2022-06-06
估唔到銅鑼灣呢個咁貴租嘅地方,竟然仲有一個咁平靚正抵食嘅地方一行人揀咗一個暖love love人餐再叫其他嘢暖love love 2人餐好抵食,有酥皮雲吞雞, 一個煲仔飯同埋兩杯嘢飲先至158酥皮雲吞雞,上面酥皮唔算好油,而且好挺身,裏面仲竟然有花膠,同埋四隻雲吞,雞算係滑,雞湯清甜好飲, 覺得係有點唔夠北菇雞臘腸煲仔飯, 底仔仲有飯焦, 但係飯焦唔會太多剛剛好,唔會太多飯焦而冇飯食, 幾個人share食啱啱好朋友出奇地見到餐牌竟然有炸乳鴿, 仲要只係48蚊即刻叫一隻嚟試下,皮脆肉嫩,可以再 encore其中一個朋友食素所以就叫咗一碟蒜蓉菜心苗, 份量都幾大碟見到隔離枱個個都叫火脊芝士雞扒包, 就叫一隻試下,真係唔錯 雞扒勁大塊好脆裏面芝士 有流出嚟小食方面叫多咗一個蝦多士,但係呢個就一般麵包有少少油,但係上面有成隻蝦,覺得係彈牙飲品方面推介冰鎮奶茶, 雖然甜到固定,但係唔會好甜茶味適中下次去銅鑼灣唔知食咩好,都可以再去返呢間度食
一行人揀咗一個暖love love人餐再叫其他嘢
其中一個朋友食素所以就叫咗一碟蒜蓉菜心苗, 份量都幾大碟
飲品方面推介冰鎮奶茶, 雖然甜到固定,但係唔會好甜茶味適中
下次去銅鑼灣唔知食咩好,都可以再去返呢間度食