腥,放題嚟講算唔錯

2023-10-18
  • 刺身拼盤
2023-10-27 93 瀏覽
10月係馬來西亞榴槤嘅當造期,難怪最近有唔少日式餐廳都推咗新menu啦,呢間日式放題店喺正旺角地鐵站出面,主打任飲任食120分鐘日式料理,總共四個套餐,可以按餐牌食物選擇~ 身為榴槤控,最值得讚嘅莫過於呢度食任何組合放題都可以免費升級無限任食馬來西亞榴槤,有烤有唔烤,榴槤烤至微焦,濃濃香氣撲鼻而來,口感軟滑又香甜、唔烤嘅話就似食緊雪糕,凍冰冰感覺無咁膩,兩款各有千秋,簡直係人間享受,食極唔厭,忍唔住一個接一個🤤刺身同壽司有好多選擇,如果要揀嘅話會推火炙款式,海鰻、芝士醬燒青口、牛肉、左口魚邊、蒜香牛油熟帆立貝、三文魚,仲有牛油果蟹肉他他、芝士肉醬玉子燒、牛油果忌廉芝士、芝士吉列蝦、芒果加州卷等創意料理,勝在嚿飯唔大而且醬汁夠多,易入口得嚟唔怕食到太飽👍🏻燒同炸物方面都幾有驚喜,羊架大大塊,啖啖肉又多汁、帆立貝鮮甜可口、雞翼外脆內滑、粟米淡淡牛油香氣、彈牙蝦球配上青芥末好fusion、吉列炸蠔酥脆可口、天婦羅都比想像中多肉、唔夠飽嘅仲有飯麵供應,值得一試嘅有瑤柱海皇粥,熱辣辣,煮得夠融,好暖胃🔥自助區仲有多款甜點、飲品、前菜小食、炸物、熟食等提供,記得要留肚飲返碗佢哋嘅靚湯,飲到有粟米蘿

刺身壽司有好多選擇,如果要揀嘅話會推火炙款式,海鰻、芝士醬燒青口、牛肉、左口魚邊、蒜香牛油熟帆立貝、三文魚,仲有牛油果蟹肉他他、芝士肉醬玉子燒、牛油果忌廉芝士、芝士吉列蝦、芒果加州卷等創意料理,勝在嚿飯唔大而且醬汁夠多,易入口得嚟唔怕食到太飽👍🏻

自助區仲有多款甜點、飲品、前菜小食、炸物、熟食等提供,記得要留肚飲返碗佢哋嘅靚湯,飲到有粟米蘿蔔蟲草花,好清甜好解渴,可以當水飲、最後記得last order點埋杯雪糕,有häagen-dazs同埋dryers,食埋就啱啱好,捧住個food baby走,滿足滿足,會encore❤️
  • 甜品
  • 燒菠蘿
  • 芝麻雞翼
  • 刺身拼盤
2023-10-26 80 瀏覽
1. 刺身款式種類繁多,有挪威三文魚、阿根廷赤蝦砂、帶子、甜蝦、油甘魚、北寄貝、劍魚腩等等。全部都食落新鮮。刺身處理同保存都做得唔錯。2. 壽司有花之戀、火炙三文魚壽司、左口魚裙邊壽司。火炙燒得啱啱好唔會太熟;左口魚有輕微燒過,迫出油份;花之戀正正常常,好似蟹籽。3. 燒物蒲燒鰻魚,鰻魚份量好多,俾得好大條,鰻魚食落好有油脂感,彈牙,好肥美,有少少焦香,鰻魚汁唔會太鹹。4. 串燒燒帆立貝,帆立貝燒到好焦香,表面上有薄薄一層醬汁,幾惹味,帆立貝好腍。燒菠蘿好甜好多汁。5. 一品料理清酒煮蜆,好香清酒味,蜆肉冇沙幾鮮甜。6. 經典鐵板和風牛柳粒,牛柳粒幾腍幾入味,個汁都惹味,好香濃黑椒味。🎖️整體評分🎖️❤️ 味道: 7/10🧡 環境: 8/10💛 服務: 7.5/10💙 性價比: 8/10 📍 御滿屋日本料理 (旺角)旺角彌敦道655號胡社生行1樓#hkoverfood_旺角

