適逢朋友生日,當然要食好啲🥳呢一間環境舒服,Nat最鍾意嘅,仲有多款拖羅!🍣肥美淺粉色咁誘惑,點可抵抗到呀🥰⭐中拖羅刺身 $158⭐牡丹蝦刺身 $148⭐赤身刺身 $98⭐和風刺身沙律 $118刺身擺盤非常用心,🐟件件厚身,點少少芥末同豉汁已經好足夠😙⭐加州卷 $88⭐壽司火炙鹿兒島A4和牛海膽 $176後者有驚豔到🤓兩片鹿兒島A4和牛搭配海膽一齊食,第一次都覺得好夾!⭐雞軟骨 $28⭐雞皮 $36⭐厚牛舌 $52⭐鹿兒島黑豚五花腩 $38🍢串燒同樣有誠意,👨🏻‍🍳即席製作,放到舌尖仍保持溫熱~

⭐中拖羅刺身 $158
⭐牡丹蝦刺身 $148
⭐赤身刺身 $98
⭐和風刺身沙律 $118

刺身擺盤非常用心,🐟件件厚身,點少少芥末同豉汁已經好足夠😙

⭐加州卷 $88
壽司火炙鹿兒島A4和牛海膽 $176

⭐雞軟骨 $28
⭐雞皮 $36
⭐厚牛舌 $52
⭐鹿兒島黑豚五花腩 $38

🍢串燒同樣有誠意,👨🏻‍🍳即席製作,放到舌尖仍保持溫熱~
2023-02-06 106 瀏覽
餐廳嘅食物款式都多選擇,而且平日都幾full下,大家黎之前最好book定位呢度嘅串燒非常不錯👍🏻雞皮好酥脆,雞軟骨冇雪味免治雞肉棒撈埋生雞蛋一齊食,十分香滑可口安格斯牛小排➕厚牛舌口感嫩滑多汁鰻魚玉子卷都好好味😋 鰻魚厚肉肥美,玉子生熟程度剛剛好,必食壽司盛十二點🈶 日本牡丹蝦、赤貝、中拖羅、赤身、帆立貝、三文魚籽、日本海膽、火炙平目魚邊、油甘魚、深海池魚及兩件白身魚,件件都好新鮮,我就最鍾意海膽,口感好甘甜,帆立貝都好爽甜,中拖羅入口有豐富魚脂味薩摩雞肉豆乳鍋個湯底充滿豆腐嘅香味,薩摩雞肉比較有咬口,而且蔬菜份量都多

呢度嘅串燒非常不錯👍🏻雞皮好酥脆,雞軟骨冇雪味

免治雞肉棒撈埋生雞蛋一齊食,十分香滑可口

安格斯牛小排➕厚牛舌口感嫩滑多汁

2023-02-03 215 瀏覽
I booked a table for 2 for lunch on Friday. When my friend came earlier, they already assigned a table which is for 6 and 2 other customers are sitting on one side. My friend already seated on the other side and I requested to change as my FD is a bit in a “big size” which is not good to be too crowded. The waiter said it’s already a big table and it’s like 1.5 table for u already. I asked to change to another table for 4 and he keep on saying that that table is ok as 1.5 space for you and al

I asked to change to another table for 4 and he keep on saying that that table is ok as 1.5 space for you and already giving u a favour instead of a single table for two. I moved to the table for 4, however, That bad attitude and 比說話你聽 is still keep on mentioning and said we have other booking… bla bla bla….

At the end, I left and go to another restaurant as I don’t think I should pay for that service even I don’t know the taste if good or not.

Totally disappointed especially my friend is coming to HK from overseas.

