2018-10-08 89 瀏覽
今朝要處理啲公司野出左黎尖沙咀,跟住就去醫下個肚啦😁下午一點左右黎到呢間餐廳,佢開係一間service apartment樓下,幾得意😅入到黎覺得裝修好特別,以button做主題,色彩繽紛,感覺都有活力啲開心啲,連天花啲燈都好花心思😁叫咗一個西冷牛扒薯菜配南瓜忌廉湯,海南雞飯 配雞湯,甜品叫咗個柚輪個南瓜忌廉湯幾滑,幾creamy,唔錯👍西冷牛扒啱啱熟,唔會韌,個薯角外面好脆,焗得好夠味, 仲有啲香草,幾出色👏雞湯清清地, 有啲豆腐,冬菇同椰菜,特別既配搭😂海南雞飯配有三款醬汁,個飯有少少雞油味,雞都算滑而個甜品呢,外面個圈係拿破崙,中間係酸酸地偏硬身既芭菲,感覺幾得意幾清新,唔會太膩既甜品,好少見😀呢間樓上餐廳都幾花心思,幾有創意🙌
今朝要處理啲公司野出左黎尖沙咀,跟住就去醫下個肚啦😁
西冷牛扒餐湯
個南瓜忌廉湯幾滑,幾creamy,唔錯👍
西冷牛扒

海南雞飯餐湯
雞湯清清地, 有啲豆腐,冬菇同椰菜,特別既配搭😂
海南雞飯
海南雞飯配有三款醬汁,個飯有少少雞油味,雞都算滑
柚輪甜品
呢間樓上餐廳都幾花心思,幾有創意🙌
2018-10-07
西冷牛扒餐湯
西冷牛扒
海南雞飯餐湯
柚輪甜品
  • 西冷牛扒配薯菜
2018-10-07 54 瀏覽
小糖鈕本以造型特別的甜品聞名,以前在元朗開業時不少人慕名而至,為著一試酒店星級甜品師的手藝。店舖後來遷移至九龍旺區,座立於堪富利士道的service apartment 3/F,旺中帶靜,予人一處繁囂中的閒適之地。今日到訪小糖鈕,餐廳內映入眼簾的盡是一顆顆不同顏色、不同大小的鈕扣,五彩繽紛、目不暇給,讓人有種進入了糖果屋的感覺,心情放鬆了不少。由前菜、小食,到主菜、甜品,可謂應有盡有。飲品亦有特色,先點了玫瑰荔枝特飲及蜜桃梳打,一不留神便被他的「氣勢」嚇到。兩杯飲品都加入了Bubble,不斷飄出果香陣陣的煙霧。Sparkling drink解渴又開胃,甜度適中,也是個不錯的選擇。留意到一道小食「楊枝甘露蝦」用了甜品入饌鹹食,相當特別,當然要點一碟試試看。意想不到的是,這款小食竟然也有煙霧效果,幾乎吸引了店內所有客人的目光!廚師細心地將煙霧造成芒果味,除了有視覺效果外,更照顧了客人的嗅覺,未入口先「品嚐」。廚師細心地為蝦肉去殼,方便食用之餘,更能讓醬汁滲透蝦肉之中。楊枝甘露的柚子果酸,與芒果的甜美,跟酥脆的炸蝦肉一拍即合,做出一道出眾的「楊枝甘露蝦」。至於主食,我們選擇了印度風情濃厚的天

由前菜、小食,到主菜、甜品,可謂應有盡有。

至於主食,我們選擇了印度風情濃厚的天多利烤雞伴油酥餅。上桌時已經可以聞到烤雞的印度香料味道,十分濃郁。每一件烤雞都沾滿天多利香料,切開後看到雞肉亦算嫩滑,伴上鬆脆富油香的酥餅,滋味滿分。

最後,我們點了一客冰鎮玫瑰荔枝燉蛋。比起坊間的燉蛋,它比較細緻綿滑,帶淡淡花香及果香,減少膩感。玫瑰和荔枝一向是絕佳拍檔,味道相然配襯,以此甜品作結,為這頓晚餐畫上句號。

