一直都好鐘意食放題 (仍然年輕時更加食得瘋狂...🤦🏻‍♂️)但隨住年紀愈黎愈大.. 個胃容量唔知點解係愈黎愈細...?__?或者係好擔心食完又要做返好多運動去減... 所以近幾年都少食左今晚經朋友介紹, 黎呢間主打食海鮮既日式燒肉放題感覺上比起狂食肉健康D~~~ 所以可以放心盡情咁食啦XDD好日式既裝修 飲品同甜品都係自取式~幾鐘意佢供應既食物種類, 比起平時食放題既款更特別同少見基本上所有食物都係任食 除左呢一頁珍貴海鮮類/和牛係要另外付費但係都幾抵@0@... 蠔/青口每隻只係+$8元貝+10...貴妃蚌+$12呢度既收費係:$278/person (星期一至四) +10%$298/person (星期五至日,假期及假期前夕) +10%我地提早左一日打黎訂位, 原來只要4人同行就會送一份浜燒海鮮拼盤同龍蝦刺身~估唔到送既浜燒海鮮拼盤有好多野😍😍😍包括: 甲羅燒x2, 貴妃蚌x4, 磯燒元貝x4, 燒活鮑魚x4, 虎蝦x4我地4個朋友都係第1次食/聽甲羅燒呢樣野所以燒起上黎都有少少fail......就係燒到燶左少少...🙆🏼呢度既甲羅燒係將蟹膏,蟹籽,蟹柳,香蔥同蛋黃放上蟹蓋上先搞
今晚經朋友介紹, 黎呢間主打食海鮮既日式燒肉放題
感覺上比起狂食肉健康D~~~ 所以可以放心盡情咁食啦XDD
好日式既裝修 飲品同甜品都係自取式~
2025 瀏覽
幾鐘意佢供應既食物種類, 比起平時食放題既款更特別同少見
但係都幾抵@0@... 蠔/青口每隻只係+$8
元貝+10...貴妃蚌+$12
呢度既收費係:
$278/person (星期一至四) +10%
浜燒海鮮拼盤
我地提早左一日打黎訂位, 原來只要4人同行就會送一份浜燒海鮮拼盤龍蝦刺身~
估唔到送既浜燒海鮮拼盤有好多野😍😍😍
我地4個朋友都係第1次食/聽甲羅燒呢樣野
呢度既甲羅燒係將蟹膏,蟹籽,蟹柳,香蔥同蛋黃放上蟹蓋上
先搞勻再放上爐上面燒.. 味道真係好鮮同埋好有層次!!
愛食蟹既朋友唔可以錯過🤤
燒活鮑魚
燒活鮑魚, 熟悉我既朋友都知平時我唔鐘意食鮑魚 xd
但呢度呢d好新鮮 同埋最重要係唔會韌!
所以我對鮑魚開始改觀了xddd
虎蝦
虎蝦, 感覺上比較細隻 同平時食開大大隻既虎蝦唔同
但係燒蝦又係一樣我好鐘意食既野
燒到香香地真係好好味
龍蝦刺身
龍蝦刺身!! 咁大個女真係第一次食生龍蝦!! 值得紀念
我食生野係會好容易肚痛 但好彩佢呢個份量本身唔係好多.. 食少少應該無野既xd
同平時食煮熟左既龍蝦感覺真係完全唔同!!@@
呢個食到既係鮮同爽口.. 我覺得生熟各有特色 兩種都正
龍蝦粥
食完刺身之後員工會將殼拎去滾粥
可惜呢個粥就麻麻地, 無龍蝦味之餘 跟本就淨係食到好重既薑味..../^\
我地食左2口都無再食....
任點燒肉類
任點刺身類
任點燒烤類
之後就到我地自己落order既食物喇~!!
上菜速度都非常快呢~~~
我地一致認為值得一試既有:
牛胸腹 牛舌 豬頸肉 雞腿肉 芝士魚蛋 南瓜 一口甜薯 鮑片 香芋丸 松葉蟹天婦羅 烏冬

芝士控表示特別鐘意芝士魚蛋呀😍😍😍😍
外層烘得少少香脆的 中心係流心芝士 正正正~~
任點壽司類
任點卷物類
令人失望既有:
一口牛 五層肉 糖心菠蘿 火炙牛拖羅