2023-02-02 104 瀏覽
今日黎到依間嵐山日本料理午餐,依間餐廳午市定食十分抵食,有前菜、沙津、茶碗蒸同雪糕送,十分實惠。我今次叫左個壽司定食配牛肉湯烏冬,壽司有8件,每件賣相都十分精緻,當中更有海膽壽司,味道亦都十分好,每件壽司都食到本身魚生既鮮味,而佢地壽司係用特別既壽司醋黎整,同一般壽司醋相比,米飯食起上黎更加甘甜,強烈推薦一試。

2023-01-30 95 瀏覽
#fafafoodblog日本菜 #fafafoodblog尖沙咀🍴韓式泡菜黑豚肉鍋 148 蚊🐷豚肉鍋 加左泡菜 辣得黎好惹味 有青豆 泡菜 彈牙 juicy既豚肉 娃娃菜 雜菇 豆腐 湯底好香濃泡菜味 餸菜盡吸泡菜汁正🍴軟殼蟹牛油果卷128 蚊🥑軟殼蟹整得好夠香脆 成個壽司包住好至蟹子夠哂口感 牛油果香滑 加埋少少沙律醬就好好食 🍱🍴和風刺身沙律118 蚊🥗有魚 帶子 三文魚 整成既沙律 ,.沙律新鮮 有車厘茄 椰菜等等 醬汁酸甜開胃 將帶有酸汁既菜 同刺身一次過放落口 夠哂 juicy有層次感 正🍴三文魚松葉蟹卷 158 蚊🐟🦀三文魚切碎好新鮮香滑 飯卷入面有紫菜 仲有香濃既松葉蟹肉 切成碎既松葉蟹肉 好香甜而且有口感 好食🍴火炙壽司盛六點268 蚊🍱六點壽司 首先佢 d 飯有 d 梅子香味就算唔洗點豉油都好味 全部火炙 帶 d 烤香味 半熟既壽司有 有吞拿魚卷肉味夠濃🐟 彈牙既魷魚卷 . 配有葱花辣醬既左口魚卷 同左口魚既肥膏好 match, 仲有肥美既三文魚卷, 配有蝦膏既蝦卷🦐 仲有加左黑松露既帶子卷都好鮮甜#火炙 #三文魚 #帶子 #刺身 #壽司 #黑豚肉 #牛油果
🍴韓式泡菜黑豚肉鍋 148 蚊🐷

