2022-07-18 95 瀏覽
唔知有幾耐冇BBQ lu朋友發現觀塘呢度有間BBQ餐廳又可以唔使自己燒咁懶嘅我梗係積極嚟試吓啦巴巴串既餐廳係自助放題嘅模式,如果7:30pm前/9:30pm後,平日$198一位。其他黃金時段為$238/位,時限為兩小時基本上一入座冇Menu,自己出去攞嘢食就得㗎喇。建議可以坐中間嗰行嘅位置,因為會方便拎嘢食好多㗎有兩個位置都有飲品!我主要都係啲紙包同埋罐裝飲品。我自己就比較鍾意飲解茶,因為可以冇咁肥膩呀嘛,又幫助消化呢度仲有買啲小食例如中華沙律、泰式鳳爪等!另一個就甜品同埋生果偏多,呢度嘅布甸好好味,又滑又重牛奶味,good👍🏻除咗燒嘅嘢食仲有好多熟食可以拎!例如西蘭花、蠔、蝦片、雞肉、炸蝦、壽司等。種類非常繁多,勁豐富。熟悉女都算受歡迎成日都好快俾人夾晒,不過餐廳都好快refill,所以唔使擔心呢度就係主要拎燒嘢食嘅地方,有蔬菜類例如丸、粟米、燒賣、菇等,肉類就大把啦,有雞肉、牛肉…海鮮類:蝦,帶子,蚌…呢個就係燒嘅嗰個爐,放啲食物上去佢會自己360度旋轉咁樣燒熟,當然要注意火候啦!試過爆曬條腸仔都未拎上嚟,燶晒!左邊有個制可以自己校過火要幾大。Overall 食物都好味,算新鮮、海
唔知有幾耐冇BBQ lu
朋友發現觀塘呢度有間BBQ餐廳
又可以唔使自己燒
咁懶嘅我梗係積極嚟試吓啦

Overall 食物都好味,算新鮮、海鮮貝殼類比較多沙。有時啲肉比較大嚿所以放上爐上面就擺唔到太多嘢同時燒,如果有2.5-3hr 燒就更理想😊店舖都算多人,七點幾嗰場都差唔多爆曬,下次可以多啲friend嚟食😊
2022-07-12同女朋友去觀塘行outlet😀睇到駱駝漆大廈有間食串燒🍢叫巴巴串就入去試吓🍖平日晚市時段,餐廳好大空間,全部都係梳化座位,因為早入場所以唔算太多人客🛋餐廳分了熟食區,生肉區,飲料甜點區,大門位有雪榚記得拎(我哋埋完單先知有雪榚)😝每位就238蚊位,要收加一,食兩小時😆店員安排我哋坐最後梳化四人位,坐得好鬆動可以同女朋友坐埋一邊燒,唔洗打對坐🤼‍♀️有自動轉爐可以排,好大約十幾串串燒,自動轉,又可以用燒網放食物上面燒,超方便☺️有當日就送了每人一串白鱔,白鱔燒完之後魚皮超脆,肉質好嫰滑,但有軟骨要小心食🦴自取串燒選擇有叉燒串,牛脷串,泰式雞肉串,牛肉串,多春魚,棉花糖串,午餐肉串,豬腩肉串,黑椒台灣腸串,紅腸串,菠蘿串等等⋯⋯🥩自取海鮮有蝦,扇貝,蜆🦐熟食就有軟殼蟹漢堡,鹵水雞翼,木耳,酸辣無骨鳳爪,炒西蘭花、炸蝦碌、蒜蓉焗蠔,海南雞飯,炸草菇,手撕雞,三文魚撻等等⋯🍔推介食物,軟殼蟹漢堡,用麵包蔬菜同炸過軟殼蟹夾住,大大的咬一口都係蟹香四溢嘅味道🍔燒牛脷串,已經預先製作過煮到半熟,再燒香表面,入口軟滑牛味突出,超好食🐂其他串燒都好正常,同外面餐廳食到嘅差不多味道🤩🤩整體
2022-07-12