以上食物都係偏無味... 不過佢枱上都有放玫瑰鹽同黑椒比你調味既
火炙牛拖羅的牛好普通...唔係牛味濃郁的牛牛../^\
要食牛既話記住點牛胸腹~ 牛味濃郁得黎又juicy🤤🤤
任點刺身類
芝士魚蛋
呢個就係我愛的芝士魚蛋啦😍😍😍
珍寶燒蠔
珍寶燒蠔原價+$8一隻, 但因為四人同行所以變左免費任食!!!
麵豉湯
呢排愛上左飲麵豉湯~ 呢個唔會過咸 又ok喎~
任點炸物類
松葉蟹棒天婦羅
呢盤炸物簡直係超出色!!! *3*!!!
分別係: 松葉蟹棒天婦羅 香芋丸 同榴槤炸彈<- 呢個我無試到xd
天婦羅炸漿薄薄的 炸得好香~~~!!
香芋丸
可以當做甜品既香芋丸 內裡超足料 好多香芋蓉!💟
配上帶有奶黃漿既脆皮外層 好滋味😋😋
一口甜薯
非常之受朋友們歡迎既一口甜薯 又係好岩做甜品 (有位朋友一口氣食左4粒😧😧)
熱烏冬
又係無諗過會好味既熱烏冬~~ 烏冬都索滿湯底既味道了~
而且又細細碗 食晒都唔會太飽^v^!
Mövenpick雪糕
最後仲有Mövenpick雪糕送呢❤️一人有一盒
為呢一餐畫上完美句號!

埋單係每人$278+10%服務費
其實都幾超值 因為佢有咁多新鮮海鮮可以揀!!
而且食物種類比起好多放題店都多~~ 食物都黎得快
而且員工都幾nice呢, 有主動介紹返食物既特性同埋guide返我地點樣燒d海鮮~~~
推介愛海鮮既朋友黎試下

香芋丸
一口甜薯
熱烏冬
2017-11-28 856 瀏覽
最近有朋友介紹左間日式燒肉放題話幾抵食係銅鑼灣金利文廣場,所以就同幾個老友去試下,試過真係冇介紹錯平時放題大多都冇咩好野食,不過依間就唔同晚市星期一至四$278,星期五六日 假期$298 另加一依架刺身船係另外送的,只要6個人就會送刺身船,有凍蟹、松葉蟹棒、鮑片、北寄貝、甜蝦、希靈魚、帶子、榮螺,份量十足樣樣都好新鮮蟹蓋淡淡肉另外仲有得送磯燒元貝、蟹蓋甲羅燒、貴妃蚌同活鮑魚(隻隻都郁)有各式各樣的壽司,我地就點左黃金龍蝦卷、三文魚籽軍艦火灸牛壽司(無限量供應)如果刺身船唔夠喉,可以再加碼(帶子、吞拿魚、三文魚)(任叫,無限制)貴妃蚌大大隻,好新鮮店內裝潢坐得舒適,空間足夠唔會覺得好迫飲品任飲,另外仲有多款肉類不能盡䘵⋯⋯總之就係抵飯後甜品都馬虎,依個的雪糕食落唔會太溜,唯一一樣唔太好的是只得兩小時(太多美食覺得唔夠時間食)
平時放題大多都冇咩好野食,不過依間就唔同
晚市星期一至四$278,星期五六日 假期$298 另加一
樣樣都好新鮮
蟹蓋淡淡肉
有各式各樣的壽司,我地就點左黃金龍蝦卷、三文魚籽軍艦
火灸牛壽司(無限量供應)
貴妃蚌大大隻,好新鮮
店內裝潢坐得舒適,空間足夠唔會覺得好迫
飲品任飲,另外仲有多款肉類不能盡䘵⋯⋯總之就係抵
2017-11-27 2959 瀏覽
與同事們一早約好食放題,上網睇到like fb page的優惠係Facebook like & share就會送浜燒海鮮拼盤,預早一日訂位就可以大約$300既放題,都很低食!可以食到燒肉+浜燒,還有壽司刺身任食,品質都很不錯呢餐廳裝潢都很有日式風格,大部分都是卡位形式環境來說都很舒適餐廳都是用平板下單,一落單野食好迅速送到面前,真的十分有效率而且有好多唔同既食物供客人去選擇首先,上的菜就是like 左fb 既刺身船各樣刺身都十分新鮮本來4人同行是送龍蝦刺身,但當天沒有貨所以餐廳轉改送左冰震花蟹刺身船等待燒物熟的時間,當然就一路食著壽司刺身好開心有最愛既三文魚籽,叫個不停很滿足各種刺身都很新鮮另外一讚火炙牛拖羅壽司十分好食,都點左很多次,令人回味!最後,當然要食甜品,無論食到幾飽,飯後都要甜品去填滿胃的空虛,才會有滿足感