註: 店舖更提供外賣自取服務,在附近上班或居住的客人,可以隨時下單,非常方便。
2K
2018-10-07 89 瀏覽
今天放假在尖沙咀想休閒一下,知道這間咖啡店,便來吃個午餐。這裡的座位寬敞,感覺很舒服。要了海南雞餐$80,跟餐加$15 ice mocha 。是日餐湯是清雞湯,味道清淡,熱騰騰,飲湯最重要是夠熱。 ice mocha味道適中,如果再濃郁多少少更好。海南雞飯:油飯夠香,雞皮爽脆,雞肉保持嫩滑,是一個不錯的海南雞飯,醬料有甜醬油、羗蓉、辣椒蓉,我喜歡辣椒蓉可以令雞肉更美味。是日甜品:士多啫喱朱古力,份量少少,味道卻不會太甜,甜度恰到好處。
今天放假在尖沙咀想休閒一下,知道這間咖啡店,便來吃個午餐。

這裡的座位寬敞,感覺很舒服。

要了海南雞餐$80,跟餐加$15 ice mocha 。

是日餐湯是清雞湯,味道清淡,熱騰騰,飲湯最重要是夠熱。

ice mocha味道適中,如果再濃郁多少少更好。

2018-10-05 40 瀏覽
位於一間Apartment 留下既餐廳位置方便 做樓上舖比較寧靜 環境寬敞舒適👍Lunch 寧靜一下可以試試呢一間有Lunch set 有甜品 🍮Lunch set 價錢相宜 有沙律🥗/餐湯款式就以上幾款 唔太多 另有餐飲跟 亦可以加$15轉特飲一班同事黎食就可以叫甜品 每一件都可以品嘗一下😌我地有四個人 叫左四個餐一齊share 黎食有是日南瓜🎃湯 選用既南瓜非常甜👍味道唔錯每一款Lunch Set 價錢相宜之外,佢每款都整得幾好食,佢有主打雞,可以試試佢既雞類款,而我地叫既印度利烤雞,辣味真係似足印度🇮🇳,係辣既!我地食完仲叫左個甜品🍮拼盤!每一款都細細件,岩哂要keep fit 既女士們
位於一間Apartment 留下既餐廳

一班同事黎食就可以叫甜品 每一件都可以品嘗一下😌

我地有四個人 叫左四個餐一齊share 黎食
有是日南瓜🎃湯 選用既南瓜非常甜👍味道唔錯

2018-10-05 203 瀏覽
早前難得放半日假, 便去了尖沙咀的小糖鈕食甜品. 這是樓上Café, 除了甜品外, 仲有咸食, 但我係為了甜品而來. 貪心的我, 想試多幾款甜品, 所以點了小糖鈕精選拼盤. 這是由廚師精選餐牌內5款甜品. 食甜品, 當然要配番一杯熱咖啡. 甜品上枱, 賣相相當精緻. 富士蘋果撻. 當中有雪糕, 所以先食這個. 內裡的蘋果粒幾甜, 切成一粒粒, 食的時候較有口感. 冰鎮玫瑰荔枝燉蛋. 要整碎玫瑰花混入燉蛋一齊食. 玫瑰花整得幾靚, 而蛋的質感尚算滑身, 甜度適中. 冰綠茶,70%朱古力(綠茶芝士冰餅,特濃朱古力). 對於鍾情黑朱古力的我, 這個70%朱古力啱晒我, 朱古力夠香濃幼滑. 配上帶凍的綠茶芝士冰餅, 雙重口感. 柚輪(蜜柚芭菲拿破輪). 食了較濃和甜味的甜品, 當然要試下這款. 5款甜品中最清新, 當中仲有柚子肉, 可以起中和作用. 而拿破侖夠脆身, 非常好味. 小糖鈕森林(意大利黑松露,白朱古力忌廉) . 帶有黑松露味道的忌廉, 感覺幾特別. 可以一次過食齊咁多款不同的甜品, 真人令人感覺愉快.
早前難得放半日假, 便去了尖沙咀的小糖鈕食甜品.

這是樓上Café, 除了甜品, 仲有咸食, 但我係為了甜品而來.

貪心的我, 想試多幾款甜品, 所以點了小糖鈕精選拼盤.

這是由廚師精選餐牌內5甜品.

小糖鈕精選拼盤

甜品, 當然要配番一杯熱咖啡.

甜品上枱, 賣相相當精緻.

富士蘋果撻.

當中有雪糕, 所以先食這個.

內裡的蘋果粒幾甜, 切成一粒粒, 食的時候較有口感.

