2020-11-01 175 瀏覽
小茶角今次去左試係朋友屋苑樓下既小黃店🤩主打係牛角包,又有台式飲品,價錢便宜又好食,住係樓上好正呀🤣🤣🤣嗌牛角包加杯飲品就會送薯條/沙律,扺食!-屯門牛 ($45)牛角包有10款選擇,依款有磨菇/芝士/煙肉/炒蛋,牛角包🥐好鬆軟,吾會淋哂,炒蛋嫩滑多汁,加埋一齊好好食好邪惡呀😆-牛魔王 ($62)依個係唯一一款有牛肉漢堡既,餡料好似漢堡包🍔好豐富既組合,美國牛肉漢堡多汁又吾算好鞋加埋炒蛋芝士好味😋-芝士奶蓋芒果冰冰 ($35)叫左少甜都係有d甜,芒果味香濃都幾清新,但奶蓋欠缺左d咸香味,飲到最後有啲漏🤔-芝士奶蓋烏龍茶加蘆薈 ($25)叫左走糖,淨係有d蘆薈甜味,飲到少少炭焙香味,解渴一流🥰-單骨雞翼 ($29)炸雞翼炸粉吾算好厚,份量都吾少,$29好抵食😗
小茶角

屯門牛 ($45)

牛魔王 ($62)

芝士奶蓋芒果冰冰 ($35)

芝士奶蓋烏龍茶加蘆薈 ($25)
叫左走糖,淨係有d蘆薈甜味,飲到少少炭焙香味,解渴一流🥰

單骨雞翼 ($29)
炸雞翼炸粉吾算好厚,份量都吾少,$29好抵食😗
2020-10-30 167 瀏覽
今日主打小茶角,好難得入屯門,就選了男朋友愛食的小茶角❤️支持支持良心小店環境雖然細,但是良心小店又有海景位置又舒適,服務也不錯,所以就來品嚐一下下午茶我們是堂食的,等了一下下,就好快入坐,剛坐在海景位置,雖然有點熱,但景色不錯今次我們點了牛魔王加凍少甜四季春茶,外加單骨雞翼四季春茶點了凍的少甜度的,好好飲又解渴又清熱單骨雞翼單骨雞翼好脆好香口,有孜然味道,好惹味,我們喜歡不點醬的牛魔王餐(配了薯角)牛魔王:好巨大好足料,牛肉漢堡好多汁好香軟,配了雞蛋、番茄、生菜、芝士,好濃郁好飽肚薯角是點了牛角包及飲品就有得送,可選薯條或薯角,我們今次選了薯角,外脆內軟,點上番茄汁好食

今次我們點了牛魔王加凍少甜四季春茶,外加單骨雞翼

四季春茶

點了凍的少甜度的,好好飲又解渴又清熱

單骨雞翼

單骨雞翼好脆好香口,有孜然味道,好惹味,我們喜歡不點醬的

牛魔王餐(配了薯角)

薯角

2020-10-25
5 分鐘 (堂食)
下午茶
薯角
2020-10-29 69 瀏覽
牛角包食唔少,但好食既唔多。小茶角既牛角包🥐真心出色! 😍😍夾住餡個包仲勁脆!脆到一咬就會碎個隻! 😋😋未計啲餡,淨係個包已經好有驚喜,好但又唔會好油👍🏻👍🏻今次我叫左個牛魔王+熱黑糖薑茶 (免費配沙律菜)🐮🥐牛魔王($62)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️牛魔王既餡好似平時既漢堡包🍔餡,有:牛肉漢堡扒、生菜、蕃茄片、蘑菇片、炒滑蛋好豐富!漢堡未叫話好juicy,但都有啲肉汁唔會柴,啖啖肉但又因為有菜同蕃茄,所以一啲都唔膩,食完好滿足!❤️❤️🥰🥰☕️黑糖薑茶($17)⭐️⭐️⭐️唔會太甜,但小妹鍾意薑味既辣,如果可以再重啲薑味就好喇🙈🙈呢度環境好舒服好relax,可以靜靜咁食個下午茶放鬆心情🥰🥰🥰
牛角包食唔少,但好食既唔多。

未計啲餡,淨係個包已經好有驚喜,好但又唔會好油👍🏻👍🏻

今次我叫左個牛魔王+熱黑糖薑茶 (免費配沙律菜)

