2020-06-18
今日由屋企跑到屯門碼頭🏃🏻♂️🏃🏻♂️🏃🏻♂️,跑到啟豐商場,俾我發現間小店,唸住可以輕食,唔想浪費今日嘅跑步keep fit🤭🤭🤭入到店內雖然不大,只坐到10人左右,但就充滿熱情同heart💖,我見到都開始多人排隊食,我就選擇左個望到海嘅位置,坐一陣就放鬆晒心情💗💗,即時可以放低平時嘅壓力🤯,終於明白~休息係為左行更遠嘅路。。。點餐時,因太relax, 無睇清楚餐牌,🥐🥔🥤,店員提醒可以轉餐送🥔,咁就抵d😅😅然後飲品又可改小冰小甜,我覺得好細心,因佢做到出乎意外嘅服務,而且唔會因為客人睇唔到,已點左貴嘅食物,真係好有心💖牛魔王~原本唸住輕食嘅我,一見到餐牌就忍唔住叫左,真心希望唔好伏,因quote有限,食左伏野就做又要跑返屋企😅😅,嚟到見到個🥐超開心,睇已經就知無伏,漢堡扒勁厚,有新鮮🍅、🥬感覺清新,而且香濃芝士🧀配上即炒勁滑炒旦🍳,已經完全溶化晒係漢堡扒到😋😋,最緊要就係個🥐,出面勁脆,入面鬆軟,真係不得了🤭🤭🤭,食一啖之後就唔停口,好彩無浪費quote, 但最後都跑返屋企🤭🤭百香果綠茶~叫左中杯,正宗台式飲品👍🏿溫馨提示~如果有得選擇,推介望海位置,加上藍天白雲,無得彈,而且行5
百香果綠茶~叫左中杯,正宗台式飲品👍🏿
溫馨提示~如果有得選擇,推介望海位置,加上藍天白雲,無得彈,而且行5分鐘就到屯門碼頭,有直接船🛥去到大澳,又可玩一日🥰🥰