冰鎮玫瑰荔枝燉蛋.

要整碎玫瑰花混入燉蛋一齊食.

玫瑰花整得幾靚, 而蛋的質感尚算滑身, 甜度適中.

冰綠茶,70%朱古力(綠茶芝士冰餅,特濃朱古力).

配上帶凍的綠茶芝士冰餅, 雙重口感.

柚輪(蜜柚芭菲拿破輪).

食了較濃和甜味的甜品, 當然要試下這款.

5甜品中最清新, 當中仲有柚子肉, 可以起中和作用.

而拿破侖夠脆身, 非常好味.

小糖鈕森林(意大利黑松露,白朱古力忌廉) .

帶有黑松露味道的忌廉, 感覺幾特別.

可以一次過食齊咁多款不同的甜品, 真人令人感覺愉快.
下午茶
小糖鈕精選拼盤
2018-10-04 35 瀏覽
Lunch time, 又想食正餐又想食甜品🤗呢到滿足到Lunch set 有6款選擇, 我地一去到就講海南雞飯sold out 😢真係好好生意丫,下次要早d去try try 呢到set lunch 包花茶/ +$8飲咖啡/茶 及是日甜品及沙律或餐湯*lunch time 唔洗加10%service charge 👏🏻日式咖喱吉列蝦伴溫泉蛋及香苗($72)伴埋咖哩及溫泉蛋, 又香又滑匈牙利卷毛豬肉腸伴薯蓉及洋蔥燒汁($76)豬肉腸好juicy,外皮好脆印度天多利烤雞伴香苗($70)印度香料味比較濃及辣,都幾特別黑松露野菌忌廉汁意大利粉($65)好creamy ,好多菇菇🤟🏻再叫了大糖鈕特選拼盤($238)精緻裝飾下,有不同甜品包括有冰鎮玫瑰荔枝燉蛋,apple Combo, Bailey 提拉米蘇,蕃茄芝士,紅莓慕絲等睇到都覺得靚
Lunch time, 又想食正餐又想食甜品🤗呢到滿足到

日式咖喱吉列蝦伴溫泉蛋及香苗($72)
伴埋咖哩及溫泉蛋, 又香又滑

匈牙利卷毛豬肉腸伴薯蓉及洋蔥燒汁($76)
豬肉腸好juicy,外皮好脆

印度天多利烤雞伴香苗($70)
印度香料味比較濃及辣,都幾特別

黑松露野菌忌廉汁意大利粉($65)
好creamy ,好多菇菇🤟🏻

再叫了大糖鈕特選拼盤($238)
精緻裝飾下,有不同甜品
睇到都覺得靚
2018-10-03
午餐
2018-10-04 22 瀏覽
Openrice 見到好多好評,今日有時間就去試下先!位置都幾特別,係服務式公寓的三樓,旺中帶靜既位。因為我5:30到,所以沒乜人,但食完就愈來愈多人裝修都好用心有好多款menu,有小食、主食、甜品、飲品一睇到個menu就發現係幾年前元朗開過!個陣已經相當喜歡依間既甜品,因為外貌又靚又用心又好食!所以一發現之後,我決定再食返當年個set甜品!賣相真心好靚!食之前老闆會講解甜品同埋建議我們由淡味開始食先,食完我同朋友已經飽到唔洗食dinner🤣🤣🤣真心覺得同依間餐廳幾有緣份,咁都重遇返!有時間再返來食♥️♥️♥️
Openrice 見到好多好評,今日有時間就去試下先!

位置都幾特別,係服務式公寓的三樓,旺中帶靜既位。

因為我5:30到,所以沒乜人,但食完就愈來愈多人
裝修都好用心

有好多款menu,有小食、主食、甜品、飲品

一睇到個menu就發現係幾年前元朗開過!