同女朋友去觀塘行outlet😀
睇到駱駝漆大廈有間食串燒🍢
叫巴巴串就入去試吓🍖

每位就238蚊位,要收加一,食兩小時😆

自取海鮮有蝦,扇貝,蜆🦐

其他串燒都好正常,同外面餐廳食到嘅差不多味道🤩🤩

整體環境坐得舒服,冷氣又夠,通風做得好☺️
服務都好好,不停幫手收碟,有幾禮貌😊
食物方面200幾蚊有咁多選擇,算不錯了,味道同外面食嘅串燒差唔多,我哋夾埋食咗四十幾串,真心抵食😍😍

#巴巴串
#軟殼蟹漢堡
#新鮮爽脆白鱔
#串燒
#酸辣無骨鳳爪
#駱駝漆大廈
2022-07-11 127 瀏覽
今日放工黎左觀塘呢間自助燒烤- 巴巴串平時燒烤要約埋朋友一齊入燒烤場 而家收工想食燒烤都輕鬆燒烤有人串好哂俾自己 放在燒架上慢慢轉慢慢燒 等下就有得食啦 十分方便自助拎串燒 豬 雞 牛 肉類有10幾款 腸仔 丸類 各款海鮮 蔬菜 燒菠蘿 棉花糖 加加埋已經有成30幾款選擇 另外又有熟食區 剛剛到 未燒好D食物 就去熟食區食住先都係又有肉類 海鮮 涼伴小菜 炸物等食過焗蠔 糖心蛋 涼伴青瓜 雲耳 黑松露雞蛋三文治等等 質素都好高 好好味另外 又有甜品 飲品區 任拎任食最後 有雪糕區 串燒推介1: 泰式雞串好入味 雞又好滑 燒完出黎好好食串燒推介2: 魚柳+饅魚汁呢款係店員介紹的食法燒出黎真係好似饅魚咁 超級好食熟食推介1: 炸磨菇呢張相都睇到 一咬落去 D汁出哂黎 好脆內面個菇好夠熱同軟 仲有配住千島醬 完美人生第一次食炸磨菇 10級推介 在熟食區見到記得拎:熟食推介2: 粉絲蒸扇貝扇貝鮮味 平時出街都幾十蚊隻啦 高質飲品推介: 無酒精啤酒第一次飲 幾有趣 有啤酒味 低卡路里同朋友聚會飲真係岩哂總括黎講 食物高質 最貼心係有熟食 又有 串燒放題 選擇幾多 包客人食到飽店鋪的坐位又寬敞 同
今日放工黎左觀塘呢間自助燒烤- 巴巴串

第一次飲 幾有趣 有啤酒味 低卡路里
同朋友聚會飲真係岩哂
店鋪的坐位又寬敞 同朋友聚會係好舒服
2022-07-10 2246 瀏覽
觀塘駱駝漆工厦有不少出色的食肆,“巴巴串”是其中一間我覺得性價比相當高的串燒店。“巴巴串”120分鐘晚市放題$238一位,包頭盤+串燒+料理+炸物+甜品和雪糕,7:30前離座或9:30後入座只係$198一位,非常抵吃。涼伴小食有青瓜,木耳,茄子和豬手等,酸酸辣辣,十分開胃,另外還有蟹柳酥盒, 黑松露酥盒,食材以蟹籽,蟹柳,沙律醬和粟米,酥香精緻,很不錯。冷盤有凍蝦和青口,蝦肉爽甜,青口嫩滑。熟食有椒鹽蝦,清蒸鮮魚和湯品。燒烤串種類豐富,有牛肋條,雞牛豬肉串,雞翼,凡立貝,蔬菜串,粟米,午餐肉串等四十多款。每枱設有串燒機,只要把燒烤串放上便自行轉動,十分方便,肉類受熱均勻,可以做到外脆內嫩滑的效果,而且醃得十分入味,好正!燒菠蘿又甜又多汁,燒秋葵口感爽脆,味道清新,車厘茄串爆汁又鮮甜,魷魚仔嫩滑鮮味,燒烤串質素頗不錯。每人亦享有半隻芝士焗龍蝦,芝士味香濃,肉質鮮嫩彈牙,啖啖肉,好香好美味。大頭蝦蝦肉飽滿彈牙,蝦頭爆膏,鮮味無窮,配泰式酸辣汁, 勁正!燒鮑魚肉質爽口鮮嫩,十分鲜甜。這兩款海鲜也是每人一隻。甜品有木糠布甸,蛋糕,水果和啫喱等,還有雪糕和雪條。飲品有不同種類的包裝如菊花茶,解茶
觀塘駱駝漆工厦有不少出色的食肆,“巴巴串”是其中
一間我覺得性價比相當高的串燒店。

