2023-04-13 48 瀏覽
今日專登叫埋男朋友一齊嚟試下呢一間觀塘嘅串燒店, 喺駱駝漆, 交通非常之方便。 因為佢呢個《冇限時段》,一定要兩個人起,才可入座,會有海鮮拼盤,包括咗:🐚🐚彈牙嘅鮑魚,🐚🐚大隻嘅扇貝,燒汁鰻魚🐬。。。非常抵食!!有咁多高價值嘅食物,仲有不同promotion💶💶, 唔怪得知呢度咁人來人往啦。呢度仲有好多特式又好食嘅食物。。。芝士燒魚餅,厚切午餐肉條🥩,多春雨。🥓肉串方面,當然唔少得豬肉、牛肉和雞肉串,有唔同味道,有辣,又有唔辣,任君選擇🧤。
2023-04-13 54 瀏覽
我同我老公去咗一間串燒放題嘅餐廳,試咗佢哋嘅串燒。最like就係佢地嘅豬頸肉串、燒賣串燒同大啡菇串燒,同埋蒜蓉燒扇貝,整體食物質素都唔錯,值得推薦。💁🏻‍♀️豬頸肉串口感豐富,肉質鮮嫩,每一口都充滿著炭燒的香氣,加上醬汁的調味,味道更加突出。💁🏻‍♀️燒賣串燒味道鮮美,燒賣的內餡飽滿,炭烤過後的表面金黃酥脆,非常開胃。💁🏻‍♀️大啡菇串燒相對來說味道相對清淡,但是菇類的營養價值非常高,炭烤後充滿了菇類的香氣,口感嫩滑清爽,是一道健康又美味的選擇。💁🏻‍♀️蒜蓉燒扇貝是我們的最愛,扇貝新鮮多汁,炭烤後表面微焦,但內裡仍然保持著鮮甜的口感,加上蒜蓉醬汁的調味,味道更加出色。整體而言,這間串燒放題的食物質量非常高,品種豐富,口感豐富,值得一試。如果你想享受美味的串燒和燒扇貝,這間餐廳是一個不錯的選擇。