真心覺得同依間餐廳幾有緣份,咁都重遇返!
有時間再返來食♥️♥️♥️

2018-10-04 49 瀏覽
喺尖沙咀k11附近嘅小糖鈕,由元朗甜品店開到出嚟尖沙咀,搖身一變成為有主菜有甜品嘅cafe,一定有佢嘅致勝之道。今日終於可以同朋友一齊嚟呢度共進晚餐,一探究竟🥣入到餐廳,見到好多鈕扣嘅元素,不論係吊燈、牆壁,抑或係牆上嘅畫作、餐牌、擺設等,都係好多好多不同形狀嘅鈕扣,立即覺得充滿童心。睇完餐牌覺得眼花撩亂,選擇困難症立即發作,有好多特色食品,例如芝士脆米棒棒雞、楊枝甘露蝦等等。我點左一份楊枝甘露蝦。冇諗過竟然可以將甜品入饌做鹹食,而且仲要毫無違和感!小糖鈕初時以售賣甜品為主,老闆巧妙地運用所長,將楊枝甘露嘅芒果柚子酸甜,配上炸得香脆嘅去殼蝦肉,令兩者味道完美融合。而且上菜嘅時候有陣陣芒果味嘅白煙飄出,認真係色香味俱全,視覺效果震撼之餘,嗅覺同味覺上嘅味道亦令人難以忘懷。鍾情於薯條嘅朋友立即點左一客芝士薯條,上桌時薯條脆身,外脆內軟,芝士平均散佈於薯條上,趁熱食嘅時候仲有拉絲嘅效果!嚟到小糖鈕,當然不得不試試佢哋嘅甜品。我點左一份富士蘋果撻,暖暖嘅蘋果粒帶有玉桂芳香,蘋果咬下仍然濕潤軟稔。旁邊的忌廉醬,望落似一份用石頭圍住嘅小溫泉,造型十分別緻,感受到甜品師的用心。適逢店舖開業一周年,L

嚟到小糖鈕,當然不得不試試佢哋嘅甜品

適逢店舖開業一周年,Like & Share 小糖鈕嘅Facebook page, 可加$1換購 冰鎮玫瑰荔枝燉蛋!呢份甜品亦有煙霧效果,引人注目。用上薄脆片做出玫瑰花造型,放在creamy的燉蛋之上,一齊食嘅時候口感層次非常豐富。吃貨們千祈唔好錯過呢個優惠啦💛

2018-10-04 162 瀏覽
之前係依棟大廈食其他餐廳嗰陣,見到依個小糖鈕,個名好特別今次lunch time就同朋友過嚟試一試一入到去就見到好多同鈕有關既裝潢今次被安排坐窗邊,都有好多特色擺設牆上仲掛左好多畫Menu既封面都係以鈕為主😂Lunch menu價錢唔貴,配埋湯同嘢飲,仲免收加一今日係南瓜忌廉湯同煙鴨胸沙律南瓜湯好creamy,味道好濃郁仲食到有少少南瓜蓉沙律菜好新鮮,配上個酸酸地醬汁,好開胃玫瑰荔枝特飲玫瑰味幾出同幾香又唔會太甜,解渴一流朋友既green tea latte好細心咁將糖漿另上,咁就唔怕啲甜度唔啱自己啦終於上主菜我既安格斯西冷牛扒肉質唔會鞋,醬汁調味唔錯值得一讚係配菜好豐富,而且唔會馬虎,都係用心之作我好鐘意個粟米,好香之餘,仲加左牛油朋友既海南雞飯三個醬汁入面,我最鐘意嗰個甜醬油,配飯一流,食多兩碗飯都仲得雞件唔會太肥,仲有雞翼同雞鎚每人一百蚊多啲,價錢都還可以同埋依到既服務真係好好,老細會好nice咁同人傾計偷聽到隔離枱好似係熟客嚟係一間用心既餐廳今次lunch time趕時間,唔得閒試甜品下次會係其他時段嚟試埋佢啲甜品,睇menu覺得好似幾吸引
之前係依棟大廈食其他餐廳嗰陣,見到依個小糖鈕,個名好特別
今次lunch time就同朋友過嚟試一試

一入到去就見到好多同鈕有關既裝潢

今次被安排坐窗邊,都有好多特色擺設

牆上仲掛左好多畫

Menu既封面都係以鈕為主😂

Lunch menu價錢唔貴,配埋湯同嘢飲,仲免收加一

今日係南瓜忌廉湯同煙鴨胸沙律

南瓜湯好creamy,味道好濃郁
仲食到有少少南瓜蓉

沙律菜好新鮮,配上個酸酸地醬汁,好開胃

玫瑰味幾出同幾香
又唔會太甜,解渴一流

凍牛奶綠茶

朋友既green tea latte
好細心咁將糖漿另上,咁就唔怕啲甜度唔啱自己啦

安格斯西冷牛扒

終於上主菜

我既安格斯西冷牛扒
肉質唔會鞋,醬汁調味唔錯
值得一讚係配菜好豐富,而且唔會馬虎,都係用心之作
我好鐘意個粟米,好香之餘,仲加左牛油

朋友既海南雞飯

雞件唔會太肥,仲有雞翼同雞鎚

每人一百蚊多啲,價錢都還可以
同埋依到既服務真係好好,老細會好nice咁同人傾計
偷聽到隔離枱好似係熟客嚟
係一間用心既餐廳
今次lunch time趕時間,唔得閒試甜品
下次會係其他時段嚟試埋佢啲甜品,睇menu覺得好似幾吸引