🍴軟殼蟹牛油果卷128 蚊🥑
🍴和風刺身沙律118 蚊🥗
🍴三文魚松葉蟹卷 158 蚊🐟🦀
🍴火炙壽司盛六點268 蚊🍱
#火炙 #三文魚 #帶子 #刺身 #壽司 #黑豚肉 #牛油果 #沙律 #軟殼蟹
Score 平均分 <7.9/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#嵐山日本料理
地址: 尖沙咀棉登徑11號地舖
~~~~~~~~~~~~
#fafafoodblog #為食花太郎 #fafafoodblog尖沙咀
=====================

🙂温馨提示🙂
Fb like左 page都睇唔到<通知>
若果大家想睇到多d唔同既美食
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
除左like 請做多一個步驟
[like] 左 👉🏻<追蹤中/Following> 👉🏻<搶先看/See First>
多謝大家支持!🤓🤓

歡迎喺唔同平台觀賞fafafoodblog
Fb📒: fafafoodblog
Ig🖍: fafafoodblog
Openrice 🍚: 花太郎

任何美食😋歡迎inbox 我 , 等我食完開心share!🤓
2023-01-30
2023-01-20 91 瀏覽
二訪尖沙咀嘅嵐山居酒屋,原因好簡單,就係阿爸話好味😆今次人流明顯多咗,好彩都book咗位,遲一步去都食唔到呀。今次阿爸話想食多啲魚生,所以點咗好多,俾佢食個夠😆和風刺身沙律,$118呢份沙律勁豐富,入邊有大蝦、三文魚、油甘魚、吞拿魚、池魚等等再加埋大量嘅蟹子同埋沙律菜,仲有海帶,真係好豐富,沙律汁酸酸甜甜勁開胃😍刺身大大隻嘅甜蝦刺身(四隻$78),勁厚切嘅深海池魚刺身(兩切$98),同埋好肥美嘅中拖羅刺身(兩切$158),全部都鮮甜肥美,非常高質👍🏻壽司盛八點,$258食咗咁多魚生,阿爸都唔夠喉,再嚟個壽司拼盤😍三文魚、甜蝦、赤身、池魚、帶子。。。仲有中間最正嘅海膽、三文魚子同埋吞拿魚蓉,佢俾埋紫菜可以自己包嚟食,非常好。雜錦天婦羅烏冬,$138炸嘢天婦羅又係阿爸嘅至愛,配上清少少嘅烏冬,絕對係絕配,除咗兩隻大蝦之外,仲有天婦羅魚、茄子同埋南瓜,全部都炸得非常香口☺️烤鱈魚,$38送酒一流嘅烤鱈魚又係好好味😋今次阿爸又好滿意,兩個人都食到好飽好飽,佢話下次要再嚟,老人家仲識食過我😅

和風刺身沙律,$118

刺身

壽司盛八點,$258

雜錦天婦羅烏冬,$138

烤鱈魚,$38
送酒一流嘅烤鱈魚又係好好味😋

2023-01-16 102 瀏覽