🐮🥐牛魔王($62)⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

☕️黑糖薑茶($17)⭐️⭐️⭐️
唔會太甜,但小妹鍾意薑味既辣,如果可以再重啲薑味就好喇🙈🙈

2020-10-29
10 分鐘 (堂食)
2020-10-28 91 瀏覽
雖然在商場的角落,其實好顯眼的。因為有悉心佈置和設計💛如果在繁忙時間要先拎飛等位,當下可以先看看餐牌上的食物和飲料🥤由於佢哋係即叫即做,等候的時間會相對會長一點。在我角度而言這是小問題因為有好西食😍咩都值🥰先來一個 牛魔王-入面有足料的牛和芝士,加上新鮮的牛角包🥐 配上薯角 再配上 桂圓紅棗奶茶。薯角同一般岀去食既美味另外需然係桂圓紅棗奶茶🥤但好有桂圓紅棗味道同奶茶味道合配。其實所有店長都好nice,佢哋好享受工作時間。而食物上我哋都感受到你地既熱誠咁有熱誠嘅店邊度有,就係呢度有🥐🥐 多謝你哋讓我有一個小時光享受美味食物

咁有熱誠嘅店邊度有,就係呢度有🥐🥐

多謝你哋讓我有一個小時光享受美味食物
牛魔王配薯角
2020-10-24
15 分鐘 (堂食)
午餐
🐃牛魔王配炸薯條 ($62)👩🏻‍🍳美國牛肉漢堡、蛋、磨菇、芝士、蕃茄、生菜味道就好似平時食嘅經典漢堡咁上下,但係呢舊包呢就變咗做牛角包,牛角包焗得非常鬆脆而且有空氣感,唔會扁踢踢有一定嘅厚度,食起嚟好鬆脆;而且裏面嘅食材非常豐富,美國牛肉唔冇用太多醃料醃製,食起嚟原汁原味,配埋其他豐富嘅配料實在太好食啦,食完佢夠晒飽!.🐟芝士煙三文牛配炸薯角 ($56)👩🏻‍🍳煙三文魚、芝士、蕃茄、生菜食完牛就試下魚,因為本身呢個包就剩係得煙三文魚同埋蕃茄兩種嘅配料,所以小妹再額外加$5加芝士,唯一有啲失望嘅就係芝士冇做到熱溶,實實在在正方形車打芝士一塊,食起上嚟輕微欠缺芝士香,其餘配搭都非常好食。可能改加配蛋會更加好食。.🥤宇治抹茶拿鐵($33)可以揀甜度同埋冰嘅份量,整杯飲品口感可算香滑。🥛黑糖珍珠鮮奶($35)呢到嘅黑糖珍珠鮮奶又做得幾出色,黑糖味至鮮奶香,以及珍珠嘅味道都做得到有名茶店的級數,有小驚喜。
🐃牛魔王配炸薯條 ($62)
👩🏻‍🍳美國牛肉漢堡、蛋、磨菇、芝士、蕃茄、生菜
🐟芝士煙三文牛配炸薯角 ($56)
👩🏻‍🍳煙三文魚、芝士、蕃茄、生菜
🥤宇治抹茶拿鐵($33)
可以揀甜度同埋冰嘅份量,整杯飲品口感可算香滑。
🥛黑糖珍珠鮮奶($35)
2020-10-17 827 瀏覽
秋高氣爽,又到郊遊的時候了。那郊遊前肯定要吃飽才有力氣遊呀,所以就在附近的商場找東西吃!剛好發現了這間很有特色的台式飲品店,竟然有在賣牛角包,而且還弄得像三文治和漢堡包一樣,那就選了這間作午餐了!因為叫牛角包加飲品會有送薯條/薯角/沙律,所以我們每人都叫了一份,再加一份小吃!牛魔王(62元)這個完全是將本來漢堡包的麵包皮換成牛角包再配上漢堡包的料,而且還很特別的加上了炒滑蛋。首先是牛角包,它焗得很好,非常酥脆內裡又軟軟的,有牛油的香味!然後是牛肉漢堡扒,它差不多有1CM厚,份量不錯,牛肉味很澴,也有肉汁不會乾!接著是畫龍點精的炒滑蛋,很香蛋味,也不會老,這個配合令本來的漢堡不會覺得太單調,我很喜歡!其他蕃茄跟生菜都很新鮮!喜歡吃牛的真的要試一試這個,感覺比吃漢堡更滿足!屯門牛(45元)這個跟牛魔王的分別就是將牛肉漢堡扒換成了煙肉!煙肉經過煎製後變得焦脆又油香,配上其他配料後,感覺很清新又不會感到油膩,而且有焦脆的感覺,這個也很吃!芝士奶蓋芒果冰冰(35元)雖然天氣轉涼了,但吃冰是任何時候都是爽的!這裡的芝士奶蓋是比較濃的,不會像其他店很稀疏的樣子,所以感覺維持一段長時間也不會化掉,這個