2018-10-04
安格斯西冷牛扒
海南雞飯
我真係唔知自己幾耐無真正去過甜品店食甜品,今日家姐約食飯,但又未夠鐘,唔知去邊好,俾我發現呢間甜品店裝潢別緻,燈光柔和舒服,牆身好多用鈕作圖案我跟朋友分別點了一個甜品,呢度既甜品名好有意思呢款係柚輪HKD98 ,原來係蜜柚芭菲拿破崙賣相好靚好精緻另外加左兩球雪糕(HKD20/每款)檸檬青檸雪芭及熱情果香芒雪芭前者清新帶酸,後者香甜拿破崙製作成圈狀,入口香脆,不錯,而且唔會太甜另外呢個係糖鈕泰籽HKD88一次過食到四款味道口感不一的甜品上面既係鳳梨果肉白色既係椰子布甸淡橙色既係羅望子布甸最底層就係班蘭味啫喱,甜品款款都好特別呢!加上味道唔會太甜,味道適中,而且好創新,真係要再黎試埋其他先~另外提一下,原來係到消費儲齊印仔,可當錢洗,姐係下次又會再黎啦!

裝潢別緻,燈光柔和舒服,牆身好多用鈕作圖案

我跟朋友分別點了一個甜品,呢度既甜品名好有意思

呢款係柚輪HKD98 ,原來係蜜柚芭菲拿破崙

賣相好靚好精緻

另外加左兩球雪糕(HKD20/每款)
檸檬青檸雪芭及熱情果香芒雪芭
前者清新帶酸,後者香甜
拿破崙製作成圈狀,入口香脆,不錯,而且唔會太甜

另外呢個係糖鈕泰籽HKD88
一次過食到四款味道口感不一的甜品

上面既係鳳梨果肉

白色既係椰子布甸

淡橙色既係羅望子布甸
最底層就係班蘭味啫喱,甜品款款都好特別呢!

2018-09-29 72 瀏覽
這間位於尖沙咀堪富利士道的"小糖鈕"一出地鐵站面直行1分鐘就會看到,做嘢做到過晒午市,上到去已經過了四點,問服務員還有沒有午餐他們殷勤地說做埋給我,環境寧靜佈滿色彩繽紛的糖鈕,孤獨的午餐頓時變得快樂😍餐湯(蕃茄濃湯)用蕃茄打碎個湯濃到不得了,每一口都是蕃茄蓉,酸味味飲完更令我胃口大增😁香煎石斑柳配刁草三文魚籽忌廉汁$98石斑厚肉外層魚皮煎得微微焦脆,鮮味嫩滑,鹹鹹鮮鮮的三文魚籽襯托著淡淡的忌廉汁味道層次豐富,配菜也不馬虎用牛油微微炒過非常香口Bubble Drink(玫瑰荔枝特飲)$15玫瑰荔枝特飲尤如仙境,有玫瑰的花香又有荔枝果香,配合得非常好👍🏻富士蘋果撻$93暖暖地的蘋果撻還有一個滑溜的雪糕🍦球餅底鬆化脆口,配上酸酸味味富士蘋果完全不覺膩😋令人喜出望外的一餐🎉
餐湯

餐湯(蕃茄濃湯)
香煎石斑柳配刁草三文魚籽忌廉汁

香煎石斑柳配刁草三文魚籽忌廉汁$98
Bubble Drink(玫瑰荔枝特飲)