餐廳裝潢都很有日式風格,大部分都是卡位形式環境來說都很舒適

而且有好多唔同既食物供客人去選擇

首先,上的菜就是like 左fb 既刺身

刺身拼盤

各樣刺身都十分新鮮

燒肉

海鮮拼盤

等待燒物熟的時間,當然就一路食著壽司刺身
好開心有最愛既三文魚籽,叫個不停很滿足

各種刺身都很新鮮

壽司

另外一讚火炙牛拖羅壽司十分好食,都點左很多次,令人回味!

雪糕

甜品

2017-11-23
刺身拼盤
雪糕
2017-11-26 4258 瀏覽
最近都忙得不可交加,今天難得有時間終於可品嚐我喜愛的餸菜,今日去咗銅鑼灣品嚐海鮮燒肉大餐!令人眼界大開,真係太好食了!一入到店舖我以為同普通嘅燒肉店冇乜分別,但佢內裏真係包羅萬有,二百幾蚊就食到高質素嘅靚野。點餐係用平板電腦,減少人手處理,裡面可以任點唔同類型嘅肉類,連平時比較少食到嘅韓式豬肉條都有得食!先唔好講食,講下呢一間餐廳嘅裝修,全部都係日本動畫卡通人物的擺設,非常之花心思。另外佢嘅抽油煙系統都好好,成間燒肉店都唔會有油煙污糟邋遢嘅味道。我哋叫到成枱都係嘢食,其中有新鮮嘅刺身,包括三文魚、希靈魚與帶子等等。全都入口即溶,十分新鮮。我仲叫咗蟹籽壽司,壽司的蟹籽好新鮮脆卜卜,紫菜又好脆,應該係即開即包,加埋個口感唔錯。佢嘅燒肉都多元化,基本上有齊豬、牛、雞。牛全部都靚,品質佳,紅白的脂肪比例均勻,燒起上嚟不會太快變焦,我叫一塊廚房就出一塊,胃口好容易做預算,不會過飽。呢度原來都有蜆,有分辣同埋唔辣,辣我就覺得較為入味,佢哋用錫紙兜裝住,可以直接擺喺爐上面燒,職員仲好細心提點我哋,如果冇開口嘅蜆就唔好食用,因為已經變壞。大概六分鐘,所有蜆就成功開口,由於一路烤時都有湯底,所以蜆肉特別

我仲叫咗蟹籽壽司壽司的蟹籽好新鮮脆卜卜,紫菜又好脆,應該係即開即包,加埋個口感唔錯。

呢度原來都有蜆,有分辣同埋唔辣,辣我就覺得較為入味,佢哋用錫紙兜裝住,可以直接擺喺爐上面燒,職員仲好細心提點我哋,如果冇開口嘅蜆就唔好食用,因為已經變壞。大概六分鐘,所有蜆就成功開口,由於一路烤時都有湯底,所以蜆肉特別入味,酒香伴着海鮮的海水味,令人一試難忘!