冷盤有凍蝦和青口,蝦肉爽甜,青口嫩滑。

熟食有椒鹽蝦,清蒸鮮魚和湯品。

燒鮑魚肉質爽口鮮嫩,十分鲜甜。
這兩款海鲜也是每人一隻。

甜品有木糠布甸,蛋糕,水果和啫喱等,還有雪糕和雪條。

飲品有不同種類的包裝如菊花茶,解茶,巨峰提子汁 和蘋果汁,罐裝飲品如七喜,芬達,可樂和忌廉,選擇豐富。

2022-06-21
早餐
2022-07-09 1131 瀏覽
有得玩又有得食,第一次玩自轉♻️燒烤爐串燒🍢,唔洗反嚟反去浪費氣力😄,自轉方式仲燒得比平時靚同均勻☺,好玩又過癮!一埋位店員就會送上每位半隻🦂芝士焗龍蝦,另外每人仲會奉送🐚鮑魚同🦐大頭蝦每人各1隻。·餐廳各款食物都係🤤任攞任食任飲,多個自助區有齊各款食物,包括 沙律🥗、前菜、熟食🍜、小食🥡、炸物🍤、串燒🍡、甜品🍩、雪糕🍦、飲品🥤等等,多款種類尤如一個小型自助餐,較特別嘅款式有🍔和牛小漢堡、手撕雞、焗酥皮盒、焗蠔、海南雞飯🐔等,最suprise係有我😍最愛嘅鳳仙雪條🍍,好開心呀!·終於輪到主角各式串燒🍢🍡,食物選擇十分多,一串串已經🤩串好整齊排列,個人推薦🐖叉燒、泰式雞肉🐓、台灣腸仔、燒賣、墨魚仔🦑,拎到返去睇住佢慢慢自轉都幾治癒😻,對手唔洗點郁就有得食係爽嘅yeah✌🏻! 而好似海蝦🦐、青口、帶子類🐚海鮮就可以拎個網放喺爐而網燒🔥,火力都幾猛幾快熟仲唔會燶哂,啱哂平時燒嘢食永遠都燒燶嘅手殘人士😆。另外仲有不同醬汁俾你好似平時BBQ咁搽上食物度燒香,攞🍯蜜糖燒幾時都係咁match!·晚市黃金時段任燒120分鐘🕑都只係$238,價錢都平過好多放題店,所以性價比都幾高👍🏻。但要留意由於燒嘅時候
有得玩又有得食,第一次玩自轉♻️燒烤爐串燒🍢,

餐廳各款食物都係🤤任攞任食任飲,多個自助區有齊各款食物,

最suprise係有我😍最愛嘅鳳仙雪條🍍,好開心呀!
終於輪到主角各式串燒🍢🍡,食物選擇十分多,

但要留意由於燒嘅時候比較近個燒烤爐,所以會感覺有啲熱🌡,仲有如果串燒串得唔好重量唔均勻,擺到上爐佢就唔識自轉😆啦~
📍巴巴串
觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖
2022-06-16
2022-07-07 154 瀏覽
第一次試呢種自助燒串燒嘅餐廳,過程無火,而且有冷氣,好新鮮嘅體驗🤩而餐廳距離地鐵站行五至七分鐘左右,好易揾👍🏻入面環境唔錯,而且好闊落,啲枱張張都好大😚坐2至8個人都絕對無問題,好適合同成班frd或者一家大細黎食😍😍放題選擇好多🤤🤤🤤🤤🌈前菜/小食淨係啲前菜同小食都好吸引😋😋一般冷盤有芝麻八爪魚、螺肉、中華沙律、大蝦沙律等,仲有炸物有炸魷魚圈、春卷、炸雞粒等,全部都炸得好香脆,好好食!仲有好多少見嘅特色小食,例如芝士生菜牛角包、蟹柳撻等,全部味道都唔錯👍🏻👍🏻🌈串燒串燒選擇好多,有一般肉類(豬、牛、雞)仲有菜(菇、翠玉瓜等),同埋一啲丸類(芝士丸、沙律龍蝦丸等),仲有綿花糖、油炸鬼等,好多已經醃製好,直接燒已經好夠味好juicy😚🌈海鮮呢間啲海鮮選擇唔少之餘仲幾新鮮😍有帶子、青口、花甲等,個花甲燒完之後超清甜🤩推薦!!🌈甜品甜品又係選擇超級多,仲有兩個櫃,有雪糕、生果、特色甜品等等,生果幾新鮮,甜品好食得黎又唔會太甜太膩😋😋🌈飲品除咗有各式汽水,紙包果汁飲品,仲有好多無糖茶👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻真係食幾多串燒都唔怕肥啊✨餐廳做緊優惠,仲特別送咗新鮮爽脆白鱔串同蒜蓉粉絲蒸大扇貝🤣🤣兩個都好新鮮