1. 刺身

2. 壽司

3. 燒物

4. 串燒

5. 一品料理
清酒煮蜆,好香清酒味,蜆肉冇沙幾鮮甜。

6. 經典鐵板
和風牛柳粒,牛柳粒幾腍幾入味,個汁都惹味,好香濃黑椒味。

🎖️整體評分🎖️
❤️ 味道: 7/10
🧡 環境: 8/10
💛 服務: 7.5/10
💙 性價比: 8/10

#hkoverfood_旺角
【旺角•御滿屋日本料理】@superiormanyaππππππππππππππππππππππππππππππ人氣旺角日本料理自助放題餐廳 人氣指數100分🌻御滿屋日本料理餐廳係一間以自助服務為主嘅餐廳。以下係比較推介佢地自助菜品嘅評價:1. 宇治抹茶十勝紅豆杯:呢個甜品係餐廳度最受歡迎嘅選擇之一。抹茶嘅味道好濃郁,同紅豆嘅甜味非常搭,味道好好。2. 御品鮑汁燴花膠:呢道燴菜料理係好精緻嘅選擇,鮑魚嘅鮮香同花膠嘅滑嫩完美結合,令人覺得好奢華。3. 帝皇蟹棒天婦羅:呢個天婦羅非常受歡迎,蟹肉嘅鮮嫩同天婦羅嘅酥脆好搭,口感好豐富。4. 貓山王榴槤炸彈:呢道甜品好獨特,酥皮嘅外層包住榴槤餡,榴槤嘅濃郁同酥皮嘅鬆脆帶嚟驚喜嘅味覺享受。5. 角螺刺身:呢道刺身有好多選擇,角螺嘅鮮美同刺身嘅鮮嫩好搭,令人回味無窮。6. 泰式生蝦:呢道菜好清脆可口,生蝦嘅鮮甜同泰式醬汁嘅搭配好好,好開胃。7. 劍魚腩刺身:唔使任何醬汁配搭,入口有即刻融化嘅感覺 魚油味濃郁 難以忘懷整體嚟講,御滿屋日本料理餐廳嘅自助菜品質素好好,選擇都好豐富。無論係鍾意食甜品定係海鮮、燒魚定係刺身,都可以喺呢度搵到啱自己口味嘅菜品
【旺角•御滿屋日本料理】@superiormanya
人氣旺角日本料理自助放題餐廳 人氣指數100分

整體嚟講,御滿屋日本料理餐廳嘅自助菜品質素好好,選擇都好豐富。無論係鍾意食甜品定係海鮮、燒魚定係刺身,都可以喺呢度搵到啱自己口味嘅菜品。如果你鍾意日本料理同埋鍾意試各種菜品,咁呢間餐廳一定係值得一試嘅。

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 596(連加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#旺角美食 #御滿屋日本料理 #web3旺角
御滿屋日本料理
2023-10-23 129 瀏覽
最近見到旺角有間放題可以任食榴槤,作為榴槤控既我🤩梗係要試下啦,餐廳共有A-D餐,而我地就揀左個最平既A餐試下,一共有77款食物可以選擇,主打三重新鮮刺身,點少得熟食、炸物等,而且出面有自助吧,有多款前菜小食,甜品🍮生果🍎仲有酒精飲品同各式各樣飲品 🤓可供選擇☺️🔸刺身必食甜蝦赤蝦🦐全部都大大隻之餘肉質肥美又新鮮,忍唔住要encore幾次🔸壽司及手卷佢地既壽司手卷好的骰,一啖就食到,手卷比較推介海膽同吞拿魚手卷,味道唔錯之餘仲幾鮮甜😋而壽司有幾款都好好食,例如火炙蒜香牛油熟帆立貝,好香蒜香味😚仲有海膽吞拿魚蓉壽司,兩款配撘絕配,重點係好新鮮,一啲腥味都冇,必食👍🏻🔸燒物鹽燒牛舌🐄燒到啱啱好,唔好好韌,而且調味適中,點少得燒海蝦🦐大隻得黎好juicy,重點係唔會太乾,仲有我最中意既燒菠蘿,又甜又多汁💦真係越食越上癮🤤🔸炸物全部都係即叫即炸,推薦貓山王榴蓮炸彈🤩超重榴蓮味,仲好甘香,而各款既天婦羅外脆內軟,唔錯👍🏻到期待已久既重點就係燒榴槤,餐廳有燒同唔燒可以揀,但原來燒熱左既榴連特別鮮甜濃郁😍比起平時食既口感多左層次,而且真係明顯好食好多