尖沙咀一向都係食日本菜嘅天堂,今次介紹《嵐山》日本餐廳就位於尖沙咀棉登徑,即刻去一試究竟。鯛魚薄切沙律 $108第一次試生魚片嘅沙律,鯛魚用左薄切嘅形式,食落爽口又帶微甜,好適合同沙律菜一齊食,又唔會搶左相互嘅味道。半條石垣鯛 $208石垣鯛產量都唔會好多,係香港都只有高級日式餐廳先食到。食落肉質比較細膩,油脂好豐富,又有天然嘅魚脂甘甜味。壽司盛十二點 $438包括有中拖羅、赤身、油甘魚、深海池魚帆立貝、火炙平目魚邊、日本牡丹蝦、赤貝三文魚籽、日本海膽同埋兩件白身魚。中拖羅就一向係我最愛,入口即溶又有豐富魚脂味。貝類帆立貝赤貝就好新鮮爽口鮮甜。海膽就一啖食落非常濃郁甘甜。每一款都好新鮮。三文魚松葉蟹肉卷 $118松葉蟹肉卷上面放左三文魚粒同埋三文魚籽,壽司飯亦都預先用醬汁煮過,食落蟹肉好鮮甜,三文魚又厚實爽口,三文魚籽又有豐富海水味,味道好有層次。

鯛魚薄切沙律 $108

半條石垣鯛 $208

壽司盛十二點 $438
包括有中拖羅、赤身、油甘魚、深海池魚
帆立貝、火炙平目魚邊、日本牡丹蝦、赤貝

三文魚松葉蟹肉卷 $118
2023-01-16 119 瀏覽
日本餐真係食極唔厭今次去到尖沙咀嵐山食到高質日本料理坐得舒服 ,平日夜晚都算多人  不過KEEP到服務水準高紀錄一下先壽司盛 八點 $258赤身, 油甘魚, 三文魚, 帆立貝, 甘蝦, 日本直送魚 X2, 全部都好鮮味中間仲有個拖羅蓉海膽杯,可以撈埋飯一齊食白飯魚干豆腐沙律 $98番茄同沙律菜都夠新鮮上面係白飯魚干薄脆,連埋滑豆腐一齊食好清新嘅開胃菜海膽蔥花拖羅卷 $188海膽甘甜口感細膩,軟綿細滑嘅拖羅容配埋清爽青瓜 口感味道層次豐富松葉蟹海膽甲羅燒 $176一次過食到蟹肉,蟹膏, 蟹子, 同海膽味道蟹味濃郁, 配麵包食味道剛好!薩摩雞肉豆腐鍋 (骨膠原入) $168湯底豆腐味好重, 雞肉同菜份量算多味道唔會太濃, 飲多兩碗骨膠原湯都唔怕膩
日本餐真係食極唔厭
今次去到尖沙咀嵐山食到高質日本料理

坐得舒服 ,平日夜晚都算多人  不過KEEP到服務水準高
紀錄一下先

壽司盛 八點 $258
全部都好鮮味
中間仲有個拖羅蓉海膽杯,可以撈埋飯一齊食

白飯魚干豆腐沙律 $98
番茄同沙律菜都夠新鮮
上面係白飯魚干薄脆,連埋滑豆腐一齊食
好清新嘅開胃菜

海膽蔥花拖羅卷 $188
海膽甘甜口感細膩,軟綿細滑嘅拖羅容配埋清爽青瓜
口感味道層次豐富

松葉蟹海膽甲羅燒 $176
一次過食到蟹肉,蟹膏, 蟹子, 同海膽味道
蟹味濃郁, 配麵包食味道剛好!

薩摩雞肉豆腐鍋 (骨膠原入) $168
湯底豆腐味好重, 雞肉同菜份量算多
味道唔會太濃, 飲多兩碗骨膠原湯都唔怕膩
2023-01-10 68 瀏覽
非常滿意的用餐體驗~餐點超高CP值!從套餐到單點的小菜表現都很優秀值得再次回訪的好店👍大推刺身~真的無敵美味又新鮮!獅子牡丹起司燒也很驚艷,看似很膩的食材組合卻互相映襯好吃❤️
非常滿意的用餐體驗~
餐點超高CP值!從套餐到單點的小菜表現都很優秀
值得再次回訪的好店👍
大推刺身~真的無敵美味又新鮮!
2022-11-06 182 瀏覽