放題選擇好多🤤🤤🤤🤤

🌈前菜/小食

🌈串燒

🌈海鮮

🌈甜品

🌈飲品

✨餐廳做緊優惠,仲特別送咗新鮮爽脆白鱔串同蒜蓉粉絲蒸大扇貝🤣🤣兩個都好新鮮,燒完好鮮甜😚😚而且個扇貝好足料添啊!

2022-07-06 116 瀏覽
串燒火煱試得多,串燒放題真係第一次。串燒放題也少不了儀式感,先來個頭盤,自助沙律有生菜,青瓜,蕃茄仔,粟米粒,根據自己的喜好自由混合。細數一下串燒種類大概有四十多款,海鮮、肉類、菇菌、丸類、棉花糖⋯已經一串串弄好,放上燒盤便可,非常方便。燒盤自動轉迥轉,令食物受熱均勻,容易操作,干淨又衛生,沒有烹調知識都可以成為串燒高手。即燒即食真係好正。還有一些熟食和冷盤,蝦、青口等等,咁多嘢食,吾想串燒都可以滿足吾同願望。炸物中我最鍾意食呢款炸軟腳蟹漢綠茶漢堡,有創意,炸軟腳蟹好脆香,配上綠茶漢堡,帶上綠茶甜香味,軟綿綿好特別。甜品,生果,雪糕和飲品都係任食任飲,完美嘅體驗,滿足的一餐。生日有九折優惠。
串燒火煱試得多,串燒放題真係第一次。

生日有九折優惠。
2022-07-05 266 瀏覽
我喺觀塘買開韓國衫,最近喺boutique隔離開咗間巴巴串,店主話試過都幾繽紛幾抵食,今日上去攞完衫,就順便幫襯下。雖然係工廠大廈,又食串燒,佢呢度冷氣十足唔覺得焗,環境仲幾寬敞添。除咗串燒,仲有好多唔同款式嘅小食,海南雞飯、雞絲粉皮、拍青瓜、京燒茄子等等,各適其適,應有盡有。仲有冷盤海鮮,凍蝦都幾爽口。炸物就啱晒小朋友。熱盤就不乏蔬菜類,嗰晚仲見到熱盤不停換款,真係可以食唔停。凍櫃入面有好多唔同嘅串燒,肉類、丸類、蔬菜等,一串串整齊排列,夠晒方便。雪櫃裏面仲有唔同款式嘅甜品同飲品,店員仲會不停添加。雪糕選用本地知名品牌可可貝妮,以呢個價錢我覺得合格有餘。原來每位客人仲有半邊芝士焗龍蝦,真心有驚喜。除咗龍蝦,每位仲有鮑魚一隻,燒鮑魚再點汁真係一流!燒烤爐嘅設計非常方便,每串串燒放上燒烤爐之上就會自轉,另外仲可以攞燒烤網架,方便燒烤唔同嘅海鮮。呢度嘅食物果然夠哂繽紛,仲見到店員好努力咁清潔燒烤爐,真係食得開心又放心!
仲有冷盤海鮮,凍蝦都幾爽口。
炸物就啱晒小朋友。
熱盤就不乏蔬菜類,嗰晚仲見到熱盤不停換款,真係可以食唔停。
雪櫃裏面仲有唔同款式嘅甜品同飲品,店員仲會不停添加。
雪糕選用本地知名品牌可可貝妮,以呢個價錢我覺得合格有餘。
原來每位客人仲有半邊芝士焗龍蝦,真心有驚喜。
除咗龍蝦,每位仲有鮑魚一隻,燒鮑魚再點汁真係一流!
觀塘新開串燒放題!大家想嘆住冷氣食串燒,呢間就岩哂你😗呢間串燒放題位於觀塘駱駝漆,因為都好full booking,所以有興趣食既朋友仔一定要預早book!除左有冷氣嘆之外,串燒簡直系for懶人去食😂因爲連要燒動作都唔洗,禁就可以有多d既時間同朋友傾下計😆而呢間串燒放題除左有林林種種既串燒比大家揀之外,仲有熟食,例如有燒蠔,不過熟食有d凍,建議大家可以拎返埋位再加熱👀而各類串燒味道不錯,特別推薦蜆,好新鮮,味道鮮甜!另外,佢亦有唔同既涼拌同甜品,包大家食得開心😂好味指數:8.2/10———————————————————————🏠 巴巴串📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖#香港美食 #吃貨 #打卡 #相機食先 #觀塘美食 #觀塘 #串燒 #hongkong #hongkongfoodie #hongkonggoodfood #food #foodssss___
觀塘新開串燒放題!大家想嘆住冷氣食串燒,呢間就岩哂你😗