另外當然要講下呢間店嘅優惠,最近佢哋就做緊凡讚好同埋分享佢哋嘅專頁,就會送價值$168一位的冰燒海鮮拼盤比在座嘅賓客食,真係好抵呀!裏面有蟹蓋配蛋黃,俗稱甲羅燒,另外仲有好新鮮嘅鮑魚同埋扇貝帶子。全部都啱啱係魚缸捉出嚟,不斷動。我先將蟹肉同蛋攪拌,那去烤的時候變成蟹肉混合物,變得可口非常!尤其是蛋漿可以令蟹肉變得更滑身。

食完燒肉之後仲有每人一盒皇牌雪糕!在出邊也要每盒20多元。
2017-11-14
  • 刺身
2017-11-25 192 瀏覽
那天在找吃的,馬路對面有一個年輕哥仔在派傳單,我還以為是健身之類的就沒理他,走兩步朋友好像聽到他在說去這家放題試試看吧,他開的。然後那個大廈沒什麼東西,樓下一個和藹的阿姨也在派傳單,熱情地叫我們入去試下。看到東西還不錯就進去了。送了海鮮盆,蟹蓋很好吃。烤肉也挺不錯的,就是熟食真的不好吃,另外刺身很新鮮,三文魚和帶子吃了好多
  • 刺身
這幾個月份也是好友的生日,時常留意著有什麼好餐廳跟她們去慶祝!今日就訂咗尚鮮日式燒肉漁市場,早前留意到餐廳facebook page的優惠,早一日訂枱,喺facebook like & share會送浜燒海鮮拼盤,仲有燒肉、 刺身、壽司、天婦羅等小食!埋單300蚊左右一位,種類款式真係多到食唔哂,而且質素都唔錯!餐廳裝修充滿日式風味, 喺酒吧檯前坐下,有似屋台的感覺,而大部分位坐都是卡位形式保持很好的私隱度, 對於燒肉店來說抽風的系統也做得很好,吃完晚餐,身上亦沒有帶走燒肉味道!餐廳給客人已平板電腦點菜,每樣都有圖片,十分方便,環保之餘亦可保證食物不會有錯漏!我們點的食物一下子就送到,太讚吧!先說優惠時段送的浜燒海鮮拼盤!有甲羅燒、貴妃蚌、活鮑魚、磯燒元貝、海蝦,很豐富的!員店有教我們要先燒鮑魚的肉,再反轉燒它的殼,燒得太久就會浪費了他的鮮味,所以要注意火候阿!特別喜歡貴妃蚌,處理的很好,吃的時候沒有沙,燒起時十分juice~ 活鮑魚真得很 新鮮,燒起來動得非常活躍,可見餐廳的選料很好!等食物熟的時候,最好吃著刺生! 三文魚、帶子、甜蝦都是我們必吃的,還有花之戀、火炙和牛壽司和海膽帶子

今日就訂咗尚鮮日式燒肉漁市場,早前留意到餐廳facebook page的優惠,早一日訂枱,喺facebook like & share會送浜燒海鮮拼盤,仲有燒肉、 刺身壽司、天婦羅等小食!埋單300蚊左右一位,種類款式真係多到食唔哂,而且質素都唔錯!

等食物熟的時候,最好吃著刺生! 三文魚、帶子、甜蝦都是我們必吃的,還有花之戀、火炙和牛壽司和海膽帶子卷,都讓我們讚口不絕。
小食也有很多, 很推介他們的脆炸三文魚骨! 使用跟三文魚刺身同一條的魚切出來,保證新鮮也是限量供應!

另外的主角, 當然不少得燒肉!有質素很好的牛肩肉、爽口牛舌、甘香五花腩、蜜汁雞翼、魷魚片及八爪魚,食到停唔到手!餐廳仲有任飲啤酒氣水,最啱送台灣香腸、芝士魚餅等小食!