尖沙咀高質日本菜🥰收工好攰,決定對自己好啲,去附近食高質日本野啦🥳四色刺身有甜蝦、深海池魚、油甘魚、鮮八爪魚。最正係甜蝦,夠大夠甜夠彈牙☺️池魚同油甘魚都勁厚切好肥美,香味十足。八爪魚嘅切法同平時唔同,佢個頭最好味。三文魚松葉蟹卷三文魚切粒舖面,仲有大量嘅三文魚子,入面夾住松葉蟹,好有層次,底仲有沙律醬。串燒好有驚喜,叫咗幾款都好好味呀🤩🤩免治雞肉棒加蛋,勁juicy。安格斯牛小排,好香好重牛味又好嫩,仲有黃芥末醬點,非常好。另外鰻魚都勁肥美,活鰻現烤,啖啖肉,香味十足。仲有田樂豆腐都好好味呀,上面層醬好味,豆腐入面仲有汁流出,小心熱呀。味噌黑豚肉石頭鍋飯呢個又係驚喜之作,估唔到會咁好味。首先豬肉望落去好似冇乜味,但原來有甜甜哋嘅味噌味,非常好味。其次個飯好香,上層好軟身,下面有啲飯焦,非常香口。再加上大量蔬菜,真係大愛。以後一定會再嚟食嘅飯🥰非常滿足嘅一餐,屋企人都好滿足,隔籬枱又係一家人出嚟食,不停話好味,見我哋食個飯好香,佢哋又加咗個飯,都話好好味😋

四色刺身

三文魚松葉蟹卷

串燒好有驚喜,叫咗幾款都好好味呀🤩🤩

免治雞肉棒加蛋,勁juicy。
安格斯牛小排,好香好重牛味又好嫩,仲有黃芥末醬點,非常好。
另外鰻魚都勁肥美,活鰻現烤,啖啖肉,香味十足。

味噌黑豚肉石頭鍋飯

2022-11-06 132 瀏覽
平時就算黎尖沙咀都好少入呢頭,估唔到有間咁高質嘅日本野🫣🌝鯛魚薄切沙律鯛魚薄片甘香爽口,仲有大量三文魚子同蟹籽,夾埋沙律菜食口感好豐富🌝喜知次/鱸魚/伊佐目刺身估唔到呢度都有喜知次食!好鮮甜美味,簡直係可遇不可求,另外鱸魚同伊佐目肉質都好爽口細緻,非常高質🌝中拖羅壽司🌝油甘魚壽司🌝帆立貝壽司🌝日本海膽🌝三文魚壽司刺身款款都好鮮甜肥美,尤其海膽質素唔錯,一啲都唔腥,仲可以撈埋下邊啲飯一齊食,另外就係舊舊壽司都係刺身大過飯,真係好高質抵食🌝白活鰻/鹿兒島黑豚五花腩/厚牛舌鰻魚肉質肥美彈牙,燒得好香兼唔腥五花腩肉肥瘦均勻,油脂位十分鬆化而牛舌都好彈牙🌝免治雞肉棒點埋月見汁味道一流而雞肉棒入邊啲雞軟骨粒粒令成個口感都好爽口🌖牛肉壽喜燒味道偏淡,但烏冬幾彈牙唔錯

平時就算黎尖沙咀都好少入呢頭,
估唔到有間咁高質嘅日本野🫣

🌝鯛魚薄切沙律
鯛魚薄片甘香爽口,
仲有大量三文魚子同蟹籽,
夾埋沙律菜食口感好豐富

🌝喜知次/鱸魚/伊佐目刺身
估唔到呢度都有喜知次食!
好鮮甜美味,簡直係可遇不可求,
另外鱸魚同伊佐目肉質都好爽口細緻,非常高質

🌝中拖羅壽司
🌝油甘魚壽司
🌝帆立貝壽司
🌝日本海膽
🌝三文魚壽司
刺身款款都好鮮甜肥美,
尤其海膽質素唔錯,一啲都唔腥,仲可以撈埋下邊啲飯一齊食,
另外就係舊舊壽司都係刺身大過飯,真係好高質抵食

🌝白活鰻/鹿兒島黑豚五花腩/厚牛舌
鰻魚肉質肥美彈牙,燒得好香兼唔腥
五花腩肉肥瘦均勻,油脂位十分鬆化
而牛舌都好彈牙

🌝免治雞肉棒
點埋月見汁味道一流
而雞肉棒入邊啲雞軟骨粒粒令成個口感都好爽口

🌖牛肉壽喜燒
味道偏淡,但烏冬幾彈牙唔錯
2022-10-28 2279 瀏覽