另外,佢亦有唔同既涼拌同甜品,包大家食得開心😂

好味指數:8.2/10
———————————————————————
🏠 巴巴串
📍觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖

2022-07-01 157 瀏覽
3號風球,中午去駱駝漆大廈品嚐燒烤,食店內裡也還算寬躺,多個烤爐齊開下倒沒有油煙味,食物品分熟食品、燒烤食品區、冷凍品(甜品、糕、生果)出品質素唔錯,深刻印象的是烤蜆、泰式鳯爪、煙三文沙律…..約$170元兩小時.
2022-06-23 233 瀏覽
幾年前曾經食過一次串燒放題覺得好好玩😂所以中島又嚟玩同一個位置原來已經改咗名不過都係做串燒放題 唔影響🙈—————————————————————第一件事梗係要睇吓有咩好食啦選擇都唔少喎仲有啲海鮮添😋有蝦 帆立貝 沙蜆 多春魚 墨魚仔呢啲仲有不同風味嘅醃製肉類好似泰式風味 蒜蓉等等當然唔少得瓜果同丸類啦仲有BBQ必備嘅❤️棉花糖❤️亦有小量嘅熱盤 炸物及冷盤等任君選擇最驚喜係有蒜蓉焗蠔可以無限添食😍入座即送鮑魚同芝士焗龍蝦 正燒燒下突然有一刻以為自己喺韓國因為中島喺韓國都有食過類似嘅嘢快啲回復正常啦😭中島最期待就係燒棉花糖好記得第一次嚟食唔係睇住粒棉花糖著火就係粒棉花糖跳海跌左落下面盤水度🤣所以今次唔敢掉以輕心望住粒糖漲大可惜都只係可以燒漲粒糖而未變金黃色呢刻好想急call個燒棉花糖高手過嚟🙈飲品種類繁多 少有放題中島會無重覆😂最後梗係要食番杯雪糕啦 咁先完美架嘛除左生日埋單讚好佢哋專頁都有9折優惠👍🏻—————————————————————☑︎ 串燒放題 $238
幾年前曾經食過一次串燒放題
—————————————————————
☑︎ 串燒放題 $238
2022-06-22
2022-06-23 151 瀏覽
今晚去咗勁多好嘢食嘅駱駝漆大廈揾食,大鄉里第一次試無火串燒放題,超級興奮,好想感受下唔洗點郁就有得食嘅感覺!因為預早book定枱,所以準時去到就入得唔洗點等。舖頭入面大概有廿幾張枱,有卡位同矮沙發位,幾寬敞同乾淨,如果人比較多仲可以有大長枱或者VIP房!每枱獨立一個轉轉爐,枱面放左比客人放不鏽鋼燒烤串嘅筒、紙巾、牙籤以及三款調味粉,如果需要其他醬汁同用具可以去自助區拎。肉類、海鮮同蔬菜要自己出去夾,基本嘅雞牛豬都有,有已調味同部分未調味版,另外仲有帆立貝、蝦、蜆、丸類、菇類、菠蘿、法包、棉花糖等等。其中嘅自家醬汁醃製叉燒幾正,有少少芝麻係面頭,燒完之後外皮甜甜地,咬落外脆內軟!自助區仲有唔少冷盤、熱盤同小食。冷盤有凍蝦、青口、自選沙律、沙律酥盒等,個人最鍾意麻醬拌茄子同涼拌青瓜,惹味又清爽!熱食有各款炸物、燒蠔、湯,最特別係居然有迷你海南雞飯同蝦片,油飯同雞都幾有心!甜品同飲品同樣係行自助形式,飲品包括各類汽水、涼茶等等,甜品就有迷你切餅、馬卡龍、雪條、雪糕,多到講唔哂!壓軸登場嘅係芝士焗龍蝦同鮑魚,提早訂枱就會送,龍蝦肉幾彈牙,鮑魚就要自己再放上網燒,食落好鮮甜!晚市黃金時段120分