2023-04-13 219 瀏覽
同男人一齊去早到左等左一陣有位,食呢啲都預左一陣味,店家比左間房既位置坐,本身諗住有房噤好彩,入到去心諗瀨野入左房抽氣勁唔得好焗好熱,公眾大位就通風涼好多,食物都係雞 豬牛菜,食左以下:雞肉串 本身有少少味午餐肉:切得大舊既但唔知咩味,肉質都好散雞亦似無業過味(建議用日式蜜糖)燒牛舌唔係一片片而係一舊舊有炸野食既不過凍既有蜜糖不過都係無味,日式蜜糖反而又ok wor用呢個燒野食 有啲味孜然粉(原味,五香味,辣味),總結:無味丸都係沙律丸,墨丸 個啲菜:菇/翠肉瓜/甜品無食(已經無意慾食)本身都勁少寫食評所以無影相,但呢間突然之間想寫
雞肉串 本身有少少味
午餐肉:切得大舊既但唔知咩味,肉質都好散
雞亦似無業過味(建議用日式蜜糖)燒
牛舌唔係一片片而係一舊舊
有炸野食既不過凍既
孜然粉(原味,五香味,辣味),總結:無味
丸都係沙律丸,墨丸 個啲
菜:菇/翠肉瓜/
甜品無食(已經無意慾食)
本身都勁少寫食評所以無影相,但呢間突然之間想寫
2023-04-10
2023-04-12 54 瀏覽
任食火鍋店就見好多,串燒店嘅選擇真係相對比較少,不過好彩有一間叫做巴巴串嘅觀塘串燒店,食過幾次都覺得幾高質🥳串燒多達幾十款選擇☑️串燒真係包羅萬有,款式多到眼花撩亂。牛丸🐮大大粒嘅牛丸食落煙煙韌韌,好彈牙仲好多汁。紅腸、腸仔❤️燒完嘅腸仔外皮好香脆。秋刀魚🐟燒好嘅秋刀魚魚香味特別香濃。雞肉🐔雞肉串燒滑嫩,又啖啖肉!蒜蓉焗蠔☑️蒜蓉焗蠔都好肥美,仲有大量嘅蒜蓉鋪喺面,燒完蒜香味更突出。無限時套餐送的海鮮拼盤☑️鰻魚少骨又肥美,燒汁味濃。扇貝大隻又鮮甜好味。鮑魚彈牙多肉又爽甜。真係全部都好好食呀🤤
串燒多達幾十款選擇☑️
串燒真係包羅萬有,款式多到眼花撩亂。
牛丸🐮大大粒嘅牛丸食落煙煙韌韌,好彈牙仲好多汁。
紅腸、腸仔❤️燒完嘅腸仔外皮好香脆。
秋刀魚🐟燒好嘅秋刀魚魚香味特別香濃。
雞肉🐔雞肉串燒滑嫩,又啖啖肉!
蒜蓉焗蠔☑️
蒜蓉焗蠔都好肥美,仲有大量嘅蒜蓉鋪喺面,燒完蒜香味更突出。
無限時套餐送的海鮮拼盤☑️
鰻魚少骨又肥美,燒汁味濃。
扇貝大隻又鮮甜好味。
鮑魚彈牙多肉又爽甜。
真係全部都好好食呀🤤
2023-04-12 49 瀏覽
早前已經食過一次,👍🏻今日又突然有想食既心情,叫咗幾位朋友一齊係度食,第一次黎既時侯,已經覺得呢度既服務好好,職員態度親切,好快就有得入座,👍🏻經職員帶位及指示呢度既食物同上次一樣多,👍🏻比上次更為新鮮,周不時有職員前來加新的食物,而佢地都放得十分整齊 記得上次因太多款式,都未有機會試真d,今次拎咗菇,紅腸,各款雞、牛、豬肉,雞翼,雞腎,另仲拎埋炸雞,麥樂雞同其他炸野。青口、蜆等等。👍🏻仲有海鮮拼盤,扇貝仲加咗辣椒黎燒添今次真係可以食返上次無食過既,同埋特別好食既都要再番兜多次,燒蒜蠔真係好食,新鮮既蠔配上蒜好食到飛起,食咗好多轉今次仍然保持水準,同埋依舊可以享受燒烤既樂趣,認真唔錯👍🏻成為老客戶,係度留五星好評,下次一定再食!

2023-04-10 209 瀏覽
服務:入座後老公查詢係咪有海鮮送,店員左右言顧其他,唔想答,唔想送,其實都係已出之物,話畀人聽係咪會死。完全唔老實。環境: 卡座與卡座間非常狹窄,每次只可一人通過。店內抽風非常差,不單成身油煙味,仲好焗同攻眼。食物:選擇少,味道我唔會話佢難食,但認真講真係一般都說不上。而且我哋睇隔離枱就算有送到海鮮,送的都只係質素好差的扇貝,300蚊一個人櫃枱你可以攞到的係海鮮只係蜆、青口、多春魚。如果咁叫選擇多好抵食都真係唔識講。無論係串燒甚至係雪糕都係少選擇。去過其他類似燒蝦的任食餐廳,種類多好多,而且味道不錯。可見並非放題餐廳質素就一定麻麻,但呢間真係唔掂。整體評價,其實我都係見到好多好評所以才去試,我覺得完全不似預期,300蚊一個人絕對無下次。