大家也可以點一些酸薑、泡菜、沙律等小食
最後有燒烤嘅傳統甜品,燒波蘿同多款蛋糕甜同,每人一個Movenpick雪糕作總結!非常滿足

尚鮮日式燒肉漁市場
星期一至日: 12:00-16:00, 17:00-00:00
銅鑼灣謝斐道496號金利文廣場3樓
電話: 21174267
一坐底後店員會教你用ipad落單,好過用紙又方便又環保,之後就送上浜燒海鮮拼盤,呢個係2人份量,有鮮鮑魚、扇貝、貴妃蚌、大蝦、連甲羅燒都有!鮑魚新鮮到燒嗰陣仲識郁,而甲羅燒有蟹膏、鵪鶉蛋、蟹籽、香蔥同蟹柳,燒之前先撈匀,蟹膏味道鮮甜濃郁,燒完更加香氣十足。燒肉方面款式都唔少,牛豬雞肉樣樣都齊,蔬菜海鮮都有,部分已經有醬汁調好味,部分冇調味既可以自己用枱上既調味料,有鹽、黑椒、七味粉、燒肉汁,我就推介一口牛同牛舌。雖然呢到係食燒烤為主,但刺身壽司既款式都好多,質素同平時日式放題既絕對有得比,刺身就有齊我最鍾意既三文魚、帶子同甜蝦之外,仲有鯛魚、吞拿魚、榮螺、北寄貝,食落新鮮肥美,唔會有腥味。叫左花之戀、鰻魚、炸蝦卷,連火炙壽司都有,燒過既三文魚特別香,不過建議夠飯可以整細d,咁就可以留返個肚食到更多款啦。最後除左出面有甜品雪糕任食之外,每人仲會送一杯movenpick雪糕,食完真係夠哂滿足。

2017-11-19 252 瀏覽
今次係第二次嚟到 尚鮮, 第一次係食夜晚,今日試下食午餐, 鍾意嚟呢度食嘅原因係因為佢有燒肉放題 之餘亦有其他熟食嘅放題 ,唔洗淨係獨沽一味食燒肉, 因為會太漏太熱氣太肥膩。 係呢度可以食刺身,壽司,沙律,炸物 等等熟食。最推介係牛舌同牛肉粒, 牛舌切得非常薄 ,煮幾下已經熟, 食落爽口唔會硬,我地 encore咗三次 ,我哋三個人食咗起碼三十幾塊! 同行友人比較鍾意食牛肉粒, 肉質豐富 牛肉味較香 ,又係encore咗三十幾粒! 午餐198蚊加一都幾抵食 限時2個半鐘。飲品任飲 ,亦有甜品,但係我哋已經飽到食唔落甜品。 呢度全部都係坐卡位,都算舒服。
今次係第二次嚟到 尚鮮, 第一次係食夜晚,
今日試下食午餐, 鍾意嚟呢度食嘅原因係因
為佢有燒肉放題 之餘亦有其他熟食嘅放題
唔洗淨係獨沽一味食燒肉, 因為會太漏太熱氣太肥膩。 係呢度可以食刺身壽司,沙律,炸物 等等熟食。

2017-11-19
2017-11-19 146 瀏覽
前幾日先係日本返黎搞到身體仲未習慣 仲好想食日本野🙈🙈今日行完街之後 見大家都肚餓 我就話想食刺身放題友人就話想食燒肉放題難以抉擇之際咦...呢間餐廳竟然可以滿足哂我地2個願望喎緊係急不及待衝入去啦果度好大 d位唔會迫都係好似其他燒肉放題咁台上面有舊吸油煙既野咁就唔怕食完成身煙味啦呢度唔單止環境好食物質素仲勁高完全係拍得住係日本食果d啊首先一坐低 就有個勁豐富既海鮮拼盤哇 鮑魚帶子全部大大粒刺身都燒肉都勁高質我覺得呢度最抵讚既係明明好多客 但上菜速度都勁快而且完全無走單漏單好少放題可以有咁好既服務呢間餐廳真係性價比極高 極度推介既一間
前幾日先係日本返黎