牛魔王(62元)
牛魔王

屯門牛(45元)
屯門牛

芝士奶蓋芒果冰冰(35元)
雖然天氣轉涼了,但吃冰是任何時候都是爽的!這裡的芝士奶蓋是比較濃的,不會像其他店很稀疏的樣子,所以感覺維持一段長時間也不會化掉,這個好評!芒果冰冰有很濃的芒果味,而且冰粒都弄碎了,完全是在喝沙冰的感覺,透心涼!
芝士奶蓋芒果冰冰

芝士奶蓋烏龍茶(22元)(+4元珍珠)
烏龍茶的茶底香濃,有點回甘,不過因為忘了叫少甜,有點甜,下次要小心點!加配的珍珠也很Q彈,有嚼勁,份量也挺多!
芝士奶蓋烏龍茶

單骨雞翼(29元)
雞翼是即叫即炸,拿到的時候還很熱!雞翼炸得焦脆,還保留了肉汁,而且店員還撒上了椒鹽粉,還配有店員特製的蟹子沙律醬,吃上來特別惹味!蟹子沙律醬用來配薯條也很好吃!

薯條/薯角
套餐送的小食,它們都炸得不錯,外脆內軟,份量還可以,所以很推薦牛角包加飲品這個組合!
2020-10-17
芝士奶蓋芒果冰冰
芝士奶蓋烏龍茶
2020-10-15 73 瀏覽
位於屯門碼頭呢間主打牛角包嘅小店好受街坊歡迎,呢到座位唔多,大約只有10個,不過角落個窗口位可以望海,得閒係到食個包飲下野望下海咁hea番個晏晝relax下都唔錯㗎牛角包好酥脆,層次分明,唔會油淋淋,內裡軟綿,牛油味都好香,食肉獸必食牛魔王($62),餡料有美國牛肉漢堡排、滑蛋、蘑菇、芝士、蕃茄同生菜,漢堡排夠厚同好juicy,屯門牛($45) 餡料同牛魔王差唔多,只係漢堡排換做煙肉,煙肉煎得啱啱好,唔會韌,兩款食落口感都好豐富好滿足呢到同時買牛角包加野飲仲會送炸薯條/炸薯角/沙律,真係好抵食❗️雖然係送,但份量都好多㗎,薯條/薯角係即叫即炸,到手仲熱辣辣飲品有超過30款,選擇好豐富,仲要好大杯,芝士奶蓋烏龍茶($22)茶底唔錯,幾清甜,芝士奶蓋就偏甜,我自己鐘意有鹹香多啲,黑糖珍珠鮮奶($35)黑糖好濃郁,但奶味偏淡,珍珠幾煙韌彈牙食完牛角包仲未夠喉就叫多個單骨雞翼($29),份量都多,有10小隻,單骨方便進食,點埋明太子沙律醬仲好食

午餐
  • 單骨雞翼
2020-10-13 63 瀏覽
-小茶角🍽-牛角包係小編至愛🥐😍小茶角既牛角包配上唔同材料各有特式真係想每個都試下😋同時買包🥐同飲品🥤就免費送薯條🍟/薯角/沙律🥗‼️-牛魔王 $62牛魔王係Burger控必食🍔大大塊漢堡扒加上芝士半溶狀態成個包熱辣辣好正😋推介‼️-煙芝牛 $36唔想食牛可以試下煙肉一樣咁好味😋雖然賣想冇牛魔王咁澎湃但一樣咁正😋煙肉🥓煎到少脆又唔會太乾身岩岩好👍-單骨雞翼 $29雞翼有陣孜然味好香😍仲要有10件好抵食!-炭焙烏龍茶加椰果(L) $16+$3食個包嘆杯茶真係好寫意😌-芝士奶蓋四季春茶(L) $25芝士奶蓋又香又濃厚😍四季春本身係Fred 既綠茶加上芝士非常夾😋-🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅📍地址: 屯門湖翠路138號啟豐商場地下1A4號舖
小茶角🍽
牛魔王 $62