餐廳佈置以木系為主調,環境舒適 寬敞,柔和的燈光,配上精緻用心佈置, 每個角落洋溢著日本居酒風情。兩只牡丹蝦刺身 $148牡丹蝦刺身 , 爽口彈牙,味道淡雅清甜。金目鯛刺身(10片)$208薄切的金目鯛刺身, 見證了師傅刀功了得,魚肉帶淡淡的櫻花粉紅色 ,肉質細緻,鮮甜軟嫩,鮮味注滿味蕾, 十分享受。兩切深海池魚 $98厚切的深海池魚, 鮮嫩肥美, 魚肉爽口彈牙 , 豐盛魚油, 魚油甘香細膩。昆布清酒煮蜆 $108蜆肉大隻肥美,肉質挺身,完全浸泡在昆布鮮味湯中,入口鮮味帶淡淡的酒香,讓人樂在其中。關東煮盛 $105關東煮材料相當豐富,有蘿蔔、 雞蛋、 魚腐 、蒟蒻、 竹輪卷,昆布 等放在熱燙燙鰹魚湯中, 口感豐富,伴飯一流, 又低卡路里,健康有益。鹿兒島黑豚蘆筍卷 $42肥瘦適中的黑豚肉, 散發著焦香,入口柔軟, 配上爽甜的蘆筍, 口感變得清爽, 剛好平衡豚肉的油膩感。牛小排青蔥卷 $48牛小排, 肉質柔潤,牛味香濃, 青蔥爽甜軟嫩, 最佳配搭。薩摩赤雞肉蔥串 38雞肉燒到微微焦脆 , 做到外脆內軟, 雞肉軟嫩, 配上爽甜的大蔥, 惹味搭配。鯛魚湯鍋燒烏冬 148熱湯湯的鯛魚湯,奶白色

兩只牡丹蝦刺身 $148
牡丹蝦刺身 , 爽口彈牙,味道淡雅清甜。

金目鯛刺身(10片)$208

兩切深海池魚 $98

昆布清酒煮蜆 $108

關東煮盛 $105

鹿兒島黑豚蘆筍卷 $42

牛小排青蔥卷 $48
牛小排, 肉質柔潤,牛味香濃, 青蔥爽甜軟嫩, 最佳配搭。

薩摩赤雞肉蔥串 38

鯛魚湯鍋燒烏冬 148
熱湯湯的鯛魚湯,奶白色的湯底,以石鍋保持溫度, 香氣十足,  先呷一口湯, 比想像中更加鮮甜,美味滋潤, 煙韌滑溜的烏冬, 吸收了甜湯精華, 特別美味,加上滑溜的豆腐, 滋味滿分。

2022-10-26 708 瀏覽
冇得去日本住唯有去食多幾餐日本野啦🤭唔經過都唔覺原來棉登道附近咁多日本餐廳 我地就去呢間嵐山試下啦😃中拖羅壽司($78/件)油甘魚壽司($30/件)帆立貝壽司($38/件)壽司舊刺身大過舊飯好多 真係好難得😲😲😲特別係粒帶子 厚到呢真係 好抵食🤩🤩刺身口感軟軟滑滑 食得出好鮮甜嘅味道🤤和風刺身沙律($118)沙律又係超多刺身 份量夠我食哂個沙律再整個角切魚生飯都得😂今次仲有埋三文魚子 有咁多種刺身食落口感味道都好豐富😌醬汁酸酸地都非常開胃唔會食完咁多刺身有好漏既感覺😝甜蝦刺身($78)三文魚刺身($38)赤身刺身($98)刺身赤身同三文魚嘅厚切程度令我驚訝 真係超級厚呀😦望到都覺得肥美 啖啖肉好滿足😋刺身色澤好靚亦都非常新鮮 食落油脂平均 而蝦亦都好鮮甜 唔會梅梅下👍🏼安格斯牛柳粒($68)鹿兒島黑豚五花腩($38)明太子山藥($38)牛肉粒咬落好 juicy 唔會又乾又硬😝五花腩都竟然唔會超多肥膏 串燒嘅調味都好足 又香又惹味😌另外明太子山藥都真係第一次食咬落好爽口 山藥本身冇咩味所以加左明太子就好食好多😋😋味噌黑豚肉石頭鍋飯($138)呢個飯可以撈埋隻蛋🥚令到飯粒沾到蛋漿 食落都香

中拖羅壽司($78/件)
油甘魚壽司($30/件)
帆立貝壽司($38/件)
壽司刺身大過舊飯好多 真係好難得😲😲😲特別係粒帶子 厚到呢真係 好抵食🤩🤩刺身口感軟軟滑滑 食得出好鮮甜嘅味道🤤

和風刺身沙律($118)

甜蝦刺身($78)
三文魚刺身($38)
赤身刺身($98)

安格斯牛柳粒($68)
鹿兒島黑豚五花腩($38)