好少放題可以有咁好既服務

呢間餐廳真係性價比極高
極度推介既一間

2017-11-18 332 瀏覽
唔只一次食呢度既燒肉,時不時會心思思想食。原因?可以無限食喔!又有刺身壽司。以銅鑼灣300蚊可以食得到燒肉放題係算好不錯啦!而家只要like Fb 就有海鮮拼盤送。以前有蠔同花蟹而家就轉左大蜆扇貝比較細,大隻d既話口感會更好。甲羅燒 食左咁多次都係咁令人回味。個人比較鍾意唔撈匀鵪春蛋黄。不過職員會走黎主動幫你😂鮑魚超新鮮,第一次見佢一放落去燒就扭動身體😂 感覺好正,淨係睇都好開心😂每次都要講 呢個蝦堅高質,肉質靚,有咬口,仲有好多膏!識食一定食蝦頭!肉類係每樣叫左一塊既可以見到比較薄切。可能大家會覺得厚切先正,但燒肉薄d返而易控制,又唔洗燒到天光特别推介牛胸腹,有脂肪之餘唔會好膩,反而令牛肉又香又juicy刺身呑拿魚有d乾,帶子好好食 甜蝦俾燒既大蝦比下去🙃壽司係幾足料咖,食一round就好飽😂 推介燒三文魚同卷物炸物其實都幾好食 尤其係雞軟骨,鹹脆香口,不過份量係四至六人咁,唔想浪費就問下有冇得只叫半份movenpick是最高好既句號!小貼示:可以點生菜包住燒肉食,一黎冇咁膩,二黎冇咁熱氣咖p.s. 1. 少左蠔,牛肚等,不過都多左其他小食同沙律2. 四人入座會送龍蝦刺身同粥咖!3.

而家只要like Fb 就有海鮮拼盤送。
以前有蠔同花蟹而家就轉左大蜆
海鮮拼盤

扇貝比較細,大隻d既話口感會更好。

肉類係每樣叫左一塊既

刺身
呑拿魚有d乾,帶子好好食
甜蝦俾燒既大蝦比下去🙃

壽司
係幾足料咖,食一round就好飽😂
推介燒三文魚同卷物

movenpick是最高好既句號!

小貼示:可以點生菜包住燒肉食,一黎冇咁膩,二黎冇咁熱氣咖

p.s.
1. 少左蠔,牛肚等,不過都多左其他小食同沙律
2. 四人入座會送龍蝦刺身同粥咖!
3. 加 $18有貴花蚌
2017-11-18 113 瀏覽
嚟銅鑼灣行街,到左食飯時間間間餐廳都爆曬,又唸唔到食咩,行過見到有刺身加燒肉,一石二鳥,就去試下雖然係食飯時間,但可能位置較偏,所以都唔洗等好耐就有位,一坐低就叫左份剌身食下先。刺身中的甜蝦同帶子係必食,食完再叫左兩次,唔錯其他刺身都幾有鮮味龍蝦刺身係必食嘅,首先將龍蝦拆肉,鮮甜!食完啲肉之後個殻會攞去煲粥,啲粥好正跟住就到燒海鮮啦,有幾多海鮮燒呢個蟹蓋無得頂!大量肉類任燒任食都要食下菜幫助消化嘅其實食到呢度已經食唔落,不過叫左就食埋去啦!壽司都算唔錯嘅總結整體上都算唔錯,適合一班朋友一之齊嚟任食任燒!

刺身中的甜蝦同帶子係必食,食完再叫左兩次,唔錯

其他刺身都幾有鮮味

龍蝦刺身係必食嘅,首先將龍蝦拆肉,鮮甜!

食完啲肉之後個殻會攞去煲粥,啲粥好正

跟住就到燒海鮮啦,有幾多海鮮燒

呢個蟹蓋無得頂!

大量肉類任燒任食

都要食下菜幫助消化嘅

其實食到呢度已經食唔落,不過叫左就食埋去啦!

壽司都算唔錯嘅

總結整體上都算唔錯,適合一班朋友一之齊嚟任食任燒!
2017-11-10 256 瀏覽
睇到網上食評咁好 咁貴都選擇去試試 但食完真係好失望燒肉種類都足夠 但無乜味燒海鮮得蝦同清酒蜆同清酒煮蜆辣版(加d辣椒係面就叫辣酒煮蜆)其他燒物都係打邊爐個d火鍋料刺身類 無特別新鮮 仲要無冰係底保持夠凍炸類 炸到好硬 完全唔覺得有網上講既吸引 無窩物最好食既係金菇 估佢唔到飲品 其實好少 得一款啤酒(未見過既牌子) 道地飲品*3 有氣飲品*3 作為一個收咁貴既放題 似樣d既飲品都無如果佢收番2百頭我覺得合理d 等我滿心期待地去到
睇到網上食評咁好 咁貴都選擇去試試
炸類 炸到好硬
完全唔覺得有網上講既吸引
無窩物
最好食既係金菇 估佢唔到