🔸刺身

🔸壽司及手卷

🔸燒物

🔸炸物

2023-10-11
好耐冇同屋企人食放題,而屋企人又提起想食,於是帶屋企人黎呢間位於旺角既御滿屋,我地揀左A餐($288加一)。呢個套餐仲可以免費升級烤榴槤任食,不過因為我同屋企人都唔食榴槤關係所以冇試到,鐘意榴槤既朋友可以去試下🤣行入去就見到佢地飲品櫃同甜品櫃,入面有好多款飲品,啤酒都有幾款,仲有清酒、梅酒,放題黎講種類都算好多。剌身我地都叫左好多款,而我地都鐘意食三文魚刺身!雖然唔係厚切,但都好肥美👍🏻另外,帶子刺身大粒又鮮甜!劍魚腩剌身既油香味都好重,咬入去入口即溶。我屋企人就好鐘意食佢地既螺肉刺身,螺肉味都好甜😋壽司我地最鐘意係馬刀貝刺身,有咬口得黎好爽脆,貝味都比較濃味。左口魚壽司輕輕火炙後釋放更多魚油,連埋壽司飯食就唔會覺得好膩。我同屋企人一致認為佢地燒物做得好出色!特別係燒海蝦同蒜燒生蠔😍海蝦燒得啱啱好,蝦肉食落仲好彈牙~而叫燒蝦最鐘意就係啜蝦殼,雖然冇野食到,但啜下個味都好惹味👍🏻蠔燒完個尺寸都唔細,蠔味好重,配合埋燒蒜冇得輸🤤炸物我推介椰汁流心球,都係第一次係放題店食到😆本身冇咩興趣,屋企人叫左一粒食完話好食叫我地一定要試!咬左之後發覺原來入面係椰汁西米,甜甜地幾特別😄另外,我地都叫左碗

劍魚腩

剌身
我地都叫左好多款,而我地都鐘意食三文魚刺身
雖然唔係厚切,但都好肥美👍🏻
另外,帶子刺身大粒又鮮甜!
劍魚腩剌身既油香味都好重,咬入去入口即溶。
我屋企人就好鐘意食佢地既螺肉刺身,螺肉味都好甜😋
馬刀貝刺身

壽司
我地最鐘意係馬刀貝刺身,有咬口得黎好爽脆,貝味都比較濃味。

我同屋企人一致認為佢地燒物做得好出色!
特別係燒海蝦同蒜燒生蠔😍
海蝦燒得啱啱好,蝦肉食落仲好彈牙~
蠔燒完個尺寸都唔細,蠔味好重,配合埋燒蒜冇得輸🤤
椰汁流心球

炸物
我推介椰汁流心球,都係第一次係放題店食到😆
本身冇咩興趣,屋企人叫左一粒食完話好食叫我地一定要試!
咬左之後發覺原來入面係椰汁西米,甜甜地幾特別😄
竹笙瑤柱蟹肉翅

