2019-04-14
#彌敦左岸 係一間有live band的西餐廳酒吧。我是放工來happy hour. 加dinner 🍸🍻🍝 最後更有聽live band啦,他們表演好有水準,全場都被表演者吸引著,歌唱實力太厲害,好欣賞唷🎵🔊😉越夜越旺場,氣氛非常好,這次用膳很愉快😀😀除了環境,食物質素好掂,絕對認真用心製食物。🔹龍蝦海鮮西班牙鍋飯 $448 起碼有三人份量,一上枱好震撼的原隻龍蝦,吸睛度超高🆙 成個飯面都鋪滿不同海鮮,大蝦、大蜆、大青口、魚肉等等。可想而知集咁多海鮮一齊,這個飯有幾海鮮味,海鮮汁滲透入每粒飯裡,勁好味😍😍😍😍 看我落力的拆龍蝦肉,就知有幾正✌✌✌🔹炸松露油薯條 $58 看似普通小食,一入口就發現與眾不同,松露味強勁,真心推介😋😋🔹蘋果撻伴自家製開心果雪糕 $68 雪糕唔錯,蘋果撻也很香🍨😙😙🔹飲品 peachy coco $70 應該是桃茶,還有一串荔枝波波,另普通的飲品即時提升🍹🔹cocktail: Earl grey on top $148 接骨木花奶蓋好特別,整體好飲😉😉Nathan Left 彌敦左岸地址: 尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地下及1樓電話: 23691333
Nathan Left 彌敦左岸
地址: 尖沙咀赫德道5-9號德裕中心地下及1樓