煙芝牛 $36

單骨雞翼 $29
雞翼有陣孜然味好香😍仲要有10件好抵食!

炭焙烏龍茶加椰果(L) $16+$3
食個包嘆杯茶真係好寫意😌

芝士奶蓋四季春茶(L) $25

🌟評分:🏅🏅🏅🏅🏅
📍地址: 屯門湖翠路138號啟豐商場地下1A4號舖
2020-10-10
2020-10-11 45 瀏覽
10月10日雙十節,小茶角比起平時仲更加多人,好彩我哋12點到,仲有位。好,睇吓有咩好食先。牛魔王,成塊牛肉漢堡係裡面,絕對唔講得笑,加埋蕃茄芝士,香脆既牛角包外殼,咬落去,漢堡級滋味!屯門牛,煎香左嘅煙肉,加埋蘑菇、芝士、番茄,滿滿既餡料,牛角包暖笠笠又鬆脆。薯角新鮮滾熱辣炸起,外皮又薄又脆,薯仔肉夠腍又唔乾。雪山朱古力,個cream好幼滑,朱古力味濃郁得來唔太甜。宇治抹茶拿鐵,抹茶同牛奶味啱啱好,啱晒抹茶控。

好,睇吓有咩好食先。

薯角新鮮滾熱辣炸起,外皮又薄又脆,薯仔肉夠腍又唔乾。

雪山朱古力,個cream好幼滑,朱古力味濃郁得來唔太甜。

宇治抹茶拿鐵,抹茶同牛奶味啱啱好,啱晒抹茶控。
2020-10-10 40 瀏覽
小茶角🥐Tea & Corner 👅💕𝙒𝙝𝙚𝙩𝙝𝙚𝙧 𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙖 𝙧𝙚𝙜𝙪𝙡𝙖𝙧, 𝙨𝙢𝙖𝙨𝙝𝙚𝙙, 𝙤𝙧 𝙨𝙩𝙪𝙛𝙛𝙚𝙙 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧, 𝙩𝙝𝙚𝙮 𝙖𝙡𝙡 𝙨𝙚𝙚𝙢 𝙩𝙤𝙤 𝙢𝙖𝙞𝙣𝙨𝙩𝙧𝙚𝙖𝙢 𝙣𝙤𝙬𝙖𝙙𝙖𝙮𝙨, 𝙗𝙪𝙩 𝙝𝙤𝙬 𝙖𝙗𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙞𝙨 𝙩𝙮𝙥𝙚 𝙤𝙛 𝙘𝙧𝙪𝙨𝙝 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙗𝙪𝙩𝙩𝙚𝙧𝙮 𝙘𝙧𝙤𝙞𝙨𝙨𝙖𝙣𝙩𝙨? 𝙏𝙚𝙖 & 𝙘𝙤𝙧𝙣𝙚𝙧 𝙞𝙨 𝙖 𝙨𝙚𝙘𝙧𝙚𝙩, 𝙧𝙚𝙢𝙤𝙩𝙚 𝙖𝙣𝙙 𝙝𝙤𝙡𝙚-𝙞𝙣-𝙩𝙝𝙚-𝙬𝙖𝙡𝙡 𝙧𝙚𝙨𝙩𝙖𝙪𝙧𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙝𝙖𝙩 𝙨𝙥𝙚𝙘𝙞𝙖𝙡𝙞𝙨𝙚𝙨 𝙞𝙣 𝙘𝙧𝙤𝙞𝙨𝙨𝙖𝙣𝙩 𝙗𝙪𝙧𝙜𝙚𝙧𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙖 𝙝𝙪𝙜𝙚 𝙨𝙚𝙡𝙚𝙘𝙩𝙞𝙤𝙣 𝙤𝙛 𝙏𝙖𝙞𝙬𝙖𝙣𝙚𝙨𝙚 𝙙𝙧𝙞𝙣𝙠𝙨. 𝙒𝙝𝙞𝙡𝙚 𝙬𝙚 𝙚𝙣𝙟𝙤𝙮 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙤𝙣𝙫𝙚𝙣𝙞𝙚𝙣𝙘𝙚 𝙤𝙛 𝙘𝙞𝙩𝙮 𝙡𝙞𝙛𝙚, 𝙞𝙩 𝙞𝙨 𝙩𝙞𝙢𝙚 𝙩𝙤 𝙚𝙭𝙥𝙡𝙤𝙧𝙚 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙩𝙝𝙞𝙣𝙜 𝙣𝙚𝙬 𝙤𝙪𝙩 𝙤𝙛 𝙩𝙝𝙚 𝙗𝙪𝙨𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙝𝙪𝙗.🙆🏻‍♀️🍔1️⃣ 𝐁𝐞𝐞𝐟 𝐜𝐫𝐨𝐢𝐬𝐬𝐚𝐧𝐭 𝐛𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🐂牛魔王 HKD $62味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️打卡分(photogen