另外,我地都叫左碗竹笙瑤柱蟹肉翅share。入面都好足料,湯味好濃👍🏻

食完咁多野之後,梗係要食甜品
我地覺得好驚喜係甜品櫃入面有蜜瓜🤣
蜜瓜超級甜,仲要任食!
可惜我地食到飽最後先發覺。
如果唔係可以一邊食其他野一邊食蜜瓜解膩。

總結黎講,我地都覺得呢間放題店幾出色,性價比好高!而且佢地食物比起坊間放題店更加特別,有d出面都食唔到,燒物做得好出色。
2023-10-10
劍魚腩
馬刀貝刺身
椰汁流心球
竹笙瑤柱蟹肉翅
  • 鹽燒海蝦
  • 蒜蓉燒生蠔
2023-10-20 120 瀏覽
呢間放題真心係超級抵食!夜晚8:30入座,只係$258就可以食到多達77款美食嘅放題!多款酒品任飲!重免费升級榴槤任食!真係聽到都開心🥳呢度環境闊落舒適,除左用QR code點菜,重有小食甜品同飲品自助區!見到除左有冷熱飲品,啤酒、清酒同梅酒都係自助任湛,一班朋友黎暢飲一定好開心!我當晚兩個人就小酌一杯配放題少見嘅小龍蝦🦞🤣好惹味呀!刺身一定係日本放題嘅重點,我哋都叫左兩轉。選擇勁多又新鮮,最鐘意三文魚、油金魚、帶子、重有大大隻阿根廷赤蝦🦐個人精選推介:炸物- 吉列蠔,大蝦天婦羅🍤燒物- 燒牛舌、燒羊架、燒生蠔🦪、燒菠蘿煮物- 壽喜燒鍋、麻辣小龍蝦今餐最大嘅驚喜係有免費升級任點任食榴槤放題!以我食榴槤嘅經驗,應該係選用左馬拉榴槤。細細粒,但係超級香濃幼滑!仲可以選擇烤榴槤!烤過嘅榴槤甜味更濃,不過本人就鐘意食原味無烤過嘅,食到勁飽都忍唔住叫左三轉🤣🤣🤣最後重有一人一杯雪糕做甜品,畫上一個完美嘅句號。食放題真係好開心,不過有時都會見到啲眼闊肚窄嘅情況🤦🏼‍♀️提返大家,真係唔好浪費食物,食到幾多先叫幾多,做個有公德心嘅食客呀🙏🏻

個人精選推介:
炸物- 吉列蠔,大蝦天婦羅🍤
燒物- 燒牛舌、燒羊架、燒生蠔🦪、燒菠蘿
煮物- 壽喜燒鍋、麻辣小龍蝦

尋日約咗媽咪一齊行街,即興走去食放題😋😋我同媽咪兩個都係榴槤控,最勁試過一人食一個😝😝媽咪聽到而家食放題仲免費升級任食榴槤,即刻話要食🤣🤣好可愛我地今日lunch time食,都係食最經濟嘅A餐,款式都有成77款,包刺身、熟食、壽司、燒物、手卷、小龍蝦、花膠、魚翅(素)、又有鮑魚軍艦等等…. 最重要仲有任點任食嘅榴連,仲可以揀馬來西亞烤榴連/新鮮榴連,真係乜都抵返數,人均都係$200左右,超划算🤤🤤🤤如果你揀C餐或者D餐,仲可以免費升級埋大閘蟹任食本身都有啲心動,不過早兩日先食完,費事太涼榴連超香,係我最愛嘅口感,外少少爽脆,入口即溶🤤🤤🤤我番點左幾次,不過我唔係太鍾意烤,個人比較喜歡即食😋😋今日要特別提下佢哋個天婦羅勁正😍😍勁新鮮👍炸粉唔厚,好薄好脆❤️另外佢哋壽司都好推介,壽司飯唔會好大嚿,細細啖岩岩好😋😋佢哋自助吧有熟食、炸物、前菜、小食、爆谷🍿、水果🍉、甜品之外,仲有清酒🍶、梅酒飲、飲品吧都有兩款啤酒🍻酒鬼都唔好錯過🤣🤣走嘅時候一定要食返個雪糕📍 御滿屋日本料理 (旺角)旺角彌敦道655號胡社生行1樓#放題 #食放題ランチ #日式放題 #榴槤榴槤控 #人氣美食 #人氣推介 #美食

如果你揀C餐或者D餐,仲可以免費升級埋大閘蟹任食
本身都有啲心動,不過早兩日先食完,費事太涼

走嘅時候一定要食返個雪糕

旺角彌敦道655號胡社生行1樓

#放題 #食放題ランチ #日式放題 #榴槤榴槤控 #人氣美食 #人氣推介 #美食推介 #性價比高 #任食榴槤 #馬來西亞榴槤 #旺角美食 #旺角放題 #放題推介 #御滿屋 #mk #mkfood #foodie #japenese
2023-10-11
午餐