飲品 其實好少 得一款啤酒(未見過既牌子)
道地飲品*3 有氣飲品*3
作為一個收咁貴既放題 似樣d既飲品都無

如果佢收番2百頭我覺得合理d 等我滿心期待地去到

2017-11-07 192 瀏覽
話說有日想搵食,響網上飲食排行榜見衣間放題有排名又睇見環境、食物相片不錯,一直收藏起佢!今日終於食得着佢即日晏晝預約夜晚都有位位置響港鐵站銅鑼灣廣場一期出口過馬路直行,見ISA轉角位轉右....一直靠右方行!溫馨提示:見上圖左邊入口先係上到3樓7點到,未有太多人流!環境比一般放題地方寬敞乾淨,地方仲幾大!我哋被安排坐最入嘅卡位位置,唔知係太耐冇人坐過定咩原因,杯同碗都比較污糟多塵,即刻要求店員換過!入座時店員提示like & share 餐廳FB就有海鮮拼盤一客原先仲以為海鮮都係任食嘅一環,原來唔係!只係燒肉同日式食物先係任食調味架:鹽、黑椒、7味粉、燒汁同豉油可供選擇各款飲品汽水、甜品cake在門口附近的雪櫃自行拎餐牌款式眾多,不過只有炸物、冷盤熟食類未能一一盡錄特選燒肉類:個人覺得韓式肩胛梅肉比較好味,雖然點左好多款肉類,好彩都分到邊款打邊款另牛舌都好好味 燒烤類:刺身類:壽司類:卷物類:小食類:單點美食:👇🏻like & share FB 的海鮮拼盤店員稱鮑魚燒4mins,甲羅燒燒到糊狀,反而自己比較期待蟹味噌甲羅燒,不過得1隻!要慳d食其實味道唔錯,如果有多士配上就perfec

即日晏晝預約夜晚都有位

溫馨提示:見上圖左邊入口先係上到3樓

調味架:鹽、黑椒、7味粉、燒汁同豉油可供選擇

各款飲品汽水、甜品cake在門口附近的雪櫃自行拎

餐牌款式眾多,不過只有炸物、冷盤熟食類未能一一盡錄

特選燒肉類:

卷物類:

小食類:

單點美食:

👇🏻like & share FB 的海鮮拼盤

其實味道唔錯,如果有多士配上就perfect喇

雪糕係店員提2小時既last order先會比的,絕對唔係自取任食!
有呍喱拿、士多啤梨同朱古力味選擇

匙羹係撕開面嘅雪糕label就見到,等我仲傻傻下問店員拎匙羹

埋單加一後$656,每位$298加一!
2017-10-22
2017-11-06 163 瀏覽
中伏!以咁嘅價錢就唔係好抵,龍蝦兩食:刺身都吸引,龍蝦粥就,其他刺身睇落新鮮,但食落無鮮味,其他燒物麻麻地,又無海老天婦籮,提供食物資料唔update, 好似粒粒雪糕巳停左好耐,movenpick 一人一杯仔,又無其他雪糕雪條供應,$三佰幾蚊嘅價錢會覺得唔抵囉!
中伏!以咁嘅價錢就唔係好抵,龍蝦兩食:刺身都吸引,龍蝦粥就
2017-11-06
慶祝紀念
生日
  • 龍蝦刺身
2017-10-28 350 瀏覽
上星期在銅鑼灣工作,中午有兩個鐘空檔食飯,經過駱克道有個姐姐派傳單,係日式燒肉餐廳,午餐價錢不是太貴,燒肉套餐78蚊都有,所以上左去試試當時已經中午2點幾無野人,環境燈光不是太光亮,全是卡位形式,每組座位都有由天花垂吊的抽氣喉,落單是用平板電腦我們一共四人,叫左兩個燒肉套餐一鷄一牛,一個壽司拼盤,一個鐵板飯,壽司都過得去,燒肉套餐整體都可以,以價格是抵食,飲品就只有罐裝總結,座得舒適,午餐食品可以抵食。

總結,座得舒適,午餐食品可以抵食。

午餐