Bubble Drink(玫瑰荔枝特飲)$15
富士蘋果撻

富士蘋果撻$93
午餐
餐湯
香煎石斑柳配刁草三文魚籽忌廉汁
Bubble Drink(玫瑰荔枝特飲)
富士蘋果撻
2018-09-29 40 瀏覽
尖沙咀雖然是個鬧市地方, 但當中也有些氣氛休閒寧靜的樓上Cafe,而最近在飲食網站看到風評唔錯的小糖鈕, 這晚就上來試試。坐下來, 先點飲品, 最後經店員介紹揀了杯玫瑰荔枝特飲,充滿煙霧, 做成視覺效果, 飲落甜甜地又幾清涼, 荔枝味濃郁。來一個至尊澳洲和牛漢堡, 包本身已經烘得微脆,所以入口時脆香同內軟, 和牛肉汁充盈之外口感也好,牛肉味也非常濃郁, 配合太陽蛋和煙肉,再加上惹味的醬汁,味道非常豐富。 總體而言,餐廳的環境和氣氛休閒寧靜, 食物水準合理。
總體而言,餐廳的環境和氣氛休閒寧靜, 食物水準合理。
2018-09-27 31 瀏覽
一入到去四周圍嘅環境好Colorful,好Relaxing!今日Ordered咗《小糖鈕精選拼盤$188》甜品一上枱,店員等我影完相,開始慢慢同我細心介紹5款精緻嘅甜品,建議食用嘅次序,好講究👍🏻食用次序~分別係:富士蘋果撻(最底層有蘋果撻仔,然後有雪糕配上牛油味濃的脆脆👏🏻)冰鎮玫瑰荔枝燉蛋(外形好靚😍有個玫瑰花配搭士多啤梨&燉蛋,好香嘅荔枝味,感覺清新唔會太甜。連我老公都話正😋)柚輪(蜜柚芭菲拿破崙,柚子酸甜清新配上有設計的拿破崙,旁邊還有斑蘭點綴味道)綠茶Tiramisu(綠茶配朱古力一向都好Match!! 仲有個自家製嘅枝竹仔配搭番🤩)小糖鈕森林(賣相可愛,有個小磨菇😘意大利黑松露配白朱古力忌廉,味道香濃,食後口腔有餘韻❤️香香的~)最後飲埋兩杯飲品,啱啱好☺️《黑牛$45》&《芒果乳酪$45》杯飲品好特別好吸睛❤️甜品🍮擺設用料講究,很有心思的餐廳👍🏻

甜品🍮擺設用料講究,很有心思的餐廳👍🏻
2018-09-26
$130 (其他)
2018-09-24 30 瀏覽
話說阿仔生日食完晚餐,梗係要搵間有質素嘅甜品食下啦!朋友推介呢間尖沙咀樓上西餐廳,話佢嘅甜品質素一流!我哋訂咗位食完飯就想去試吓!擬似餐廳老闆好好招呼,問吓亞仔幾多歲,我哋話俾佢聽今日生日剛剛六歲,佢即刻送咗杯會噴煙嘅飲品俾佢!小朋友開心到不得了!跟住我哋叫咗一客甜品拼盤,佢係包左五款Menu內嘅甜品。甜品上枱時,大家好驚喜,因為餐廳專登為佢寫咗個生日牌,仲點買蠟燭,非常之有氣氛!五款甜品,款款有驚喜,其中一份綠茶朱古力係我最鍾意嘅一款,我個高濃度嘅朱古力真係香滑無比,齒頰留香!餐廳個名同佈置都係用鈕扣做主題!五款甜品各有特色,而且都係餐廳專登設計嘅,同出邊食嘅好唔同!下次會再嚟試其他味道!

跟住我哋叫咗一客甜品拼盤,佢係包左五款Menu內嘅甜品

餐廳個名同佈置都係用鈕扣做主題!
慶祝紀念
生日
2018-09-07 59 瀏覽
這餐廳2017年時在元朗的當時有吃過本店的甜品真的念念不忘實在是太好吃了而且賣相也很漂亮根本就是完美唷今天難得台灣朋友來香港玩為順便慶祝她的生日所以特別來這餐廳訂位為幫朋友慶生老闆人真的真的真的非常非常非常好特地打電話來跟我確認時間還特別幫忙準備我要求的事項我真的真的真的非常感謝老闆的幫忙台灣朋友們都吃得非常開心唷而且她們還說每一道菜都很特別非常好吃吃起來有家的味道我下次一定會再帶其他朋友來吃祝小糖鈕生意興隆唷
這餐廳2017年時在元朗的
當時有吃過本店的甜品