小茶角🥐

打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️
環境(Environment):⭐️⭐️⭐️
服務(Service): ⭐⭐⭐⭐

➡️😋🥐The crispy and flaky croissant, is carefully packed with the US beef🥩, egg, mushroom, cheese🧀and tomato🍅. The beef itself is very tender and soft, but the combination of creamy, fried eggs and melty grilled cheese makes a delightfully gooey croissant burger🍳💛.

2️⃣ 𝐇𝐨𝐧𝐞𝐲 𝐠𝐫𝐞𝐞𝐧 𝐭𝐞𝐚 🍵🍯
蜂蜜綠茶 HKD $21

味道分(tastefulness):⭐️⭐️⭐️⭐️
打卡分(photogenicity):⭐️⭐️⭐️⭐️
份量分(Size):⭐️⭐️⭐️⭐️
環境(Environment):⭐️⭐️⭐️
服務(Service): ⭐⭐⭐⭐

➡️💚💛The drink is absolutely huge in size at this decent price. The drink isn’t too sweet, which I love it very much👅. The green tea flavour is quite strong but not for the honey.💚💛

✅小茶角 (屯門, Tuen Mun)
屯門湖翠路138號啟豐商場地下1A4號舖
2020-10-10 62 瀏覽
終於黎左哩間朋友食過話超好食既黃店,食牛角漢堡既,一行2人叫左一個屯門牛及一個牛魔王,屯門牛有蛋,煙肉,磨菇,芝士,蕃茄,黎到大大份, 好足料,磨菇量多,牛角包又夠鬆,牛魔王係全店最貴,心諗無理由唔試,牛魔王最特別就係個漢堡,超多肉汁,完全唔乾, 食完哂個漢堡包包裝紙好多肉汁, 我仲飲埋,超好食, 另叫左兩杯飲品, 叫飲品加牛角包就有薯條or薯角送, 抵食,我叫左奶蓋百香果沙冰, 唔係誇張, 真係好飲到不得了, 沙冰有好香好香百香果味,奶蓋係我試過咁多間最有芝士味, 又大杯, 奶蓋又多, 超正, 朋友就叫左雪山朱古力, 同樣大大杯, 佢話朱古力味都夠, 亦係上佳之作, 黎開屯門必食, 食完仲可以去埋對面兆禧籃球場打個卡
2020-10-08 44 瀏覽
朋友住在屯門碼頭啟豐,所以帶我去食下「小茶角」,在啟豐商場入面,店舖唔大,不過環境乾淨企理,坐得舒服。我地叫左兩個餐,一個是「牛魔王」,一個是「屯門牛」,分別配左薯條、薯角,同兩杯飲品。另外加左一個凱撒沙律。先講「牛魔王」,好好味丫~個牛漢堡扒肉汁好正,好香牛味,加埋芝士同埋充滿牛油香的牛角包,邪惡美味到呢~至於「屯門牛」就有炒蛋、蕃茄、煙肉、蘑菇等,層次都好豐富,不過,比較起來,我都係鍾意「牛魔王」多d~至於飲品,我叫左雪山牛古力,味道不錯,相比之下,朋友杯芝士奶蓋百香果冰冰正好多,d芝士味好味到喊,一飲欲罷不能~薯條、薯角味道就一般啦,份量少左d~最後個凱撒沙律就普普通通啦,個人覺得唔洗特別試。埋單$208~
2020-10-06
2020-10-08 46 瀏覽
環境清幽的隱世小角落,一塊大玻璃睇清屯門碼頭海景,山水仿似畫像映入眼簾,身體就自然得以慢慢放鬆起來🌠凱撒沙律🌠頭盤嚟個開胃的凱撒沙律,黑醋汁加上清新爽口沙律極之開胃,食落微甜,更有脆麵包粒增加咬口🌌單骨雞翼🌌個人覺得呢個雞翼調味不多不少非常出色,椒鹽的咸香味加上炸到酥脆的外皮,絕對番尋味,旁邊有蟹籽沙律醬,又係另一種味道😋 🎇冰滴咖啡🎇由店家自製,味道很輕但有強烈咖啡餘韻,樽似烈酒瓶,幾得意✨雪山朱古力✨朱古力味特濃,有甘澀的味道,加上一層奶油,滑而濃厚👍🏻🎑牛魔王🎑牛角包包裹豐富的餡料,包含芝士、蘑菇、生菜、香滑炒蛋及厚厚的牛肉漢堡,牛角包極之香脆,脆的程度如酥皮,加上厚厚的牛肉漢堡牛肉味香濃,而且有大量肉汁,必試精選🌌薯角🌌薯角係光顧一個包及一杯飲品送贈的😁😁不錯的優惠厚厚的牛魔王實在足料,正👍🏻這一天,得以放鬆總括而言,小茶角的景觀一流,而食物亦非常不錯,作為隱世小角落,當之無愧😁