2023-04-10
早在半個月前已經訂咗無限時任食兩位,到當日前幾個鐘先通知少了一個爐,話因為其他客人都係無限時任食,所以不能提供枱,要求改期。咁好難唔相信係因為我只係book咗兩位,賺得少,其他人人數多,所以搵我個booking 做祭品呀
2023-04-05 88 瀏覽
4/4 book咗1900 3位,價錢$284/位已計加一;like咗社交媒體網站可以任食扇貝,質素都唔差,waiter服務態度好好,一開始燒都覺得幾好。但開始燒嘅時間開始發現伏伏地,個爐唔算好大,如果你燒啲體形大少少嘅野食就會唔夠位燒,仲要個爐火力唔算好大,所有野食都好似慢燒咁…只有2小時嘅時間真係唔夠燒,好彩係熟食選擇都多可以頂頂肚,最後個女店員未夠鐘就吹我地要還枱,態度亦好差,所以唔會再有下次..
2023-04-04 61 瀏覽
扇貝(spicy)辣辣地好惹味!蠔肉好有彈性,勁爽口彈牙~牛柳粒都好推介,因為佢燒完都仲係好嫩滑,一啲都唔鞋,肉味都幾濃~燒菠蘿is my favourite!!!每次都會食好多round,食極都唔厭,酸酸甜甜好開胃。食完咁多肉類,食返件菠蘿(水果)平衡返都唔錯呀,幾健康。
冬菇味道好香濃,delicious雞翼多肉多汁,皮脆肉嫩,perfect🤤🤤🤤芝士腸燒到好脆皮,芝士汁溶左之後變爆汁,好邪惡😈午餐肉大大塊好脆口
多春魚魚肉多,少魚骨。
扇貝(spicy)辣辣地好惹味!
蠔肉好有彈性,勁爽口彈牙~

冬菇味道好香濃,delicious

雞翼多肉多汁,皮脆肉嫩,perfect🤤🤤🤤

芝士腸燒到好脆皮,芝士汁溶左之後變爆汁,好邪惡😈

午餐肉大大塊好脆口

多春魚魚肉多,少魚骨。
2023-04-04 42 瀏覽
我地今次食巴巴串呢個晚市無限時既串燒放題,禮拜四晚黎到都係$268一個,超多野食,抵玩!呢度簡無限時會有海鮮拼盤送,拼盤有時令海鮮,大扇貝,鮑魚呢啲都有,啲扇貝真係好大隻,仲要有膏既添,燒到岩岩熟咁內就岩岩好!另外普通既海鮮好似蠔,青口,蜆呢啲都係任食,我最被意將啲蠔加蒜蓉咁燒,勁惹味,啲蠔又肥又鮮甜,仲有啲青口都好大隻,蜆係一啲沙都無,淨人海鮮都回整本呀!串燒就都好多款,肉類好多選擇,款款都好正,肉夠新鮮又醃得入味,雞髀肉,牛仔粒,豬腩肉呢啲全部好好味,連冬春魚都好食,搞唔掂呀!
2023-04-03 53 瀏覽
🔹餐廳有咩最好味?其實呢間餐廳真係好多嘢都好好食!尤其是係佢哋嘅牛肉粒、雞扒、午餐肉等等!估唔到一個價錢連海鮮都食到,我最鍾意就係佢哋嘅蒜蓉燒扇貝,鮮味十足。我覺得呢度同普通嘅燒肉店有唔同就係可以揸住支竹籤自己燒。每一支不鏽鋼籤急着嘅肉類,份量都唔會太多,唔怕食唔晒。而且好方便自己拎去燒,佢哋嘅煮食爐都係好user friendly,路邊會有幾個凹槽,係專for大家將支籤直接放喺嗰凹槽等佢自己燒,想轉面嘅時候都會方便啲。🔹餐廳最值得讚的地方我覺得一間餐廳通常最值得讚賞嘅地方,往往都唔止係食物,仲有係佢哋職員嘅服務態度同埋環境!佢哋嘅職員服務都非常出色,服務員熱情友善,會喺客人用餐嘅時候不斷為客人上菜,確保客人可以盡情品嚐各款美食。總括而言,巴巴串放題係一間值得一試嘅餐廳,無限量嘅美食同舒適嘅用餐環境,讓人感到非常滿足。如果你想享受美味嘅串燒、壽司同刺身,咁呢間餐廳絕對係你嘅首選之選。
🔹餐廳有咩最好味?