晚市黃金時段120分鐘放題每位成人 $238 加一,呢個價錢試吓食無火轉轉串燒放題,成班朋友一齊嚟唔洗自己起爐叉嘢食,唔洗煩舒服又開心!
2022-06-23 128 瀏覽
👫放工去觀塘工廈試試新開嘅放題店。餐廳主打串燒,仲有多款料理、炸物、甜品、飲品任食任飲。串燒爐火力好夠,所以燒嘢食嘅速度超快,120分鐘放題完全足夠。入座每人送半隻焗龍蝦、一隻大頭蝦、一隻鮑魚。🦞焗龍蝦唔算好厚肉,但比想像中鮮甜。大頭蝦多蝦膏,肉質都好彈牙。任食串燒種類超過30款。海鮮類比較推薦青口、活蜆,新鮮彈牙,唔係急凍貨。叉燒醃得入味,冇想像中咁易燶。單骨雞翼燒完都好多肉汁。芝心丸燒到微焦好吸引。可惜冇貢丸同墨魚丸🥲。自助區仲有多國料理,目測迷你burger🍔同泰式豬手都好受歡迎。📍巴巴串 (觀塘)觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖

📍巴巴串 (觀塘)
觀塘開源道62號駱駝漆大廈1座5樓C號舖
2022-06-19 194 瀏覽
-🔸120分鐘晚市放題 $198@-最近同男朋友講開想食串燒,咁啱留意到駱駝漆有放題,仲可以自己燒,有得玩有得食仲有得玩,一次過滿足三個願望呢!😋一坐低就上咗送嘅每人一份鮑魚、海蝦、仲有芝士焗開邊龍蝦,一啲都唔hea喎~然後出去自助區兜個圈,除咗串燒之外,前菜、小食、炸物、甜品、生果、雪糕都好多選擇,最驚喜係連熟食都好高質,竟然仲有蒜蓉焗生蠔,超dum本呢😝串燒個爐係用電嘅冇明火,而串燒放好會自己轉轉轉,360度燒得好均勻,慳水慳力勁正!串燒我個人就最鍾意食牛脷、多春魚、叉燒、同菠蘿,咁多嘢食都真係飽到上心口!🤰🏻
🔸120分鐘晚市放題 $198@

2022-06-19 1240 瀏覽
今晚落雨天放工後相約朋友一齊黎觀塘新開既食串燒專門店,第一次食自助串串燒120分鐘放題,$238/位另加一,凡like+follow 餐廳IG仲有9折👍一次性頭盤就有大蝦同鮑魚,仲每人半隻芝士焗龍蝦🦞,龍蝦肉很鮮味彈牙;串串燒種類都很多款,包括有叉燒串、牛脷串、泰式肉串、午餐肉串、豬腩肉串、黑椒台灣腸串等,而小食就有泰式蝦片、鹵水雞翼、木耳、酸辣冇骨鳳爪等;熟食就有蒸魚、炒西蘭花、炸蝦碌、蒜蓉焗蠔等。我地就排好逐串串燒放係自動轉爐上面燒,也有燒網可放食物上面燒,豬腩肉串燒完都好juicy,肉質都很軟嫩;午餐肉串也很特別,燒完外皮很脆口;黑椒台灣腸串有少少微辣,但食完好似去左台灣夜市既感覺;燒大蝦味道鮮甜爽脆,鮑魚燒完唔會太乾身,仲keep到鮮味!如果覺得唔夠味,仲可以自己加孜然粉令味道更上一層樓,燒埋棉花糖串真係好有BBQ feel! 汽水飲品都係任飲,甜品就有cake、啫喱糖、雪糕等,真係又好食又好玩,呢度仲有埋VIP房,岩晒一大班人一齊黎開party!🥳+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++