明太子山藥($38)

味噌黑豚肉石頭鍋飯($138)
呢個飯可以撈埋隻蛋🥚令到飯粒沾到蛋漿 食落都香啲而配料亦都好多好豐富 味噌都非常香濃🥘帶點甜甜地 好有日本嘅味道🤤
2022-10-26 1274 瀏覽
棉登徑一帶向來係日本料理嘅集中地,有好多間有人氣又高質素嘅日本餐廳,今次就黎咗呢間嵐山。鯛魚薄切沙律 $108先黎個魚生沙律,爽甜嘅鯛魚薄片,加上大量三文魚子同蟹子,夾埋清爽沙律菜同柚子醋汁,食落酸酸地好開胃。我哋叫咗三款刺身,款款都好新鮮。大大隻嘅日本牡丹蝦 ($148),蝦膏甘香鮮味,晶瑩剔透嘅蝦身非常鮮甜,完全冇腥臭味。赤身($98)厚切,肉質實淨。三文魚腩($58)非常肥美,充滿油香。至於壽司方面,同樣新鮮。鮮八爪魚($28)口感爽彈;帆立($38)肉質水嫩豐盈;喜知次($88)作為頂級魚王入口嫩滑油脂豐富;三文魚子($38)一啖咬落去鮮味就喺口入面爆開;油甘魚($30)肥美;炸蒜拖羅魚蓉($48)入口細滑,有好香濃蒜味。另外我哋亦都點咗三款串燒,質素都唔錯。薩摩赤雞腿肉($34)肉質嫩滑,面頭有香濃嘅明太子醬;厚牛舌($52)肉質爽嫩,牛味香濃;鹿兒島黑豚五花腩($38)燒得甘香。黑松露帶子炒飯 $138炒飯好香黑松露味,炒得乾身,米飯粒粒分明,仲有粒粒帶子肉。。。嵐山日本料理 (尖沙咀)尖沙咀棉登徑11號地舖。。

鯛魚薄切沙律 $108

黑松露帶子炒飯 $138
炒飯好香黑松露味,炒得乾身,米飯粒粒分明,仲有粒粒帶子肉。

嵐山日本料理 (尖沙咀)
尖沙咀棉登徑11號地舖

2022-10-20 138 瀏覽
今次我認真私心推介呢一間日本嘢🍱🥺CP值極高‼️仲要好食🥺一開波叫咗個魚生沙律有三文魚、吞拿魚、三文魚子🤟🏻食落去好fresh,擺盤都好靚🤩然後食日本嘢一定要嗌刺身同壽司😎鯛魚刺身同鮮魷魚刺身叫一個絕🥺🥺超級無敵咁新鮮,點埋個酸汁食真係冇得頂😳然後仲嗌左一個壽司拼盤全部全部都好新鮮‼️入面仲有個迷你海膽吞拿魚蓉飯🤤🤤配埋個紫菜真係好食到暈低😭但係講到終極咁推介嘅嘢食一定係佢嘅明太子雞翼✴️超級超級好食😂真係一定要試仲嗌多咗個蘆筍豬肉卷,Fresh!最後仲叫咗個豆腐蔬菜煲同甜醬豆腐🥰成件事即刻冇咁邪惡健康咗😎😎😎好老實咁講,九百幾蚊埋單兩個人食啲嘢全部咁新鮮,份量都足夠喺尖沙咀區來講,我覺得冇得輸👍🏻👍🏻再重點一提服務員態度超級好👍🏻而且仲好盡責不停幫我哋加茶同埋好好禮貌 加分!💯
今次我認真私心推介呢一間日本嘢🍱🥺
CP值極高‼️仲要好食🥺

一開波叫咗個魚生沙律
有三文魚、吞拿魚、三文魚子🤟🏻
食落去好fresh,擺盤都好靚🤩

然後食日本嘢一定要嗌刺身壽司😎

配埋個紫菜真係好食到暈低😭

但係講到終極咁推介嘅嘢食
一定係佢嘅明太子雞翼✴️
超級超級好食😂真係一定要試
仲嗌多咗個蘆筍豬肉卷,Fresh!

最後仲叫咗個豆腐蔬菜煲同甜醬豆腐🥰
成件事即刻冇咁邪惡
健康咗😎😎😎

好老實咁講,九百幾蚊埋單
兩個人食
啲嘢全部咁新鮮,份量都足夠
喺尖沙咀區來講,我覺得冇得輸👍🏻👍🏻

再重點一提
服務員態度超級好👍🏻