🌠凱撒沙律🌠

🌌單骨雞翼🌌

🎇冰滴咖啡🎇
由店家自製,味道很輕但有強烈咖啡餘韻,樽似烈酒瓶,幾得意

✨雪山朱古力✨
朱古力味特濃,有甘澀的味道,加上一層奶油,滑而濃厚👍🏻

🎑牛魔王🎑

🌌薯角🌌
薯角係光顧一個包及一杯飲品送贈的😁😁不錯的優惠

厚厚的牛魔王實在足料,正👍🏻

這一天,得以放鬆

2020-10-07 44 瀏覽
新界牛係屯門食屯門牛😂😂行街行到咁上下 個fd話想食burger 飲杯野上網一search 見到牛角包burger 就黎試下佢🤣雖然係小店 但望到海 好relax好chill咁叫個包叫杯野飲 就送薯條/薯角就一人叫一個set 屯門牛第一次食夾餸既牛角包 又幾好食啵牛角包好酥皮 好香牛油味蛋味好香濃 好有啲牛乳炒蛋feel 菜既份量好多 成件事好健康薯條係肥身嘅坑紋薯條牛魔王朋友叫既牛魔王 塊牛都幾大塊幾厚 似平時食既安格斯牛薯角可以炸耐多少少 唔算好脆口炭焙烏龍奶茶轉鮮奶奶味香濃 叫左小甜甜度岩岩好芝士奶蓋紅茶朋友叫既 奶蓋好厚 好夠份量呢間既台式飲品 都幾抵飲
新界牛係屯門食屯門牛😂😂

奶蓋好厚 好夠份量

呢間既台式飲品 都幾抵飲

2020-10-06
2020-10-06 37 瀏覽
宜個牛角包入面係有 蛋、磨菇、芝士、漢堡扒同蕃茄佢個漢堡扒好大塊好厚而且好香牛味 口感好軟熟 唔會好乾佢個牛角包嘅外皮好脆,而且好香牛角包味,啲薯條都好香好脆,我係嗌外賣返去食,但係拎到返屋企啲牛角包仍然仲係好脆,唔會淋曬呢個士多啤梨奶茶味道不錯 不過上次我飲係有士多啤梨肉 但係今次冇 所以味道比較淡 不過也不錯

宜個牛角包入面係有 蛋、磨菇、芝士、漢堡扒同蕃茄
佢個漢堡扒好大塊好厚而且好香牛味 口感好軟熟 唔會好乾

外賣自取