🔹餐廳最值得讚的地方

總括而言,巴巴串放題係一間值得一試嘅餐廳,無限量嘅美食同舒適嘅用餐環境,讓人感到非常滿足。如果你想享受美味嘅串燒、壽司刺身,咁呢間餐廳絕對係你嘅首選之選。
2023-04-03 50 瀏覽
餐廳營業時間: 1️⃣2️⃣0️⃣0️⃣-2️⃣3️⃣0️⃣0️⃣,主打平靚正高質,任食沙律,頭盤,熱食,炸物,甜品,汽水,雪糕。雞軟骨實在太爽脆可口,我自己一個都食左7串😂🤤👍🏻😋牛肋肉好juicy,好食!芝士腸入口有爆汁既感覺,外面脆脆!午餐肉大大塊厚切食到飽雞翼份量足,雞皮好滑,唔油膩。皮脆肉結實,調味適中,非常香口。呢間餐廳仲好貼心咁將雞翼既底部剪開,方便快熟,又真係幾快熟wo叉燒,叉燒汁處理得完全一模一樣,燒熟後邊位有焦香味。燒豬大腸,外皮燒到脆卜卜,內里啖啖肥油,勁邪惡又夠曬正,就係要呢啲。餐廳位置有限,想堂食記得預約,咁就可以快啲食到傳說中咁好味既串燒😋😋😋😍😍😍🤤🤤🤤

雞軟骨實在太爽脆可口,我自己一個都食左7串😂🤤👍🏻😋
牛肋肉好juicy,好食!

芝士腸入口有爆汁既感覺,外面脆脆!
午餐肉大大塊厚切食到飽

叉燒,叉燒汁處理得完全一模一樣,燒熟後邊位有焦香味。

2023-04-03 152 瀏覽
首先當日以係openrice買優惠卷去食,見優惠後兩位都係300左右,先去試下去到現場,首先工作人員好似對於openrice午市優惠卷十分生疏,不過最後都順利入座去到取食物區域,講真十分失望,因為串燒區全部都係丸子類和醃製過的肉串為大部分,不過一開始都唔覺得有咩問題,直到食左先知點解d肉全部都係醃製過,因為實在無肉味,好似d街市凍肉舖賣既醃製肉禁,如果無用優惠券,尼餐需要兩位500以上的,食到禁既品質,非常失望整體而言,就係食物質量配不上價錢,隔離校長烤肉比佢更多選擇,比佢仲平……而且最無奈既係,入場来佢掃完我地個code 就入場,我地以為系openrice卑曬錢點知走左上埋車先收到佢地打卑我地,話我地未卑52蚊加一服務費,卑幾多錢唔係問題,但明明有機會卑店員告知需要收服務費,但由入場到離開都無通知,要到我地離開最少半個小時打來追加一服務費,太荒謬了,好似我地食霸王餐,好不爽服務員仲要求我地翻来卑個52蚊,最後payme佢,真係無下次倒不如外出去食其他餐廳而且最後我食完唔夠1小時肚子痛去左廁所……

去到取食物區域,講真十分失望,

點知

倒不如外出去食其他餐廳
而且最後我食完唔夠1小時肚子痛去左廁所……
午餐
用餐優惠
優惠券
2023-04-02 72 瀏覽
第一次中午食串串燒,book左12點到場時無乜客好清靜,幾好👍🏻買左open rice 團購卷,入座時侍應提提我要補比+1服務費每位27蚊,團購卷$218:位,好抵因為無限時,我地12食到3pm,,仲要蠔,大扇貝,蜆都任食我就坐左中間近bar台,拎食物好方便,食物:有豬,牛,雞柳,小蕃茄,粟米,等等…重點係燒蜆!超級新鮮!
第一次中午食串串燒,book左12點
到場時無乜客好清靜,幾好👍🏻
我就坐左中間近bar台,拎食物好方便,
2023-03-30 59 瀏覽
🔘今日成班朋友,有男有女,食串燒就啱哂!輕食或大食都可以。呢度好多海鮮,蔬菜和肉類,連街頭小食~燒賣都有,零食有~大蝦片💠。🔘呢度啲燒烤盤係會自動轉動這些串燒, 省時,又省力,同時火力又均勻。 避免局部燒燶。 呢度取食物區,非常整潔,乾淨,分類得井井有條。 有肉類,蔬菜類,海鮮類,汽水,甜品,和雪糕。🔘呢度幾乎嗰個都會叫海鮮拼盤,只有(無限時段)才有, 出名係性價比高,因為有鮑魚,同埋扇貝,呢啲貴價食物,食幾隻已經回曬本。蜆和青口更是任食,一啲沙石都無💠。